- 22 Ekim 2024
- 2.826
- 6.716
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #40.141
Cuk cuk icti rotayi fare dnddndn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi diyorsun ben attığımız mesajlara gelenler diye düşünmüştümBence emoji skoru senin attığın olabilir belki bilemedim jsndjsjdj
Şifa olsun kuzuyaKızlar az önce rota ve menenjiti vurulduk şans dileyin ateş vs çok yapmasin bebisime![]()
Bunu tekrar incelicem en kısa sürede senin için djjdjdjdÖyle mi diyorsun ben attığımız mesajlara gelenler diye düşünmüştüm
Şifa olsun kuzuya![]()
Uyku başına mı vurdu yine neolduKız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbimbebe kucağımda hızlı hızlı yazıyorum tel de çeviriyor herhalde bundan sonra kontrol etmeden göndermicem
![]()
Ay ahah bebem huysuz ya sabahtan beri daha gündüz uykusu uyumadı kestiriyor hemen uyanıyor benimde gözüme uyku indi kahvaltıdan sonra mayıştıkUyku başına mı vurdu yine neoldu![]()
Ay daha dün yine mesaj attım bende çok merak ediyorum ya Allahım inşallah iyidir yarabbimPapatyadan hâlâ haber yok ya umarım iyidir her şey yolundadır![]()
Yalnız ben de doğrusunu okumuşum da cvp yazmışım sana bxbxnxb hiç yanlış yazdığınu hissetmemişim gagahsKız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbimbebe kucağımda hızlı hızlı yazıyorum tel de çeviriyor herhalde bundan sonra kontrol etmeden göndermicem
![]()
Yok aldığın beğeni o hahahshvsvBence emoji skoru senin attığın olabilir belki bilemedim jsndjsjdj
Bak bilir kişi doğrusunu söyledi bize zjbxjsbdjd kk pro max maya bacim nabxbsbjdYalnız ben de doğrusunu okumuşum da cvp yazmışım sana bxbxnxb hiç yanlış yazdığınu hissetmemişim gagahs
Yok aldığın beğeni o hahahshvsv
Menenjit rotadan daha önemli bence. Can alıyor neticedewarcrew canım rota bizde ateş mateş yapmadı korkma menenjit yaptırmadım ama onu bilmiyorum.. yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum, rotayı bile zor ikna ettim eşime
menenjit için beni aydınlatın kızlar
zaten ne zaman bir şey söylesem nerde gördün yine kk’da mı söylediler diyo
![]()
Aman gelmez inşallah geçmiş olsun canımBenim kasıklarım ağrıyor dünden beri ya(( ya regl geliyo ya usuttum dnbdjsnd
Aşı karşıtı değilsen diğerlerini yaptırıyorsan bunu da yaptır canım önemli daha geçende 8 yaşındaki çocuğa bulaştı güzelim kuzu öldü okulu da karantinaya aldılarwarcrew canım rota bizde ateş mateş yapmadı korkma menenjit yaptırmadım ama onu bilmiyorum.. yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum, rotayı bile zor ikna ettim eşime
![]()
Ne halle giriyorum ah bir bilsenizSize de imreniyorum maşallah her dk girebiliyorsunuz
Teşekkür ederiim canımm çok zoe oluyor malum ev işi yemek evden çalışma bebek derken tırlatıcamyazlığa kaçıcam ama orda annem bakıcak
Off ayni benim eşimde öyle. Elinden gelse cocugu hic dr a goturmicek. Ona kalsa cocuk allaha emanet buyucekwarcrew canım rota bizde ateş mateş yapmadı korkma menenjit yaptırmadım ama onu bilmiyorum.. yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum, rotayı bile zor ikna ettim eşime
![]()
Kesinlikle öyle aslında bence yasak olması da mantıklı değil. Mesela wp numara alan instagramdan takipleşmesin wp engellesin onu olur mu öyle şey ☺ herkesin hayatına kimse karışamazAy ahah bebem huysuz ya sabahtan beri daha gündüz uykusu uyumadı kestiriyor hemen uyanıyor benimde gözüme uyku indi kahvaltıdan sonra mayıştıkAma uyuyamıyorum tabi paso bebe sallıyorum elim telefonda burda bugün o yüzden bayağı aktif kaldım
Ay daha dün yine mesaj attım bende çok merak ediyorum ya Allahım inşallah iyidir yarabbimHaber alabileceğimiz birisi de yok
İşte bu yüzden keşke instadan falan da ekleşebilsek birbirimizden haberimiz olsa![]()
Biri bizi aydınlatsaydı acaba el ele tutuşup kazeni falan mı çağıralımKesinlikle öyle aslında bence yasak olması da mantıklı değil. Mesela wp numara alan instagramdan takipleşmesin wp engellesin onu olur mu öyle şey ☺ herkesin hayatına kimse karışamaz![]()
O biri aydınlatsın artık evetBiri bizi aydınlatsaydı acaba el ele tutuşup kazeni falan mı çağıralım![]()
Kaç. Haftalık bebeğiniz? Atak haftasındaysa daha çok temas ve emmek isteyebilirKızlar bebeklerimiz şuanda ne kadar zamanda bir besliyorsunuz ,benim oğlum son günlerde 1 saatte meme istiyor, oyalamaya çalışıyorum zor bela 2saati bulmuyor , akşamları bir öğün mama veriyorum 90 cc onu da tam bitirmiyor ,gün içinde sadece emziriyorum ,bugün tartıldı gayet de iyi kilo almış , uykuya geçerken de emmek istiyor , niye böyle oldu anlamadım havalar da ısındı sürekli memede bunaldım![]()