• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Sağlık ocağının dvitamini kullanmayı düşünen varsa vazgeçsin.... 12 ye doğru gazdan uyandi ve ben lanet alt gaz bi turlu bitmediği için hem ağzından gak diyemiyor hem de sabaha kadar ik mik uyudu 4 te bidaha gaza uyandı geri dalmadi yatagima aldim uykusuz onu izledim baya en son daldi dedim 7 de tekrar 🤗 biliyorsunuz benim bebe geceleri uyanmiyor ekstrem bir derdi yoksa uyuyordu hep.... Annemlerde bile uyudu, gece kalkmak sorun değil kendisinde olsa okeyim de bizi bile böyle bozdu kullanmayın.... Günoooo
Canim monovit ben iki kızımda da gaz yapıyor diye başta kullanıp bırakmıştım bu bebekte hiç kullanmadım ama bişey siyim mi sanırım bu ay bir atak oluyor 3 ile 4 ay arası o gaz sancıları tekrar oluyor gibi çünkü ben çok gaz sorunu yaşamadım bu bebeğimde velakin hiç d vitamini vermeme ragmen kakasını 3 gün yapmadı yaptığında baya kıvamlı yapti gazi da öyle bı kokuyor ki sanki ne yemiş bı kaç gündür her sabah 6 7 arası ikiniyor mikir mikir kipirdaniyor d vitaminin ekstra etkisi olsa dahi sanırım bu aylarda bı bozulma oluyor uyku düzeni bile değişiyor tecrübe ile sabit

Kız bende ne dedikoducuyum he 😣🤣
Nsbdjsbdjsbhd subat analarindan biri daha kovuldu bi ara ladin banladi kızı bu çatı muayenesi sadece te de var cart curt konusuyordu diye djdbdjjd sonra ladine ceza verdiler bu yüzden dnnxndnddnnx tabi bu son aylar oldu 🤭 ben de kaos heyecan entrika oluyor sanki başka neyimiz kalmış evdeyiz aksama kadar snbdndn
Canim monovit ben iki kızımda da gaz yapıyor diye başta kullanıp bırakmıştım bu bebekte hiç kullanmadım ama bişey siyim mi sanırım bu ay bir atak oluyor 3 ile 4 ay arası o gaz sancıları tekrar oluyor gibi çünkü ben çok gaz sorunu yaşamadım bu bebeğimde velakin hiç d vitamini vermeme ragmen kakasını 3 gün yapmadı yaptığında baya kıvamlı yapti gazi da öyle bı kokuyor ki sanki ne yemiş bı kaç gündür her sabah 6 7 arası ikiniyor mikir mikir kipirdaniyor d vitaminin ekstra etkisi olsa dahi sanırım bu aylarda bı bozulma oluyor uyku düzeni bile değişiyor tecrübe ile sabit
Ben bu d vitsminini bi değiştireyim yinr de bozuk olacaksa olsun sıkıntı yok içim rahat eder en azından eğer dvitamini etkisiyse boşa çocuk catlamasin gazdan 🥹

Nsbdjsbdjsbhd subat analarindan biri daha kovuldu bi ara ladin banladi kızı bu çatı muayenesi sadece te de var cart curt konusuyordu diye djdbdjjd sonra ladine ceza verdiler bu yüzden dnnxndnddnnx tabi bu son aylar oldu 🤭 ben de kaos heyecan entrika oluyor sanki başka neyimiz kalmış evdeyiz aksama kadar snbdndn

Ben bu d vitsminini bi değiştireyim yinr de bozuk olacaksa olsun sıkıntı yok içim rahat eder en azından eğer dvitamini etkisiyse boşa çocuk catlamasin gazdan 🥹
Belki aynı kişi olabilir dedigimiz emin değilim snhdjsjdkd

Ay kim bunlar ya üstat diye arattım yok öyle biri🤣🤣🤣 tam isim verin🤣

Bilmiyorum ben de hiç o ara şubat anaları doğurmaya başladı diyince kızlar girip bakmıştım kavganın ortasına gelmişim meğersem 🤣 Yoksa haberim olmazdı 🤣
Ay kim bunlar ya üstat diye arattım yok öyle biri🤣🤣🤣 tam isim verin🤣
Kız hesabı da silmiş öyle bir ortadan kaldırma kendini belki de yeni bir isimle yeniden aramızdadır bilemeyiz 🤣 Ay inşallah aramızda değildir saçımı başımı yolar şimdi benim 🤣

Son düzenleme:
Bilmiyorum ben de hiç o ara şubat anları doğurmaya başladı diyince kızlar girip bakmıştım kavganın ortasına gelmiştim meğersem 🤣 Yoksa haberim olmazdı 🤣

Kız hesabı da silmiş öyle bir ortadan kaldırma kendini belki de yeni bir isimle yeniden aramızdadır bilemeyiz 🤣 Ay inşallah aramızda değildir saçımı başımı yolar şimdi benim 🤣
Ahahahah🤣🤣🤣 bayılırım kaosa🤣

Ay benim bebenin huysuzlugu oyuzdenmi acaba.tam 3 aylik oldugundan beri ekstra huysuzluk yüklendi tüm gün aglayarak geçiyor

Hurafeciler işte 99 günde gaza son diyorlar 😄😄 görcez bakalım benim gaz bebek kurtulacak mı o gün 😄

Ya birisi vardı mesela ters ters konusuyordu. Süt olmaması diye birşey asla olamaz bilmem ne. Daha hamileliğin başlarındaydık. Allahtan şuan yok. 2 bucuk aydır sütüm artsın diye çektiğimi bir ben bir Allah bilir.
Biriside birine ters cevap vermişti ufak bir atısma olmustu ama kayboldu gitti ters kişiler 😄
Çok fazla magazinsel değeri yok ufak şeyler 😄
Bende hatrliyorum o muhabbeti. Ama bu süt olmaz diye birsey yok lafının patenti kaynanama ait 😀 demek onun gibi dusunen arkadaslarda varmis😀😀

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-11-09-50-36-836_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-11-09-50-36-836_com.android.chrome.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 31
Böyle özel süreçlerde insanın yalnız olmadığını hissetmesi gerçekten çok kıymetli. Arkadaşlarımızla, ailemizle ne kadar konussak da aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Bir de bu grupta gerçekten güzel bir uyum yakaladık. İlk başlarda ufak tefek sorunlar oldu o kişilerde gitti. Şuan ki aktif ekibimiz çok iyi. Hepinizi yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum.
Ben başka gruplara girmedim hiç, sende boşver aralık grubunu 😄😄
Başlarda oldu sanırım o muhabbet benim hamileliğim berbat geçtiği için başta çok giremedim hatırlamadım🤭

Kızlarr Haziran analarindan biri(leri) instaya grup kurmak istemiş akksjsjnj çağıran süresiz ban yemiş gidenler de 10 günlük ban yemiş jsndjjdkndjn başka platforma davet ban sebebi sanırım 😂 grup acmayacaksan mesela senle ben özelde konuşurken ekleştik bence bu sorun değildir burdan konuşmaya devam ediyoruz sonuçta ama bu sayı artar ve irganize olarak eklesirsek grup kurmadigimizi kanitlayamayiz zaten yani ban da ban bu fikri ortadan kaldiralim skbshdjnhdjdjjd
Evet bence bazen kendileride anlıyor biranda konuşma kesiliyor yada ispitleyenlwr olabiliyor 😂

Bizim dr daha ilk hafta bebeğe kullanma onu, al kendin kullan dedi. Gerçi bizim sağlık ocağı vermiyor zaten. Gelmiyormuş geleni de durumu iyi olmayana veriyormuş. Benim kocamın alnında milyoner yazıyor heralde. Bi ara cimere yazacam bu durumu da, kıllandım çünkü allah bilir yakınlarına mı veriyorlar napıyorlarsa.
Allah allah burda herkese veriyorlar acaba şehirden şehire mi değişiyor

Bilmiyorum ben de hiç o ara şubat anaları doğurmaya başladı diyince kızlar girip bakmıştım kavganın ortasına gelmişim meğersem 🤣 Yoksa haberim olmazdı 🤣

Kim yoluyor ya biz varken çıkışta beklesin 🤣

Bebeğini en iyi sen biliyorsun canım kusması vs olmuyorsa gerek olmayabilir 😊 Dikkat etmek lazım zaten hareketlenince kayıyorlarda benimki kayarak battaniyenin altına girmiş nerdeyse 🤣 Altlardan kaymayacağı şekilde de destek vermek lazım 😊

Menenjiti olmadık rotayı olduk 3 te 5 te gel dedi rota 2. Olcak menenjiti de o zaman konuşuruz sanırım canım bende rota dan emin olamıyorsun ama ablası okuldan getirir yapalım dedi ki menenjşti biliyorsun son zamanlarda haberlere bile çıktı malesef eş geçme bunkadar önemli oluyorsa bu aşıları insanların tercihine bırakmakta ne saçma özel ası mı olur anasını satıyım yapılsın işte sağlık ocağında geçen doktora muayene 3 bin rotaya da 2.5 verdik olan var olmayan var yani 🤦🏻‍♀️

Maşallah canım buraların demirbaşı sensin o zaman 😆😊

Ya evet bende hatırlıyorum hamile olduğumu öğrendim ilk mesajım havuza girebilir miyim oldu onu araştırırken kk bulmuştum ama ilk hamileliğimde hiçmyle atraksiyonlara girmemişim niyeyse 🤣 Ay merak ettim kim onlar ben şeyi hatırlıyorum bebeğin ismini kayınvalide ya da kayın baba ismini vermek diye bir video vardı enerji karışımı vs olabilir diye vermeyini destekleyen onu paylaşmıştım üstat mıydı neydi o kız dik dik cevaplar vermişti sonra demiştim dogrunsöyleyin bu birinizin kocası ya da kayınvalidesi mi diye geyik olmuştu 🤣🤣 Evet bende grubu seviyorum meraktan bir ara çoğu gruba bakmıştım en aktifte bizim grup çoğu grubun iki katı sayfa sayısı var 🤣

Kimdi ki o ordinaryüs bilir kişisi acaba 🤣
Hatırladım galiba onu kendi bebeğine kaynana veya kayınbaba ismi koyduğu için bunu kabul etmedi bende koydum ama olan şeyi niye inkar edeyim olabilir oğluma sirayet edebilir ben inkar edince kayınbabamın hayatının etkisinden kurtulmuşmu oluyoruz😁

Back
X