• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Yani sağdan soldan bulaşması çok çok çok zor olmalı ya sanmıyorum dokunmayla bulaşacağını, hiç de duymadım🤣 yani şöyle eşinin de senin de ilk ilişkiniz birbirinizseniz olma ihtimali yok sizde. Tabii daha önce başkasıyla sürtünme bile olmamış olacak yani. İlk temas birbirinizseniz sıfır tehlike.😂 mesela şimdi yaptırdın çıkmadı. 3 sene sonra yaptırdın çıktı diyelim. Kendinden eminsen mahkemede donuna kadar alırsın adamın🤣🤣
Bu aldatıldığına dair kanıtmı oluyor ekstra tazmina tı mı var yoksa 😅

Yani sağdan soldan bulaşması çok çok çok zor olmalı ya sanmıyorum dokunmayla bulaşacağını, hiç de duymadım🤣 yani şöyle eşinin de senin de ilk ilişkiniz birbirinizseniz olma ihtimali yok sizde. Tabii daha önce başkasıyla sürtünme bile olmamış olacak yani. İlk temas birbirinizseniz sıfır tehlike.😂 mesela şimdi yaptırdın çıkmadı. 3 sene sonra yaptırdın çıktı diyelim. Kendinden eminsen mahkemede donuna kadar alırsın adamın🤣🤣
Yani benim ilk o kanitlanabiliyor malum çağımızın en saçma salak konusu kadınlar için ama erkolarda anlayamiyorsun işte ndndkdnd güven devreye giriyor onun da ilk benim de öyle biliyorum olmaz inşallah bir sıkıntı ajdhadjsndjd

Bu aldatıldığına dair kanıtmı oluyor ekstra tazmina tı mı var yoksa 😅
Aldattığının kanıtı olur. Tazminat da alırsın. Hastalık bulaştırmış şerefsiz🤣 gülüyoruz falan ama çok tehlikeli bir şey. Bir de erkeğe bir şey yapmıyor bizi kanser ediyor🥲 her smear HPV testi verdiğimde sonucu gelene kadar eşime bir şey çıkarsa ağzına mıçıcam bekle sen diye tehdit ediyorum mesela🤣🤣

Aldattığının kanıtı olur. Tazminat da alırsın. Hastalık bulaştırmış şerefsiz🤣 gülüyoruz falan ama çok tehlikeli bir şey. Bir de erkeğe bir şey yapmıyor bizi kanser ediyor🥲 her smear HPV testi verdiğimde sonucu gelene kadar eşime bir şey çıkarsa ağzına mıçıcam bekle sen diye tehdit ediyorum mesela🤣🤣
Erkolarin korkulu rüyası herhalde bu test dmnxkdkdjdj

Enfeksiyonu nerden anladin 🥹 koku veya ağrı şikayetin mi var, gidicem ya gidince sorayim smear işini

Hiç yaptırmayan ben....

Ben doğum sonrası gitmedim korkuyorum diye sksbjshdjsjdisjdj şu ana kadar kimse de sormadi 🥹 hiç yaptırmadım jsndksjdjdndj gideyim bi ara madem hem kontrol olur da ben kendim mi sormaliyim smear için de geldim diye acaba
Benim gebelikte enfeksiyon basladi sonuna kadar devam etti. Benim sadece koku sikayetim vardi. Dogumdan sonrada devam etti işte doktora gittim ilac verdi kullaniyorum geciyor gibi cok sukur

Benim gebelikte enfeksiyon basladi sonuna kadar devam etti. Benim sadece koku sikayetim vardi. Dogumdan sonrada devam etti işte doktora gittim ilac verdi kullaniyorum geciyor gibi cok sukur
İyi bari geçiyorsa ya 🥹 geçsin bitsin illet
Tel de mesaj mı yakaladın hemen smear a koş 😂😂
Valla ben iyiyimdir hoşumdur ama benle düşmanlık kurmasin, dötü yiyorsa jdndjdndksjdjjd

Kızlar bizim dvitamini bitmişti saglikocaginiki vardi dedim kullanim biraz galiba Gaz veya kabizlik yapiyomus öyle okumustum. Deneyeyim dedim. İkinci günü bugün ve dünden beri bitmedi bu çocuğun gazi jsbxjsnxj ona mi denk geldi bilmiyorum ama baya uğraşıyor cikarmak için de 😆 kullanan var mi onu

Valla kızlar bizimde işte bir sene oluyor tam tarih hatırlamıyorum ama senei devriyesini sat tarihim olan 12 Haziran olarak kabul ettim 🤣 Adam uyanık bebek uyandırmasın diye odaya da gelmiyor ipek tel kıskandığı için benle uyumak istiyor 3 ümüz yatak odasında baba ipek odasında yatıyor 🤣 Geçen dedim gel kendi yerinde yat sırf ipek i artık ayırayım mı diye diyor noldu vercen mi 🤣🤣 Tövbe yarabbim dedim ya 🤣 Ulan böyle cevaba insan verecekse de veresi gelir mi ya tam mağara adamı 🤣
Biz yanyana gelemiyoruz çocuklarla uyuyorum ona rağmen 3 çocuk düşün ya ben emzirirken hiç regl olmuyorum bıraktığım ay regl oluyorum ilk kızımda 9 ay ikincisinde tam bir buçuk yaşında regl oldum hemen hamile kalıyorum adet görmeye başlayınca

Back
X