- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.161
Gündüzleri ben de bazen 1saat bazen 2saatte emziriyorum ne zaman isterse . Dün çok iyiydi emip uyuyordu bugün asla uyumuyor esniyor sürekli ama uyumuyorKızlar bebeklerimiz şuanda ne kadar zamanda bir besliyorsunuz ,benim oğlum son günlerde 1 saatte meme istiyor, oyalamaya çalışıyorum zor bela 2saati bulmuyor , akşamları bir öğün mama veriyorum 90 cc onu da tam bitirmiyor ,gün içinde sadece emziriyorum ,bugün tartıldı gayet de iyi kilo almış , uykuya geçerken de emmek istiyor , niye böyle oldu anlamadım havalar da ısındı sürekli memede bunaldım
Dün tam 90 günlük oldu , olabilir belki de öncesinde böyle değildi çünkü ,Kaç. Haftalık bebeğiniz? Atak haftasındaysa daha çok temas ve emmek isteyebilir
Aramızda bir gün varmış biz de bugün 90 günlük oldukDün tam 90 günlük oldu , olabilir belki de öncesinde böyle değildi çünkü ,
Sorma emerken o Bi yandan terliyor ben biyandan , e kucakta dolaşmaktan istiyor sürekli evimde çok sıcak oluyor , tüm gün terim kurumuyor , önceleri emme aralığı daha uzundu , şimdilerde memeye daha alışıyor sanırımGündüzleri ben de bazen 1saat bazen 2saatte emziriyorum ne zaman isterse . Dün çok iyiydi emip uyuyordu bugün asla uyumuyor esniyor sürekli ama uyumuyorsıcaktan ben de bunalıyorum ya kucakta
Ay ahah bende öyle ya emzirirken ya sallarkenNe halle giriyorum ah bir bilseniztek boş zamanım emzirmek emzirirken telefon işlerini hallediyorum yada elle yapılabilecek başka işleri
Bencede çok haklısınKesinlikle öyle aslında bence yasak olması da mantıklı değil. Mesela wp numara alan instagramdan takipleşmesin wp engellesin onu olur mu öyle şey ☺ herkesin hayatına kimse karışamaz
Kimseyi de tanımıyorum o kimBiri bizi aydınlatsaydı acaba el ele tutuşup kazeni falan mı çağıralım
Eşim de korkuyodu özel aşı ya sıkıntı olur mu diye, sağlık ocağındaki hemsireyle konuştu o dedi yaptır bence falan, eczacı tanıdığı ona da sordu, herkes yaptırıyor önemli aşılar abi diyince bir şey demedi. Zaten yaptiracaktik ama içindeki o gerginliği öyle attıwarcrew canım rota bizde ateş mateş yapmadı korkma menenjit yaptırmadım ama onu bilmiyorum.. yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum, rotayı bile zor ikna ettim eşime menenjit için beni aydınlatın kızlar zaten ne zaman bir şey söylesem nerde gördün yine kk’da mı söylediler diyo
Benim bebede henüz bir yan etki olmadı hayırlısı bakalım... Biz de kanepede uyuyakalmisiz zaten İpek miziklayinca uyandık ndbdbdndMenenjit rotadan daha önemli bence. Can alıyor neticedealmasa da ciddi sonuçları olur çok tehlikeli bir hastalık. Allah korusun evlatlarımızı. Sadece menenjit aşısının ateş yapma ihtimali diğer aşılardan daha yüksekmiş. Ama ille de olacak diye bir şey yok tabii.
Aman gelmez inşallah geçmiş olsun canım
Aşı karşıtı değilsen diğerlerini yaptırıyorsan bunu da yaptır canım önemli daha geçende 8 yaşındaki çocuğa bulaştı güzelim kuzu öldü okulu da karantinaya aldılar
Aslında herkesin her aşıyı yaptırması lazım diğer türlü bizim kuzular da riske giriyor
Keşke devlet yaptıramayanlar içinde ön ayak olsa tüm aşılar ücretsiz olsa
Wp numara veriliyor mu ki bireysel olunca ellemiyolardir ama burda bir kaç kişiden dahafl fazlayiz bence okeyseler de gruplasma ihtimaline karşı bile ok demezler kesin djdjsjdjdjKesinlikle öyle aslında bence yasak olması da mantıklı değil. Mesela wp numara alan instagramdan takipleşmesin wp engellesin onu olur mu öyle şey ☺ herkesin hayatına kimse karışamaz
Olur wkdnsbbdjsjsBiri bizi aydınlatsaydı acaba el ele tutuşup kazeni falan mı çağıralım
Namı diğer ban başı jsbdnshdhshdjskdAy ahah bende öyle ya emzirirken ya sallarken
Bencede çok haklısın
Kimseyi de tanımıyorum o kim
Bne bne bneKızlar şuan başka bir şehirdeyim ve verem aşısı için aşıyı yapacak sağlık ocağı arıyorum. Aranızda Bursa’da yaşayan var mı
Kız yine mi kanepe macerasıEşim de korkuyodu özel aşı ya sıkıntı olur mu diye, sağlık ocağındaki hemsireyle konuştu o dedi yaptır bence falan, eczacı tanıdığı ona da sordu, herkes yaptırıyor önemli aşılar abi diyince bir şey demedi. Zaten yaptiracaktik ama içindeki o gerginliği öyle attıeczaci tanıdık varsa ona götür belki fikri değişir bilmiyorum menenjitin onemini anlatam videolar var onları gönder arada kocana izlesin jshdhehdhhd
Benim bebede henüz bir yan etki olmadı hayırlısı bakalım... Biz de kanepede uyuyakalmisiz zaten İpek miziklayinca uyandık ndbdbdnd
evet ölümcül olabiliyormuş menenjit
Wp numara veriliyor mu ki bireysel olunca ellemiyolardir ama burda bir kaç kişiden dahafl fazlayiz bence okeyseler de gruplasma ihtimaline karşı bile ok demezler kesin djdjsjdjdj
Olur wkdnsbbdjsjs
Namı diğer ban başı jsbdnshdhshdjskd
Klima da açmak istemiyorum hasta olur diyeSorma emerken o Bi yandan terliyor ben biyandan , e kucakta dolaşmaktan istiyor sürekli evimde çok sıcak oluyor , tüm gün terim kurumuyor , önceleri emme aralığı daha uzundu , şimdilerde memeye daha alışıyor sanırım
İnegöldeyiz 2 tanesini yaptılar veremi açmamış buradaki sağlık ocağı açan yer arıyoruzBne bne bneyapmıyorlar mı aşıyı?
Yok kiz tövbe kanxjsnxj kasıklarım ağrıyor zaten dedik yaKız yine mi kanepe macerasımaşallahhh
Ben merkezdeyim, İnegöl'de tek orası mı var? Diğerleri ne diyor, eğer yıldırım tarafina kadar gelecekseniz bizimkinin numarayi atayım özelden sorarsınız ama yarına kalır büyük ihtimalle çünkü öğlene kadar vuruyorlardi diye hatırlıyorumİnegöldeyiz 2 tanesini yaptılar veremi açmamış buradaki sağlık ocağı açan yer arıyoruz
Yenicedeyiz. İlçeyi aradık bilmiyoruz sağlık ocakları kendileri karar veriyor dedi. Numarayı atarsanız çok iyi olurBen merkezdeyim, İnegöl'de tek orası mı var? Diğerleri ne diyor, eğer yıldırım tarafina kadar gelecekseniz bizimkinin numarayi atayım özelden sorarsınız ama yarına kalır büyük ihtimalle çünkü öğlene kadar vuruyorlardi diye hatırlıyorum
Sen niye arıyorsun canım sağlık ocağının tedarik etmesi lazım, onların sorumluluğunda aşılarİnegöldeyiz 2 tanesini yaptılar veremi açmamış buradaki sağlık ocağı açan yer arıyoruz
Eşim de korkuyodu özel aşı ya sıkıntı olur mu diye, sağlık ocağındaki hemsireyle konuştu o dedi yaptır bence falan, eczacı tanıdığı ona da sordu, herkes yaptırıyor önemli aşılar abi diyince bir şey demedi. Zaten yaptiracaktik ama içindeki o gerginliği öyle attıeczaci tanıdık varsa ona götür belki fikri değişir bilmiyorum menenjitin onemini anlatam videolar var onları gönder arada kocana izlesin jshdhehdhhd
Benim bebede henüz bir yan etki olmadı hayırlısı bakalım... Biz de kanepede uyuyakalmisiz zaten İpek miziklayinca uyandık ndbdbdnd
evet ölümcül olabiliyormuş menenjit
Wp numara veriliyor mu ki bireysel olunca ellemiyolardir ama burda bir kaç kişiden dahafl fazlayiz bence okeyseler de gruplasma ihtimaline karşı bile ok demezler kesin djdjsjdjdj
Olur wkdnsbbdjsjs
Namı diğer ban başı jsbdnshdhshdjskd
Kız yine mi kanepe macerasımaşallahhh
Valla ahahah püskevit yazmasa ben yazacaktım kandırma biziYok kiz tövbe kanxjsnxj kasıklarım ağrıyor zaten dedik yauykum vardı geçtik uzandik o telefonla takiliyordu uyumuş benle birlikte ipeğe uyandık işte jsnxksdjsjdjjd var ya yazarken dedim yazmim kesin kanepe diyince başka anlayacak birileri
Evet de normalde istanbulda yaşıyorum şuan şehir dışındayım misafir olarakSen niye arıyorsun canım sağlık ocağının tedarik etmesi lazım, onların sorumluluğunda aşılar
Benim için yürüyen libidosunuz yan yana masumca yatmanız imkansızYok kiz tövbe kanxjsnxj kasıklarım ağrıyor zaten dedik yauykum vardı geçtik uzandik o telefonla takiliyordu uyumuş benle birlikte ipeğe uyandık işte jsnxksdjsjdjjd var ya yazarken dedim yazmim kesin kanepe diyince başka anlayacak birileri
Getirin kurana el basayım ksbsjbdjsxjsjkd zaten kasıklarım da son mevzudan sonra oldu bir süre kanki olalım dedimValla ahahah püskevit yazmasa ben yazacaktım kandırma bizi
Aynen sen taglerden ara #menenjit vs yaz orda illllllaki bir haber bir şey bulursun bacim do itwarcrew zaten rotayı söylediğimde bayağı tepki verdi, instada falan birkaç videoya denk gelmiş ondan sonra kuzu kuzu yaptırmaya ikna oldu instadan birkaç video bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?