2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Gecende benimki de ruyamda tinder acmis, ama eskortla konusuyor Uyaninca sictim agzina, ne vizyonsuz adamsin, aldatcan bari guzel kadinla aldat , cok cirkindi diye kaydim bir posta, adam sok

Gecende benimki de ruyamda tinder acmis, ama eskortla konusuyor Uyaninca sictim agzina, ne vizyonsuz adamsin, aldatcan bari guzel kadinla aldat , cok cirkindi diye kaydim bir posta, adam sok
Ben de tersini gördüm geçen gün. 3. Çocuğu yapmıştım ama üçünün de babası farklıydı her adamdan çocuk yapıyordum

Çok teşekkür ederim canım ,valla bir sürü alıntılama yaptım daha yeni yazabiliyorum .Bazen zaman çok hızlı gibi bazen de nasıl büyüyecek bu bebiş ya modumdayım .Zor ama Allah sağlık Huzur versin halledeceğiz bir şekilde inşallah
Ay bu ben ,nasıl yiyorum nasıl ama artık baya azalttım
Çok geçmiş olsun neyi var oğluşun
Çok teşekkür ederim ateşi vardı eklem ağrısı ,onlar geçti ama sesi kısık ve aşırı öksürüyor .Bogazda bir şey yok demiş doktor büyük ihtimalle alerjik
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Amin çok teşekkür ederim
Benim kızım da bşr ara çok az almıştı çok üzülmüştüm ama sağlık olsun da alacaklar kilo
Kakasi normal cnm. Sut urunu cok tuketmiyorum. Yani cok huysuz surekli aglamak istiyor kucak istiyor meme istiyor.zaten normaldede huysuz ve meme bagimlisi bir bebek. Ama bir kat artti huysuzlugu. 4.ay atagina erkenmi girdi acaba oglum
Canım senin bebiş 12. Hafta atağındadır .4. Ay değil yanlış bilmiyorsam bebişin haftasını .4. Aya gelme
Ay valla ben de bakıyorum sğrekli ama yazan yok kdnsndnxmmcc evdeyim bir şey yapmıyorum ben bebişi babası almıştı uyumuşum jdncnfmf uyandım diyorjm lan bebek nerde
Benim kız hiç uyumuyor ,hatta uyumamak için gözlerini kırpmıyor .Dün 10 gibi çıktık gece eve girdik yine de 10 dakika gibi ancak uyudu .Ben de kanal tedavisi yaptırdım,olmadan önce daha az ağrım vardı eşim de nöbetçiydi tam bir kaostu dün

Ay kızlar hıc ıyı gecmedı,yolculuk ıyıydı mınnosum uyudu ama rota asısından dolayı bıraz ıshal yolda asırı kaka yaptı,heryerı batmıs suyun altına soktuk hemen gelınce ama kv kp ve esım hepsı yepemde bıseyler sacmaladıgı ıcın cocuk cıplak kaldı bı 10 dakka falan,rezalet bı andı yani,benım gazlı mınnosuma cok uzuldım sonrasında babanesi oldugunu iddia eden kısı heryerı acmıs cocuk ceryanda durmadan sıgara ıcıyor güya balkonda ama tüm duman evın ıcınde balkon evın ıcınde oldugu ıcın,uff sımdıden sınırlerım bozuk ve babası oldugunu iddia eden kişide hıc kaalesiz umurunda degıl,leşş yani herşey,ınsallah hasta falan olmaz canım oglum benım ya.moralım bozuk yani havada cok nemlı sıcak baya bır.bakalım 4 gun napacaz bu kosullarda.

Bizde de herkes iciyordu( ben disinda) surekli esim ustunden ustune sinen koku cocuga zararli biliyosun dmi diye dar attim, icen kisi ustunu degistirmeden cocugu vermedim ellerine, cok da soylendim valla acimadim, kaynana balkonda sigara icmeyi yasakladi, asagi iniyor kendisi de dahil herkes acima soylen, cocuga saclarina baslarina sinmis sigaranin bile cok zarari var.

Kiz yazdiklarina sinirlenip gülmek arasinda kaldim babasi oldugunu iddia eden kisi demeyeydin iyiydi

Kiz yazdiklarina sinirlenip gülmek arasinda kaldim babasi oldugunu iddia eden kisi demeyeydin iyiydi
Ben o kadar doluyum ki kayinpeder ve kaynanalara, cok normal geldi bana imagination forever hava sicaktir, bir sey olmaz. Orda endiselenmen gereken tek sey kendi psikolojim canim, cocuga bir sey olmaz

Ya ahahah benimki de neye uğradığını şaşırdı bir de bana diyor ki sen kahve falı baktırıp baktırıp bana gelip kızıyordun Hiç hatırlamıyorum
Bende yaptim ama tam beceremedim tuhaf oldu bizim foto eşimle beni alakasiz yapti ama oglum biraz benzedi
Yaaa yerimm oğluşunu seninki de fena cool sarı kuş
Ben de tersini gördüm geçen gün. 3. Çocuğu yapmıştım ama üçünün de babası farklıydı her adamdan çocuk yapıyordum
Ahahah bunların hepsi yapmamaktan kaynaklanıyor bilinçaltımıza yerleşmiş
Görme duyma canım akıl sağlığımız için en önemlisi boş oda falan varsa oraya koy yada evde durmayın çok bol bol hava almaya dışarı çıkın bebeyle

Dedım kafanızı cıkarıp ıcın duman kokuyor ıcerı daha cıgerlerı mınıcık nıye boyle yapıyosunuz dedım bakalım sımdılık koku gelmedı bıda ama boyle dusuncesızlık ne bılıyım benım annem babamda bıze gelınce uzerlerını degıstırırler ev kıyafetlerıyle mıkrop falan gelır dıye babam duysa kıyametı kopartır bu sıgara mevzuuna,ne dıyım herkes ana baba babanne annane olamıyor işte
Valla baba olan cocugunun saglıgını dusunur ben evde onu nasıl koruyorum kolluyorum cocugunun yanında sıgara ıcırten baba olamaz kanımca
Ayy ıpektosum mıdem bulanıyor banadamı gectı rota neyyaa bılmıyomda eşime aşırı gıcıgım bidada gelmem davosa

Çok geçmiş olsun kuzum
Aynını ben diyorum hafıza kaybı desen var geçmişimi haturlamıyorum artık tanıdığım insanların isimlerini unutmaya başladım memeler zaten benden bağımsızlığını ilan ettiler göbükte gevşedi dişlerim berbat halde hergün biri ağrıyor diş etlerim kanıyor
Sürekli açım şeker hastası gibiyim şeker krizim başladı say aay bitmiyor ya kemiklerimde iyi değil çatırdıyor ay sanki kulaklarımda iyi duymuyır eşime habire ne dedin diyorum var mı benim gibi çürüyen

Ay kız böyle saçma sapan şeyler bende görüyorum ikisini bir idare ediyorum falan evliyken evleniyorum başkasıyla ne pis bir bilinçaltım var uyanınca allah korusun diyip tükürüyorum

Allah yardımcın olsun canım gider gitmez afakanları salmışlar sana resmen , benim oğlumda taşırıyor hergün istisnasız bşde arabada olduğunu düşünürsek çok zor olmuştur senin için bide orası iki oda mıydı nasıl kalıyorsunu büyük mü odalar

Selam kızlar Nisan annelerinden geliyorum çıldırmak üzereyim ne olur yardım edin ..
2aylık bir bebeğim var 45 gündür kabusu yaşıyoruz ağlamak uykuya direnmek sürekli aç 150ml emmesine rağmen 2saat çıkaramıyordu Hipple.. Bi Kaç kişi mamasını değiştirmemi söyledi önce hayır dedim çok kişi olunca bi denemek istedik (biz her mamayı denedik dediler bişey olmaz dediler) .. Neyse Pazartesi Hippten Aptamile geçtim o çocuk gitti sakin kendi kendine uyuyan bir bebek geldi hiç sallamadan 3saat.. Böyle güzel derken çarşamba ishal oldu yedi yaptı, yedi yaptı dün sabah korkuma bıraktım bugun yine hipple çıldırasıya ağlıyor uyku yok.. Ben napayım anneler bu geçişte ishal normal mi aptamilde bukadar rahatlamışken neden oldu ? Başka mama alsam iyice işler kötüye gitmesin ?

Ay kız böyle saçma sapan şeyler bende görüyorum ikisini bir idare ediyorum falan evliyken evleniyorum başkasıyla ne pis bir bilinçaltım var uyanınca allah korusun diyip tükürüyorum
ipeksi19 dediği gibi biz istemiyoruz sanıyoruz ama hormonlar ferman dinlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…