2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Canim monovit ben iki kızımda da gaz yapıyor diye başta kullanıp bırakmıştım bu bebekte hiç kullanmadım ama bişey siyim mi sanırım bu ay bir atak oluyor 3 ile 4 ay arası o gaz sancıları tekrar oluyor gibi çünkü ben çok gaz sorunu yaşamadım bu bebeğimde velakin hiç d vitamini vermeme ragmen kakasını 3 gün yapmadı yaptığında baya kıvamlı yapti gazi da öyle bı kokuyor ki sanki ne yemiş bı kaç gündür her sabah 6 7 arası ikiniyor mikir mikir kipirdaniyor d vitaminin ekstra etkisi olsa dahi sanırım bu aylarda bı bozulma oluyor uyku düzeni bile değişiyor tecrübe ile sabit

Kız bende ne dedikoducuyum he
Nsbdjsbdjsbhd subat analarindan biri daha kovuldu bi ara ladin banladi kızı bu çatı muayenesi sadece te de var cart curt konusuyordu diye djdbdjjd sonra ladine ceza verdiler bu yüzden dnnxndnddnnx tabi bu son aylar oldu ben de kaos heyecan entrika oluyor sanki başka neyimiz kalmış evdeyiz aksama kadar snbdndn
Ben bu d vitsminini bi değiştireyim yinr de bozuk olacaksa olsun sıkıntı yok içim rahat eder en azından eğer dvitamini etkisiyse boşa çocuk catlamasin gazdan

Belki aynı kişi olabilir dedigimiz emin değilim snhdjsjdkd

Ay kim bunlar ya üstat diye arattım yok öyle biri tam isim verin

Bilmiyorum ben de hiç o ara şubat anaları doğurmaya başladı diyince kızlar girip bakmıştım kavganın ortasına gelmişim meğersem Yoksa haberim olmazdı
Ay kim bunlar ya üstat diye arattım yok öyle biri tam isim verin
Kız hesabı da silmiş öyle bir ortadan kaldırma kendini belki de yeni bir isimle yeniden aramızdadır bilemeyiz Ay inşallah aramızda değildir saçımı başımı yolar şimdi benim

Son düzenleme:
Ahahahah bayılırım kaosa

Ay benim bebenin huysuzlugu oyuzdenmi acaba.tam 3 aylik oldugundan beri ekstra huysuzluk yüklendi tüm gün aglayarak geçiyor

Bende hatrliyorum o muhabbeti. Ama bu süt olmaz diye birsey yok lafının patenti kaynanama ait demek onun gibi dusunen arkadaslarda varmis

Başlarda oldu sanırım o muhabbet benim hamileliğim berbat geçtiği için başta çok giremedim hatırlamadım

Evet bence bazen kendileride anlıyor biranda konuşma kesiliyor yada ispitleyenlwr olabiliyor

Allah allah burda herkese veriyorlar acaba şehirden şehire mi değişiyor

Kim yoluyor ya biz varken çıkışta beklesin

Hatırladım galiba onu kendi bebeğine kaynana veya kayınbaba ismi koyduğu için bunu kabul etmedi bende koydum ama olan şeyi niye inkar edeyim olabilir oğluma sirayet edebilir ben inkar edince kayınbabamın hayatının etkisinden kurtulmuşmu oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…