- 11 Temmuz 2024
- 2.205
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.325
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.681
Ayy kız ne biçim rüyaydı o öyle çağırıyorum telefonda tamam dedi gelecekti o kozlar gelsin saçını başını yolayım diye beklerken uyandım hıncımı alamadanO rüyalardan çok sık görüyorum bende hep lohusalıktan bundan lohusalıktan
Canım yatağının altına bir tane yastık koy reflü yatağı gibi olur içinde rahat eder kusmalara karşıBuarada kızlar bebeklerinizi uyuyunca yatağa nasıl koyuyorsunuz yani benim reflü yatağı var onda yan yatırıyorum doğduğundan beri ama daha ona sığmamakta başladı kaldırcam reflü yatağını ama budefa kendi yatağı çok düz geldi gözüme ona nasıl koyacağımı bilemedim .reflü yatağının iki kenarında sdestek vardı diye yan duruyordu arkasına döneniyordu ama dümdüz kendi yatağında yan da koyamsm sırt üstü koysam rahat yatar mı ki öyle acaba bilemedim
Canım beben açlıktan ağlıyormuş sanırım o turunculuk bizde ilk ay vardı doktor beslenememekten demişti sütün yetiyor mu son kilo ölçümünde ne kadar almıştı belki sütün azalmışta olabilirKizlar hepinize iyi bayramlar.
Bebegim dunden beri huzursuzdu size bahsetmistim bu sabah bezinde idrarinin arasinda hafif turunculuk gordum. Enfeksiyonmudur sizce
Kuzum gunaydın.benımkıde cok ateslendı çarpılmıstı gecer ınsallah bır ıkı gune,sen sureklı bak ama atesıne 37.5 oldumu calpol ver.yukselınce cocukta ınleme halsızlık ıstahsızlık yapıyor cunku.gecmıs olsun sımdıdenOlamadığımız 2. Ay bacakfan olan aşıları da bugğn olduk rotayla, ateşlendş bebişiminşallah tekrar çıkmaz yeni düştü. Kaç gün böyle sürüyor bilginiz var mı
Ayy banada oluyo bazenn bende gebertıyorum uyanıncaAy kozlar hepimiz uyuya kalmışız nasıl uyuduysak rüyamda kocamı beni aldatırken gördüm anaağ 2 çocukla kalmışım evde gelmiyor arıyorum başka bir kadın açıyor benle dalga geçer gibi konuşuyor falan hiçte aldatacak bir tipi yok yani beklenmez rüya da görünce bir tuhaf oldum kalksın gebertcem
Cnm bu hafta saglikocaginda baktilar bu ay sadece 100 gram almis. Ama boyu 4 cm uzamis oyuzden hemsire boyuna vermis dedi. Sutummi yetmio acaba dedim oyle olsa boyuda uzamazdi dedi. Bunun icin doktora goturcektik zaten. Simdide bole idrarinda sorun oldu. Bayramdan sonra goturmeyi dusunuyorduk ama idrarinda yine turunculuk gorursem aksam acile goturcezAyy kız ne biçim rüyaydı o öyle çağırıyorum telefonda tamam dedi gelecekti o kozlar gelsin saçını başını yolayım diye beklerken uyandım hıncımı alamadan
Canım yatağının altına bir tane yastık koy reflü yatağı gibi olur içinde rahat eder kusmalara karşı
Canım beben açlıktan ağlıyormuş sanırım o turunculuk bizde ilk ay vardı doktor beslenememekten demişti sütün yetiyor mu son kilo ölçümünde ne kadar almıştı belki sütün azalmışta olabilir
Canım bende ıyı beslenemem susuzluk dıye bılıyorum.emsede belkı süt yetersız gelıyordur bebekte aglama huzursuzlukta yapar tam doymama,bı 60 cc mama yapıp vermenı tavsıye ederım.kılo almaması ıdrarında turunculuk huzursuzluk hepsı karnının doymadıgına işaret.hipp combiotıc al eczaneden yada marketten bıberonla 5 saatte bır ver takvıye olarak.Kizlar hepinize iyi bayramlar.
Bebegim dunden beri huzursuzdu size bahsetmistim bu sabah bezinde idrarinin arasinda hafif turunculuk gordum. Enfeksiyonmudur sizce
Sen acıle goturmedem mutlaka mama ver.acıller hastalık kaynıyor.bence bebek aç kalmış.benımde basıma gelmıstı ordan bılıyorım,sen saglık ocagındakı hemsıreyı bosver mama vermeyı dene bence duzelecek bızede haber etCnm bu hafta saglikocaginda baktilar bu ay sadece 100 gram almis. Ama boyu 4 cm uzamis oyuzden hemsire boyuna vermis dedi. Sutummi yetmio acaba dedim oyle olsa boyuda uzamazdi dedi. Bunun icin doktora goturcektik zaten. Simdide bole idrarinda sorun oldu. Bayramdan sonra goturmeyi dusunuyorduk ama idrarinda yine turunculuk gorursem aksam acile goturcez
Bende reflü yatağı kullandım faydasını görmeyince bende kaldırdım normal düz yatırıyorum yan yapınca arkasına battaniye sıkıştırıyorum ama bur hava çok soğuk halen kat kat giydirip iki battanğye örtüyorum sende arkasına çok terletmeyen bişeyle destekleyebilirsinBuarada kızlar bebeklerinizi uyuyunca yatağa nasıl koyuyorsunuz yani benim reflü yatağı var onda yan yatırıyorum doğduğundan beri ama daha ona sığmamakta başladı kaldırcam reflü yatağını ama budefa kendi yatağı çok düz geldi gözüme ona nasıl koyacağımı bilemedim .reflü yatağının iki kenarında sdestek vardı diye yan duruyordu arkasına döneniyordu ama dümdüz kendi yatağında yan da koyamsm sırt üstü koysam rahat yatar mı ki öyle acaba bilemedim
Az beslenmeye işaret olabilir canım emin değilim ama dolu dolu olmuyorsa eğer idrar az ve turuncuysa aç olduğuna işaret edebilir sen daha iyi bilirsin bebeğiniKizlar hepinize iyi bayramlar.
Cnm 15 dk emiyor ve uyuyakaliyor boyle olunca doyuyor diye biliyorum yani doymasa memede agresif olur diye biliom hemsirede boyle soyledi. Bide boyu 4cm uzamis sut yetmese uzamazdi dedi. Hatta doktor mama verirse kabul etmeyin dedi hemsire. Bayramdan snra doktora goturcez ne dicek bakalm bende merak ediorumCanım bende ıyı beslenemem susuzluk dıye bılıyorum.emsede belkı süt yetersız gelıyordur bebekte aglama huzursuzlukta yapar tam doymama,bı 60 cc mama yapıp vermenı tavsıye ederım.kılo almaması ıdrarında turunculuk huzursuzluk hepsı karnının doymadıgına işaret.hipp combiotıc al eczaneden yada marketten bıberonla 5 saatte bır ver takvıye olarak.
Idrari baya cikiyor. Oyuzden beslendigini dusunuorum tabi ama oladabilir doktora goturceZAz beslenmeye işaret olabilir canım emin değilim ama dolu dolu olmuyorsa eğer idrar az ve turuncuysa aç olduğuna işaret edebilir sen daha iyi bilirsin bebeğiniimagination forever sanki haklı gibi
Canım bana da hemşire öyle demişti. Bebeğim onun yüzünden 2. Haftasında zayıfladı aç kalmış minnoşumCnm 15 dk emiyor ve uyuyakaliyor boyle olunca doyuyor diye biliyorum yani doymasa memede agresif olur diye biliom hemsirede boyle soyledi. Bide boyu 4cm uzamis sut yetmese uzamazdi dedi. Hatta doktor mama verirse kabul etmeyin dedi hemsire. Bayramdan snra doktora goturcez ne dicek bakalm bende merak ediorum
Kilosunu korumuş boyu uzamış sütün az değildir, beslenemiyorda değildir öyle olsa gelişimi geriye düşerdi, belki biraz daha istiyor olabilir en fazla, idrarı iyi çıkıyorsa tamam bide 3. Aydan sonrada az kilo alıyorlar zaten 300 500 falan en fazla bir yaşında tamamen de duruyor almalarıIdrari baya cikiyor. Oyuzden beslendigini dusunuorum tabi ama oladabilir doktora goturceZ
Cnm bu hafta saglikocaginda baktilar bu ay sadece 100 gram almis. Ama boyu 4 cm uzamis oyuzden hemsire boyuna vermis dedi. Sutummi yetmio acaba dedim oyle olsa boyuda uzamazdi dedi. Bunun icin doktora goturcektik zaten. Simdide bole idrarinda sorun oldu. Bayramdan sonra goturmeyi dusunuyorduk ama idrarinda yine turunculuk gorursem aksam acile goturcez
Cnm 15 dk emiyor ve uyuyakaliyor boyle olunca doyuyor diye biliyorum yani doymasa memede agresif olur diye biliom hemsirede boyle soyledi. Bide boyu 4cm uzamis sut yetmese uzamazdi dedi. Hatta doktor mama verirse kabul etmeyin dedi hemsire. Bayramdan snra doktora goturcez ne dicek bakalm bende merak ediorum
Şimdi kızlar bilirkişi gibi konuşmayayım beni yanlış anlamayınKilosunu korumuş boyu uzamış sütün az değildir, beslenemiyorda değildir öyle olsa gelişimi geriye düşerdi, belki biraz daha istiyor olabilir en fazla, idrarı iyi çıkıyorsa tamam bide 3. Aydan sonrada az kilo alıyorlar zaten 300 500 falan en fazla bir yaşında tamamen de duruyor almaları
Dediğin gibi doktorada danışabilirsin bak diş te çıkarıyor olabilir bu aylar onada bakalr
Ay | Aylık Ortalama Kilo Artışı | Toplam Beklenen Artış (doğumdan itibaren) |
1. ay | 800 – 1000 gram | 800 g – 1 kg |
2. ay | 700 – 900 gram | 1.5 – 1.9 kg toplam |
3. ay | 600 – 900 gram | 2.1 – 2.8 kg toplam |
4. ay | 600 – 800 gram | 2.7 – 3.6 kg toplam |
5. ay | 500 – 700 gram | 3.2 – 4.3 kg toplam |
6. ay | 500 – 700 gram | 3.7 – 5.0 kg toplam |
Hemsire dediki 1 ay daha bekle ona gore doktora git dicem ama sen baya telaşlısın bu ay gotur doktora icin rahat etsin vitaminlerine falan baksinlar dedi. Dunde aşırı huzursuzdu sabahta idrarinda turunculuk gorunce aklima enfeksiyon geldi hepsi birbiriyle baglantili sanirim. Bayramdan snra iyi bi doktora goturcem herseyine baksin yavrumunŞimdi kızlar bilirkişi gibi konuşmayayım beni yanlış anlamayınAma bebek aç gibi boyu uzamış 100 Gr almış evet ama olması gerekenden az almış doktorumuz 600-1000 Gr kilo almalarını bekleriz demişti yani sütün var ama yeterli değil sanırım bizde bunu 3. Ay ipekte yaşadık canım 4. Ayda doktora gittiğimiz de atıyorum o ay 100 Gr aldıysa 4. Ayda almamış olan kilosunun altına düşmüştü açlıktan ağlıyormuş meğersem kuzum doktor mama verdi bebe kendine geldi yani sizinde buna olan kilosunun altına da düşebilir süt yapıcı artırıcı şeyler dene canım bol bol emzir ama huzursuzluk ağlama devam ederse mama vermekten çekinme
Ay Aylık Ortalama Kilo Artışı Toplam Beklenen Artış (doğumdan itibaren)1. ay
800 – 1000 gram
800 g – 1 kg
2. ay
700 – 900 gram
1.5 – 1.9 kg toplam
3. ay
600 – 900 gram
2.1 – 2.8 kg toplam
4. ay
600 – 800 gram
2.7 – 3.6 kg toplam
5. ay
500 – 700 gram
3.2 – 4.3 kg toplam
6. ay
500 – 700 gram
3.7 – 5.0 kg toplam
Götür kuzum için rahat etsin bol bol su iç yaz geldi vücudumuz da çekiyor şifa olsun kuzuya inşallah yarasın sütünHemsire dediki 1 ay daha bekle ona gore doktora git dicem ama sen baya telaşlısın bu ay gotur doktora icin rahat etsin vitaminlerine falan baksinlar dedi. Dunde aşırı huzursuzdu sabahta idrarinda turunculuk gorunce aklima enfeksiyon geldi hepsi birbiriyle baglantili sanirim. Bayramdan snra iyi bi doktora goturcem herseyine baksin yavrumun
Cok tesekkur ederim cnmGötür kuzum için rahat etsin bol bol su iç yaz geldi vücudumuz da çekiyor şifa olsun kuzuya inşallah yarasın sütün
Zor bir hastalik biraz, cok agrili oluyor, bazen aylar suruyor goruntude gecmis olsa bile etkileri. Doktora dedim benim immun sistem mahvoldu guclendirici birnsey mi verseniz diye, kucuk bir parazit senden besleniyor farkindasin dmi dediZonayı ilk kez duydum araştırdım çok geçmiş olsun değişik bir hastalıkmış
Hem stresten hem emzirmeden kaynaklı vücudumuz çöküyor bence sürekki biyerlerimize bişeyler oluyor benim de boğaz ağrım geçmiyor oram buram kırılacak gibi dişleirm ağrıyor doktora gitsen hepsinş çekerler heraldeokadar da iyi bakıyorum ama çürümeleri hzılandı
Aynen rahat kınuşuyoruz ama tanınma gibi bir ihtimalimiz de variyi yapıyorsun, sen hiç yalnız kalmadığın içinde tahamülün kalmamıştır muhakkak insan bazen annesiyle bile anlaşamıyor kimbilir neler oluyor evinde , kötü olanda şu oluyor kendine eşine evide vakit ayıramadığın başbaşa vakit geçiremediğin için bir süre sonra ufacık bişeyden patlıyorsun sonra okadar şeyi yutup haksızda sen oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?