• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bende hatrliyorum o muhabbeti. Ama bu süt olmaz diye birsey yok lafının patenti kaynanama ait 😀 demek onun gibi dusunen arkadaslarda varmis😀😀
Ahah tam bir eski kafa gerçekten önceden sezeryan mı varmış insanlar mağaralarda falan doğuruyorlarmış öyle bir şeyler yazmıştı valla güzel kafalardaydı 😆
Yes buldum🤣 İlk arayışımda karşıma çıkan konuşmaya ne demeli🤣🤣🤣
Daha güzel konuşmaları da vardı 🤣 Aktif mi yoksa kız korktum şimdi 🤣
Kim yoluyor ya biz varken çıkışta beklesin 🤣
Ahahh cansınız ❤️ 🤣

Hatırladım galiba onu kendi bebeğine kaynana veya kayınbaba ismi koyduğu için bunu kabul etmedi bende koydum ama olan şeyi niye inkar edeyim olabilir oğluma sirayet edebilir ben inkar edince kayınbabamın hayatının etkisinden kurtulmuşmu oluyoruz😁
Kendi ananesinin ya da babannesinin ismini buna vermişler çok memnunun canım babaannem diyordu 🤣

Ahah tam bir eski kafa gerçekten önceden sezeryan mı varmış insanlar mağaralarda falan doğuruyorlarmış öyle bir şeyler yazmıştı valla güzel kafalardaydı 😆

Daha güzel konuşmaları da vardı 🤣 Aktif mi yoksa kız korktum şimdi 🤣

Ahahh cansınız ❤️ 🤣
Hesap kapalı ama farklı bir adla bir gece ansızın gelebilir.🤣

Bacımsu Ya sen çok komiksin başlarda nisan annelerinden konuşuyorduk senle orda böyle değildin 😁
Nisan grubu çok sönük ya. Baştan beri de öyleydi grup kalabalıklaşmadı bir türlü. Ortam da hep kasvetliydi ne yapalım ortama ayak uydurduk🤣

Nisan grubu çok sönük ya. Baştan beri de öyleydi grup kalabalıklaşmadı bir türlü. Ortam da hep kasvetliydi ne yapalım ortama ayak uydurduk🤣
Bu sene nisanda pek kimse doğurmadı mart şubat ta doğumlar daha fazla oldu türkiye doğum istatisliklerini burdan takip edebilirler 😂ben aslında orda olmak istedim doğumum nisana sarkar diye dediğin gibi birtürlü toparlanmadı liste yapılmadı özelden konuştuk yönetimi ele alın vs kimse almadı falan kaldı öyle genede orasıda şimdi güzel oldu sadece doğum sayısı az 🥹

Hesap kapalı ama farklı bir adla bir gece ansızın gelebilir.🤣
Ay gelmesin 🤣
Hah doğru doğru 😂ay ozaman çok samimi değildik sanki şimdi daha güzel 🥹
Evet ya böyle çok güzel seviyorum bende sizleri 😍
Ay ahah ama gerçekten Mart grubu böyle hep gelenler aynısını söylüyordu bu grubun enerjisi güzel diye 😆

Bu sene nisanda pek kimse doğurmadı mart şubat ta doğumlar daha fazla oldu türkiye doğum istatisliklerini burdan takip edebilirler 😂ben aslında orda olmak istedim doğumum nisana sarkar diye dediğin gibi birtürlü toparlanmadı liste yapılmadı özelden konuştuk yönetimi ele alın vs kimse almadı falan kaldı öyle genede orasıda şimdi güzel oldu sadece doğum sayısı az 🥹
Nisan'da bir sıkıntı olabilir😂 geçen sene ben mayıs grubundaydım bebeği kaybetmeden önce. Çok iyiydi orda da muhabbet. Nisan grubu gene ölüm sessizliğindeydi🤣

Sen aşabildin mi meme reddini? Karma aşı benimki de oldu. Rota olmayı düşünüyor musunuz
Evet canım bizim meme reddi 1 gün sürdü ama benim bebeğim memede doyurmuyor karnını yarım saat memede kalıyor, oynuyor orda. Sonra biberon vermezsen kıyameti koparıyor 😄 meme + biberon olarak ilerliyoruz şuan

Sen aşabildin mi meme reddini? Karma aşı benimki de oldu. Rota olmayı düşünüyor musunuz
Bu arada rota yaptıracağım
Kız bende ne dedikoducuyum he 😣🤣
Ay ben attım ortaya asıl dedikoducu benim 😄 bosver eğleniyoruz
Ustaddegil gibi bişeydi adı khfddfhjllpğ
Ahahhahahaahha valla helal
Bende hatrliyorum o muhabbeti. Ama bu süt olmaz diye birsey yok lafının patenti kaynanama ait 😀 demek onun gibi dusunen arkadaslarda varmis😀😀
Yaa senin kaynanan beni benden alıyor zaten 😄 Allah yardımcn olsun arkadaşım 😄😄
Kendi ananesinin ya da babannesinin ismini buna vermişler çok memnunun canım babaannem diyordu 🤣
Ahahahhahaha troll du o bence ya 😄😄

İlk sayfada küm ne kadar yazmış var maya maşallah en çok konuşanlardan ama şimdi buaralarda görülmüyor 🫠
Nerede kız ben göremedim 🤣
Bu arada rota yaptıracağım

Ay ben attım ortaya asıl dedikoducu benim 😄 bosver eğleniyoruz

Ahahhahahaahha valla helal

Yaa senin kaynanan beni benden alıyor zaten 😄 Allah yardımcn olsun arkadaşım 😄😄

Ahahahhahaha troll du o bence ya 😄😄
Olabilir gerçekten tam teollül bir tipti 🤣
Ayy 2 saat uyumusum ne muhabbet dönmüş 😄
çok şükür aşılar ateş yapmadı kızlar daha olmaz dimi bu saatten sonra 24 saat olacak nerdeyse aşı olalı
Bir şey olmaz canım ama genelde 3 gün takipte olun diyorlar 😊

Biara canımı sıkan oldu ama yapacak biley yok her grupta olabilen şeyler 🥰
Yaa bak aklıma geldi nisan grubunda ilk başlarda bir tartışma yaşamıştım ben de😂 saçma sapan sorular sormayın biz de endişeleniyoruz diyerek milleti kaçırmışlardı gruptan🤣🤣🤣 sonra grup bir daha iflah olmadı🤣

İlk sayfada küm ne kadar yazmış var maya maşallah en çok konuşanlardan ama şimdi buaralarda görülmüyor 🫠
Herkesin bebeği uslu değil herkesin bebeği bir değil. Vakti yoktur olmayabilir buraya girmeye. Bende bildirim düşmüyor burdan. Öyle olunca unutuyorum. Bebişle uğraşmaktan kalan vaktimde ev temizliği yemek anne saati. Normal yani 😁

Back
X