- 22 Ekim 2024
- 2.826
- 6.721
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #40.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah sana iyi geceler. Ben bu gece nöbetteyim aşı gecesi huysuzluğu mevcut bizdeYalnız benim Türkçem kaydi biraz cümle kuramiyorum galiba yavaştan uyumaya gitmeliyim skdjdkjdjdkdjd günlük mesaimi burda yaşıyorum sjjdkdjdjsjdnnsnxj
İnşallah huzurla uykuya gecer bebiskonAhahah sana iyi geceler. Ben bu gece nöbetteyim aşı gecesi huysuzluğu mevcut bizde![]()
Bizim dr daha ilk hafta bebeğe kullanma onu, al kendin kullan dedi. Gerçi bizim sağlık ocağı vermiyor zaten. Gelmiyormuş geleni de durumu iyi olmayana veriyormuş. Benim kocamın alnında milyoner yazıyor heralde. Bi ara cimere yazacam bu durumu da, kıllandım çünkü allah bilir yakınlarına mı veriyorlar napıyorlarsa.Ga sondur da bu saglikocaginin verdiği d vitsmini ben eminim gazdan bebeğim uyandı şuandurup dururken ses yokken hemde emziriyorum şuan ve pırt pırt hala
yarın eskisinden alayım tekrar en iyisi iki gündür sürekli pırtlMa hâlinde kesin ona uyandı... 40 indsn sonra hiç uyanmadi bu saatte çünkü
Evet mantıklı jdndjdjd
Umarım gerçekten ihtiyacı olanlara veriliyordur..Bizim dr daha ilk hafta bebeğe kullanma onu, al kendin kullan dedi. Gerçi bizim sağlık ocağı vermiyor zaten. Gelmiyormuş geleni de durumu iyi olmayana veriyormuş. Benim kocamın alnında milyoner yazıyor heralde. Bi ara cimere yazacam bu durumu da, kıllandım çünkü allah bilir yakınlarına mı veriyorlar napıyorlarsa.
Bebeğini en iyi sen biliyorsun canım kusması vs olmuyorsa gerek olmayabilirBen de Eylül üyesiyim djdhjdjdj bilen bizi aydınlatsın jsbdksnd
Bu eğim olayini arastirayim ama 2 aydır bir sorun olmadı bundan sonra olur mu ki acaba kundak yapmiyorum zaten kusma durumunda kafasini cevirebilsin vs diye![]()
Menenjiti olmadık rotayı olduk 3 te 5 te gel dedi rota 2. Olcak menenjiti de o zaman konuşuruz sanırım canım bende rota dan emin olamıyorsun ama ablası okuldan getirir yapalım dedi ki menenjşti biliyorsun son zamanlarda haberlere bile çıktı malesef eş geçme bunkadar önemli oluyorsa bu aşıları insanların tercihine bırakmakta ne saçma özel ası mı olur anasını satıyım yapılsın işte sağlık ocağında geçen doktora muayene 3 bin rotaya da 2.5 verdik olan var olmayan var yaniKızlar bizim doktor rota için 3. Ve 5. Ayda yapilani alın demiş recetesine bakıyorum şimdi. Bi de menenjit a ve b sanırım biri 3-5-13. Aylar diğeri 6-13. Ay olacak şekilde. Rota ile menenjiti vurulan var mı aranızda? 3. Ayda yani
Maşallah canım buraların demirbaşı sensin o zamanBen 14 yaşında falan üye olmuşum derdim neyse 11 sene olmuşüyeliğime bakarsan 40 yaşındyaım
![]()
Ya evet bende hatırlıyorum hamile olduğumu öğrendim ilk mesajım havuza girebilir miyim oldu onu araştırırken kk bulmuştum ama ilk hamileliğimde hiçmyle atraksiyonlara girmemişim niyeyseBöyle özel süreçlerde insanın yalnız olmadığını hissetmesi gerçekten çok kıymetli. Arkadaşlarımızla, ailemizle ne kadar konussak da aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Bir de bu grupta gerçekten güzel bir uyum yakaladık. İlk başlarda ufak tefek sorunlar oldu o kişilerde gitti. Şuan ki aktif ekibimiz çok iyi. Hepinizi yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum.
Ben başka gruplara girmedim hiç, sende boşver aralık grubunu![]()
Kimdi ki o ordinaryüs bilir kişisi acabaHurafeciler işte 99 günde gaza son diyorlargörcez bakalım benim gaz bebek kurtulacak mı o gün
Ya birisi vardı mesela ters ters konusuyordu. Süt olmaması diye birşey asla olamaz bilmem ne. Daha hamileliğin başlarındaydık. Allahtan şuan yok. 2 bucuk aydır sütüm artsın diye çektiğimi bir ben bir Allah bilir.
Biriside birine ters cevap vermişti ufak bir atısma olmustu ama kayboldu gitti ters kişiler
Çok fazla magazinsel değeri yok ufak şeyler![]()
İlk defa duydum böyle bir şeyi şikayet et bence de. Bizim sağlık ocağında bir yığın ilaç var açıkta duruyor ben bile istesem verirlerdi muhtemelenBizim dr daha ilk hafta bebeğe kullanma onu, al kendin kullan dedi. Gerçi bizim sağlık ocağı vermiyor zaten. Gelmiyormuş geleni de durumu iyi olmayana veriyormuş. Benim kocamın alnında milyoner yazıyor heralde. Bi ara cimere yazacam bu durumu da, kıllandım çünkü allah bilir yakınlarına mı veriyorlar napıyorlarsa.
Ahaha aynı kişiydi işte üstadlı olanBebeğini en iyi sen biliyorsun canım kusması vs olmuyorsa gerek olmayabilirDikkat etmek lazım zaten hareketlenince kayıyorlarda benimki kayarak battaniyenin altına girmiş nerdeyse
Altlardan kaymayacağı şekilde de destek vermek lazım
Menenjiti olmadık rotayı olduk 3 te 5 te gel dedi rota 2. Olcak menenjiti de o zaman konuşuruz sanırım canım bende rota dan emin olamıyorsun ama ablası okuldan getirir yapalım dedi ki menenjşti biliyorsun son zamanlarda haberlere bile çıktı malesef eş geçme bunkadar önemli oluyorsa bu aşıları insanların tercihine bırakmakta ne saçma özel ası mı olur anasını satıyım yapılsın işte sağlık ocağında geçen doktora muayene 3 bin rotaya da 2.5 verdik olan var olmayan var yani
Maşallah canım buraların demirbaşı sensin o zaman
Ya evet bende hatırlıyorum hamile olduğumu öğrendim ilk mesajım havuza girebilir miyim oldu onu araştırırken kk bulmuştum ama ilk hamileliğimde hiçmyle atraksiyonlara girmemişim niyeyseAy merak ettim kim onlar ben şeyi hatırlıyorum bebeğin ismini kayınvalide ya da kayın baba ismini vermek diye bir video vardı enerji karışımı vs olabilir diye vermeyini destekleyen onu paylaşmıştım üstat mıydı neydi o kız dik dik cevaplar vermişti sonra demiştim dogrunsöyleyin bu birinizin kocası ya da kayınvalidesi mi diye geyik olmuştu
Evet bende grubu seviyorum meraktan bir ara çoğu gruba bakmıştım en aktifte bizim grup çoğu grubun iki katı sayfa sayısı var
Kimdi ki o ordinaryüs bilir kişisi acaba![]()
Sen aşabildin mi meme reddini? Karma aşı benimki de oldu. Rota olmayı düşünüyor musunuz99. Günde gaz bitiyot diyorlardı doğru değil miymiş ya
soracak kimse yok mu ya
Sağlık olsun canım yapacak birşey yok. İyiyim bende, bugün aşı oldu minnoşum çok huysuz napcaz bilmiyorum çok üzülüyorum
Bence de öyle ama buradan da olmayalım eğer yasaksa![]()
Adı neydi cnm kullandiginiz ilacınSağlık ocağının dvitamini kullanmayı düşünen varsa vazgeçsin.... 12 ye doğru gazdan uyandi ve ben lanet alt gaz bi turlu bitmediği için hem ağzından gak diyemiyor hem de sabaha kadar ik mik uyudu 4 te bidaha gaza uyandı geri dalmadi yatagima aldim uykusuz onu izledim baya en son daldi dedim 7 de tekrarbiliyorsunuz benim bebe geceleri uyanmiyor ekstrem bir derdi yoksa uyuyordu hep.... Annemlerde bile uyudu, gece kalkmak sorun değil kendisinde olsa okeyim de bizi bile böyle bozdu kullanmayın.... Günoooo
Ay bilmiyorum ki bakarım da sağlık ocağı beleş veriyor onu, çocukları gaz bombasi yapmak istiyorlar belli ki djnddnnd monovit olabilir belkiAdı neydi cnm kullandiginiz ilacın
Aaa saglikocagi oyle beleşe ilacmi veriyormus ilk defa duydumAy bilmiyorum ki bakarım da sağlık ocağı beleş veriyor onu, çocukları gaz bombasi yapmak istiyorlar belli ki djnddnnd monovit olabilir belki
Kullansaydin görürdün bence farkını şu güne kadar olmayan gaz sorunu yazıyoruz resmen djbdjdbdjdjd milletin bu günler geçer sancısı bizde şimdi vurduAaa saglikocagi oyle beleşe ilacmi veriyormus ilk defa duydumkullanma git farkli ilac versin kuzum ben adı d ile baslayani kullaniom ama benim oglan hep gazliydi ekstra gaz yaptimi bilmiyom tabi
![]()
Hahahaha koptum son söyledigineKullansaydin görürdün bence farkını şu güne kadar olmayan gaz sorunu yazıyoruz resmen djbdjdbdjdjd milletin bu günler geçer sancısı bizde şimdi vurduveriyor, d vitamini, ddmir vs başka şeyler var mi bilmiyorum tabi de korunuyorsaniz pre de veriyorlar beleş yine djbdndndjdjdj ona da güvenmiyorum ben aile yılı ya delik verirler kesin
![]()
Kahkaha attim keremde bana bakmiş gülüyorKullansaydin görürdün bence farkını şu güne kadar olmayan gaz sorunu yazıyoruz resmen djbdjdbdjdjd milletin bu günler geçer sancısı bizde şimdi vurduveriyor, d vitamini, ddmir vs başka şeyler var mi bilmiyorum tabi de korunuyorsaniz pre de veriyorlar beleş yine djbdndndjdjdj ona da güvenmiyorum ben aile yılı ya delik verirler kesin
![]()
Kiz valla belli olmaz onların işleri hiç güven vermiyor sjxhjsndkdHahahaha koptum son söylediginekız sen cok zekisin ha
![]()
Gülsün minik kuş gülsün nxbxbdnKahkaha attim keremde bana bakmiş gülüyor![]()
Ahaha çocuk adamAy kizlar sıcaklar başlayınca benim oglan bir ter kokmaya başladı ekşi ekşivücudu hep isilik oluyor artik hergun duş aldiriyoruz. Herif gibi kokuyor bu
![]()
Onu şubat anaları aforoz etti gruptan milletin doğum şekline karıştığı için sonra kk ya da girmedi bende merak ediyorum onu nasıl doğurdu acaba kız birde hacı Şakir’le bebeleri yıkayın diyordu yaAhaha aynı kişiydi işte üstadlı olan![]()