2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Tekrar etti demeyeyim de çatlak hep orda, düzelmiyor. Zorlanınca can acıtıyor işte.

Duphalac ilk içtiğimde birkaç saat sonra etki etmişti ama kaç kez tuvalete gittiğimi hatıtlamıyorum bayağı ishal olmuştum. Ölçek kabının en üst seviyesinde içmiştim az ölçüde içerseniz öyle bir etki yaratmaz muhtemelen.

Tamam eşim magnezi kalcine diye bişey almış onu deneyeceğim teşekkürler

Kızlar bebeğim mememi 7 dk emip ağlayarak kendini geri atmaya başladı. Kilo alımı ve çişli bez normal ancak rmdikten sonra uyumuyor . Yarım saat normal duruyor sonra ağlamaya başlıyor şu emzirmeden çok çektim doktor mama verme diyor napacağımı şaşırdım

Seninle meme kaderlerimiz bir oldu bugün eller serbesti kullanmaya başladım ve pes ettim sağıp verecegim sende çok uğraştın canım benim biliyorum ama olmuyorsa da mükemmel bir annesinn oluyorsada bir şekilde büyüyecek bebeler kendimizi çok heder ettik salalim gel sarılayım sana

Gerçekten öyle ben de pes etmek üzereyim canım benim gerçekten yıprattık kendimizi bazen olmayınca olmuyor demek ki

Ay bende de bir oluyor bir geçiyorsu dünden beri aynı tarif ettiğin gibiyim cam çıkarıyorum sanki şimdi kantaron a saldırdım yine denedin mi hiç
Hiç denemedim canım zeytinyağı denedim ama bilmiyorum kantaron iyi gelir mi merhemne başladım da diğerlerine başlayamadım alçılı bacağımdan dolayı
Deme ya bitsin gitsin ne lanet şeymiş
Yok ben sakinim de kocam ya kanserse doktora mi gitsek diye pinpirikleniyor sjhdjdhdjdjd benim rahatlığı zaten biliyosunuz götüm kanasa tuvalete götüm düştü diye şaka yapıyorum (acı içinde) sjsbshjdjdj
yok kuzu yağlı sütler kalmıştır belki tıkamıştır hemen olmaz mastit sıcak su ile masajımiyi yapmışsın bol bol emzir boşalır Konak için zeytin yağını ne kadar beklettiniz canım bizimde her yer konak oldu

Evdeki işlerş kim yapıyor sen bu haldeyken çok zor oluyordur ya
Kantaron dene muhakkak hafifletiyor biraz
Konak bizdede başladı ama bşraz daha bekleyeyim iyice biriksin öyle temizleyeyşm dedim ben tekrar ediyor ya bazen

Benim ilk yapisimda %98 i gitti ama ya ben tarayamadim ya da sampuandan kendi mi oluşuyor anlamadim önceki gun ikinci defa yaptım şuan da yinr minicik kısımlarda denk geliyorum yine arttigini görürsem artık sampuan degistiririm... 400 tllik sampuan da kepeklendirmesin be kardesim ya... Hacı Şakir dönmek lazim jwhdhwhdjdd ben ikisinde de yaglarken uyku saati geldi diye uyuttum zaten gündüz uykusu sabah ve aksam 1-2 daat arasi uyuyor öğlen 3 saati buluyor nadiren o yüzden şapka takıp yatirdim 1 saat falan kafasinda durdu sonra banyo

Mastit degilim zaten ama o göğüse minik kuş bile hafif tekmelese aciyor elimle iyice masaj yaptim baya uzun emzirdim süt bitti gibi olsa da emzirdim ama bebem yorulunca bıraktı... Ben yine elimle baktım yaptıkça süt aktı yine damla damla sürekli yaparsam açılır diye düşünüyorum ilk ayda hastahaneye gittim bi gün soldan emzirmeyi unutmusum hep sağ verdim öğlen 3 enkadar artık eve geldiğimde hem sizliyordu koluma kadar ağrı yaptı hem de olduğu yerde şıp şıp damliyordu... Ama böyle ağrı yapmamıştı acaba ben fark ettim o sertliği sonra mi oynayinca ağrı yaptı bilemiyorum ondan olabilir belki o zamandan kalmıştır yani

Kapandığını nasıl anladınız doktormu kontrol edip söyledi bide bir zararı olurmuymuş bizim doktor bakmadı hiç
Canım mutlaka bakıyordur her kontrolde hem doktor hem saglık ocagı hemşiresi kafasını ölçüp bıngıldak kontrolü yapıyor. Sana söylemdiyse muhtmelen sorun yoktur. Evet bıngıldak kapanırsa ve kafa büyümesi durursa beyin küçük kalabiliyor yer kalmadığı için kafatası beyne baskı yapıyor ve ameliyat gerektiriyor. Ama kafa büyümeye devam ederse hıcbır sorun olmuyor. Bu yüzden ölçüyorlar sürekli

Bende sizdenim kızlar maalesef. Buarada eller serbest ile ilgili yorumlarda büyük göğüsler memnun kalmamış benimde göğsüm büyük bayağı hatta emzirme serüveni bitsin küçülttürmek istiyorum inşallah yani çok önerilmemiş büyük göğüsler için o yüzden emin olamadım almadım böyle elektrikli ile sağmak da çok zor bebeğim de tam emmiyor üç beş dakika çekip bırakıyor mama ile gidiyoruz napayım artık yapacak birşeyim yok maalesef aldığı kadar alacak ama genelde ön sütü alıyor yağlı sütü almıyor eminim buna yani işte sağabilsem yağlıyı sapıp verirdim de yok olmuyor . Buarada emzirme sonrası birkaç kere sağdım iki memeden 30cc çıktı rezillik ya yok sütüm de az yanş

Olabilir kuzum yağlı süt kanalları tıkıyormuş sertleştiriyormuş tamamen boşaltınca rahatlarsın sertleşince çok açıyor benimde öyleydi bir de yara bardı ızdırap gibi ama sağınca ya da bebek emince ilk 5 dk fena açıyor sonra alışıyorsun yumuşayınca rahatlıyorsun

Umarım acıyacak kadar ilerlemez gece öbürü daha dolu olmasına rağmen ilk solu verdim emdi baya şuan sanki daha iyi gibi ama gün içinde anlarım artık jdndjdj

Güno günooo bacikolar nefret ediyorum bu saatte uyanmaktaaaaan biri üzerime yorgan atsinnnn

Hadi inşallah
Günaydın ben de öyle ya uyumak istiyorum

Canım kızlar nasılsınız?ya ben poyrazla ılgılenmekten gıremedım.carsamba aşı oldu bılıyosunuz cocugun bugun hala atesı 37.7 ydi.calpol verdık yıne oyle rahatladı,ayrıca cok huzursuz ve uyumuyor hıc ve aglıyor,baska hıcbır hastaalık belırtısı yok.doktoruna sordum ates bu kadar surmemesı lazım getırın bakalım dedı ıyıce kafam karıstı.2.ay asısında kac gun surdu sızınkılerın huzursuzlugu atesı,moralım bozuldu cocuga degısıık bı yan etkımı yaptı dıye

İlk gün çok huzursuzlanıp ağladı ateş yükseldi geri düştü tekrar yükselmedi bizde bende korktum uzun sürecek siye bence bu baya ağır bir aşı doktora gittnizmi peki

Evdeki işlerş kim yapıyor sen bu haldeyken çok zor oluyordur ya
Kantaron dene muhakkak hafifletiyor biraz
Konak bizdede başladı ama bşraz daha bekleyeyim iyice biriksin öyle temizleyeyşm dedim ben tekrar ediyor ya bazen
Ay kuzular ben mesaj atlamışım yarım gözle mi baktım naptım şimdi farkettim Sorma çok zor eşime yüklendim resmen hamileliğimden beri adamın askerliği bitmedi bir sene olacak Haziran sat tarihimiz tüm yaz yattım ilk aylar sonra da mide bulantım geçmedi son aylara kadar ilk 40 günde yardımcı oldu diyordu 40 dan sonra bir daha bakmıcam benden bu kadar diye sonra da ayağımı kırdım Dedim senin büyük konuşman yüzünden böyle oldu eşim işteylende annem kardeşim falan geliyor artık bebeyle çok zor ya
Zeytinyağı sürdüm bugün yine çok fena yırttım mı noldu ilaçlarımda kullanamadım cesaret edemiyorum bakalım nolcakdeneyeyim kantoronu da sağol canım konakta bayağı olmuştu zeytinyağı sürdü eşim ama tam geçmedi
Arttı bizimde ya şampuandan mı bilmiyorum saba yazdığımızda yaptık ama tam geçmedi bizimde ay biz aceleci davranmışız 10-15 dk sonra yıkadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…