• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Yok normal kontrol için aldı canım doğumdan sonra söylemişti 3 ay sonra gel diye

Evet 1 yaşına kadar kendiliğinden geçebiliyormuş geçmezse aynı anda hem sünnet hem de o sıvıyı alırlar diye bekliyoruz
Yaa bize de doktor öyle demişti ama geçen 2 ay kontrolünde de sünnet şu an düşünüyorsanız ikisini beraber yaparlar bi gözükün dedi. Yani inebilcekse neden ameliyat olsun ki bebeğim

Ajbsjsbskwhdhjsndiwhje ben var ya akillanmam... Senin msji okudum yazamadan bir kanepeye yuvarlanmis olduk 🤭🤭🤭 ama digerlerini alintilayamadim ama geri çekilme dediğimiz korunma olmayan korunmayi hic bebek yokken yapiyoduk yani olursa da bebisimiz olur sıkıntı yok diyerek. Ama şuan öyle dusunemem pre ile bile kalan vardi hanginizdo unuttum pre ile yaparken de süresi önemli yoksa çıkıyor şerefsiz yerinde durmuyor poşet skhdksjdisjkd yani dikkat ediyorum. İşin kötüsü şu ben neyden korktuysam gebelik doğumda hepsini bir bir yaşadım. Bundan da korkup konuşup kendime cekmek istemiyorum saldım o yüzden 😆

Evet ya üni kankilerimle grubumuz vardı 4 kisiyiz ben dahil ama bı sure sonra o kadar msj birikiyodu ki saldım bı sure sonra okumayi sjxhsjbdjdjd çok boş dönüyor 😆 insta yasak mı gerçi benim var da tek pp var yani post vs paylaşmıyorum aynı şey burda da pp koysam instadan hallice olacak skbdhshduwhjdjdj

Ben kikirdaktan deldirdim bir tane, sonra gittim yanına 2. Deldirdim kıkırdak jshdjsbdjs ama bie türlü iyileşmedi aşırı sert darbe alınca hep bir sızı vardı yani en son doğumda da çıkar dediler çıkardım kaldı öyle kqsbuwhdiwjdid şuanda da acır kanar diye uğraşmadım geri takmaya 😂

Ben de istemiyorum o istiyo... Kardeşsiz mi olsun ipek vs diye skdbjsjd ben kardeşi olsun diye çocuk yapmaya da karşıyım ben istersem olmalı diye düşünüyorum 😅 ve şuan istemiyorum dikislerim anca iyileşti normale yeni donuyorken tekrar travma yaşamak istemiyorum yani 2. Kafamda hayalimde hiç yok he 3-5 seneye bilemem tabi ama şuan hiç konuşma strese sokma beni diyorum jsbdhsjdhsjdjj

Olan size olmuş desene sjdhshbdjsbdjdh boşver hayirsizlarmis belli ki kendi aralarinda kurduysalar bosver bi de uzmusler sizi o hâlde 🥹

Ben adımı söyledim jehdjeheiejidjd yaşadığım yer de belli yeter daha ne allah bereket versin 🤭🤭

Ben de pp var isim var ama paylaşım yapmıyorum işte kaydiriyorum sıkıldıkça mwndjsnd

katılıyorum jdjdhdjdjd wp bir süre sonra sarmayacak zaten eminim

Benim bebe bu ara gece geç yatirdim iki gündür malesef o yüzden sabah 6-7 gibi uyanıyor ama geri uyuyor, normalde 7 de uyutuyodum akşam gece bir defa uyaniyordu, bazen hiç uyanmiyor dengesiz biraz tam emin değilim nsbdjdbdj emerek mi uyutuyorsun belki ondan olabilir 🥹 yeğenim de emerek uyuduğu için sık uyanıyor gece 🥹
Kız Allah seni napmasın koptum fırsat kolluyorsunuz resmen maşallah size 🤣
Valla diyorum bak kızın kocası uzak dur diyo sen de uzak dur dedim güldük sen de her köşede yakaliyosun diye skxbjsnd gel yanima uzan çıkacam birazdan dedi kandırdı beni iwsuwsjwhdjwksjsh
Kim kimi kandırıyor acaba (şüpheli) 🤣
İnstayı bende isterdim ya bu zor süreçlerde en büyük destekçilerim sizler oldunuz. Her sorunda sizlere danıştım. Çok merak ediyorum sizleri 😊
Evet bende çok isterdim yasak mı acaba kullanıcı adı paylaşsak ban yermiyiz 🤣🤣🤣
Biz yanyana gelemiyoruz çocuklarla uyuyorum ona rağmen 3 çocuk düşün ya ben emzirirken hiç regl olmuyorum bıraktığım ay regl oluyorum ilk kızımda 9 ay ikincisinde tam bir buçuk yaşında regl oldum hemen hamile kalıyorum adet görmeye başlayınca
Yaa benim ilkinde 40 ım çıkmadan adet oldum çok ilginç şimdi 3 aydır olmuyorum senin 1,5 yıla bayağı şaşırdım hiç o kadar uzun duymamıştım canım kızlar nasıl oldu iyileştiler mi 🙏🏻

Yaa benim ilkinde 40 ım çıkmadan adet oldum çok ilginç şimdi 3 aydır olmuyorum senin 1,5 yıla bayağı şaşırdım hiç o kadar uzun duymamıştım canım kızlar nasıl oldu iyileştiler mi 🙏🏻
Valla o kandırdı teklif hep ondan geliyo zaten sjxbsjjdjskdj

Oncelıkle bebem aşırı sevdı yazlıgı denız havuz temız hava sıcak nem gazına bıle ıyı geldı cok mutluydu orda mukemmel uyuyordu,buraya geldık yıne bozuldu uykusu daha ılk gunden.denıze sokmadım dr lagım falan karısıyor denızlere ılk 6 sy onermıyoruz dedı ama her sabah ve aksam sahılde yuruduk zaten denıze sıfır ev balkondan hep denızı ızledı.
Şimdi gelelım kv dedıkodusuna bılıyosunuz gıttıgımde sınır sıstemım çökmüştü,aksamına arkadasıyla konusurken demesınmı ,gelemıyorum yanınıza evde hapıshane hayatındayım bebek var dıye,ceryan yaptıramıyorum ses yapamıyorum,sıze ımrenerek bakıyorum gelemıyorum yanınıza doye,çıktım odadan herkese soyledım boyle boyle dıyor bıdaha gelmem asıl hapısanede yasayan benım herseye karısıyosun cocugu korumuyosun surekli dilen ustundeyım bu senın kendı torunun vs vs.tabi şok oldu,sonrasında bir güzel agırladı bir güzel agırladı yemekler kahvaltılar illa gitmeyin kalınlar,eşim dedı kotu nıyetlı degıl ne konustugumu bılmıyo annem cok pısman oldu falan dedı uzatmadım kapadım konuyu.boyle macera dolu bır 4 gundu.arkadaslarda geldı ıkı gun onlarla takıldık aksamları bebem uyudu şaka gıbıydı 😄tatıle gıtcek arkadaslar korkmayın bebekler asırı sevıyor yaa boyle denız temız hava agaclar falam cok rahattı.bugun ılk kez besıgıne yatırdım hep yatas junoda yattı bu ana dek,ılk kez besıkte yarıuor ve sımdıden 4 kez uyamdı sızce napayım junoyamı alayım yoksa bırakayımmı?bır gunde alısabılırmı

Oncelıkle bebem aşırı sevdı yazlıgı denız havuz temız hava sıcak nem gazına bıle ıyı geldı cok mutluydu orda mukemmel uyuyordu,buraya geldık yıne bozuldu uykusu daha ılk gunden.denıze sokmadım dr lagım falan karısıyor denızlere ılk 6 sy onermıyoruz dedı ama her sabah ve aksam sahılde yuruduk zaten denıze sıfır ev balkondan hep denızı ızledı.
Şimdi gelelım kv dedıkodusuna bılıyosunuz gıttıgımde sınır sıstemım çökmüştü,aksamına arkadasıyla konusurken demesınmı ,gelemıyorum yanınıza evde hapıshane hayatındayım bebek var dıye,ceryan yaptıramıyorum ses yapamıyorum,sıze ımrenerek bakıyorum gelemıyorum yanınıza doye,çıktım odadan herkese soyledım boyle boyle dıyor bıdaha gelmem asıl hapısanede yasayan benım herseye karısıyosun cocugu korumuyosun surekli dilen ustundeyım bu senın kendı torunun vs vs.tabi şok oldu,sonrasında bir güzel agırladı bir güzel agırladı yemekler kahvaltılar illa gitmeyin kalınlar,eşim dedı kotu nıyetlı degıl ne konustugumu bılmıyo annem cok pısman oldu falan dedı uzatmadım kapadım konuyu.boyle macera dolu bır 4 gundu.arkadaslarda geldı ıkı gun onlarla takıldık aksamları bebem uyudu şaka gıbıydı 😄tatıle gıtcek arkadaslar korkmayın bebekler asırı sevıyor yaa boyle denız temız hava agaclar falam cok rahattı.bugun ılk kez besıgıne yatırdım hep yatas junoda yattı bu ana dek,ılk kez besıkte yarıuor ve sımdıden 4 kez uyamdı sızce napayım junoyamı alayım yoksa bırakayımmı?bır gunde alısabılırmı
Bu kocalar stok herhalde fabrikadan üretim.... Hepsi de aynı şeyi diyor kötü niyetli değil cart curt skonnoff iyi yapmışsın susunca teoeye cikiyolar

Bu kocalar stok herhalde fabrikadan üretim.... Hepsi de aynı şeyi diyor kötü niyetli değil cart curt skonnoff iyi yapmışsın susunca teoeye cikiyolar
Kesınlıkle ben herzaman gormezden gelırım bı cok seyı ama soz konusu bebem olunca valla kımseyı gozum gormez,dişi aslan gibi oldum aynı😄😄

Kuzu valla unutuyorum telefona bile bakamıyorum bir bakmışım kendi kendine şarjı bitmiş 🤣
Bayağı yoğun geçiyor günler herhalde canım kızçen nasıl 😊
Kız helal olsun dize getirmişsin hepsini canım 🤣

Ya evet hatta Şubat ayında doktora gittim dedim ben bir buçuk yıl emzirdim hiç adet olmadım baktı hersery normal olabilir emzirdigin sürece regl olmayabilirsin dedi neyse tam Şubat'ta sütten kestim Mart'ta adet oldum Haziran'da hamile kaldım bayram haftasiydi o hafta fazla rahattik 🙂

Ben de yatağına alıcam artık. Reflü yatağını geçer yakında boyu. Doktorumuz bize mutlaka yatağın baş tarafını az yükselt reflüye karşı dedi. Yatağın altına havlu vb bişe koycam.

Ayyy sormaa. Benim koca da diyor ki, babannem aslında kötülükten yapmıyor..He yapmıyor, senin babannenin fenalığı köyün dilinde. Cidden dilinde bu arada. 😂

Kızlar biz oto koltuğu alalım dedik. Aldık bi tane ama sadece öne bakıyormuş. İade edeceğiz,çalışan yanlış bilgi vermiş bize. Aslında seçenek çok da, benim araba eski isofix yok. Eşiminkinde de yokmuş aslında çok eski de değil ama onu da az önce fark ettik... Kemerle bağlanabilen, öne ve arkaya bakan model arıyorum ama 0-36 ya da 9-36 kilo. Joie 'de var bu model dediler sadece, stok yokmuş ama.. 😅Bildiğiniz başka var mı?

Ya evet hatta Şubat ayında doktora gittim dedim ben bir buçuk yıl emzirdim hiç adet olmadım baktı hersery normal olabilir emzirdigin sürece regl olmayabilirsin dedi neyse tam Şubat'ta sütten kestim Mart'ta adet oldum Haziran'da hamile kaldım bayram haftasiydi o hafta fazla rahattik 🙂
Ay ne güzel bir konfor hamileliğin en güzel yanıydı şimdi de emzirdiğimiz sürece devam eder o zaman inşallah 🤣
Sormak lazim ama sanmıyorum burdaki aktiflik gideceği için yasaktir diye düşünüyorum djjdjd
Orda takipleşip burda sohbet muhabbete devam ederdik yahu 🤣

Back
X