• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bebesi günde 3-4 sefer sıçan var mi nabzjsbdjjdd 2-3 günde bir yapiyodu sonra günde bire çıktı şu aralar bir günde daha çok yapıyor sjbsjsjdksjd bağırsak gelişimi mi yoksa bir şeyler yanlış mi gidiyo anlamadim 😂
Benimki en bastan beri gunde 3 yada 4 yapardi simdi 1 haftadir gunde 2 ye dustu bende sebebini merak ediyorum

Kizlar bebegin altini degistirirken zorlaniyormusunuz. Ben hic zorlanmiyordum ama son gunlerde cok zorlaniyorum durduramiyorum cocugu aglamiyor ama çırpınıyor kendini geri atiyor saga sola savuruyor. Kolay bir yöntemi var mi acaba bunun

Kizlar bebegin altini degistirirken zorlaniyormusunuz. Ben hic zorlanmiyordum ama son gunlerde cok zorlaniyorum durduramiyorum cocugu aglamiyor ama çırpınıyor kendini geri atiyor saga sola savuruyor. Kolay bir yöntemi var mi acaba bunun
Valla üzmek istemem ama yeğenim 18 aylık falan şimdi nsnjsndjnsjd bi ara bende kaldılar kardeşim çocuğu bilerek aglatiyo sandim etini koparsan o kadar ağlamaz bir çığlık kiyamet skdbjsndksndn bebeler sevmiyo genel olarak kıyafet giydirme veya alt değişme kismi zorlu bir savaş ajbsjsndknd umarım bizimkiler farklı olur diyorum ve çekiliyorum 😂😂😂 benim bebe giydirirken çok huysuz altini değişirken de beline doğru is yapiyosam ayaklarini karnina çekiyor sjshjsndjsjdj alt lastiğini duzeltidken de dümdüz uzatıyor sıpa

Bugün bebişim çok huysuz ya ne yapacağımı şaşırdım. 🤦🏻‍♀️
Bu aralar bebeler yeni bir şeyler öğreniyor herhalde benimki de akşam uykusu a bı turlu gecemedi baya uğraştım uyuttun yarım saat içinde 15 dk falan sinra aglayarak uyandi tekrar tekrar.... Anca totomu koydum yemek pisiriyorum kahvalti ile kaldım 🥹 umarım geçicidir bu huysuzluklar

Benim bebe kesin sabah 9.45 değil de daha erken uyandi ama ağlamadan beşiğinde takıldı bir saat en az çünkü çok uyudu jsbdjshdhshdjsh bilmedigim bir şeyler olmuş eminim bu kadar uyumazdoi öğlene doğru hiç. Uzun uykusunu öğleden sonra yapiyor genelde skbdjsndjsj ay offf
Benimki uyanıyor, elini yerken üstündeki battaniyeyi tekmeleye tekmeleye üstünden atıyor 🤣 yarım saat böyle olduğuna eminim. Sonra basıyor yaygarayı.

Benimki uyanıyor, elini yerken üstündeki battaniyeyi tekmeleye tekmeleye üstünden atıyor 🤣 yarım saat böyle olduğuna eminim. Sonra basıyor yaygarayı.
Kesinlikle nabdjsbdjs aynısı 😂😂 o ara altta bir işlemler yapmış zaten ayaklari tepmekten taşmış bezi de djndjdjd sabah sürprizi ✨✨

Kızlar ben bugün bir uyandım heryerim ağrıyor, dün de temizlik yapmıştım heralde ondan oldu dedim yoruldum. Aksama doğru boğaz ağrısı titreme ateş 39 olunca acile gittik influenza olabilir dedi doktor. İğne yaptı parol iç dedi pazartesiye kadar gecmezse gel dedi bi ilaç varmış influenza için onu veririm dedi . Çok kötü oldum nerden kaptım hiçbir fikrim yok kalabalığa da girmedim. Bebise bulasacak diye aklım çıkıyor bugün kv le eşim ilgilendi bebekle ben yattım. Az önce ağladım resmen bebeğimle ilgilenemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum. Emzirmek sıkıntı olur mu diye sordum maskeyle emzir sütle hastalik geçmez dedi doktor. Zaten pek çok emdiği söylenemez mama destekli gidiyorum uzun zamandır. Çok dikkat edin inanılmaz kötü oldum bütün kemiklerim ağrıyor bir titriyorum bir ateş basıyor.

Kızlar ben bugün bir uyandım heryerim ağrıyor, dün de temizlik yapmıştım heralde ondan oldu dedim yoruldum. Aksama doğru boğaz ağrısı titreme ateş 39 olunca acile gittik influenza olabilir dedi doktor. İğne yaptı parol iç dedi pazartesiye kadar gecmezse gel dedi bi ilaç varmış influenza için onu veririm dedi . Çok kötü oldum nerden kaptım hiçbir fikrim yok kalabalığa da girmedim. Bebise bulasacak diye aklım çıkıyor bugün kv le eşim ilgilendi bebekle ben yattım. Az önce ağladım resmen bebeğimle ilgilenemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum. Emzirmek sıkıntı olur mu diye sordum maskeyle emzir sütle hastalik geçmez dedi doktor. Zaten pek çok emdiği söylenemez mama destekli gidiyorum uzun zamandır. Çok dikkat edin inanılmaz kötü oldum bütün kemiklerim ağrıyor bir titriyorum bir ateş basıyor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin bir an önce 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bende yaşadım bunu 2 hafta önce felan çok kötüydü bir de ilaç kulananamak daha kötü sadece parol içebiliyordum, eşim de bende ayni anda hasta olduk kimseyle de görüşmedik nerden kaptık bilmiyorum mecbur annemlere gittim bende bebekle annem ilgilendi 7 24 maske taktım 3 gün boyunca ve emzirirken de 2 kat maske taktım çok şükür bebeğe geçmeden atlattık

Kızlar bisi sorcam ya konu da açtım da burdan da yazayım istedim, fikirleriniz benim için çok önemli, Özel bir okuldan güzel bir iş teklifi aldım, okuloncesi kurumu 8 5 çalışma emzirme izni de vereceklerini söylüyorlar kabul edersem eylulde başlayacağım bebeğim 6 aylık olacak annem de kv dede var bakacak olan bebeğe ama yine de emin olamıyorum çocuklarla çalışmak çok yorucu olabiliyor bebeğim çok küçük ama bir daha böyle bir fırsat elime geçmez diye de korkuyorum çünkü ilerde çalışmak istiyordum sadece şuan çok erken, sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım

Çok geçmiş olsun 💐 demekki bu hastalıklar evlerimizin içine kadar girmiş, market alışverişi yapıyoruz belki ordan poşetlerden eve gelip bulaştı herşeyde olabilir inşallah çabucak atlatırsın dinlen bol bol, güzel beslenmeyi ihmal etme

Benzerini bebeğimde yapıyor ayaklarıyla yüzüyor gibi yapıyor denize girdimmi sanıyor ne oluyorsa altını açınca 😄bezde kayıyor düzgün yapamıyorum bildiğim kadarıyla çaresi yok her geçen gün bez takmak zorlaşıyor şuan ben büyüğe tek başıma takamıyorum önce yerde güreşe tutuşuyoruz yıkmak için sonra eşim ayaklaeını tutuyor ben temizlemeye çalışıyorum genede bizi teptiği oluyor önceki günde bezi açar açmaz altından çekiverip sallandırdı tüm b*klar yere döküldü🥲

Bu aralar bebeler yeni bir şeyler öğreniyor herhalde benimki de akşam uykusu a bı turlu gecemedi baya uğraştım uyuttun yarım saat içinde 15 dk falan sinra aglayarak uyandi tekrar tekrar.... Anca totomu koydum yemek pisiriyorum kahvalti ile kaldım 🥹 umarım geçicidir bu huysuzluklar
Aynen kaç kez uyuttum 5 dk sonra ağlıyor hemen. şimdi tekrar uyutabildim inşallah uyanmaz. Duş alıp kendim gelmek istiyorum. Yemek içinde çok geç olmuş 😔
Gaz mı acaba, 2. Ayda gaz sancıları çok oluyordu bizde
Olabilir pırtlarıp duruyor ama emmek istiyor. Emmiyorda memede takılmaca 😄
Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşirsin

Back
X