2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Hala komiksin büşş öldüm gülmekten kayın görümce ne ya hahah

Kizlar ogluma azonce ilk defa emzik verdim. Biraz emiyor iştahli sekilde kisa sure sonra atiyor agzindan. Acaba istemiomu yoksa zorlamammi gerek. Damakli olandan verdim damaksiz mi alsam acaba

Merhaba canım .Benim kızım için de doktor benzer bir şey söyledi .Ama beni rahatlatan şey oğlumda da aynı şey olmuştu hatta erken kapandı ama büyümeye devam etti bası.Biz de genetik olarak bas cevresi de büyük değil zaten bize benziyorlar yani .Şu an dokuz yaşında ,birçok şeyini erkenden yaptı ve bilişsel vs çok iyi durumda .Yani canını sıkma lütfen biliyorum zor ben de senin gibiyim .Doktorun dediği şu oldu benim panik anlarımda her şey yolunda ,ebeveynlik uzun bir süreç ve önümüze birçok şey çıkacak ve şimdiden bu kadar strese girersek olmaz tamam dedim ben de

Çok teşekkür ederim canım. Benim kafam da çok küçüktür hatta böyle kenarlardan çıkıklar var bebeğimin de aynı şekil. Aslında ben hastaneden çıktığımda endişesizdim, sonra güvendiğim başka bir doktora daha danıştıö o da içimi ferahlattı. Ama sonrasında gelip internetten okuyunca çok korktum. Sabaha kadar ağladım bir gram uyuyamadım.

D vitamini bıraktırdı mı ilk çocuğunuzda ve bu bebeğinizde

Allahım evlatlarımızı korusun

Ben çok kullandım yol sabah aç karnına içiyorum 1 saate tüm bağırsak boşalıyor. Bir ya da 2 tuvalte gidişte bitiyor iş
Komple ishal mi ediyo yumusatsa yeterli çünkü ishal de kabiz gibi kanatip acitiyor ay bitmedi derdimiz ya
Hala komiksin büşş öldüm gülmekten kayın görümce ne ya hahah
Hoşgeldin kız jdndjsj bebisinin durumu da geçici bir şeydir bence hiç korkma gönlünü fetah tut büyüdükçe düzelir yani inşallah
Kizlar ogluma azonce ilk defa emzik verdim. Biraz emiyor iştahli sekilde kisa sure sonra atiyor agzindan. Acaba istemiomu yoksa zorlamammi gerek. Damakli olandan verdim damaksiz mi alsam acaba
Benim bebeğim de tüm gün almıyor ki ağzına hatta bazen igrenir gibi atıyor nsndndnd ama kriz anlarinda, bez degisirken veya dışarda agliyorsa vs 5 dk tutsa bile kâr diyorum zaten tüm gün emzikle gezsin de istemiyorum. Uyuturken de meme yerine emzik veriyorum yeterli emzikten alacagim max verimi aldim ben ama benimki de uzun süre emmiyor yani

Amin canım amin ne demek iyi ki varız paylaşıyoruz korkularımız azalıyor ,mutluluğumuz artıyor burada D vitaminini ikisinde de kesmediler canım ,bir sonraki muayenede gerekirse tahlil alıp düzeyine bakarız dedi çünkü diğer gelişimleri için de d vitamini çok önemli.
Ben de bir ara deli gibi baş çevresi küçüklüğü yok baş tutma yok o yok bu derken saçma sapan konuları bile okumuş belirti aramıştım .Baktım olmuyor keyfini çıkarmaya çalışıyorum.Son bebeğim çok istediğim kızım zorluklarla geldi bir de erken doğdu -bizde onun da etkisi var baş olarak da - o yüzden bıraktım artık .Allah gönlümüze ferahlık bebelere de sağlık huzur versin inşallah
Bende deneme amacli aldim ama bide damaksiz alip denicem

benimki meme bagimlisi. Memede degilse mutlaka parmagini yada elini emiyor oyuzden emzik vereyim artik dedim. Azonce baya emdi emzigi. Bi alisirsa zor birakir diye cok korkuyom

benimki meme bagimlisi. Memede degilse mutlaka parmagini yada elini emiyor oyuzden emzik vereyim artik dedim. Azonce baya emdi emzigi. Bi alisirsa zor birakir diye cok korkuyom
Ay rlini emiyor demişken... Bu bebe artık baş parmağını emebiliyor onu da öğrenmiş ve parmagini boğazına kadar soktuğu için midesi bulanip peynir gibi kusuyor.... Başına gelen var midir napmaliyiz sjxnjdnd emmesine ellemeyin zevk aliyorlar diyo doktorlar ama midesini bulandiriyor sıpa emziği böyle emmiyor.... İlerde bıraktıracak kadar bağımlısı yapmazwin bir şey olmaz bence 1 yaşını geçince yavaştan unutturabilirsek iyi olur tabi

Işte bende tam olarak bas parmagini emmeye basladigi icin emzige geçiş yaptim parmaga alisirsa biraktirmak cok zor. Oyle bir emiyorki kendinden geciyor benim sıpa

Ayy kan gölünü yaşamadım hiç ama çok acıyor ya şişiyor bide memeler oluşuyor
Bak arada geçiyor arada tekrar ediyor geçmişti benimki evime gelip düzenimi kurmuştum sağlıklı besleniyordum hastanede kalırken alt ğst olduk hastane yemekleri kalitesiz malzemeler kullanılıyor ister istemez tekrar kötüleştim yemene dikkat edersen bu şekilde bence geçebilir

Kapandığını nasıl anladınız doktormu kontrol edip söyledi bide bir zararı olurmuymuş bizim doktor bakmadı hiç

Duohalac nasıl bişey sürekli ishal ederse o da kötü içen var mı. İçtiğiniz mi eder sadece
Ben vajinal doğum arkasına lavman sonrası içtim hemen yumuşatıyor sadece ishal gibi olmuyordu
rahat yapabilmeyi sağlıyor du ama ben dikiş korkusundan bir süre tuttum işe yaramamaya başladı kendi elimle kendimi basur ve kabız yaptım

Işte bende tam olarak bas parmagini emmeye basladigi icin emzige geçiş yaptim parmaga alisirsa biraktirmak cok zor. Oyle bir emiyorki kendinden geciyor benim sıpa
Ben ilk haftadan beri emzik kullaniyorum diğerini çok tutmuyoru diye avent aldik işte yine full vermiyorum zaten kendi de almiyo ama arada alıyor işte gerekince. Ona ragmen elini emmeye başladı jbdjdndjd parmağı falan yamulmaz dimi ya
Ya ben de evdeyim heo ama sürekli düzgün yemek yapamiyorum bi hafta bi haftayi tutmuyor bazen tek öğün bilr düzgün yememiş oluyorum...

Bi de az önce fark ettim sol göğüste bir şişlik var dokununca hissediyorum aşırı şişmişti akiyodu artık diye emzirdim baya onu ama ona rağmen dokununca hissediliyor. Süt mü tıkadı acaba aciyodu dokununca da zaten sıcak suya gireyim belki iyi gelir

Her gece deniyorum her gece emiyor gibi yapıp atıyor nasıl alışacak bilmiyorum bende daha çabalarım sonuş vermedi
Nasıl veriyorsum emziği ben ağzına koyunca hç almıyor dudaklarını sürüyorum sallıyorum son ağzını açınca sokup hemen elimle vuruyorum hafif hafif bşr yanda salla öyle alıyor birsüre

Benim bebe almiyor hep yüzünü okşuyorum annem falan diyorum benim sesimi duyunca en son tutuyor nsbshshdhabdjsn kandiriyor gibi hissediyorum kendimi

Benimki direk aliyor ama 20 saniye emip atiyor. Sutumden damlattim emzige oyle verdim ozaman baya heycanli emdi yine atti. Ama azonce emzigi yine vermeyi denedim aldi emdi ve kendiliginden uyudu normalde asla kendiliginden uyumazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…