2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bi de ben bu ara suyu azaltmişim fark etmeden.... Baya az iciyodum baktım ki sütüm azalmış:') tek memede doyuyodu artık ikisini veriyodum anca falan dedim yoksa azaliyor mu falan ama su icmedigimi fark ettim şimdi gidip gelip içiyorum bakayım etkisi olacak mi

Kızlar ben bayramda kv lerın yanına mersıne yazlıga gıdecegım esım cok ısrar ettı bende kabul etmıs bulundum umarım sınır hastası olmadan donebılırım bır hafta kalacagız.bebegım bı denız havası alsın ıstedım malum ıse baslıyorum hazıran sonunda baslamadan belkı sıcak ıyı gelır karnına gaz agrılarına,ama ıste beynımde bebek bu gurultuden daha anlamaz dıyıp durmadan dır dır edecek bırı var umarım sessızce durur ve guzelce zaman gecırırız. Delallll ciğim havalar nasıl cok socsk olmaz demı hazıranın 5ınde?bıde nasıl gıydırıyorsun bebısı sen?yanıma nasıl kıyafetler alayım

Son cinsel münasebetimiz de bebişi yaparken yaşanmıştı, seneidevriyesi yaklaşıyor alt kısımla herhangi bir ilişkim kalmamıştır
Bızımde aynı canım merak etmeolsun bısey olmaz yakında duzene gırer hersey,ben yapmaya yapmaya unuttum zaten

Ben gece mama vermıyodum cok az cıs yapıyodu sımdı mama verdım nasıl cıs yapıyo benımde azalmıs ya sütüm.bende su cok ıcmıyorum dur bıde ben ıcıyım bu vesıle ıle

Kızlar nişan annelerine de yazdım sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var ya ben bugün hiç emzirmedim hep mama verdim sabahtan beri şimdi göğüslerim şişti ağrıdı sabah 5 ten beri emmemişti şuan saat akşam 5 sağdım iki memeden 200cc çıktı ama tabi saatlerdir emmedi diye ve bugün mama içti diye mi ay okadar güzel ki sabahtan beri kalkıyor biraz duruyor biraz kıkırdamıyor mamasını içip geri yatıyor ya valla ben mama vermek istiyorum çocuk da mutlu bende ama sütüm var işte az da olsa o dolunca rahatsız ediyor napcam bilmiyorum sağmak da günde bir kere zor fırsat buldum şimdi yani. Sağabilsem aslında günde iki üç kere sağıp versem böyle çocuk da doyuyor diğer türlü ben sürekli memede tutmaya çalışıyorum emsin yağlı sütü alsın diye enazından böyle sağabilsem ne içtiğini bilirim çocuk da rahat uyur bugün tesadüf mü oldu yoksa mamayı doya doya içti diye mi bilmiyorum

Buarada bugün emzirmeme sebebim memede uzun kalmıyor beş dakika sonra bırakıyordu en fazla 7-8 dakika tutabiliyorum o yüzden yağlı süte ulaşamadan bırakıyor diye düşünüyorum genelde mama destekli gidiyordum da emzirmek için uğraşırken de memede dursun diye de su gibi oluyorum doydu mu doymadı hiç bilemiyorum günüm bununla geçiyor sinir oluyorum yani ve sütüm az diye düşünüyorum bilmiyorum karman çorman oldum yine ya

Merhaba sizin makine markası neydi acaba Buarada göğüsleriniz büyük mü benim 95-100 beden yorumlarda büyük göğüsler memnun kalmamış da emin olamadkm

kız benimde numaralar hiç keyfim yok bahar yorgunlugu mudur nedir çok canım sıkılıyor telefona bakasım bile gelmiyor oturduğum yerden bebek bakıp dizi izleyip duruyorum geçen gün yaprak dökümü final yaptı ertesi gün başa sardı ben aynı yerden devamke Alçı beni her şeyden soğuttu 3. Hafta bitiyor ctrsi 4. Hafta olacak ama çıkmayacak olması beni iyice geriyor

Ahah akrep kadını olmak bunu gerektirir bende boğayım ya ama içimdeki o tutku çekip alınmış gibi hissediyorum Sağolsun buna en büyük sebep bebeden çok kocam gözümün göresi yok hiç ya
Kutlama olabilir bir yıllık yaşadığımız ev arkadaşlığımızın seneyi devriyesini kutlayabiliriz
Ay yıkıldım ipektoşumda maviydi sarı gibiydi sonradan kapkara oldu ama bu seferki bir tık daha sarı gözleri de ipektoşunkine göre biraz daha açık bakalım nolcak dönmez inşallah
Biraz da büyüyorlar bence ondan bu aralar benimki de öyle tekte doymuyor ama su da tabi ki çok etkili canım hem üstte hem altta biliyorsun bizim ortak sıkıntıyı
Git canım bir deniz havası çok güzel olur hiçbir şey duyma görme o güzel maviye ve havaya odaklan değişiklik her zaman iyidir

Canım 5-7 dk da olsa bol bol emzirmeye çalış ne çekerse kafidir makineden daha güçlü çekiyor bebeler benim göğüste dolu duruyor yaralı makineyle sağıyorum bir şey yok bebe emiyor yanakları süt damlaları falan oluyor bebe çektikçe sütte gelir bırakınca da sağarsın memiktoların boşalması lazım yoksa çok fena kaskatı oluyor ağrıyor

Yani ancak 10-12 saat sonra rahatsız edici oluyor göğüslerim öyle hem emzir hem sağ asla yapamama öyle bir vaktim yok yetişmiyor yani başka çocuğum da var onunla ilgilen yedir içir okula götür getir yemek yap derken bugün bile akşam şu saat ancak sağabildim yani

İki çocuk zor gerçekten bilirim bende de iki tane var Allah kolaylık versin otomatik sağanlar daha iyi olabilir senin için tabi denemekte fayda var

Cnm sicaklar yavaştan basladi burda. Ama haziranin ilk haftasi o bunaltici sicaklar baslamaz. Suan atlet ve ustune uzun kollu giydiriyorum bebise. Sende bebege uzun kollu getir mutlaka. Tabi kisa kolluda getir cnm

Bence sağmayın, olan sütü bebek emsin yetmediğimde mama verirsiniz ,ikisini de bir arada götürürsünüz

Yok canım oturmuyor, öne doğru çekilip yenidoğan pozisyonuna geçiyor, pusete asla oturmadı zaten ve hiç sevmedi, iki büklüm oluyordu çocuğum pusetin içinde ama bunda anakıcağında gibi

Bence sağmayın, olan sütü bebek emsin yetmediğimde mama verirsiniz ,ikisini de bir arada götürürsünüz
Öyle mi yapayım öyle de işte saatlerce uğraşıyor insan emzir bidaha koyuyorum birdaha ağlayınca doydu mu mama mı yapsam başka birşey mi ağlıyor diye düşünüyorum ama enazından biberonla ne içtiğini doyduğuna emin olunca gerisinde ağlaması ya gaz ya uyku diyebiliyor insan

Olsun olsun bir şeyi kutlayın da ne olduğu fark etmez skdndjjdjdjdjdjsjkd

Valla sevdi sanki, yorumlara falan bakarak aldım ben internetten, en çok satanlar 1. Sırada, kullanan herkes çok beğenmiş, şimdilik sesi çıkmadı inşallah sever
Pısetten daha güvenli gibi sanki ben de almıştım duruyor evde daha kullanmadık tatil zamanı kullarım daha iyi olabilir gibi

Pısetten daha güvenli gibi sanki ben de almıştım duruyor evde daha kullanmadık tatil zamanı kullarım daha iyi olabilir gibi
Ben pusete hiç güvenmiyorum zaten, bunun izofiks bağlantısı var, sabitliyorsun koltuğa ve dönüyor 360 derece, ben sevdim inşallah kızım da sever de rahat ederiz

Ben de hiç içmiyorum. Bir de sütüm ondan olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…