2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Olsun canım benim, anne sütü de alıyor işte daha ne yapalım ki, benim uğraşlarımı normal bir insan yapsaydı anne değilken memeden süt gelir, anneyken süt fışkırırdı herhalde ama gel gör ki bende normal sütün üstüne 10 ml koy eşim diyor ki alması gerektiğinin üstüne hiç çıkmıyor, 60 vereceksen 65 asla olmuyor. Azalıyor mu artık sağmadığım için de bilmiyorum, sertlik ve yumru hissetttiğim zaman ova ova sağıyorum, çıkan da tek öğün oluyor genelde, artık memeden alsın istiyorum çünkü, o da olmazsa sanki hiçbir bağım olmayacak gibi hissediyorum
Canım gün gün midelerinin kapasiteleri de arttığı için daha fazla acıkıyorlar, ben 90 ml veriyordum baktım sanki doymuyor 120 yaptım iki gündür. Uyanmaları da o yüzden aslında
Bende dun bol yesıllık ve bol eksıkı taze yaprak sarma yedım ve cacık,bebek tum gece kıvrana kıvrana agladı,hala öyle kucagımda,aman dıyım yemeyın cocugun karnı şiddetli agrıyor yazık
Ekşi asitli olduğu evet rahatsız eder, sarmayı da ben normal zamanda abarttığım zaman bile ishal olurum, onun da rahatsızlanması çok normal. Kakası da yeşilse tamam işte doğrudan yenilenlerle ilgili
Sen nasıl istersen öyle devam et, çevrendekilere de kulak asma hiç, çok biliyorlar çocuk profesörleri benim yarı yarıyı geçtim üçte biri bile değildir herhalde sütüm psikolojimi bozmamak için sağmıyorum artık, zaten sağınca süt bitiyor, bu sefer de memeden süt gelmediği için bağırıyor ve memeyi reddediyor, o zaman da kendi topuğuma sıkmış gibi hissediyorum meme reddi konusunda
İnsanın anası bile bazen uzak kalıyor gerçekten, o zaman da diyorum ki beni annem anlamıyor ki elalem anlasın emzir kızım emzir diyip duruyor

Kızlar geçen yazdım ya bu bıngıldakla ilgili konuyu, takıntı oldu bende dayanamadım dün gittim sağlık ocağına dr’a sordum, normal hiçbir şey yok dedi, bıngıldağı da açık dedi, çok güzel anlattı. Bıngıldağın erken kapanması bazen fazla d vitamini ya da güneş almasıyla ilgili dedi. İçim rahatladı. Yavruma üzülüyorum minik keltoşum benim gibi takıntılı bir anaya sahip

Biz bugün iki günlüğüne bir şehir dışı yapmayı düşünüyoruz bakalım, oto koltuğu aldım internetten, gideceğimiz yol ortalama 4-5 saat kadar, bakalım bize yol nasıl geçecek? Çünkü bir de yazın tatil düşünüyoruz Antalya’ya, şimdilik onun provası olacak.. koltukta minicik kaldı minik keltoşummm

Hemen hemen aynı herhalde bebeler. Benimki nadiren 4 saat uyur genelde hep bir beslenme molası veriyoruz. Sabah 5'ten sonra bebekleriniz hep mi uyanık? Gündüz uykularınız nasıl?
Gündüz hiç belli olmuyor uzun süredir mesela sabah 5-6 dan sonra uyanır yatmazdı 9-10 gibi uyurdu bu sabah mamayı fazla içti ondan mı acaba 8 de uyudu 10 da uyandı bende şaşırdım genelde öğleden sonra uyurdu saat başı uyanırdı ama akşam a kadar uyur uyanıktı bugün değişik gidiyoruz bakalım

Aynı demek ki ya gündüz de öyle uzun uzun uykusu yok bizimkinin de. Kısa aralıklı hep.

Bir de emerek uyutuyorum ben. Uykuya dalamadikca o kadar sinirleniyor ki hincini memeden cikartiyor, cigniyor resmen meme ucumu, arada sıkıstiriyor falan. Uyku egitimi alan var mi aranizda, onerebilecegi birisi olan ?
Uyku eğitimi tartışmalı bir konu araştırdın mı canım?

Nasıl oto koltuk rahat mı? Biz de Ağustos'ta gideceğiz 10 saatlik yol Ankara-muğla. Puset mi mantıklı oto koltuk mu acaba o zamana 5-6 aylık oluyor

KIzlar sizin bebeklerde siz yanindan kalkip gidince agliyormu? Benimki bir suredir boyle. Odaya dönünce aglamasi bitiyor. Ya bunun icin erken degilmi daha 3 aylik degil. Odadan ciktigim an direk agliyor

Nasıl oto koltuk rahat mı? Biz de Ağustos'ta gideceğiz 10 saatlik yol Ankara-muğla. Puset mi mantıklı oto koltuk mu acaba o zamana 5-6 aylık oluyor
Bence oto koltuğu çünkü daha yüksek çocuk daha yukarda olduğu için etrafı görüp oyalanabilir , tabi en önemlisi yolculuğu sevmesi , ilk oğlum araba yolculuğunu severdi , arabaya binince uyurdu hep, 2 aylıktan itibaren uzun yollara çıktık hep .. Ama şuanki şimdilik sevmiyor gibi araba da kucakta olmak istiyor .. İnşallah alışır bayramda bizde yakın şehirlere gidelim diyoruz bakalım başımıza neler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…