2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım benim gazdandır belki moralini bozma ama götür doktora en azından için rahat eder

İlk gün çok huzursuzlanıp ağladı ateş yükseldi geri düştü tekrar yükselmedi bizde bende korktum uzun sürecek siye bence bu baya ağır bir aşı doktora gittnizmi peki
Yok gitmedık canm yarın gıdecegız,bızımkı ılk gun baygın sekılde yattı sonrakı gunlerdede uykusuzluk huzursuzluk eklendı ve ates devam edıyor.ben anlamadım.dıger dozlarını asla yaptırmayı dusunmuyorum cok tedırgın oldum kıcucuk bebek asla uyumuyor sureklı aglıyor ve 37.5 37.7 cıvarında hep atesı

Çarsamba olmustu,korkmaya basladım artık,zaten ası oldugu gun asırı etkılenmıstı.umsrım gecıcıdır bır sorun olmaz
Bize aşi yapan hemsire hicbir yan etkisi olmicak ates bile olmaz ama siz yinede calpol verin demisti. Okadar kendinden emin konusmustuki sasirmistim. Yani siz ihmal etmeyin goturun mutlaka gosterin.

Bize aşi yapan hemsire hicbir yan etkisi olmicak ates bile olmaz ama siz yinede calpol verin demisti. Okadar kendinden emin konusmustuki sasirmistim. Yani siz ihmal etmeyin goturun mutlaka gosterin.
Bizim hemşiremizee tam tersine ateş olacak diyip calpol yazdırdı doktora gerçektendr hafif ateş oldu

Bizim hemşiremizee tam tersine ateş olacak diyip calpol yazdırdı doktora gerçektendr hafif ateş oldu
Ben biraz telasliydim. Ates olmicak rahat ol korkma dedi ama yinede calpol yazdirdi. Ben ogun sabah aksam icirdim hic bir yan etkide yaşamadik. Sadece diger gun ishal olmustu oda sanirim calpolden olmustu. Yani hemsirenin rahatliği beni rahatsiz etti

Kızlar sizin bebekler kaç saate bi emiyor ve memede ne kadar kalıyor ya
Uyaniksa 1.1.5 saate max acikiyor. Yeni emzirdiysem ve kaka yaptıysa daha çabuk acikiyor dkdjjdjdj emme süresi tutmadim hic bazen uzuuuun sürüyor keyif mi yapiyorsa artık bazen de az emiyor bilmiyorum max 15 dkdir en uzunu diye düşünüyorum rmin değilim

Uyuyunca ellemiyorum gece 20.00 dan bazen 2 bazen 3 e kadar yatıyor. Bazen 22 den sabah 5 e yani gece uyanana kadar yolu var

Benimki de bazen 1.5 saatte hemen acıkıyor bazen 3/4saati buluyor ve uzun da emiyor doymuyor mu anlamadım da sormak istedim sizinkileri . Doktor artık 4 saate kadar uzayabilir süre demişti ama her dakka memede neredeyse benimki

O zaman uyanıkken mi hemen acıkıyor bu bebekler
Yani uyurken biz de aciktigimizi anlamiyoruz en son uyanıyoruz ya aşırı canavar gibi emiyor öyle geç uyaninca zaten ama uyanıkken enerjilerini harciyorlar demekki diye düşünüyorum ben gidip emziresim geldi uyandırıp minik kuşum kıyamıyorum ya çok minikler üfff aglayacam

Benimki de bazen 1.5 saatte hemen acıkıyor bazen 3/4saati buluyor ve uzun da emiyor doymuyor mu anlamadım da sormak istedim sizinkileri . Doktor artık 4 saate kadar uzayabilir süre demişti ama her dakka memede neredeyse benimki
Emme refleksi de fazla bu bebelerin o yüzden de emiyor olabilir ben de versem alır bence memeyi ama o istemeyince ben de vermiyorum bi de elini emiyor hanfendi bir zevkle anlatamam.. Elini emerek kendisi uykuya daldı ona da vicdanim sizliyo kendi kendine uyudu diye ben uyuturken uyumadi bi türlü hayır korkuyorum baş parmağını emersk yamultur diye yamulmaz dimi xnnxndnd

Ya benim süt alerjisi var süt ürünleri yemediğim için sütüm doyurucu mu değil de o kadar sık emiyor diye aklıma soktular da kaynanamlar

kendisi uykuya daldı mı maşallah darısı bize benimki de emiyor elini ama yumruk yaparakbi şey olmaz hemen bence ya yamulmaz

Yarım saat falan beklet ya bir şey olmuyor. Bi de tariyorum ben biraz yumuşayınca baya çıkmış oluyor zaten bir kac defa da tekrarliyormus bir şey olmaz geçer illaki anam
Ya benim süt alerjisi var süt ürünleri yemediğim için sütüm doyurucu mu değil de o kadar sık emiyor diye aklıma soktular da kaynanamlar
Yetiyorur kiz, kaynanalar boş yapmasın çocuk kilo aliyorsa, bez sayın da yeterliyse uzatmasinlar... Burda en sağlıksız beslenen benimdir, süt ürünü çok nadir yerim üstüne sağlıklı bir beslenme tarzim da yok... Benimki bile alıyorsa seninki de aliyodur yani hiç takılma. Ağzı olan konuşuyor zaten üffffff kv demeyin zaten içimdeki sıkıntıyı atamiyorum kv falan bahsedesim goresim yok Allah bu kvlere büyük güzel bir uğraş versin onlarla ilgilensinler de zaman bulamasinlar selam bile vermeye yani ne diyim...
kendisi uykuya daldı mı maşallah darısı bize benimki de emiyor elini ama yumruk yaparakbi şey olmaz hemen bence ya yamulmaz
Sana gelecekten güncelleme gondereyim her bebek öyle mi bilmiyorum ama agzinin yolunu bulmaya başladı ve dahasi o da yumruk emiyodu ama bi kaç gündür parmağını emmeyi öğrendi bogazina kadar sokuyor bazen de kusuyor o yüzden hatta dkxnjdndjdjd ya uyku saatine kvler gelek dedi uyutmadim mizlandi kv kucaginda uyudu 15 dk falan sonra uyandi durmadi ben de yarim saat uğraştım uyumadi emzirdim bu sefer acikmistir diye peşine gazını çıkarıp yine uyutmaya calistim besigine koyunca uyandı.. ben de yemek yememistim tansiyonum düşüyordu, açtım donenceyi müziği bitince miziklandi bidaha actim o ara annemle konusuyoduk baktim sesi gitti uyumuş öyle bıraktım bizimki uykucu herhalde bilmiyorum hep böyle değil ama yine de kendi uyudu diye üzülüyorum işte anne olmak her anlamda yetememe hissi veriyor

Doktor kilo alımı güzel dedi ben de öyle diyorum da normal bi durum o zaman o kadar sık emmesi . Ben de çocuktan sonra bi soğudum kadından her dediği batar oldu ya

Doktor kilo alımı güzel dedi ben de öyle diyorum da normal bi durum o zaman o kadar sık emmesi . Ben de çocuktan sonra bi soğudum kadından her dediği batar oldu ya
Ben artık bana bir şey demeden konuşmuyorum arada bi kaç kelime o kadar... O soğukluğu kendisi başlattı çok üzgünüm bu konuda keşke hic böyle olmasaydi diye yani o kadar içimi sıkıyor ki bu konu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…