- 22 Ekim 2024
- 2.659
- 6.302
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #39.161
Doğu tarafında en sevdiğim şey bu ya güneş yere çok yakın gibi kocaman oluyor. MuazzamBabaları evde rahat uyusun diye dışarıya çıktık
Güneşe aldanmayın hava buzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğu tarafında en sevdiğim şey bu ya güneş yere çok yakın gibi kocaman oluyor. MuazzamBabaları evde rahat uyusun diye dışarıya çıktık
Biz mi güneşe yakınız güneş mi yere yakın bilemedimDoğu tarafında en sevdiğim şey bu ya güneş yere çok yakın gibi kocaman oluyor. Muazzamkarsta bulundum da bir günlüğüne dnndjdnd orda da böyleydi çok güzel ya
Benimki en bastan beri gunde 3 yada 4 yapardi simdi 1 haftadir gunde 2 ye dustu bende sebebini merak ediyorumBebesi günde 3-4 sefer sıçan var mi nabzjsbdjjdd 2-3 günde bir yapiyodu sonra günde bire çıktı şu aralar bir günde daha çok yapıyor sjbsjsjdksjd bağırsak gelişimi mi yoksa bir şeyler yanlış mi gidiyo anlamadim![]()
Ayy manzara cok guzell dağ eteginde bezelye ayakBabaları evde rahat uyusun diye dışarıya çıktık
Valla üzmek istemem ama yeğenim 18 aylık falan şimdi nsnjsndjnsjd bi ara bende kaldılar kardeşim çocuğu bilerek aglatiyo sandim etini koparsan o kadar ağlamaz bir çığlık kiyamet skdbjsndksndn bebeler sevmiyo genel olarak kıyafet giydirme veya alt değişme kismi zorlu bir savaş ajbsjsndknd umarım bizimkiler farklı olur diyorum ve çekiliyorumKizlar bebegin altini degistirirken zorlaniyormusunuz. Ben hic zorlanmiyordum ama son gunlerde cok zorlaniyorum durduramiyorum cocugu aglamiyor ama çırpınıyor kendini geri atiyor saga sola savuruyor. Kolay bir yöntemi var mi acaba bunun
Bebişle beraber senin üstün çıplak duşa gireceksiniz. Duşta memeyi verceksin bebeğe.Duş nasıl kız
Bu aralar bebeler yeni bir şeyler öğreniyor herhalde benimki de akşam uykusu a bı turlu gecemedi baya uğraştım uyuttun yarım saat içinde 15 dk falan sinra aglayarak uyandi tekrar tekrar.... Anca totomu koydum yemek pisiriyorum kahvalti ile kaldımBugün bebişim çok huysuz ya ne yapacağımı şaşırdım.![]()
Benimki uyanıyor, elini yerken üstündeki battaniyeyi tekmeleye tekmeleye üstünden atıyorBenim bebe kesin sabah 9.45 değil de daha erken uyandi ama ağlamadan beşiğinde takıldı bir saat en az çünkü çok uyudu jsbdjshdhshdjsh bilmedigim bir şeyler olmuş eminim bu kadar uyumazdoi öğlene doğru hiç. Uzun uykusunu öğleden sonra yapiyor genelde skbdjsndjsj ay offf
Kesinlikle nabdjsbdjs aynısıBenimki uyanıyor, elini yerken üstündeki battaniyeyi tekmeleye tekmeleye üstünden atıyoryarım saat böyle olduğuna eminim. Sonra basıyor yaygarayı.
Gaz mı acaba, 2. Ayda gaz sancıları çok oluyordu bizdeBugün bebişim çok huysuz ya ne yapacağımı şaşırdım. 
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin bir an önceKızlar ben bugün bir uyandım heryerim ağrıyor, dün de temizlik yapmıştım heralde ondan oldu dedim yoruldum. Aksama doğru boğaz ağrısı titreme ateş 39 olunca acile gittik influenza olabilir dedi doktor. İğne yaptı parol iç dedi pazartesiye kadar gecmezse gel dedi bi ilaç varmış influenza için onu veririm dedi . Çok kötü oldum nerden kaptım hiçbir fikrim yok kalabalığa da girmedim. Bebise bulasacak diye aklım çıkıyor bugün kv le eşim ilgilendi bebekle ben yattım. Az önce ağladım resmen bebeğimle ilgilenemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum. Emzirmek sıkıntı olur mu diye sordum maskeyle emzir sütle hastalik geçmez dedi doktor. Zaten pek çok emdiği söylenemez mama destekli gidiyorum uzun zamandır. Çok dikkat edin inanılmaz kötü oldum bütün kemiklerim ağrıyor bir titriyorum bir ateş basıyor.
Bende yaşadım bunu 2 hafta önce felan çok kötüydü bir de ilaç kulananamak daha kötü sadece parol içebiliyordum, eşim de bende ayni anda hasta olduk kimseyle de görüşmedik nerden kaptık bilmiyorum mecbur annemlere gittim bende bebekle annem ilgilendi 7 24 maske taktım 3 gün boyunca ve emzirirken de 2 kat maske taktım çok şükür bebeğe geçmeden atlattıkKızlar ben bugün bir uyandım heryerim ağrıyor, dün de temizlik yapmıştım heralde ondan oldu dedim yoruldum. Aksama doğru boğaz ağrısı titreme ateş 39 olunca acile gittik influenza olabilir dedi doktor. İğne yaptı parol iç dedi pazartesiye kadar gecmezse gel dedi bi ilaç varmış influenza için onu veririm dedi . Çok kötü oldum nerden kaptım hiçbir fikrim yok kalabalığa da girmedim. Bebise bulasacak diye aklım çıkıyor bugün kv le eşim ilgilendi bebekle ben yattım. Az önce ağladım resmen bebeğimle ilgilenemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum. Emzirmek sıkıntı olur mu diye sordum maskeyle emzir sütle hastalik geçmez dedi doktor. Zaten pek çok emdiği söylenemez mama destekli gidiyorum uzun zamandır. Çok dikkat edin inanılmaz kötü oldum bütün kemiklerim ağrıyor bir titriyorum bir ateş basıyor.
Çok geçmiş olsunKızlar ben bugün bir uyandım heryerim ağrıyor, dün de temizlik yapmıştım heralde ondan oldu dedim yoruldum. Aksama doğru boğaz ağrısı titreme ateş 39 olunca acile gittik influenza olabilir dedi doktor. İğne yaptı parol iç dedi pazartesiye kadar gecmezse gel dedi bi ilaç varmış influenza için onu veririm dedi . Çok kötü oldum nerden kaptım hiçbir fikrim yok kalabalığa da girmedim. Bebise bulasacak diye aklım çıkıyor bugün kv le eşim ilgilendi bebekle ben yattım. Az önce ağladım resmen bebeğimle ilgilenemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum. Emzirmek sıkıntı olur mu diye sordum maskeyle emzir sütle hastalik geçmez dedi doktor. Zaten pek çok emdiği söylenemez mama destekli gidiyorum uzun zamandır. Çok dikkat edin inanılmaz kötü oldum bütün kemiklerim ağrıyor bir titriyorum bir ateş basıyor.
Benzerini bebeğimde yapıyor ayaklarıyla yüzüyor gibi yapıyor denize girdimmi sanıyor ne oluyorsa altını açıncaKizlar bebegin altini degistirirken zorlaniyormusunuz. Ben hic zorlanmiyordum ama son gunlerde cok zorlaniyorum durduramiyorum cocugu aglamiyor ama çırpınıyor kendini geri atiyor saga sola savuruyor. Kolay bir yöntemi var mi acaba bunun
Aynen kaç kez uyuttum 5 dk sonra ağlıyor hemen. şimdi tekrar uyutabildim inşallah uyanmaz. Duş alıp kendim gelmek istiyorum. Yemek içinde çok geç olmuşBu aralar bebeler yeni bir şeyler öğreniyor herhalde benimki de akşam uykusu a bı turlu gecemedi baya uğraştım uyuttun yarım saat içinde 15 dk falan sinra aglayarak uyandi tekrar tekrar.... Anca totomu koydum yemek pisiriyorum kahvalti ile kaldımumarım geçicidir bu huysuzluklar
Olabilir pırtlarıp duruyor ama emmek istiyor. Emmiyorda memede takılmacaGaz mı acaba, 2. Ayda gaz sancıları çok oluyordu bizde
Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşirsinKızlar ben bugün bir uyandım heryerim ağrıyor, dün de temizlik yapmıştım heralde ondan oldu dedim yoruldum. Aksama doğru boğaz ağrısı titreme ateş 39 olunca acile gittik influenza olabilir dedi doktor. İğne yaptı parol iç dedi pazartesiye kadar gecmezse gel dedi bi ilaç varmış influenza için onu veririm dedi . Çok kötü oldum nerden kaptım hiçbir fikrim yok kalabalığa da girmedim. Bebise bulasacak diye aklım çıkıyor bugün kv le eşim ilgilendi bebekle ben yattım. Az önce ağladım resmen bebeğimle ilgilenemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum. Emzirmek sıkıntı olur mu diye sordum maskeyle emzir sütle hastalik geçmez dedi doktor. Zaten pek çok emdiği söylenemez mama destekli gidiyorum uzun zamandır. Çok dikkat edin inanılmaz kötü oldum bütün kemiklerim ağrıyor bir titriyorum bir ateş basıyor.