- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.761
Yeni anne olmuş kadının halinden anlamıyorlar hiç . Her şey olacağına varır ben de sorun yaşadım ama sonradan kendime kızdımm kafaya takmaya hiç gerek yokmuş biz bebeklerimize odaklanalımBen artık bana bir şey demeden konuşmuyorum arada bi kaç kelime o kadar... O soğukluğu kendisi başlattı çok üzgünüm bu konuda keşke hic böyle olmasaydi diye yani o kadar içimi sıkıyor ki bu konu anlatamam
Zaten bebisim olmasa nasıl katlanirdim bilmiyorum en azından kafamı meşgul ediyor bebemYeni anne olmuş kadının halinden anlamıyorlar hiç . Her şey olacağına varır ben de sorun yaşadım ama sonradan kendime kızdımm kafaya takmaya hiç gerek yokmuş biz bebeklerimize odaklanalım
Bazen çok zorlanıyorum ama iyi ki doğmuş bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da uykusuzluğa yorgunluğa katlanalım varalımZaten bebisim olmasa nasıl katlanirdim bilmiyorum en azından kafamı meşgul ediyor bebem
Benimki de evdeysek surekli memede. Uykuya da memede geciyor cunku, beslenmesi de memede. Bazen sut falan kalmiyor zaten emzik niyetine oynuyorBenimki de bazen 1.5 saatte hemen acıkıyor bazen 3/4saati buluyor ve uzun da emiyor doymuyor mu anlamadım da sormak istedim sizinkileri . Doktor artık 4 saate kadar uzayabilir süre demişti ama her dakka memede neredeyse benimki
Dışardayken istemiyorsa iyi benimki dışarda da durmuyorBenimki de evdeysek surekli memede. Uykuya da memede geciyor cunku, beslenmesi de memede. Bazen sut falan kalmiyor zaten emzik niyetine oynuyor
4 saat diyorlar ama ben kokuya göre bakıyorum süt varsa beklemiyorum direk döküp yenisini koyuyorum biberona dolapta bir gün difrizde 6 ay mi neydiKızlar bir sorum var. Buzdolabının alt kısmındaki sütü 40° ısıtıp verdim. Artan sütü hemen mi döküyorsunuz ? Oda sıcaklığında ne kadar kalır ?
Benimki izin versem 24 saat emecek beni emzik gibi goruyorKızlar sizin bebekler kaç saate bi emiyor ve memede ne kadar kalıyor ya
izin vermeyince nasıl başa çıkıyorsunBenimki izin versem 24 saat emecek beni emzik gibi goruyor
Niye böyle bu bebelerBenimki izin versem 24 saat emecek beni emzik gibi goruyor
Çikamiyorumizin vermeyince nasıl başa çıkıyorsun
MaşallahÇikamiyorum2 gundur emzik vermeye basladim bi aliyor bir almiyor alisamicak gibi bizimkisi meme tiryakisi oldu napcam bilmiyorum
Şimdi benimkide seviyor memede kalmayı ama birkaç ay sonra kötü bir hal almaya başlıyor diğer oğlum tak olarak beni emzik gibi kullanıyordu gece boyu ağzından çıkaramazdım put gibi yatardım yatakta uykumuyku yok gündüzde misafir iş güç dinlemez gene ağzıma koyacaksın diye ağlardı ohale tekrar gelmemek için ben emzik alsın istiyorum sürekli memede tutmamaya çalışıyorum ama nafile gibi görünğyrBenimki izin versem 24 saat emecek beni emzik gibi goruyor
Cnm oyle deme yeterli bebeklerimiz saglikli olsun bir sekilde buyucekler. Mama yada anne sutuyle hic farketmez inanMaşallahne güzel ne kadar isterdim ne kadar isterdim ben de öyle emsin
Aynen bende tam olarak ondan korkuyorum git gide zor bir hal aliyor. Emzigide kabul etmicek gibi. Bide damaksiz emzik denicem bakalm umudum oŞimdi benimkide seviyor memede kalmayı ama birkaç ay sonra kötü bir hal almaya başlıyor diğer oğlum tak olarak beni emzik gibi kullanıyordu gece boyu ağzından çıkaramazdım put gibi yatardım yatakta uykumuyku yok gündüzde misafir iş güç dinlemez gene ağzıma koyacaksın diye ağlardı ohale tekrar gelmemek için ben emzik alsın istiyorum sürekli memede tutmamaya çalışıyorum ama nafile gibi görünğyr
Benimki doğduğu günden beri emzik alıyor ama boş olduğunu anlayınca meme diye deliriyorÇikamiyorum2 gundur emzik vermeye basladim bi aliyor bir almiyor alisamicak gibi bizimkisi meme tiryakisi oldu napcam bilmiyorum
Hangi emziği denemistin senAynen bende tam olarak ondan korkuyorum git gide zor bir hal aliyor. Emzigide kabul etmicek gibi. Bide damaksiz emzik denicem bakalm umudum o
Benimki de almıyor emziği yaAynen bende tam olarak ondan korkuyorum git gide zor bir hal aliyor. Emzigide kabul etmicek gibi. Bide damaksiz emzik denicem bakalm umudum o
Evet bebegin emmesi guzel bisey ama bukadar cok emmesi beebeginde ayarini bozuyor. Doktor soyledi bunu. Bebegin ayarini bozmuşsunuz dediBenimki doğduğu günden beri emzik alıyor ama boş olduğunu anlayınca meme diye deliriyorsürekli memede. Sosyal medyada dönen videolar var ya , herkes emzir emzir diyor. Benim cevremdekilerde bırak artık diyor anlamıyorum memelerim de şelale değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?