2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
O rüyalardan çok sık görüyorum bende hep lohusalıktan bundan lohusalıktan
Ayy kız ne biçim rüyaydı o öyle çağırıyorum telefonda tamam dedi gelecekti o kozlar gelsin saçını başını yolayım diye beklerken uyandım hıncımı alamadan
Canım yatağının altına bir tane yastık koy reflü yatağı gibi olur içinde rahat eder kusmalara karşı
Kizlar hepinize iyi bayramlar.
Bebegim dunden beri huzursuzdu size bahsetmistim bu sabah bezinde idrarinin arasinda hafif turunculuk gordum. Enfeksiyonmudur sizce
Canım beben açlıktan ağlıyormuş sanırım o turunculuk bizde ilk ay vardı doktor beslenememekten demişti sütün yetiyor mu son kilo ölçümünde ne kadar almıştı belki sütün azalmışta olabilir

Olamadığımız 2. Ay bacakfan olan aşıları da bugğn olduk rotayla, ateşlendş bebişim inşallah tekrar çıkmaz yeni düştü. Kaç gün böyle sürüyor bilginiz var mı
Kuzum gunaydın.benımkıde cok ateslendı çarpılmıstı gecer ınsallah bır ıkı gune,sen sureklı bak ama atesıne 37.5 oldumu calpol ver.yukselınce cocukta ınleme halsızlık ıstahsızlık yapıyor cunku.gecmıs olsun sımdıden

Ayy banada oluyo bazenn bende gebertıyorum uyanınca

Cnm bu hafta saglikocaginda baktilar bu ay sadece 100 gram almis. Ama boyu 4 cm uzamis oyuzden hemsire boyuna vermis dedi. Sutummi yetmio acaba dedim oyle olsa boyuda uzamazdi dedi. Bunun icin doktora goturcektik zaten. Simdide bole idrarinda sorun oldu. Bayramdan sonra goturmeyi dusunuyorduk ama idrarinda yine turunculuk gorursem aksam acile goturcez

Bebegim dunden beri huzursuzdu size bahsetmistim bu sabah bezinde idrarinin arasinda hafif turunculuk gordum. Enfeksiyonmudur sizce
Canım bende ıyı beslenemem susuzluk dıye bılıyorum.emsede belkı süt yetersız gelıyordur bebekte aglama huzursuzlukta yapar tam doymama,bı 60 cc mama yapıp vermenı tavsıye ederım.kılo almaması ıdrarında turunculuk huzursuzluk hepsı karnının doymadıgına işaret.hipp combiotıc al eczaneden yada marketten bıberonla 5 saatte bır ver takvıye olarak.

Sen acıle goturmedem mutlaka mama ver.acıller hastalık kaynıyor.bence bebek aç kalmış.benımde basıma gelmıstı ordan bılıyorım,sen saglık ocagındakı hemsıreyı bosver mama vermeyı dene bence duzelecek bızede haber et

Bende reflü yatağı kullandım faydasını görmeyince bende kaldırdım normal düz yatırıyorum yan yapınca arkasına battaniye sıkıştırıyorum ama bur hava çok soğuk halen kat kat giydirip iki battanğye örtüyorum sende arkasına çok terletmeyen bişeyle destekleyebilirsinbirşey olmaz rahat ediyor ki benim ki pek kalkmıyor

Az beslenmeye işaret olabilir canım emin değilim ama dolu dolu olmuyorsa eğer idrar az ve turuncuysa aç olduğuna işaret edebilir sen daha iyi bilirsin bebeğini imagination forever sanki haklı gibi

Cnm 15 dk emiyor ve uyuyakaliyor boyle olunca doyuyor diye biliyorum yani doymasa memede agresif olur diye biliom hemsirede boyle soyledi. Bide boyu 4cm uzamis sut yetmese uzamazdi dedi. Hatta doktor mama verirse kabul etmeyin dedi hemsire. Bayramdan snra doktora goturcez ne dicek bakalm bende merak ediorum

Canım bana da hemşire öyle demişti. Bebeğim onun yüzünden 2. Haftasında zayıfladı aç kalmış minnoşum
Bence de hipp 1 al bir dene bakalım huysuzluğu geçecek mi? Eğer geçerse anlarsın karnı aç diye böyle.

Idrari baya cikiyor. Oyuzden beslendigini dusunuorum tabi ama oladabilir doktora goturceZ
Kilosunu korumuş boyu uzamış sütün az değildir, beslenemiyorda değildir öyle olsa gelişimi geriye düşerdi, belki biraz daha istiyor olabilir en fazla, idrarı iyi çıkıyorsa tamam bide 3. Aydan sonrada az kilo alıyorlar zaten 300 500 falan en fazla bir yaşında tamamen de duruyor almaları
Dediğin gibi doktorada danışabilirsin bak diş te çıkarıyor olabilir bu aylar onada bakalr

Şimdi kızlar bilirkişi gibi konuşmayayım beni yanlış anlamayın Ama bebek aç gibi boyu uzamış 100 Gr almış evet ama olması gerekenden az almış doktorumuz 600-1000 Gr kilo almalarını bekleriz demişti yani sütün var ama yeterli değil sanırım bizde bunu 3. Ay ipekte yaşadık canım 4. Ayda doktora gittiğimiz de atıyorum o ay 100 Gr aldıysa 4. Ayda almamış olan kilosunun altına düşmüştü açlıktan ağlıyormuş meğersem kuzum doktor mama verdi bebe kendine geldi yani sizinde buna olan kilosunun altına da düşebilir süt yapıcı artırıcı şeyler dene canım bol bol emzir ama huzursuzluk ağlama devam ederse mama vermekten çekinme

Ay
Aylık Ortalama Kilo Artışı
Toplam Beklenen Artış (doğumdan itibaren)
1. ay
800 – 1000 gram

800 g – 1 kg

2. ay

700 – 900 gram

1.5 – 1.9 kg toplam

3. ay

600 – 900 gram

2.1 – 2.8 kg toplam

4. ay

600 – 800 gram

2.7 – 3.6 kg toplam

5. ay

500 – 700 gram

3.2 – 4.3 kg toplam

6. ay

500 – 700 gram

3.7 – 5.0 kg toplam

Hemsire dediki 1 ay daha bekle ona gore doktora git dicem ama sen baya telaşlısın bu ay gotur doktora icin rahat etsin vitaminlerine falan baksinlar dedi. Dunde aşırı huzursuzdu sabahta idrarinda turunculuk gorunce aklima enfeksiyon geldi hepsi birbiriyle baglantili sanirim. Bayramdan snra iyi bi doktora goturcem herseyine baksin yavrumun

Götür kuzum için rahat etsin bol bol su iç yaz geldi vücudumuz da çekiyor şifa olsun kuzuya inşallah yarasın sütün

Kızlar günaydın iyi bayramlar. Birşey sorcam. Kiwi süt pompası almıştım artık kullanılmaz hale geldi sağım yapmadığı gibi göğsümüde acıtıyor. Giyilebilir almak istiyorum. Öneriniz varmı. Alıpta memnun olduğunuz?

Zor bir hastalik biraz, cok agrili oluyor, bazen aylar suruyor goruntude gecmis olsa bile etkileri. Doktora dedim benim immun sistem mahvoldu guclendirici birnsey mi verseniz diye, kucuk bir parazit senden besleniyor farkindasin dmi dedi benim saglam hicbir yerim kalmadi kizlar, 35 den sonra cocuk zormus valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…