- 26 Temmuz 2024
- 554
- 1.416
- 28
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.681
Ben çok kullandım yol sabah aç karnına içiyorum 1 saate tüm bağırsak boşalıyor. Bir ya da 2 tuvalte gidişte bitiyor işDuohalac nasıl bişey sürekli ishal ederse o da kötü içen var mı. İçtiğiniz mi eder sadece
Hala komiksin büşş öldüm gülmekten kayın görümce ne ya hahahValla oğlunun aklı varsa beni şımartır sndbdjjdjd üçüncüyü bana ulaşmadan kesip atar bak biraz bile varsa diyorum nsbxjsjdjjdjdfj o gün bu olaydan sonra biz birbirimizle ilgilendikvalla bu sorunu sorun olarak görüp hayatimizin merkezine alamayiz çok sevgili kayinvalide ve kayin görümce nxnxjsndj
Teşekkürler hiç şurup içemem ama deneyeceğim mecbur. Yarım içersem 1 kez gidilir heralde değil mi. Çatlak olunca çok ishal de olmamak gerekiyorBen çok kullandım yol sabah aç karnına içiyorum 1 saate tüm bağırsak boşalıyor. Bir ya da 2 tuvalte gidişte bitiyor iş
Merhaba canım .Benim kızım için de doktor benzer bir şey söyledi .Ama beni rahatlatan şey oğlumda da aynı şey olmuştu hatta erken kapandı ama büyümeye devam etti bası.Biz de genetik olarak bas cevresi de büyük değil zaten bize benziyorlar yani .Şu an dokuz yaşında ,birçok şeyini erkenden yaptı ve bilişsel vs çok iyi durumda .Yani canını sıkma lütfenKızlar herkese merhaba umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.
Benim kızımın doğduğundan beri bıngıldağı küçük. 2 ay kontrolünde dr. bıngıldağı çok küçülmüş kapanabilir, kafa ölçümü yapacağız kafası büyümeye devam ettiği sürece sorun yok dedi.
Ama ya büyümezse ne olacağı düşünmekten mahvoldum. D vit i de kesmiyor.
Bıngıldağı kapanN ya da küçük olan var mı?
Ya da ilk çocuğunuzda vs bu kadar erkrn kapanmış mıydı?
Bilenler cevap yazarsa çok sevinirim
Damaksız olanı aldı canım benim bebekler hepKizlar ogluma azonce ilk defa emzik verdim. Biraz emiyor iştahli sekilde kisa sure sonra atiyor agzindan. Acaba istemiomu yoksa zorlamammi gerek. Damakli olandan verdim damaksiz mi alsam acaba
Çok teşekkür ederim canım. Benim kafam da çok küçüktür hatta böyle kenarlardan çıkıklar var bebeğimin de aynı şekil. Aslında ben hastaneden çıktığımda endişesizdim, sonra güvendiğim başka bir doktora daha danıştıö o da içimi ferahlattı. Ama sonrasında gelip internetten okuyunca çok korktum. Sabaha kadar ağladım bir gram uyuyamadım.Merhaba canım .Benim kızım için de doktor benzer bir şey söyledi .Ama beni rahatlatan şey oğlumda da aynı şey olmuştu hatta erken kapandı ama büyümeye devam etti bası.Biz de genetik olarak bas cevresi de büyük değil zaten bize benziyorlar yani .Şu an dokuz yaşında ,birçok şeyini erkenden yaptı ve bilişsel vs çok iyi durumda .Yani canını sıkma lütfenbiliyorum zor ben de senin gibiyim .Doktorun dediği şu oldu benim panik anlarımda her şey yolunda ,ebeveynlik uzun bir süreç ve önümüze birçok şey çıkacak ve şimdiden bu kadar strese girersek olmaz tamam dedim ben de
Bende deneme amacli aldim ama bide damaksiz alip denicemDamaksız olanı aldı canım benim bebekler hep
Komple ishal mi ediyoBen çok kullandım yol sabah aç karnına içiyorum 1 saate tüm bağırsak boşalıyor. Bir ya da 2 tuvalte gidişte bitiyor iş
Hoşgeldin kız jdndjsj bebisinin durumu da geçici bir şeydir bence hiç korkma gönlünü fetah tut büyüdükçe düzelir yani inşallahHala komiksin büşş öldüm gülmekten kayın görümce ne ya hahah
Benim bebeğim de tüm gün almıyor ki ağzına hatta bazen igrenir gibi atıyor nsndndnd ama kriz anlarinda, bez degisirken veya dışarda agliyorsa vs 5 dk tutsa bile kâr diyorum zaten tüm gün emzikle gezsin de istemiyorum. Uyuturken de meme yerine emzik veriyorumKizlar ogluma azonce ilk defa emzik verdim. Biraz emiyor iştahli sekilde kisa sure sonra atiyor agzindan. Acaba istemiomu yoksa zorlamammi gerek. Damakli olandan verdim damaksiz mi alsam acaba
Amin canım amin ne demekÇok teşekkür ederim canım. Benim kafam da çok küçüktür hatta böyle kenarlardan çıkıklar var bebeğimin de aynı şekil. Aslında ben hastaneden çıktığımda endişesizdim, sonra güvendiğim başka bir doktora daha danıştıö o da içimi ferahlattı. Ama sonrasında gelip internetten okuyunca çok korktum. Sabaha kadar ağladım bir gram uyuyamadım.
D vitamini bıraktırdı mı ilk çocuğunuzda ve bu bebeğinizde
Allahım evlatlarımızı korusun
Bende deneme amacli aldim ama bide damaksiz alip denicem
Komple ishal mi ediyoyumusatsa yeterli çünkü ishal de kabiz gibi kanatip acitiyor ay bitmedi derdimiz ya
Hoşgeldin kız jdndjsj bebisinin durumu da geçici bir şeydir bence hiç korkma gönlünü fetah tut büyüdükçe düzelir yani inşallah
Benim bebeğim de tüm gün almıyor ki ağzına hatta bazen igrenir gibi atıyor nsndndnd ama kriz anlarinda, bez degisirken veya dışarda agliyorsa vs 5 dk tutsa bile kâr diyorum zaten tüm gün emzikle gezsin de istemiyorum. Uyuturken de meme yerine emzik veriyorumyeterli emzikten alacagim max verimi aldim ben ama benimki de uzun süre emmiyor yani
Ay rlini emiyor demişken... Bu bebe artık baş parmağını emebiliyor onu da öğrenmiş ve parmagini boğazına kadar soktuğu için midesi bulanip peynir gibi kusuyor.... Başına gelen var midir napmaliyiz sjxnjdnd emmesine ellemeyin zevk aliyorlar diyo doktorlar ama midesini bulandiriyor sıpabenimki meme bagimlisi. Memede degilse mutlaka parmagini yada elini emiyor oyuzden emzik vereyim artik dedim. Azonce baya emdi emzigi. Bi alisirsa zor birakir diye cok korkuyom
Işte bende tam olarak bas parmagini emmeye basladigi icin emzige geçiş yaptimAy rlini emiyor demişken... Bu bebe artık baş parmağını emebiliyor onu da öğrenmiş ve parmagini boğazına kadar soktuğu için midesi bulanip peynir gibi kusuyor.... Başına gelen var midir napmaliyiz sjxnjdnd emmesine ellemeyin zevk aliyorlar diyo doktorlar ama midesini bulandiriyor sıpaemziği böyle emmiyor.... İlerde bıraktıracak kadar bağımlısı yapmazwin bir şey olmaz bence 1 yaşını geçince yavaştan unutturabilirsek iyi olur tabi
Ayy kan gölünü yaşamadım hiç ama çok acıyor ya şişiyor bide memeler oluşuyorBen kullanmadim henüz bunun için bir ilaç krem vs... Ekmekyemeği kestim baya az yiyorum ekmek.... Cikofte falan yemiyorum acı şeyleri hep olmasa da kuru yerine sulu yemekler yapmaya calisiyorum... Öyle yani ama arada yine kan gölü oluyor işte ama basurlar hep var her wc sonrası işte bazıları diyo ki ömür boyu bunlar tekrar ediyormuş ara ara gerçekten geçmiyor mu ya
Kapandığını nasıl anladınız doktormu kontrol edip söyledi bide bir zararı olurmuymuş bizim doktor bakmadı hiçKızlar herkese merhaba umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.
Benim kızımın doğduğundan beri bıngıldağı küçük. 2 ay kontrolünde dr. bıngıldağı çok küçülmüş kapanabilir, kafa ölçümü yapacağız kafası büyümeye devam ettiği sürece sorun yok dedi.
Ama ya büyümezse ne olacağı düşünmekten mahvoldum. D vit i de kesmiyor.
Bıngıldağı kapanN ya da küçük olan var mı?
Ya da ilk çocuğunuzda vs bu kadar erkrn kapanmış mıydı?
Bilenler cevap yazarsa çok sevinirim
Ben vajinal doğum arkasına lavman sonrası içtim hemen yumuşatıyor sadece ishal gibi olmuyorduDuohalac nasıl bişey sürekli ishal ederse o da kötü içen var mı. İçtiğiniz mi eder sadece
Ben ilk haftadan beri emzik kullaniyorum diğerini çok tutmuyoru diye avent aldik işte yine full vermiyorum zaten kendi de almiyo ama arada alıyor işte gerekince. Ona ragmen elini emmeye başladı jbdjdndjd parmağı falan yamulmaz dimi yaIşte bende tam olarak bas parmagini emmeye basladigi icin emzige geçiş yaptimparmaga alisirsa biraktirmak cok zor. Oyle bir emiyorki kendinden geciyor benim sıpa
Ya ben de evdeyim heo ama sürekli düzgün yemek yapamiyorum bi hafta bi haftayi tutmuyor bazen tek öğün bilr düzgün yememiş oluyorum...Ayy kan gölünü yaşamadım hiç ama çok acıyor ya şişiyor bide memeler oluşuyor
Bak arada geçiyor arada tekrar ediyor geçmişti benimki evime gelip düzenimi kurmuştum sağlıklı besleniyordum hastanede kalırken alt ğst olduk hastane yemekleri kalitesiz malzemeler kullanılıyor ister istemez tekrar kötüleştim yemene dikkat edersen bu şekilde bence geçebilir
Her gece deniyorum her gece emiyor gibi yapıp atıyor nasıl alışacak bilmiyorum bende daha çabalarım sonuş vermediKizlar ogluma azonce ilk defa emzik verdim. Biraz emiyor iştahli sekilde kisa sure sonra atiyor agzindan. Acaba istemiomu yoksa zorlamammi gerek. Damakli olandan verdim damaksiz mi alsam acaba
Benim bebe almiyor hep yüzünü okşuyorum annem falan diyorum benim sesimi duyunca en son tutuyor nsbshshdhabdjsn kandiriyor gibi hissediyorum kendimiHer gece deniyorum her gece emiyor gibi yapıp atıyor nasıl alışacak bilmiyorum bende daha çabalarım sonuş vermedi
Nasıl veriyorsum emziği ben ağzına koyunca hç almıyor dudaklarını sürüyorum sallıyorum son ağzını açınca sokup hemen elimle vuruyorum hafif hafif bşr yanda salla öyle alıyor birsüre
Benimki direk aliyor ama 20 saniye emip atiyor. Sutumden damlattim emzige oyle verdim ozaman baya heycanli emdi yine atti. Ama azonce emzigi yine vermeyi denedim aldi emdi ve kendiliginden uyudu normalde asla kendiliginden uyumazdiHer gece deniyorum her gece emiyor gibi yapıp atıyor nasıl alışacak bilmiyorum bende daha çabalarım sonuş vermedi
Nasıl veriyorsum emziği ben ağzına koyunca hç almıyor dudaklarını sürüyorum sallıyorum son ağzını açınca sokup hemen elimle vuruyorum hafif hafif bşr yanda salla öyle alıyor birsüre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?