• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlar bebeklerimiz şuanda ne kadar zamanda bir besliyorsunuz ,benim oğlum son günlerde 1 saatte meme istiyor, oyalamaya çalışıyorum zor bela 2saati bulmuyor , akşamları bir öğün mama veriyorum 90 cc onu da tam bitirmiyor ,gün içinde sadece emziriyorum ,bugün tartıldı gayet de iyi kilo almış , uykuya geçerken de emmek istiyor , niye böyle oldu anlamadım havalar da ısındı sürekli memede bunaldım 😔
Gündüzleri ben de bazen 1saat bazen 2saatte emziriyorum ne zaman isterse . Dün çok iyiydi emip uyuyordu bugün asla uyumuyor esniyor sürekli ama uyumuyor 🤦🏻‍♀️sıcaktan ben de bunalıyorum ya kucakta

Dün tam 90 günlük oldu , olabilir belki de öncesinde böyle değildi çünkü ,
Aramızda bir gün varmış biz de bugün 90 günlük olduk 🩷 atak haftasında değil. Ama sürekli yeni güncellemeler geliyor bebişlere rahatlamak için de emiyor olabilir. Ben de 1. 5 saatte bir emziriyorum

Gündüzleri ben de bazen 1saat bazen 2saatte emziriyorum ne zaman isterse . Dün çok iyiydi emip uyuyordu bugün asla uyumuyor esniyor sürekli ama uyumuyor 🤦🏻‍♀️sıcaktan ben de bunalıyorum ya kucakta
Sorma emerken o Bi yandan terliyor ben biyandan , e kucakta dolaşmaktan istiyor sürekli evimde çok sıcak oluyor , tüm gün terim kurumuyor , önceleri emme aralığı daha uzundu , şimdilerde memeye daha alışıyor sanırım

Ne halle giriyorum ah bir bilseniz 😂tek boş zamanım emzirmek emzirirken telefon işlerini hallediyorum yada elle yapılabilecek başka işleri
Ay ahah bende öyle ya emzirirken ya sallarken 😊
Kesinlikle öyle aslında bence yasak olması da mantıklı değil. Mesela wp numara alan instagramdan takipleşmesin wp engellesin onu olur mu öyle şey ☺ herkesin hayatına kimse karışamaz 😃
Bencede çok haklısın 😆
Biri bizi aydınlatsaydı acaba el ele tutuşup kazeni falan mı çağıralım 🤭
Kimseyi de tanımıyorum o kim 🤣

warcrew warcrew canım rota bizde ateş mateş yapmadı korkma menenjit yaptırmadım ama onu bilmiyorum.. yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum, rotayı bile zor ikna ettim eşime 🥹 menenjit için beni aydınlatın kızlar 🙏 zaten ne zaman bir şey söylesem nerde gördün yine kk’da mı söylediler diyo 😂😂😂
Eşim de korkuyodu özel aşı ya sıkıntı olur mu diye, sağlık ocağındaki hemsireyle konuştu o dedi yaptır bence falan, eczacı tanıdığı ona da sordu, herkes yaptırıyor önemli aşılar abi diyince bir şey demedi. Zaten yaptiracaktik ama içindeki o gerginliği öyle attı 😂 eczaci tanıdık varsa ona götür belki fikri değişir bilmiyorum 😅 menenjitin onemini anlatam videolar var onları gönder arada kocana izlesin jshdhehdhhd
Menenjit rotadan daha önemli bence. Can alıyor neticede😞 almasa da ciddi sonuçları olur çok tehlikeli bir hastalık. Allah korusun evlatlarımızı. Sadece menenjit aşısının ateş yapma ihtimali diğer aşılardan daha yüksekmiş. Ama ille de olacak diye bir şey yok tabii.
Benim bebede henüz bir yan etki olmadı hayırlısı bakalım... Biz de kanepede uyuyakalmisiz zaten İpek miziklayinca uyandık ndbdbdnd
Aman gelmez inşallah geçmiş olsun canım ☺️

Aşı karşıtı değilsen diğerlerini yaptırıyorsan bunu da yaptır canım önemli daha geçende 8 yaşındaki çocuğa bulaştı güzelim kuzu öldü okulu da karantinaya aldılar ☹️
Aslında herkesin her aşıyı yaptırması lazım diğer türlü bizim kuzular da riske giriyor 🤦🏻‍♀️
Keşke devlet yaptıramayanlar içinde ön ayak olsa tüm aşılar ücretsiz olsa 🤦🏻‍♀️
:( evet ölümcül olabiliyormuş menenjit
Kesinlikle öyle aslında bence yasak olması da mantıklı değil. Mesela wp numara alan instagramdan takipleşmesin wp engellesin onu olur mu öyle şey ☺ herkesin hayatına kimse karışamaz 😃
Wp numara veriliyor mu ki bireysel olunca ellemiyolardir ama burda bir kaç kişiden dahafl fazlayiz bence okeyseler de gruplasma ihtimaline karşı bile ok demezler kesin djdjsjdjdj
Biri bizi aydınlatsaydı acaba el ele tutuşup kazeni falan mı çağıralım 🤭
Olur wkdnsbbdjsjs
Ay ahah bende öyle ya emzirirken ya sallarken 😊

Bencede çok haklısın 😆

Kimseyi de tanımıyorum o kim 🤣
Namı diğer ban başı jsbdnshdhshdjskd

Eşim de korkuyodu özel aşı ya sıkıntı olur mu diye, sağlık ocağındaki hemsireyle konuştu o dedi yaptır bence falan, eczacı tanıdığı ona da sordu, herkes yaptırıyor önemli aşılar abi diyince bir şey demedi. Zaten yaptiracaktik ama içindeki o gerginliği öyle attı 😂 eczaci tanıdık varsa ona götür belki fikri değişir bilmiyorum 😅 menenjitin onemini anlatam videolar var onları gönder arada kocana izlesin jshdhehdhhd

Benim bebede henüz bir yan etki olmadı hayırlısı bakalım... Biz de kanepede uyuyakalmisiz zaten İpek miziklayinca uyandık ndbdbdnd

Wp numara veriliyor mu ki bireysel olunca ellemiyolardir ama burda bir kaç kişiden dahafl fazlayiz bence okeyseler de gruplasma ihtimaline karşı bile ok demezler kesin djdjsjdjdj

Olur wkdnsbbdjsjs

Kız yine mi kanepe macerası🤣🤣🤣 maşallahhh🤣🤣

Sorma emerken o Bi yandan terliyor ben biyandan , e kucakta dolaşmaktan istiyor sürekli evimde çok sıcak oluyor , tüm gün terim kurumuyor , önceleri emme aralığı daha uzundu , şimdilerde memeye daha alışıyor sanırım
Klima da açmak istemiyorum hasta olur diye 🤦🏻‍♀️en son ana kucağına koydum sallarken daldı şükür kucakta uyumaya alışkın normalde . Bazen öyle oluyır daha çok emmek istiyor memede oyalanıyor aç olduğundan değil çoğunlukla

Yok kiz tövbe kanxjsnxj kasıklarım ağrıyor zaten dedik ya 😂😂😂 uykum vardı geçtik uzandik o telefonla takiliyordu uyumuş benle birlikte ipeğe uyandık işte jsnxksdjsjdjjd var ya yazarken dedim yazmim kesin kanepe diyince başka anlayacak birileri 😅😅😅

İnegöldeyiz 2 tanesini yaptılar veremi açmamış buradaki sağlık ocağı açan yer arıyoruz
Ben merkezdeyim, İnegöl'de tek orası mı var? Diğerleri ne diyor, eğer yıldırım tarafina kadar gelecekseniz bizimkinin numarayi atayım özelden sorarsınız ama yarına kalır büyük ihtimalle çünkü öğlene kadar vuruyorlardi diye hatırlıyorum

Ben merkezdeyim, İnegöl'de tek orası mı var? Diğerleri ne diyor, eğer yıldırım tarafina kadar gelecekseniz bizimkinin numarayi atayım özelden sorarsınız ama yarına kalır büyük ihtimalle çünkü öğlene kadar vuruyorlardi diye hatırlıyorum
Yenicedeyiz. İlçeyi aradık bilmiyoruz sağlık ocakları kendileri karar veriyor dedi. Numarayı atarsanız çok iyi olur 🙏🏻

Olur wkdnsbbdjsjs

Yok kiz tövbe kanxjsnxj kasıklarım ağrıyor zaten dedik ya 😂😂😂 uykum vardı geçtik uzandik o telefonla takiliyordu uyumuş benle birlikte ipeğe uyandık işte jsnxksdjsjdjjd var ya yazarken dedim yazmim kesin kanepe diyince başka anlayacak birileri 😅😅😅
Valla ahahah püskevit yazmasa ben yazacaktım kandırma bizi 🤣🤣🤣

Benim için yürüyen libidosunuz yan yana masumca yatmanız imkansız🤣🤣 hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey olmuştur🤣🤣🤣

Valla ahahah püskevit yazmasa ben yazacaktım kandırma bizi 🤣🤣🤣
Getirin kurana el basayım ksbsjbdjsxjsjkd zaten kasıklarım da son mevzudan sonra oldu bir süre kanki olalım dedim 😂😂😂😂

warcrew warcrew zaten rotayı söylediğimde bayağı tepki verdi, instada falan birkaç videoya denk gelmiş ondan sonra kuzu kuzu yaptırmaya ikna oldu 😂😂instadan birkaç video bulmam lazım
Aynen sen taglerden ara #menenjit vs yaz orda illllllaki bir haber bir şey bulursun bacim do it 🤭🤭

Back
X