Ajbsjsbskwhdhjsndiwhje ben var ya akillanmam... Senin msji okudum yazamadan bir kanepeye yuvarlanmis olduk

ama digerlerini alintilayamadim ama geri çekilme dediğimiz korunma olmayan korunmayi hic bebek yokken yapiyoduk yani olursa da bebisimiz olur sıkıntı yok diyerek. Ama şuan öyle dusunemem pre ile bile kalan vardi hanginizdo unuttum pre ile yaparken de süresi önemli yoksa çıkıyor şerefsiz yerinde durmuyor poşet skhdksjdisjkd yani dikkat ediyorum. İşin kötüsü şu ben neyden korktuysam gebelik doğumda hepsini bir bir yaşadım. Bundan da korkup konuşup kendime cekmek istemiyorum saldım o yüzden
Evet ya üni kankilerimle grubumuz vardı 4 kisiyiz ben dahil ama bı sure sonra o kadar msj birikiyodu ki saldım bı sure sonra okumayi sjxhsjbdjdjd çok boş dönüyor

insta yasak mı gerçi benim var da tek pp var yani post vs paylaşmıyorum aynı şey burda da pp koysam instadan hallice olacak skbdhshduwhjdjdj
Ben kikirdaktan deldirdim bir tane, sonra gittim yanına 2. Deldirdim kıkırdak jshdjsbdjs ama bie türlü iyileşmedi aşırı sert darbe alınca hep bir sızı vardı yani en son doğumda da çıkar dediler çıkardım kaldı öyle kqsbuwhdiwjdid şuanda da acır kanar diye uğraşmadım geri takmaya
Ben de istemiyorum o istiyo... Kardeşsiz mi olsun ipek vs diye skdbjsjd ben kardeşi olsun diye çocuk yapmaya da karşıyım ben istersem olmalı diye düşünüyorum

ve şuan istemiyorum dikislerim anca iyileşti normale yeni donuyorken tekrar travma yaşamak istemiyorum yani 2. Kafamda hayalimde hiç yok he 3-5 seneye bilemem tabi ama şuan hiç konuşma strese sokma beni diyorum jsbdhsjdhsjdjj
Olan size olmuş desene sjdhshbdjsbdjdh boşver hayirsizlarmis belli ki kendi aralarinda kurduysalar bosver bi de uzmusler sizi o hâlde
Ben adımı söyledim jehdjeheiejidjd yaşadığım yer de belli yeter daha ne allah bereket versin

Ben de pp var isim var ama paylaşım yapmıyorum işte kaydiriyorum sıkıldıkça mwndjsnd
katılıyorum jdjdhdjdjd wp bir süre sonra sarmayacak zaten eminim
Benim bebe bu ara gece geç yatirdim iki gündür malesef o yüzden sabah 6-7 gibi uyanıyor ama geri uyuyor, normalde 7 de uyutuyodum akşam gece bir defa uyaniyordu, bazen hiç uyanmiyor dengesiz biraz tam emin değilim nsbdjdbdj emerek mi uyutuyorsun belki ondan olabilir

yeğenim de emerek uyuduğu için sık uyanıyor gece