2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bence say gitsin illa rengini mi görcez anam sjndjsbdjsnudjdjdjd yakinda olursun demekki benim bel ağrım dolayısı ile ondan vuran kasik agrim oluyor ve bunlar da bacaklara vuruyor..... Kol, boyun agrimi falan saymıyorum vudumda agrimayan noktam yok hem duruş bozukluğu bence hem de bebişler ağırlaşıyor sürekli egil kaldir bel mi kalir insanda...
Hakikaten sen unutmuşsun adet olayını hani 21 ile 40 gün de bir olan şey var ya belki onunkini erken oluyordur bir sıkıntısı yoksa
Benim çok uzun araliklarla oluyordu zaten yani normalde de bu rutinde gibiyse tamam ben başka bir şeyin kanamasidir diye düşündüm doğum yaptık ya ondan djndjdjdjdj
Son cinsel münasebetimiz de bebişi yaparken yaşanmıştı, seneidevriyesi yaklaşıyor alt kısımla herhangi bir ilişkim kalmamıştır
Yani risk yoktu diye saldik gitti bizim son hafta 3cm açıklık mevzusunda bı turlu dogum ilerlemiyo diye bilr yapacaktık ama hep bel agrim oldu da kalmıştı o kadar diyim wishwhshwjdjjd
Adet olanların bebişi kaç günlük diye kontrol ediyorum devamlı. Senle çok yakınız ya kahroldum şu an olmam inş yareppim amin
Ya ben de olmadım jebdjwjdkjjd yoksa bidaha olmicak miyim ekjejejeje

Benim canım hiç istemiyor ya kardeş kardeş takılıyoruz

Uzun bir süre adet olmayalım pls tşklerrrr

Benim annemde böyle dediydi kızıyordu emzireceksin diye yara mı olmuş bağırıyor muyum can mı çekişiyorım acabaaa benn böyle diyincede bizde çektik bizde diyordy

Nasıl oto koltuk rahat mı? Biz de Ağustos'ta gideceğiz 10 saatlik yol Ankara-muğla. Puset mi mantıklı oto koltuk mu acaba o zamana 5-6 aylık oluyor
Bizim arabamızda hem puset sabit hem oto koltuğu sabit oturabiliyorsa oto koltuğu güzel ama 6 aylık bebek henüz tam desteksiz oturuyor olmayabilir uzun sürede beli ağrıyabilir puset daha iyi olabilir sanki uykusu içinde yolda uzun muş
Biz birini pusete birini oto koltuğa koyuyoruz ne kadar sabrederlerse arrık çok da durmak istemiyorlar

İkisini de koyarsam arkada bana oturacak yer kalmaz muhtemelen puset olur ama sanırım yada oto koltuğa henüz alışmadım ya uzak geliyor

Bu krem malum yer için mi kız ordaki beyaz ekmek mi yoksam yeme şunu daha beter ediyor
Vazgeçememmmmmm daha az yiyorum/ daha çok cigniyorum sndbsjbdjdbd detaylara hakimiyetin evet malum yer icin ipeksi19 ye yazilan fitilin krem formu. Gogulda forumlarda vs bunun krem olanindan çok fayda gören varmış aldım ama sorun şu ki. Bunda bi aparat var iç basur için ama benim içte var midir hic bir fikrim yok dışına sürerek baslarim sanirim. Ele temas etmesi sorun yaratir mi ki acaba ondan mi başlık var dicem de receteyi okudum iç basur için aparat diye geçiyor

Tm o sadece iç hemoroid içinmiş. Alacak olan varsa diye söylüyorum sabah akşam sürün diyor, belirtiler azalirsa günde 1 ddusebilirsin diyor. Uzuuun sure kullanip yine tamamen gecmiyosa doktora gidin de diyo sjsnjs hadi bakalim

Sana bakayım derkene yemeğemm yanıyordu az kalsın
Bende şimdilik sorun yok gibi gibiii
Ama devame derse sende fayda görürsen yaz buraya alırım belki

Cinoya tekrar başladım bende düzeldim diyip
Senin de cino vazgecilmezin herhalde snnsnsjsndj ben de biraz düzeldim diye biraz kati beslendim bu ara yemek olarak tekrar sıvıya doncem ne olur ne olmaz abartmaya gerek yok diye düşünüyorum

Benim bebe hergün sırtından saçına kadar pok yapıyor günlük değiştiriyorum baştan sona halende kış burası kat kat giydiriyorum sizdede böyle bir sorun varmı bezide küçük sayılmaz ama neyapacağımu şaştım büyük bebeninkide taşıyor buda taşıyor kusmuk ve pok temizleyicisi gibiyim

Jansjwhdjsbdjshdhksjd yapsalar dert yapmasalar ayrı dert valla benimki sırtını katliyorum bezin içe doğru sirta kadar puskurtmuyor ama arada kaçıyor incecik bir kısmı.... Genelde yanlardan taşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…