- 26 Ocak 2021
- 779
- 2.300
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.701
Gecende benimki de ruyamda tinder acmis, ama eskortla konusuyorAy kozlar hepimiz uyuya kalmışız nasıl uyuduysak rüyamda kocamı beni aldatırken gördüm anaağ 2 çocukla kalmışım evde gelmiyor arıyorum başka bir kadın açıyor benle dalga geçer gibi konuşuyor falan hiçte aldatacak bir tipi yok yani beklenmez rüya da görünce bir tuhaf oldum kalksın gebertcem
Katılıyorum. Biz bile susuz kaldığımızda idrarımızın rengi koyulaşıyor ki süt %90 suAz beslenmeye işaret olabilir canım emin değilim ama dolu dolu olmuyorsa eğer idrar az ve turuncuysa aç olduğuna işaret edebilir sen daha iyi bilirsin bebeğiniimagination forever sanki haklı gibi
Minnoş’un bakışlarına bak yaaaaa
Ben de tersini gördüm geçen gün. 3. Çocuğu yapmıştım ama üçünün de babası farklıydı her adamdan çocuk yapıyordumGecende benimki de ruyamda tinder acmis, ama eskortla konusuyorUyaninca sictim agzina, ne vizyonsuz adamsin, aldatcan bari guzel kadinla aldat , cok cirkindi diye kaydim bir posta, adam sok
Çok teşekkür ederim canım ,valla bir sürü alıntılama yaptım daha yeni yazabiliyorum .Bazen zaman çok hızlı gibi bazen de nasıl büyüyecek bu bebiş ya modumdayım .Zor ama Allah sağlık Huzur versin halledeceğiz bir şekilde inşallahDün sana yazacaktim naptin yedin mi cikofte diye öğrenmiş oldum jsbxhbsjdjd ben de yicem bi ara inş
İnan bana tek değilsiniştahsızlık, iştah açılmasi, enerji kaybi hepsi etkiliyor bizi uykusuzluk vs her biri bir şeye sebep işte. Bir insan dünyaya getirdik kendind bu kadar yüklenme 12 kilo ne ki berilmeyecek bir sayı değil yani kendini iyi hisset önce sonra zaten spor yapacaksan diyet yapacaksan enerjin yeter hepsine. Ama kötü hissederek kendini iyice düşürme mod olarak. Sen iyi ol bebişin de iyi olur vücudun da inşallah
Çıngıraklı bir şeyler dene izliyo en azından eline de tutuyor ama tuttuğunu algilamiyor henuz benim bebe sjndjdjdj
Geçmiş olsun canımnormal hepimiz öyleyiz bi gün güzel bir gün b*k gibi geçiyor. Bir gün şükrediyorum bir gün isyan edecek kıvama geliyorum nerdeyse. Gece kocamı boğma planlari yapıyorum sabah öpücükler jsndjsndjdnd yani özetle dengemiz şaşmış yorulmuşuz uykusuzluk var ya insani fena ediyor zaten,yaninda yetememe duygusu kombo zaten. Hepimiz yaşıyoruz çoğunu hiç sıkma canını bu günler de gecer inşallah
Alintilarin yarisi gelmedi sjdnsjjdjsnd veya ben alamamisim basaramadik abi...
Ay bu ben ,nasıl yiyorum nasıl ama artık baya azalttımBen de öyleyim hepimiz böyleyiz galiba , tatlı çikolata asla yemeyen ben sofrada tahin pekmek kaşıklayıp ğatğne çilek reçeli yiyip 10 adet cino bitirip ğstüne pekmezli hoşaf içip … yediklerimin sonu gelmeyeceküst üste yiyorum bana mısın demiyorumemzirmeden kaynaklı bence hepimiz eski halimize gelecğiz inanıyorum ki
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunneyi var oğluşun
Amin çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Benim kızım da bşr ara çok az almıştı çok üzülmüştüm ama sağlık olsun da alacaklar kilobugun saglikocagindan cagirdilar kilo ve boy kontrolu icin. Gecen aydan bubaya sadece 100 gram almis. Hemsire ayina gore kilosu gayet iyi ama bir ay icinde az kilo almis dedi. Boyuna vermis dedi. Gecen ay 62cm di bu ay 66 cm olmus. Cocuk doktoruna goturun bi tahlil yaptirin dedi. Bazen bebekler 1 ay kilo almaz diger ay normale donebilir dedi ama yinede bi goturun doktora dedimoralim cok bozuldu
Canım senin bebiş 12. Hafta atağındadır .4. Ay değil yanlış bilmiyorsam bebişin haftasını .4. Aya gelmeKakasi normal cnm. Sut urunu cok tuketmiyorum. Yani cok huysuz surekli aglamak istiyor kucak istiyor meme istiyor.zaten normaldede huysuz ve meme bagimlisi bir bebek. Ama bir kat artti huysuzlugu. 4.ay atagina erkenmi girdi acaba oglum
Benim kız hiç uyumuyor ,hatta uyumamak için gözlerini kırpmıyor .Dün 10 gibi çıktık gece eve girdik yine de 10 dakika gibi ancak uyudu .Ben de kanal tedavisi yaptırdım,olmadan önce daha az ağrım vardıAy valla ben de bakıyorum sğrekli ama yazan yok kdnsndnxmmcc evdeyim bir şey yapmıyorum ben bebişi babası almıştı uyumuşum jdncnfmf uyandım diyorjm lan bebek nerde
Bizde de herkes iciyordu( ben disinda) surekli esim ustunden ustune sinen koku cocuga zararli biliyosun dmi diye dar attim, icen kisi ustunu degistirmeden cocugu vermedim ellerine, cok da soylendim valla acimadim, kaynana balkonda sigara icmeyi yasakladi, asagi iniyor kendisi de dahil herkesAy kızlar hıc ıyı gecmedı,yolculuk ıyıydı mınnosum uyudu ama rota asısından dolayı bıraz ıshal yolda asırı kaka yaptı,heryerı batmıs suyun altına soktuk hemen gelınce ama kv kp ve esım hepsı yepemde bıseyler sacmaladıgı ıcın cocuk cıplak kaldı bı 10 dakka falan,rezalet bı andı yani,benım gazlı mınnosuma cok uzuldım sonrasında babanesi oldugunu iddia eden kısı heryerı acmıs cocuk ceryanda durmadan sıgara ıcıyor güya balkonda ama tüm duman evın ıcınde balkon evın ıcınde oldugu ıcın,uff sımdıden sınırlerım bozuk ve babası oldugunu iddia eden kişide hıc kaalesiz umurunda degıl,leşş yani herşey,ınsallah hasta falan olmaz canım oglum benım ya.moralım bozuk yani havada cok nemlı sıcak baya bır.bakalım 4 gun napacaz bu kosullarda.
Kiz yazdiklarina sinirlenip gülmek arasinda kaldimAy kızlar hıc ıyı gecmedı,yolculuk ıyıydı mınnosum uyudu ama rota asısından dolayı bıraz ıshal yolda asırı kaka yaptı,heryerı batmıs suyun altına soktuk hemen gelınce ama kv kp ve esım hepsı yepemde bıseyler sacmaladıgı ıcın cocuk cıplak kaldı bı 10 dakka falan,rezalet bı andı yani,benım gazlı mınnosuma cok uzuldım sonrasında babanesi oldugunu iddia eden kısı heryerı acmıs cocuk ceryanda durmadan sıgara ıcıyor güya balkonda ama tüm duman evın ıcınde balkon evın ıcınde oldugu ıcın,uff sımdıden sınırlerım bozuk ve babası oldugunu iddia eden kişide hıc kaalesiz umurunda degıl,leşş yani herşey,ınsallah hasta falan olmaz canım oglum benım ya.moralım bozuk yani havada cok nemlı sıcak baya bır.bakalım 4 gun napacaz bu kosullarda.
Ben o kadar doluyum ki kayinpeder ve kaynanalara, cok normal geldi banaKiz yazdiklarina sinirlenip gülmek arasinda kaldimbabasi oldugunu iddia eden kisi demeyeydin iyiydi
Ya ahahah benimki de neye uğradığını şaşırdı bir de bana diyor ki sen kahve falı baktırıp baktırıp bana gelip kızıyordunGecende benimki de ruyamda tinder acmis, ama eskortla konusuyorUyaninca sictim agzina, ne vizyonsuz adamsin, aldatcan bari guzel kadinla aldat , cok cirkindi diye kaydim bir posta, adam sok
Yaaa yerimm oğluşunu seninki de fena cool sarı kuşBende yaptim ama tam beceremedim tuhaf oldu bizim fotoeşimle beni alakasiz yapti ama oglum biraz benzedi
Ahahah bunların hepsi yapmamaktan kaynaklanıyor bilinçaltımıza yerleşmişBen de tersini gördüm geçen gün. 3. Çocuğu yapmıştım ama üçünün de babası farklıydı her adamdan çocuk yapıyordum
Görme duyma canım akıl sağlığımız için en önemlisiAy kızlar hıc ıyı gecmedı,yolculuk ıyıydı mınnosum uyudu ama rota asısından dolayı bıraz ıshal yolda asırı kaka yaptı,heryerı batmıs suyun altına soktuk hemen gelınce ama kv kp ve esım hepsı yepemde bıseyler sacmaladıgı ıcın cocuk cıplak kaldı bı 10 dakka falan,rezalet bı andı yani,benım gazlı mınnosuma cok uzuldım sonrasında babanesi oldugunu iddia eden kısı heryerı acmıs cocuk ceryanda durmadan sıgara ıcıyor güya balkonda ama tüm duman evın ıcınde balkon evın ıcınde oldugu ıcın,uff sımdıden sınırlerım bozuk ve babası oldugunu iddia eden kişide hıc kaalesiz umurunda degıl,leşş yani herşey,ınsallah hasta falan olmaz canım oglum benım ya.moralım bozuk yani havada cok nemlı sıcak baya bır.bakalım 4 gun napacaz bu kosullarda.
Dedım kafanızı cıkarıp ıcın duman kokuyor ıcerı daha cıgerlerı mınıcık nıye boyle yapıyosunuz dedım bakalım sımdılık koku gelmedı bıda ama boyle dusuncesızlık ne bılıyım benım annem babamda bıze gelınce uzerlerını degıstırırler ev kıyafetlerıyle mıkrop falan gelır dıye babam duysa kıyametı kopartır bu sıgara mevzuuna,ne dıyım herkes ana baba babanne annane olamıyor işteBizde de herkes iciyordu( ben disinda) surekli esim ustunden ustune sinen koku cocuga zararli biliyosun dmi diye dar attim, icen kisi ustunu degistirmeden cocugu vermedim ellerine, cok da soylendim valla acimadim, kaynana balkonda sigara icmeyi yasakladi, asagi iniyor kendisi de dahil herkesacima soylen, cocuga saclarina baslarina sinmis sigaranin bile cok zarari var.
Valla baba olan cocugunun saglıgını dusunur ben evde onu nasıl koruyorum kolluyorum cocugunun yanında sıgara ıcırten baba olamaz kanımcaKiz yazdiklarina sinirlenip gülmek arasinda kaldimbabasi oldugunu iddia eden kisi demeyeydin iyiydi
Ayy ıpektosum mıdem bulanıyor banadamı gectı rota neyYa ahahah benimki de neye uğradığını şaşırdı bir de bana diyor ki sen kahve falı baktırıp baktırıp bana gelip kızıyordunHiç hatırlamıyorum
Yaaa yerimm oğluşunu seninki de fena cool sarı kuş
Ahahah bunların hepsi yapmamaktan kaynaklanıyor bilinçaltımıza yerleşmiş
Görme duyma canım akıl sağlığımız için en önemlisiboş oda falan varsa oraya koy yada evde durmayın çok bol bol hava almaya dışarı çıkın bebeyle
Çok geçmiş olsun kuzumZor bir hastalik biraz, cok agrili oluyor, bazen aylar suruyor goruntude gecmis olsa bile etkileri. Doktora dedim benim immun sistem mahvoldu guclendirici birnsey mi verseniz diye, kucuk bir parazit senden besleniyor farkindasin dmi dedibenim saglam hicbir yerim kalmadi kizlar, 35 den sonra cocuk zormus valla
Yaa bu nasıl suratBende yaptim ama tam beceremedim tuhaf oldu bizim fotoeşimle beni alakasiz yapti ama oglum biraz benzedi
Ay kız böyle saçma sapan şeyler bende görüyorum ikisini bir idare ediyorum falan evliyken evleniyorum başkasıylaBen de tersini gördüm geçen gün. 3. Çocuğu yapmıştım ama üçünün de babası farklıydı her adamdan çocuk yapıyordum
Allah yardımcın olsun canım gider gitmez afakanları salmışlar sana resmen , benim oğlumda taşırıyor hergün istisnasız bşde arabada olduğunu düşünürsek çok zor olmuştur senin için bide orası iki oda mıydı nasıl kalıyorsunu büyük mü odalarAy kızlar hıc ıyı gecmedı,yolculuk ıyıydı mınnosum uyudu ama rota asısından dolayı bıraz ıshal yolda asırı kaka yaptı,heryerı batmıs suyun altına soktuk hemen gelınce ama kv kp ve esım hepsı yepemde bıseyler sacmaladıgı ıcın cocuk cıplak kaldı bı 10 dakka falan,rezalet bı andı yani,benım gazlı mınnosuma cok uzuldım sonrasında babanesi oldugunu iddia eden kısı heryerı acmıs cocuk ceryanda durmadan sıgara ıcıyor güya balkonda ama tüm duman evın ıcınde balkon evın ıcınde oldugu ıcın,uff sımdıden sınırlerım bozuk ve babası oldugunu iddia eden kişide hıc kaalesiz umurunda degıl,leşş yani herşey,ınsallah hasta falan olmaz canım oglum benım ya.moralım bozuk yani havada cok nemlı sıcak baya bır.bakalım 4 gun napacaz bu kosullarda.
Ay kız böyle saçma sapan şeyler bende görüyorum ikisini bir idare ediyorum falan evliyken evleniyorum başkasıylane pis bir bilinçaltım var uyanınca allah korusun diyip tükürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?