• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Uyku başına mı vurdu yine neoldu 😂
Ay ahah bebem huysuz ya sabahtan beri daha gündüz uykusu uyumadı kestiriyor hemen uyanıyor benimde gözüme uyku indi kahvaltıdan sonra mayıştık 🤦🏻‍♀️ Ama uyuyamıyorum tabi paso bebe sallıyorum elim telefonda burda bugün o yüzden bayağı aktif kaldım 🤣🤣🤣
Papatyadan hâlâ haber yok ya umarım iyidir her şey yolundadır 😔
Ay daha dün yine mesaj attım bende çok merak ediyorum ya Allahım inşallah iyidir yarabbim 🙏🏻 Haber alabileceğimiz birisi de yok 🤦🏻‍♀️
İşte bu yüzden keşke instadan falan da ekleşebilsek birbirimizden haberimiz olsa ☹️

Kız bu ne yine ne yazmışım ben hiçbirinizde uyarmıyonuz evde cakılmak nedir yarabbim 🤦🏻‍♀️🤣 bebe kucağımda hızlı hızlı yazıyorum tel de çeviriyor herhalde bundan sonra kontrol etmeden göndermicem 🤣🤣🤣
Yalnız ben de doğrusunu okumuşum da cvp yazmışım sana bxbxnxb hiç yanlış yazdığınu hissetmemişim gagahs
Bence emoji skoru senin attığın olabilir belki bilemedim jsndjsjdj
Yok aldığın beğeni o hahahshvsv

warcrew warcrew canım rota bizde ateş mateş yapmadı korkma menenjit yaptırmadım ama onu bilmiyorum.. yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum, rotayı bile zor ikna ettim eşime 🥹 menenjit için beni aydınlatın kızlar 🙏 zaten ne zaman bir şey söylesem nerde gördün yine kk’da mı söylediler diyo 😂😂😂

warcrew warcrew canım rota bizde ateş mateş yapmadı korkma menenjit yaptırmadım ama onu bilmiyorum.. yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum, rotayı bile zor ikna ettim eşime 🥹 menenjit için beni aydınlatın kızlar 🙏 zaten ne zaman bir şey söylesem nerde gördün yine kk’da mı söylediler diyo 😂😂😂
Menenjit rotadan daha önemli bence. Can alıyor neticede😞 almasa da ciddi sonuçları olur çok tehlikeli bir hastalık. Allah korusun evlatlarımızı. Sadece menenjit aşısının ateş yapma ihtimali diğer aşılardan daha yüksekmiş. Ama ille de olacak diye bir şey yok tabii.

Benim kasıklarım ağrıyor dünden beri ya :((( ya regl geliyo ya usuttum dnbdjsnd
Aman gelmez inşallah geçmiş olsun canım ☺️
Aşı karşıtı değilsen diğerlerini yaptırıyorsan bunu da yaptır canım önemli daha geçende 8 yaşındaki çocuğa bulaştı güzelim kuzu öldü okulu da karantinaya aldılar ☹️
Aslında herkesin her aşıyı yaptırması lazım diğer türlü bizim kuzular da riske giriyor 🤦🏻‍♀️
Keşke devlet yaptıramayanlar içinde ön ayak olsa tüm aşılar ücretsiz olsa 🤦🏻‍♀️

Size de imreniyorum maşallah her dk girebiliyorsunuz 😂😂😂

Teşekkür ederiim canımm çok zoe oluyor malum ev işi yemek evden çalışma bebek derken tırlatıcam😂😂 yazlığa kaçıcam ama orda annem bakıcak
Ne halle giriyorum ah bir bilseniz 😂tek boş zamanım emzirmek emzirirken telefon işlerini hallediyorum yada elle yapılabilecek başka işleri

Off ayni benim eşimde öyle. Elinden gelse cocugu hic dr a goturmicek. Ona kalsa cocuk allaha emanet buyucek

Ay ahah bebem huysuz ya sabahtan beri daha gündüz uykusu uyumadı kestiriyor hemen uyanıyor benimde gözüme uyku indi kahvaltıdan sonra mayıştık 🤦🏻‍♀️ Ama uyuyamıyorum tabi paso bebe sallıyorum elim telefonda burda bugün o yüzden bayağı aktif kaldım 🤣🤣🤣

Ay daha dün yine mesaj attım bende çok merak ediyorum ya Allahım inşallah iyidir yarabbim 🙏🏻 Haber alabileceğimiz birisi de yok 🤦🏻‍♀️
İşte bu yüzden keşke instadan falan da ekleşebilsek birbirimizden haberimiz olsa ☹️
Kesinlikle öyle aslında bence yasak olması da mantıklı değil. Mesela wp numara alan instagramdan takipleşmesin wp engellesin onu olur mu öyle şey ☺ herkesin hayatına kimse karışamaz 😃

Kızlar bebeklerimiz şuanda ne kadar zamanda bir besliyorsunuz ,benim oğlum son günlerde 1 saatte meme istiyor, oyalamaya çalışıyorum zor bela 2saati bulmuyor , akşamları bir öğün mama veriyorum 90 cc onu da tam bitirmiyor ,gün içinde sadece emziriyorum ,bugün tartıldı gayet de iyi kilo almış , uykuya geçerken de emmek istiyor , niye böyle oldu anlamadım havalar da ısındı sürekli memede bunaldım 😔

Kesinlikle öyle aslında bence yasak olması da mantıklı değil. Mesela wp numara alan instagramdan takipleşmesin wp engellesin onu olur mu öyle şey ☺ herkesin hayatına kimse karışamaz 😃
Biri bizi aydınlatsaydı acaba el ele tutuşup kazeni falan mı çağıralım 🤭

Kızlar bebeklerimiz şuanda ne kadar zamanda bir besliyorsunuz ,benim oğlum son günlerde 1 saatte meme istiyor, oyalamaya çalışıyorum zor bela 2saati bulmuyor , akşamları bir öğün mama veriyorum 90 cc onu da tam bitirmiyor ,gün içinde sadece emziriyorum ,bugün tartıldı gayet de iyi kilo almış , uykuya geçerken de emmek istiyor , niye böyle oldu anlamadım havalar da ısındı sürekli memede bunaldım 😔
Kaç. Haftalık bebeğiniz? Atak haftasındaysa daha çok temas ve emmek isteyebilir

Back
X