- 8 Ağustos 2023
- 6.013
- 7.082
- 128
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.121
Keşke benim meme reddi de bir gün olsaydı nasıl tutcam meme de bilmiyorumBu arada rota yaptıracağım
Ay ben attım ortaya asıl dedikoducu benimbosver eğleniyoruz
Ahahhahahaahha valla helal
Yaa senin kaynanan beni benden alıyor zatenAllah yardımcn olsun arkadaşım
Ahahahhahaha troll du o bence ya
Kız ben evden çalışıyorum arttık bebekte var her yere yetişemiyorum he ben de insanım ababbxhxgsgsİlk sayfada küm ne kadar yazmış var maya maşallah en çok konuşanlardan ama şimdi buaralarda görülmüyor
Yaa hayırlı olsun canım bitti mi doğum izni ne kadar süre evden çalışacaksınKız ben evden çalışıyorum arttık bebekte var her yere yetişemiyorum he ben de insanım ababbxhxgsgs
Alla alla kız milletteki ahkama bak kim ne isterse sorar onlara ne genele ne sorularla konu açıyorlarYaa bak aklıma geldi nisan grubunda ilk başlarda bir tartışma yaşamıştım ben desaçma sapan sorular sormayın biz de endişeleniyoruz diyerek milleti kaçırmışlardı gruptan sonra grup bir daha iflah olmadı
18 mayısta bitti canım. Ben sürekli evden destek veriyordum da şimdi tamamen çalışıyorum hem bebek bakıyorum. 2 ay daha evde calış dediler sonra gel. 4.5 aylık olcak bırakamam sanırımYaa hayırlı olsun canım bitti mi doğum izni ne kadar süre evden çalışacaksın
Ya sorma komikti yaniAlla alla kız milletteki ahkama bak kim ne isterse sorar onlara ne genele ne sorularla konu açıyorlar
Tamam tamam bişey demedimKız ben evden çalışıyorum arttık bebekte var her yere yetişemiyorum he ben de insanım ababbxhxgsgs
Kız onu kim demişYaa bak aklıma geldi nisan grubunda ilk başlarda bir tartışma yaşamıştım ben desaçma sapan sorular sormayın biz de endişeleniyoruz diyerek milleti kaçırmışlardı gruptan sonra grup bir daha iflah olmadı
1. Sayfaya başlara gel kimler yazdı var orasıNerede kız ben göremedim
Olabilir gerçekten tam teollül bir tipti
Bir şey olmaz canım ama genelde 3 gün takipte olun diyorlar
Ya kolay gelsin canın yetişebiliyorsan keşke hep evde çakılmaya izin verseler sonuçta aynı işi yapıyorsun ama anlamazlar tabi18 mayısta bitti canım. Ben sürekli evden destek veriyordum da şimdi tamamen çalışıyorum hem bebek bakıyorum. 2 ay daha evde calış dediler sonra gel. 4.5 aylık olcak bırakamam sanırım
Ay bilmiyordum bakayım sağol canım1. Sayfaya başlara gel kimler yazdı var orası
İsimlerini hatırlamıyorum yoklar artık herhaldeKız onu kim demişokumadım heralde
Kolay gelsin canımKız ben evden çalışıyorum arttık bebekte var her yere yetişemiyorum he ben de insanım ababbxhxgsgs
Size de imreniyorum maşallah her dk girebiliyorsunuzTamam tamam bişey demedim
Teşekkür ederiim canımm çok zoe oluyor malum ev işi yemek evden çalışma bebek derken tırlatıcamYa kolay gelsin canın yetişebiliyorsan keşke hep evde çakılmaya izin verseler sonuçta aynı işi yapıyorsun ama anlamazlar tabi
Ay bilmiyordum bakayım sağol canım
Kız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbimYa kolay gelsin canın yetişebiliyorsan keşke hep evde çakılmaya izin verseler sonuçta aynı işi yapıyorsun ama anlamazlar tabi
Ay bilmiyordum bakayım sağol canım
Git valla kafa dinlersin deniz havasıda iyi gelir canım zor tabi ya bebe iş evSize de imreniyorum maşallah her dk girebiliyorsunuz
Teşekkür ederiim canımm çok zoe oluyor malum ev işi yemek evden çalışma bebek derken tırlatıcamyazlığa kaçıcam ama orda annem bakıcak
Evet evet bu deliYes buldumİlk arayışımda karşıma çıkan konuşmaya ne demeli
Jsbdhsbdjjdjdd ortam önemli caniiim bakti biz fırıldak katıldı bizeBacımsu Ya sen çok komiksin başlarda nisan annelerinden konuşuyorduk senle orda böyle değildin
Evet mart grubu baya canli heyecanlı snbdjsbd maşallah maşallahAy gelmesin
Evet ya böyle çok güzel seviyorum bende sizleri
Ay ahah ama gerçekten Mart grubu böyle hep gelenler aynısını söylüyordu bu grubun enerjisi güzel diye
Aha yeni dedikodu sjshsjjsjsdjdjdjAaa kim ki
Bebeler ters düz ediyo insani bazen malesef sjsnksndjİlk sayfada küm ne kadar yazmış var maya maşallah en çok konuşanlardan ama şimdi buaralarda görülmüyor
Senin için ss aldim amme hizmeti altta fotiNerede kız ben göremedim
Olabilir gerçekten tam teollül bir tipti
Bir şey olmaz canım ama genelde 3 gün takipte olun diyorlar
He den calismaya basladiiinKız ben evden çalışıyorum arttık bebekte var her yere yetişemiyorum he ben de insanım ababbxhxgsgs
Biz anladik seni ondan kzbxhssjshjs ben normal okumuştum mesela düşünKız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbimbebe kucağımda hızlı hızlı yazıyorum tel de çeviriyor herhalde bundan sonra kontrol etmeden göndermicem
Ahah bende sonradan farkettimEvet evet bu deli
Jsbdhsbdjjdjdd ortam önemli caniiim bakti biz fırıldak katıldı bize
Evet mart grubu baya canli heyecanlı snbdjsbd maşallah maşallah
Aha yeni dedikodu sjshsjjsjsdjdjdj
Bebeler ters düz ediyo insani bazen malesef sjsnksndj
Senin için ss aldim amme hizmeti altta foti
He den calismaya basladiiinkolay gelsin canim
Biz anladik seni ondan kzbxhssjshjs ben normal okumuştum mesela düşün
Bence emoji skoru senin attığın olabilir belki bilemedim jsndjsjdjAhah bende sonradan farkettim
Ay kız az yazmamışım he bir inceledim de o kadar yazmaya niye benim emoji skorum az niye beni beğenmiyonuz
Sende ekimde gelip hepimizi sollamışsın
Birincilik hala mayoş da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?