• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bizde de hidrosel var o yüzden yaptırmadık henüz yoksa çoktan yaptıracaktık
Onda ne için bekliyorsunuz? Kendi kendine düzelme ihtimali var mı?
Aman dikkat edin bu arada kasım annelerinde arkadaşım var 2 kişi hamile kalmış yeniden 🤣🤣🤣
Hangi yöntemi kullanmışlar acaba sghshdh
Sakın diyim anası😆 çünkü pskolojileri etkileniyor daha çok korkuyorlar daha uzun sürüyor iyileşmesi bebeklik dönemi en uygun zaman bence
İşte inmeyen testis sorunumuz olmasa hemen yaptırcam
Kızlar bebişleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor. Gruptan okudum maşallah baya uzun uyuyanlar var 😅 benimki 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için
2-3 saatte bir. Ben pertim yanii. Sadece ilk uyuduğunda 4 saat falan uyuyor o zamanda çok erken olduğu için ben ayakta oluyorum

Ay sorcamtim unutmuşum smear ne için aldiriyon sen. Bir sıkıntı mi var yoksa hepimiz genel olarak dogumdan sonra gitmeli miydik bunun için sjbddjjd Begonvil9699 Begonvil9699
Doğum sonrası kontrole gittiğimde ne zaman smear aldırdığımı sordu doktorum hamile kalmadan hemen önce verdiğim için tekrar almadı. Anladığım kadarıyla yaptırmayanlardan rutin olarak alıyordu.

BEn geçen gun enfeksiyon icin gittim smear aldi benden. Ama sanirim enfeksiyonun çeşidine bakmak icin aldi. Dogumdan sonra herkesten aliniyor diye birsey yok sanirim ben hic duymadim. Ama hic bir skntin yoksa bile smear vermen iyi olur tum kadinlar icin önerilen bisey bende tam hakim degilim
Enfeksiyonu nerden anladin 🥹 koku veya ağrı şikayetin mi var, gidicem ya gidince sorayim smear işini
Ben 7. Ve 40. Gün kontrolleri için gittin kadın doğuma smear almadı. Gerekseydi alırdı doktorum ama yılda 1 yaptırmamız gereken bir test normalde de
Hiç yaptırmayan ben....
Doğum sonrası kontrole gittiğimde ne zaman smear aldırdığımı sordu doktorum hamile kalmadan hemen önce verdiğim için tekrar almadı. Anladığım kadarıyla yaptırmayanlardan rutin olarak alıyordu.
Ben doğum sonrası gitmedim korkuyorum diye sksbjshdjsjdisjdj şu ana kadar kimse de sormadi 🥹 hiç yaptırmadım jsndksjdjdndj gideyim bi ara madem hem kontrol olur da ben kendim mi sormaliyim smear için de geldim diye acaba

Enfeksiyonu nerden anladin 🥹 koku veya ağrı şikayetin mi var, gidicem ya gidince sorayim smear işini

Hiç yaptırmayan ben....

Ben doğum sonrası gitmedim korkuyorum diye sksbjshdjsjdisjdj şu ana kadar kimse de sormadi 🥹 hiç yaptırmadım jsndksjdjdndj gideyim bi ara madem hem kontrol olur da ben kendim mi sormaliyim smear için de geldim diye acaba
Smear de aldırmak istiyorum de alırlar. Hem bu smear, HPV testleri de aldatan kocayı yakalamak için bire bir😂😂 bol bol yaptırın😂

Anadolu'nun ücra köylerindeki kadınlar rahim ağzı kanserinden ölüp gidiyor mesela. Kocası pavyondan kapıp kadına bulaştırıyor. İllet bir şey yani, erken tanı önemli. 3 yılda bir yaptırmak lazım.

Smear de aldırmak istiyorum de alırlar. Hem bu smear, HPV testleri de aldatan kocayı yakalamak için bire bir😂😂 bol bol yaptırın😂

Anadolu'nun ücra köylerindeki kadınlar rahim ağzı kanserinden ölüp gidiyor mesela. Kocası pavyondan kapıp kadına bulaştırıyor. İllet bir şey yani, erken tanı önemli. 3 yılda bir yaptırmak lazım.
Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim yazıklar olsun bu erkeklere 😂🥲

Bu hpv falan sadece aldatan yani çoklu ilişki muhabbetiyle mi bulaşıyor ben konularda görüyorum ama bı turlu anlayamadım gerçekten baya cahillik yaşıyorum bu konuda 🥹 tuvaletten kaparsin diyenler var bazıları da alakası yok ilişki yoksa olmaz diyen var hatta x de birileri tartisiyordu umarım biri elini şeyine sürer de gelir seni eller görürsün nasıl bulasiyormus falan diye kavga ediyorlardi sjdjsjdkdj

Kocam beni aldatiyorsa kendine mezarlık yeri seçsin şimdiden..... ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN BÖYLE KALLEŞLİKLERDEN KAHPELİKLERDEN....

Bu hpv falan sadece aldatan yani çoklu ilişki muhabbetiyle mi bulaşıyor ben konularda görüyorum ama bı turlu anlayamadım gerçekten baya cahillik yaşıyorum bu konuda 🥹 tuvaletten kaparsin diyenler var bazıları da alakası yok ilişki yoksa olmaz diyen var hatta x de birileri tartisiyordu umarım biri elini şeyine sürer de gelir seni eller görürsün nasıl bulasiyormus falan diye kavga ediyorlardi sjdjsjdkdj

Kocam beni aldatiyorsa kendine mezarlık yeri seçsin şimdiden..... ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN BÖYLE KALLEŞLİKLERDEN KAHPELİKLERDEN....
AMİN ARKADAŞIM 😂Allahından bulsunlar sonrada bin pişman olup sürünsünler yalvarsınlar çok çok çok katıyım bu konuda bende hiç anlayamadım bu hıv konusunu biliyormusun sadece karı kocada ilişki olursa ortaya çıkıp bulaşırmı acaba

Ay sorcamtim unutmuşum smear ne için aldiriyon sen. Bir sıkıntı mi var yoksa hepimiz genel olarak dogumdan sonra gitmeli miydik bunun için sjbddjjd Begonvil9699 Begonvil9699
Yok normal kontrol için aldı canım doğumdan sonra söylemişti 3 ay sonra gel diye
Onda ne için bekliyorsunuz? Kendi kendine düzelme ihtimali var mı?

Hangi yöntemi kullanmışlar acaba sghshdh

İşte inmeyen testis sorunumuz olmasa hemen yaptırcam

2-3 saatte bir. Ben pertim yanii. Sadece ilk uyuduğunda 4 saat falan uyuyor o zamanda çok erken olduğu için ben ayakta oluyorum
Evet 1 yaşına kadar kendiliğinden geçebiliyormuş geçmezse aynı anda hem sünnet hem de o sıvıyı alırlar diye bekliyoruz

Bi de bunun aşısı varmış genc kızlarınizanda yaptırın diye ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar yaptirilmali mi sizce
Acaba karı koca ilişkisinde ortaya çıkıp bukaşırmı onu merak ettim öyleyse yaptırabiliriz bu aldatma olaylarını çok yakından yaşadığım için eşime diyorumki aldatacaksan söyle öyle yap beni uğraştırma açıkca söyle ben gidiyorum diye bende seni güzelce yolliyim herkes kendi yoluna baksın ay bu ne be hem aldatıl hem sevilme ilgi görme çocuklarını doğur birde bilmem nelerin viruslerini getir bana bulaştır

Yok normal kontrol için aldı canım doğumdan sonra söylemişti 3 ay sonra gel diye

Evet 1 yaşına kadar kendiliğinden geçebiliyormuş geçmezse aynı anda hem sünnet hem de o sıvıyı alırlar diye bekliyoruz
Anladım bir sıkıntı çıkmaz inşallah 🌸🙏🏻 ben de alayım randevu bi ara...

Yani sağdan soldan bulaşması çok çok çok zor olmalı ya sanmıyorum dokunmayla bulaşacağını, hiç de duymadım🤣 yani şöyle eşinin de senin de ilk ilişkiniz birbirinizseniz olma ihtimali yok sizde. Tabii daha önce başkasıyla sürtünme bile olmamış olacak yani. İlk temas birbirinizseniz sıfır tehlike.😂 mesela şimdi yaptırdın çıkmadı. 3 sene sonra yaptırdın çıktı diyelim. Kendinden eminsen mahkemede donuna kadar alırsın adamın🤣🤣

Acaba karı koca ilişkisinde ortaya çıkıp bukaşırmı onu merak ettim öyleyse yaptırabiliriz bu aldatma olaylarını çok yakından yaşadığım için eşime diyorumki aldatacaksan söyle öyle yap beni uğraştırma açıkca söyle ben gidiyorum diye bende seni güzelce yolliyim herkes kendi yoluna baksın ay bu ne be hem aldatıl hem sevilme ilgi görme çocuklarını doğur birde bilmem nelerin viruslerini getir bana bulaştır
Ya aldatanlarin sorunu da bu zaten. Hem başka heveslere kaciyorlar hem de boşanmak istemiyorlar zaten ondan saklıyor şerefsizler. Ben de diyorum sogursun askin sevgin biter hiç sorun değil aldatma yapacaksan bile gel güzelce bitirelim naoiyosan yap. O kadar yasanmisin hatırına en azından böyle güzelce bitirelim..... Ay düşününce üzüldüm bi an gerçekten:(

Back
X