2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Keşke benim meme reddi de bir gün olsaydı nasıl tutcam meme de bilmiyorum

Alla alla kız milletteki ahkama bak kim ne isterse sorar onlara ne genele ne sorularla konu açıyorlar

Yaa hayırlı olsun canım bitti mi doğum izni ne kadar süre evden çalışacaksın
18 mayısta bitti canım. Ben sürekli evden destek veriyordum da şimdi tamamen çalışıyorum hem bebek bakıyorum. 2 ay daha evde calış dediler sonra gel. 4.5 aylık olcak bırakamam sanırım

18 mayısta bitti canım. Ben sürekli evden destek veriyordum da şimdi tamamen çalışıyorum hem bebek bakıyorum. 2 ay daha evde calış dediler sonra gel. 4.5 aylık olcak bırakamam sanırım
Ya kolay gelsin canın yetişebiliyorsan keşke hep evde çakılmaya izin verseler sonuçta aynı işi yapıyorsun ama anlamazlar tabi
1. Sayfaya başlara gel kimler yazdı var orası
Ay bilmiyordum bakayım sağol canım

Tamam tamam bişey demedim
Size de imreniyorum maşallah her dk girebiliyorsunuz
Ya kolay gelsin canın yetişebiliyorsan keşke hep evde çakılmaya izin verseler sonuçta aynı işi yapıyorsun ama anlamazlar tabi

Teşekkür ederiim canımm çok zoe oluyor malum ev işi yemek evden çalışma bebek derken tırlatıcam yazlığa kaçıcam ama orda annem bakıcak

Kız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbim bebe kucağımda hızlı hızlı yazıyorum tel de çeviriyor herhalde bundan sonra kontrol etmeden göndermicem

Size de imreniyorum maşallah her dk girebiliyorsunuz

Teşekkür ederiim canımm çok zoe oluyor malum ev işi yemek evden çalışma bebek derken tırlatıcam yazlığa kaçıcam ama orda annem bakıcak
Git valla kafa dinlersin deniz havasıda iyi gelir canım zor tabi ya bebe iş ev

Yes buldum İlk arayışımda karşıma çıkan konuşmaya ne demeli
Evet evet bu deli
Bacımsu Ya sen çok komiksin başlarda nisan annelerinden konuşuyorduk senle orda böyle değildin
Jsbdhsbdjjdjdd ortam önemli caniiim bakti biz fırıldak katıldı bize
Ay gelmesin

Evet ya böyle çok güzel seviyorum bende sizleri

Ay ahah ama gerçekten Mart grubu böyle hep gelenler aynısını söylüyordu bu grubun enerjisi güzel diye
Evet mart grubu baya canli heyecanlı snbdjsbd maşallah maşallah
Aha yeni dedikodu sjshsjjsjsdjdjdj
İlk sayfada küm ne kadar yazmış var maya maşallah en çok konuşanlardan ama şimdi buaralarda görülmüyor
Bebeler ters düz ediyo insani bazen malesef sjsnksndj
Nerede kız ben göremedim

Olabilir gerçekten tam teollül bir tipti

Bir şey olmaz canım ama genelde 3 gün takipte olun diyorlar
Senin için ss aldim amme hizmeti altta foti
Kız ben evden çalışıyorum arttık bebekte var her yere yetişemiyorum he ben de insanım ababbxhxgsgs
He den calismaya basladiiin kolay gelsin canim
Kız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbim bebe kucağımda hızlı hızlı yazıyorum tel de çeviriyor herhalde bundan sonra kontrol etmeden göndermicem
Biz anladik seni ondan kzbxhssjshjs ben normal okumuştum mesela düşün

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-11-12-33-03-348_com.android.chrome.webp
    28 KB · Görüntüleme: 41
Ahah bende sonradan farkettim
Ay kız az yazmamışım he bir inceledim de o kadar yazmaya niye benim emoji skorum az niye beni beğenmiyonuz
Sende ekimde gelip hepimizi sollamışsın
Birincilik hala mayoş da

Ahah bende sonradan farkettim
Ay kız az yazmamışım he bir inceledim de o kadar yazmaya niye benim emoji skorum az niye beni beğenmiyonuz
Sende ekimde gelip hepimizi sollamışsın
Birincilik hala mayoş da
Bence emoji skoru senin attığın olabilir belki bilemedim jsndjsjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…