- 31 Temmuz 2024
- 585
- 1.423
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #39.961
Çok şükür canım. Bizim cadı 40 gün hiç uyutmadı beni o korkunç 40 günden sonra herşeye şükrediyorum ahshshhsBeterin beteri var haline şükret dostum..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım. Bizim cadı 40 gün hiç uyutmadı beni o korkunç 40 günden sonra herşeye şükrediyorum ahshshhsBeterin beteri var haline şükret dostum..![]()
Onda ne için bekliyorsunuz? Kendi kendine düzelme ihtimali var mı?Bizde de hidrosel var o yüzden yaptırmadık henüz yoksa çoktan yaptıracaktık
Hangi yöntemi kullanmışlar acaba sghshdhAman dikkat edin bu arada kasım annelerinde arkadaşım var 2 kişi hamile kalmış yeniden![]()
İşte inmeyen testis sorunumuz olmasa hemen yaptırcamSakın diyim anasıçünkü pskolojileri etkileniyor daha çok korkuyorlar daha uzun sürüyor iyileşmesi bebeklik dönemi en uygun zaman bence
2-3 saatte bir. Ben pertim yanii. Sadece ilk uyuduğunda 4 saat falan uyuyor o zamanda çok erken olduğu için ben ayakta oluyorumKızlar bebişleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor. Gruptan okudum maşallah baya uzun uyuyanlar varbenimki 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için
Doğum sonrası kontrole gittiğimde ne zaman smear aldırdığımı sordu doktorum hamile kalmadan hemen önce verdiğim için tekrar almadı. Anladığım kadarıyla yaptırmayanlardan rutin olarak alıyordu.Ay sorcamtim unutmuşum smear ne için aldiriyon sen. Bir sıkıntı mi var yoksa hepimiz genel olarak dogumdan sonra gitmeli miydik bunun için sjbddjjdBegonvil9699
Enfeksiyonu nerden anladinBEn geçen gun enfeksiyon icin gittim smear aldi benden. Ama sanirim enfeksiyonun çeşidine bakmak icin aldi. Dogumdan sonra herkesten aliniyor diye birsey yok sanirim ben hic duymadim. Ama hic bir skntin yoksa bile smear vermen iyi olur tum kadinlar icin önerilen bisey bende tam hakim degilim
Hiç yaptırmayan ben....Ben 7. Ve 40. Gün kontrolleri için gittin kadın doğuma smear almadı. Gerekseydi alırdı doktorum ama yılda 1 yaptırmamız gereken bir test normalde de
Ben doğum sonrası gitmedim korkuyorum diye sksbjshdjsjdisjdj şu ana kadar kimse de sormadiDoğum sonrası kontrole gittiğimde ne zaman smear aldırdığımı sordu doktorum hamile kalmadan hemen önce verdiğim için tekrar almadı. Anladığım kadarıyla yaptırmayanlardan rutin olarak alıyordu.
Ay anlamadim anlamadim nerde tarih ne tarihi noluyo sjbdjsbdj
Alttaki sayfa sayısıAy anlamadim anlamadim nerde tarih ne tarihi noluyo sjbdjsbdj
Kız sen de mi 99 lusun sndndjdnjdAlttaki sayfa sayısı![]()
Smear de aldırmak istiyorum de alırlar. Hem bu smear, HPV testleri de aldatan kocayı yakalamak için bire birEnfeksiyonu nerden anladinkoku veya ağrı şikayetin mi var, gidicem ya gidince sorayim smear işini
Hiç yaptırmayan ben....
Ben doğum sonrası gitmedim korkuyorum diye sksbjshdjsjdisjdj şu ana kadar kimse de sormadihiç yaptırmadım jsndksjdjdndj gideyim bi ara madem hem kontrol olur da ben kendim mi sormaliyim smear için de geldim diye acaba
Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim yazıklar olsun bu erkeklereSmear de aldırmak istiyorum de alırlar. Hem bu smear, HPV testleri de aldatan kocayı yakalamak için bire birbol bol yaptırın
Anadolu'nun ücra köylerindeki kadınlar rahim ağzı kanserinden ölüp gidiyor mesela. Kocası pavyondan kapıp kadına bulaştırıyor. İllet bir şey yani, erken tanı önemli. 3 yılda bir yaptırmak lazım.
Bu hpv falan sadece aldatan yani çoklu ilişki muhabbetiyle mi bulaşıyor ben konularda görüyorum ama bı turlu anlayamadım gerçekten baya cahillik yaşıyorum bu konudaSmear de aldırmak istiyorum de alırlar. Hem bu smear, HPV testleri de aldatan kocayı yakalamak için bire birbol bol yaptırın
Anadolu'nun ücra köylerindeki kadınlar rahim ağzı kanserinden ölüp gidiyor mesela. Kocası pavyondan kapıp kadına bulaştırıyor. İllet bir şey yani, erken tanı önemli. 3 yılda bir yaptırmak lazım.
AMİN ARKADAŞIMBu hpv falan sadece aldatan yani çoklu ilişki muhabbetiyle mi bulaşıyor ben konularda görüyorum ama bı turlu anlayamadım gerçekten baya cahillik yaşıyorum bu konudatuvaletten kaparsin diyenler var bazıları da alakası yok ilişki yoksa olmaz diyen var hatta x de birileri tartisiyordu umarım biri elini şeyine sürer de gelir seni eller görürsün nasıl bulasiyormus falan diye kavga ediyorlardi sjdjsjdkdj
Kocam beni aldatiyorsa kendine mezarlık yeri seçsin şimdiden..... ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN BÖYLE KALLEŞLİKLERDEN KAHPELİKLERDEN....
Valla bi de bu kadar her şeye katlaniyoruz gebertirim jsbdbdjshdjdjAMİN ARKADAŞIMAllahından bulsunlar sonrada bin pişman olup sürünsünler yalvarsınlar çok çok çok katıyım bu konuda
Yok normal kontrol için aldı canım doğumdan sonra söylemişti 3 ay sonra gel diyeAy sorcamtim unutmuşum smear ne için aldiriyon sen. Bir sıkıntı mi var yoksa hepimiz genel olarak dogumdan sonra gitmeli miydik bunun için sjbddjjdBegonvil9699
Evet 1 yaşına kadar kendiliğinden geçebiliyormuş geçmezse aynı anda hem sünnet hem de o sıvıyı alırlar diye bekliyoruzOnda ne için bekliyorsunuz? Kendi kendine düzelme ihtimali var mı?
Hangi yöntemi kullanmışlar acaba sghshdh
İşte inmeyen testis sorunumuz olmasa hemen yaptırcam
2-3 saatte bir. Ben pertim yanii. Sadece ilk uyuduğunda 4 saat falan uyuyor o zamanda çok erken olduğu için ben ayakta oluyorum
Acaba karı koca ilişkisinde ortaya çıkıp bukaşırmı onu merak ettim öyleyse yaptırabiliriz bu aldatma olaylarını çok yakından yaşadığım için eşime diyorumki aldatacaksan söyle öyle yap beni uğraştırma açıkca söyle ben gidiyorum diye bende seni güzelce yolliyim herkes kendi yoluna baksın ay bu ne be hem aldatıl hem sevilme ilgi görme çocuklarını doğur birde bilmem nelerin viruslerini getir bana bulaştırBi de bunun aşısı varmış genc kızlarınizanda yaptırın diye ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar yaptirilmali mi sizce
Anladım bir sıkıntı çıkmaz inşallahYok normal kontrol için aldı canım doğumdan sonra söylemişti 3 ay sonra gel diye
Evet 1 yaşına kadar kendiliğinden geçebiliyormuş geçmezse aynı anda hem sünnet hem de o sıvıyı alırlar diye bekliyoruz
Yani sağdan soldan bulaşması çok çok çok zor olmalı ya sanmıyorum dokunmayla bulaşacağını, hiç de duymadımBu hpv falan sadece aldatan yani çoklu ilişki muhabbetiyle mi bulaşıyor ben konularda görüyorum ama bı turlu anlayamadım gerçekten baya cahillik yaşıyorum bu konudatuvaletten kaparsin diyenler var bazıları da alakası yok ilişki yoksa olmaz diyen var hatta x de birileri tartisiyordu umarım biri elini şeyine sürer de gelir seni eller görürsün nasıl bulasiyormus falan diye kavga ediyorlardi sjdjsjdkdj
Kocam beni aldatiyorsa kendine mezarlık yeri seçsin şimdiden..... ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN BÖYLE KALLEŞLİKLERDEN KAHPELİKLERDEN....
Ya aldatanlarin sorunu da bu zaten. Hem başka heveslere kaciyorlar hem de boşanmak istemiyorlar zaten ondan saklıyor şerefsizler. Ben de diyorum sogursun askin sevgin biter hiç sorun değil aldatma yapacaksan bile gel güzelce bitirelim naoiyosan yap. O kadar yasanmisin hatırına en azından böyle güzelce bitirelim..... Ay düşününce üzüldüm bi an gerçektenAcaba karı koca ilişkisinde ortaya çıkıp bukaşırmı onu merak ettim öyleyse yaptırabiliriz bu aldatma olaylarını çok yakından yaşadığım için eşime diyorumki aldatacaksan söyle öyle yap beni uğraştırma açıkca söyle ben gidiyorum diye bende seni güzelce yolliyim herkes kendi yoluna baksın ay bu ne be hem aldatıl hem sevilme ilgi görme çocuklarını doğur birde bilmem nelerin viruslerini getir bana bulaştır