• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Ben de hiç içmiyorum. Bir de sütüm ondan olmuyormuş🤣🤣🤣
Ya tek başına etkili değildir tabi ki 🥹 yanlış anlamayin beni :( ama onun da etkisi olduğunu düşünüyorum ben 🫠 psikolojik de olabilir benim bu düşüncem dnndnsnd bi de uyuyunca daha çok hizli artıyor bence artık az uyuyorum ondan azaliyodur diye düşünüyorum sjjdksjdk

Ya tek başına etkili değildir tabi ki 🥹 yanlış anlamayin beni :( ama onun da etkisi olduğunu düşünüyorum ben 🫠 psikolojik de olabilir benim bu düşüncem dnndnsnd bi de uyuyunca daha çok hizli artıyor bence artık az uyuyorum ondan azaliyodur diye düşünüyorum sjjdksjdk
Yok ya suyun etkisi olduğunu biliyorum içmek lazımmış. Ben normalde de su içmezdim hamilelikte günde 3 litre içtim ama yani bir insan suyu hiç mi sevmez. Tiksindim iyice. Doğumdan sonra da saldım😂

Yok ya suyun etkisi olduğunu biliyorum içmek lazımmış. Ben normalde de su içmezdim hamilelikte günde 3 litre içtim ama yani bir insan suyu hiç mi sevmez. Tiksindim iyice. Doğumdan sonra da saldım😂
Bende yaz ve kış olarak ikiye ayrildi yaz boyu içtim kışın saldim baya son zamanlar o yüzden ödemim de artmıştı baya zaten :( bilseydim bebis de böyle ödemli dogacak damacana icerdim günde sjndjsjdjdj şimdi yine içiyorum havalar soğuktu diye icmemistim bie kaç haftadir ama artık içerim jssjjsjs

Ben pusete hiç güvenmiyorum zaten, bunun izofiks bağlantısı var, sabitliyorsun koltuğa ve dönüyor 360 derece, ben sevdim inşallah kızım da sever de rahat ederiz 🌹
İnşallah severler, sevmeyince sıkınt. Durmak istemiyorlar kucağa alsan olmuyor cidden tansiyonum yükseliyordu annemlere giderken uyanacakta kucak isteyecek diye. Din ilk defa durdu. Bir de algıları iyice açıldıkça dışarıyı izler severler herhalde koltukta yüksek rahatla görürler

Kızlar ben bayramda kv lerın yanına mersıne yazlıga gıdecegım esım cok ısrar ettı bende kabul etmıs bulundum umarım sınır hastası olmadan donebılırım bır hafta kalacagız.bebegım bı denız havası alsın ıstedım malum ıse baslıyorum hazıran sonunda baslamadan belkı sıcak ıyı gelır karnına gaz agrılarına,ama ıste beynımde bebek bu gurultuden daha anlamaz dıyıp durmadan dır dır edecek bırı var umarım sessızce durur ve guzelce zaman gecırırız. @Delallll ciğim havalar nasıl cok socsk olmaz demı hazıranın 5ınde?bıde nasıl gıydırıyorsun bebısı sen?yanıma nasıl kıyafetler alayım
mersin diyince aklıma kvler memleketi geliyor 🤣benimkisi de orda
Kız gaz sancısına iyi gelir diyemi? sancı mancı kalmaz geçen sene haziran da gittikte fecaat geçirdik yavrum sıcaktan ağladı klima olmadan uyutamadık klimaya bağımlı yaşadık resmen rabbim orda yaşayanlara yardım etsin 😥hiç bana göre bir memleket değil ( 10 ay sonra oraya taşınmayacakmışım gibi ve evimde orda değil gibi 😂)

Kızlar nişan annelerine de yazdım sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var ya ben bugün hiç emzirmedim hep mama verdim sabahtan beri şimdi göğüslerim şişti ağrıdı sabah 5 ten beri emmemişti şuan saat akşam 5 sağdım iki memeden 200cc çıktı ama tabi saatlerdir emmedi diye ve bugün mama içti diye mi ay okadar güzel ki sabahtan beri kalkıyor biraz duruyor biraz kıkırdamıyor mamasını içip geri yatıyor ya valla ben mama vermek istiyorum çocuk da mutlu bende ama sütüm var işte az da olsa o dolunca rahatsız ediyor napcam bilmiyorum sağmak da günde bir kere zor fırsat buldum şimdi yani. Sağabilsem aslında günde iki üç kere sağıp versem böyle çocuk da doyuyor diğer türlü ben sürekli memede tutmaya çalışıyorum emsin yağlı sütü alsın diye enazından böyle sağabilsem ne içtiğini bilirim çocuk da rahat uyur bugün tesadüf mü oldu yoksa mamayı doya doya içti diye mi bilmiyorum
Maşallah canım , senin bebeğin kaç kilo aldı bu 40 günlük süreçte

M Minnosumm Yağlı süt ön süt diye bişey olmadığını duymuştum bir ebeden gözle görğlebilen bir şey olmadığından diğer grubada yazmıştım dipsiz kuyu gibi bişey ben bu süt konusunda hiçbirşeye inanmıyorum nedense bak bu ön süt meselesi bile canını sıkıyor arkayı aldımı önünğ aldımı meselesine dönüşebiliyor aynı şekilde bende etkilenebilirim düşünürsem hem bu sefer önü alsa diğer sefer mecbur arkayı çekmiş olmuyormu o süt orda kalıp çürüyormu ki

Kesinlikle katılıyorum uyumak çok arttırıyor ve su çok etkili

Bende yaz ve kış olarak ikiye ayrildi yaz boyu içtim kışın saldim baya son zamanlar o yüzden ödemim de artmıştı baya zaten :( bilseydim bebis de böyle ödemli dogacak damacana icerdim günde sjndjsjdjdj şimdi yine içiyorum havalar soğuktu diye icmemistim bie kaç haftadir ama artık içerim jssjjsjs
Su çok tüketince wc ye çok gidiyorum bu sefer benim iki bebe birbirine girmiş oluyor çok durma şansım yok orda 😂şimdi bardakları çatır çatır kırıyor oğlum bende sürahiyi kafama dikmeye başladım emzirirken aşırı bir susama sendede oluyormu ? O an içtim içtim yoksa elim değmiyor hem sürahiyi dikince ksıtlanmışsa olmuyorum bir içişte üç bardak gidiyor 😂

Su çok tüketince wc ye çok gidiyorum bu sefer benim iki bebe birbirine girmiş oluyor çok durma şansım yok orda 😂şimdi bardakları çatır çatır kırıyor oğlum bende sürahiyi kafama dikmeye başladım emzirirken aşırı bir susama sendede oluyormu ? O an içtim içtim yoksa elim değmiyor hem sürahiyi dikince ksıtlanmışsa olmuyorum bir içişte üç bardak gidiyor 😂
İlk başlarda emzirirken boğazım kuruyodu aşırı hemde ama şuan o kadar kurumuyor 🥹 bi de şey duydum doğru mu bilmiyorum sütümüz azaliyor diyoruz ya aslında artık yaglanmaya basliyomuş iyice ne kadar doğru bilemicem o yüzden doyurucu olurmuş msndjsbjd herkesin bir fikri var bu konuda ne dogrudur kim bilir sksnksmdks

Maşallah canım , senin bebeğin kaç kilo aldı bu 40 günlük süreçte
3200 doğmuştı en son 35 günlüktü gittiğimde 4700 dü ama hep mama ile gittim sütüm çok yok doyurmuyordu yani şimdi de 200 civarı çıkma sebebi sabahtan akşama emmediği için öyle oldu yoksa 3 saatte bir sağsam 60 ancak çıkar iki memeden

M Minnosumm Yağlı süt ön süt diye bişey olmadığını duymuştum bir ebeden gözle görğlebilen bir şey olmadığından diğer grubada yazmıştım dipsiz kuyu gibi bişey ben bu süt konusunda hiçbirşeye inanmıyorum nedense bak bu ön süt meselesi bile canını sıkıyor arkayı aldımı önünğ aldımı meselesine dönüşebiliyor aynı şekilde bende etkilenebilirim düşünürsem hem bu sefer önü alsa diğer sefer mecbur arkayı çekmiş olmuyormu o süt orda kalıp çürüyormu ki
Ay evet beni bu ön süt arka süt aşırı gerdi çok kafaya taktım asla ikna olmuyorum bebeğimin doyduğuna hep ön sütü aldı diye düşünüyorum kafayı nozdum iyice vallahi ya

mersin diyince aklıma kvler memleketi geliyor 🤣benimkisi de orda
Kız gaz sancısına iyi gelir diyemi? sancı mancı kalmaz geçen sene haziran da gittikte fecaat geçirdik yavrum sıcaktan ağladı klima olmadan uyutamadık klimaya bağımlı yaşadık resmen rabbim orda yaşayanlara yardım etsin 😥hiç bana göre bir memleket değil ( 10 ay sonra oraya taşınmayacakmışım gibi ve evimde orda değil gibi 😂)
Temmuz agostosta bende hıc gıtmem felaket bıyer,hazıranın basında ıyıdır ama hava,ayy bızımkı klıma falan bılmez hemen carpılır yavrucagım ayagından corabı cıksa yanlıslıkla 5nsaatgaz sancısı cekıyo kıyamam ben ona😄tömüğe gideceğim ben gondol sıtesını bılıyosundur orda oturan varsa goruselım😄😄 senın esın ne ıs yapıyodu canım?

Biliyorsundur belki canım ama kaldığın memeden emzirmeye başlamak lazım son süt için .Ben iki ay öyle yaptım kilo alımı iyiydi .Son ay reflü vs derken zaten emzirmede sıkıntı yaşadım maalesef.Bugun kontrolümüz vardı hem de rota aşısını oldu .Diş de geliyormuş her şey tam oldu 🥹@Minnosumm

🤣🤣🤣 kız benimde numaralar hiç keyfim yok bahar yorgunlugu mudur nedir çok canım sıkılıyor telefona bakasım bile gelmiyor oturduğum yerden bebek bakıp dizi izleyip duruyorum geçen gün yaprak dökümü final yaptı ertesi gün başa sardı ben aynı yerden devamke 🤦🏻‍♀️🤣 Alçı beni her şeyden soğuttu 3. Hafta bitiyor ctrsi 4. Hafta olacak ama çıkmayacak olması beni iyice geriyor 🤦🏻‍♀️

Ahah akrep kadını olmak bunu gerektirir bende boğayım ya ama içimdeki o tutku çekip alınmış gibi hissediyorum 🤣 Sağolsun buna en büyük sebep bebeden çok kocam gözümün göresi yok hiç ya 🤣
Kutlama olabilir bir yıllık yaşadığımız ev arkadaşlığımızın seneyi devriyesini kutlayabiliriz 🤣
Ay yıkıldım ipektoşumda maviydi sarı gibiydi sonradan kapkara oldu ama bu seferki bir tık daha sarı gözleri de ipektoşunkine göre biraz daha açık bakalım nolcak dönmez inşallah 🙏🏻 🤣

Biraz da büyüyorlar bence ondan bu aralar benimki de öyle tekte doymuyor ama su da tabi ki çok etkili canım hem üstte hem altta biliyorsun bizim ortak sıkıntıyı 🤣

Git canım bir deniz havası çok güzel olur hiçbir şey duyma görme o güzel maviye ve havaya odaklan değişiklik her zaman iyidir 🥰🌸
Pozıtıf enerjı kaynagısın kuzum❤️❤️😊

Biliyorsundur belki canım ama kaldığın memeden emzirmeye başlamak lazım son süt için .Ben iki ay öyle yaptım kilo alımı iyiydi .Son ay reflü vs derken zaten emzirmede sıkıntı yaşadım maalesef.Bugun kontrolümüz vardı hem de rota aşısını oldu .Diş de geliyormuş her şey tam oldu 🥹
Kuzucum. Karma asısını ne zaman yaptırmıstın ve suanda kac gunluk bebegın?yarın bende yaptırıcam rotayı ama karmanın uzerınden daha 14 gun gectı,1 ay gecmesı gerekmez degılmı,yan etkı yasadınızmı bıde?benım bebe cok hassas ya hıc yaptırmak ıstemıyorum ama yaptırıcam mecburen rota vırusu cok tehlıkelı

Biliyorsundur belki canım ama kaldığın memeden emzirmeye başlamak lazım son süt için .Ben iki ay öyle yaptım kilo alımı iyiydi .Son ay reflü vs derken zaten emzirmede sıkıntı yaşadım maalesef.Bugun kontrolümüz vardı hem de rota aşısını oldu .Diş de geliyormuş her şey tam oldu 🥹@Minnosumm
Evet öyle yapıyordum ama yağlı süt gelince çekmiyor bırakıyor mesela bir saat önce verdiğim memeyi yine veriyorum yağlı ya tam gelmiş çeksin onu alsın diye onu almıyor işte göğsüm de yumuşamış oluyor sanki sert olmayınca da emmiyor ya anlamadım valla en son kuruyup gidecek sütüm bende eahatlıycsm o da

Ay evet beni bu ön süt arka süt aşırı gerdi çok kafaya taktım asla ikna olmuyorum bebeğimin doyduğuna hep ön sütü aldı diye düşünüyorum kafayı nozdum iyice vallahi ya

Kuzucum. Karma asısını ne zaman yaptırmıstın ve suanda kac gunluk bebegın?yarın bende yaptırıcam rotayı ama karmanın uzerınden daha 14 gun gectı,1 ay gecmesı gerekmez degılmı,yan etkı yasadınızmı bıde?benım bebe cok hassas ya hıc yaptırmak ıstemıyorum ama yaptırıcam mecburen rota vırusu cok tehlıkelı
Canım yanılmıyorsam 3 Mayıs ‘ta olmuştu .Biz son gününde yapmış olduk doktor da öyle dedi .3 ay 14 gün ilk doz en geç yapılmalıymış .Erken doğdu dlye geç yapılır mı diye düşünmüştüm ama kızım uyuturken ağladı uyandı ama diş de geliyormuş sürekli damağını kaşıyor o yüzden bilemiyorum .Şimdi uyuyor ama bir sorun yok çok şükür .Bu arada menenjiti herhangi bir risk durumu yoksa yurt dışı vs gibi 6. Ayda yapalım çocuk rahatlasın arka arkaya gelmesin dedi .Kızım 34. haftada doğmuştu şimdi 3,5 aylık canım .

Ben aynı gün yaptırdım hiçbir yan etki olmadı. Rotayı verirken çok ağladı ama iğneden daha fazla hatta. O da bence süre çok alıştı ondan. Calpoll vermiştim eve ateşi çıkar diyegelince onu bile kustu kabul etmedi.

Evet öyle yapıyordum ama yağlı süt gelince çekmiyor bırakıyor mesela bir saat önce verdiğim memeyi yine veriyorum yağlı ya tam gelmiş çeksin onu alsın diye onu almıyor işte göğsüm de yumuşamış oluyor sanki sert olmayınca da emmiyor ya anlamadım valla en son kuruyup gidecek sütüm bende eahatlıycsm o da
Ben de benzer durumdayım,bazen çok iyi emiyor bazen hiç istemiyor .Sütüm de azaldı biliyorum .Gerci kızım hiçbir zaman uzun emen bir bebek olmadı .10 dakika bile zor emiyordu ilk aylarda .Şimdi daha da azaldı .Ben de arada mama veriyorum hatta inat ediyorum vermeyeyim diye ,bu ay meme reddi için çok riskli zaten arada emmek istemiyor ama biliyorum ki sütüm o an az .Ben de ne yapacağımı bilemiyorum emsin istiyorum Biberon da alsın ama ikisi birlikte olamayacak gibi .

Back
X