- 22 Ekim 2024
- 4.054
- 9.659
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.201
Helal olsun ya ben yapacaktım hep unuttum kaldi sndbhsdnjsKızlaar ay konsepti yapıyor musunuz ben işlere ben ilk iki ay yaptım bu ara konsept bulamadım ya kinder sürpriz yapcam yada karpuzvar mı orijinal fikirleriniz
Görmez inşallah 38 falanAyy sizinde en heyecanlı yıllarınızmış
37-37,5 hafif ateş canım genelde 38,5 görmeden vermeyin diyorlar ama ben 38 i görünce dayıyorum riske atamıyorum aşı da o kadar yüksek ateş yapmıyor gerçi 38 i görmezsiniz ama yine de belli olmaz takip edin
Gerçekten aklıma geldikçe sinir oluyorum bende
Bende konsept yapmıyorum da her ay aynı örtüde foto çekiyorum ay bu ayı hala cekemedim ayın 5 inde biz ay dönümleri bayrama geldi çekecem inşKızlaar ay konsepti yapıyor musunuz ben işlere ben ilk iki ay yaptım bu ara konsept bulamadım ya kinder sürpriz yapcam yada karpuzvar mı orijinal fikirleriniz
Yaa çok minnoş olmuşşBende konsept yapmıyorum da her ay aynı örtüde foto çekiyorum ay bu ayı hala cekemedim ayın 5 inde biz ay dönümleri bayrama geldi çekecem inşBöyle basit bir şey yapıyorum ben
Oy maşallah ismi de ne güzelmiş hiç aklıma gelmedi1. Ayda tecrübesizdim bu kadar yapabildimama ikinci ay özendim fakat 12 ay nasıl tamamlanacak bilemiyorum bu arada epey ifşaladım kendimi zaten epey spesifik bir isimdi
Teşekkür ederiz teyzesi sizin kız da prenses gibi çok güzel olmuşYaa çok minnoş olmuşşkıyafete bayıldım
Ben o an ne gelirse aklıma onu yapıyorum canımKızlaar ay konsepti yapıyor musunuz ben işlere ben ilk iki ay yaptım bu ara konsept bulamadım ya kinder sürpriz yapcam yada karpuzvar mı orijinal fikirleriniz
Ay eşimin ki çıkmış yanlışlıkla kadınlar kulu binde eşinin kullanıcı adını paylaşan da bir ben varım galiba
1. Ayda tecrübesizdim bu kadar yapabildimama ikinci ay özendim fakat 12 ay nasıl tamamlanacak bilemiyorum bu arada epey ifşaladım kendimi zaten epey spesifik bir isimdi
Yaaaa cok güzel olmuş kizlaaaaaarBende konsept yapmıyorum da her ay aynı örtüde foto çekiyorum ay bu ayı hala cekemedim ayın 5 inde biz ay dönümleri bayrama geldi çekecem inşBöyle basit bir şey yapıyorum ben
Zaten 12 ay böyle devam etmez en mantıklısı o an ne olursaBen o an ne gelirse aklıma onu yapıyorum canım
Tam onu dicektim ordan bulup seni cozerdim ama şimdi maceraya gerek yok jabdjsbdjsndjshdhdAy eşimin ki çıkmış yanlışlıkla kadınlar kulu binde eşinin kullanıcı adını paylaşan da bir ben varım galiba
Engel yemesem bariTam onu dicektim ordan bulup seni cozerdim ama şimdi maceraya gerek yok jabdjsbdjsndjshdhd
1. Ayda tecrübesizdim bu kadar yapabildimama ikinci ay özendim fakat 12 ay nasıl tamamlanacak bilemiyorum bu arada epey ifşaladım kendimi zaten epey spesifik bir isimdi
Ya yok kiz bizi burdan başka yere taşıma amacın yok sonuçta bireysel ekleşmek bile bence ban sebebi değildir hiç sanmıyorum yani ksndjsndkdndEngel yemesem bari
Oyyyy günümüz şenlendi bu bebelerle maşallah maşallah
Yaaa çok güzel olmuşş papatya ve çilek mantıklı deneyeceğim
Sen diyene kadar farketmedimAy eşimin ki çıkmış yanlışlıkla kadınlar kulu binde eşinin kullanıcı adını paylaşan da bir ben varım galiba
Ahah aynen kız durTam onu dicektim ordan bulup seni cozerdim ama şimdi maceraya gerek yok jabdjsbdjsndjshdhd
Oy maşallah çok güzel olmuş
Karpuzla da yapılabilir dilimli güzel görünüyorYaaa çok güzel olmuşş papatya ve çilek mantıklı deneyeceğim
Çilek iz yaptı mı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?