2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bu aldatıldığına dair kanıtmı oluyor ekstra tazmina tı mı var yoksa

Yani benim ilk o kanitlanabiliyor malum çağımızın en saçma salak konusu kadınlar için ama erkolarda anlayamiyorsun işte ndndkdnd güven devreye giriyor onun da ilk benim de öyle biliyorum olmaz inşallah bir sıkıntı ajdhadjsndjd

Bu aldatıldığına dair kanıtmı oluyor ekstra tazmina tı mı var yoksa
Aldattığının kanıtı olur. Tazminat da alırsın. Hastalık bulaştırmış şerefsiz gülüyoruz falan ama çok tehlikeli bir şey. Bir de erkeğe bir şey yapmıyor bizi kanser ediyor her smear HPV testi verdiğimde sonucu gelene kadar eşime bir şey çıkarsa ağzına mıçıcam bekle sen diye tehdit ediyorum mesela

Erkolarin korkulu rüyası herhalde bu test dmnxkdkdjdj

Benim gebelikte enfeksiyon basladi sonuna kadar devam etti. Benim sadece koku sikayetim vardi. Dogumdan sonrada devam etti işte doktora gittim ilac verdi kullaniyorum geciyor gibi cok sukur

Benim gebelikte enfeksiyon basladi sonuna kadar devam etti. Benim sadece koku sikayetim vardi. Dogumdan sonrada devam etti işte doktora gittim ilac verdi kullaniyorum geciyor gibi cok sukur
İyi bari geçiyorsa ya geçsin bitsin illet
Tel de mesaj mı yakaladın hemen smear a koş
Valla ben iyiyimdir hoşumdur ama benle düşmanlık kurmasin, dötü yiyorsa jdndjdndksjdjjd

Kızlar bizim dvitamini bitmişti saglikocaginiki vardi dedim kullanim biraz galiba Gaz veya kabizlik yapiyomus öyle okumustum. Deneyeyim dedim. İkinci günü bugün ve dünden beri bitmedi bu çocuğun gazi jsbxjsnxj ona mi denk geldi bilmiyorum ama baya uğraşıyor cikarmak için de kullanan var mi onu

Biz yanyana gelemiyoruz çocuklarla uyuyorum ona rağmen 3 çocuk düşün ya ben emzirirken hiç regl olmuyorum bıraktığım ay regl oluyorum ilk kızımda 9 ay ikincisinde tam bir buçuk yaşında regl oldum hemen hamile kalıyorum adet görmeye başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…