• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlaar ay konsepti yapıyor musunuz ben işlere ben ilk iki ay yaptım bu ara konsept bulamadım ya kinder sürpriz yapcam yada karpuz 😃var mı orijinal fikirleriniz 😃
Helal olsun ya ben yapacaktım hep unuttum kaldi sndbhsdnjs
Ayy sizinde en heyecanlı yıllarınızmış 😆
37-37,5 hafif ateş canım genelde 38,5 görmeden vermeyin diyorlar ama ben 38 i görünce dayıyorum riske atamıyorum aşı da o kadar yüksek ateş yapmıyor gerçi 38 i görmezsiniz ama yine de belli olmaz takip edin 🙏🏻

Gerçekten aklıma geldikçe sinir oluyorum bende 🤦🏻‍♀️
Görmez inşallah 38 falan

1. Ayda tecrübesizdim bu kadar yapabildim 😃 ama ikinci ay özendim 😃 fakat 12 ay nasıl tamamlanacak bilemiyorum 😃 bu arada epey ifşaladım kendimi zaten epey spesifik bir isimdi 😃

Eklentiler

• 1000019758.webp
    1000019758.webp
    25 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000022364.webp
    1000022364.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlaar ay konsepti yapıyor musunuz ben işlere ben ilk iki ay yaptım bu ara konsept bulamadım ya kinder sürpriz yapcam yada karpuz 😃var mı orijinal fikirleriniz 😃
Bende konsept yapmıyorum da her ay aynı örtüde foto çekiyorum ay bu ayı hala cekemedim ayın 5 inde biz ay dönümleri bayrama geldi çekecem inş 🤣 Böyle basit bir şey yapıyorum ben 😊

Eklentiler

• IMG_5948.webp
    IMG_5948.webp
    147,3 KB · Görüntüleme: 37
1. Ayda tecrübesizdim bu kadar yapabildim 😃 ama ikinci ay özendim 😃 fakat 12 ay nasıl tamamlanacak bilemiyorum 😃 bu arada epey ifşaladım kendimi zaten epey spesifik bir isimdi 😃
Oy maşallah ismi de ne güzelmiş hiç aklıma gelmedi 😊 çok güzel olmuş konseptleriniz

Yaa çok minnoş olmuşş 🤗kıyafete bayıldım 🥰
Teşekkür ederiz teyzesi sizin kız da prenses gibi çok güzel olmuş 😊

Bende konsept yapmıyorum da her ay aynı örtüde foto çekiyorum ay bu ayı hala cekemedim ayın 5 inde biz ay dönümleri bayrama geldi çekecem inş 🤣 Böyle basit bir şey yapıyorum ben 😊
Yaaaa cok güzel olmuş kizlaaaaaar 😍😍😍😍 yerim bu minnoşlari 🥹🥹

IMG_4219.webp

Ben de böyle yapmıştım 🥰bu ay da kirazla yapmayı planlıyorum tulumu da kirazlı 😂

Eklentiler

• IMG_4220.webp
    IMG_4220.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 33
Ay eşimin ki çıkmış yanlışlıkla kadınlar kulu binde eşinin kullanıcı adını paylaşan da bir ben varım galiba 😂😂
Sen diyene kadar farketmedim 🤣
Tam onu dicektim ordan bulup seni cozerdim ama şimdi maceraya gerek yok jabdjsbdjsndjshdhd
Ahah aynen kız dur 🤣
Eki Görüntüle 3603561
Ben de böyle yapmıştım 🥰bu ay da kirazla yapmayı planlıyorum tulumu da kirazlı 😂
Oy maşallah çok güzel olmuş 😊😍

Kızlar niberon kullananlar kaç numara başlık kullanıyorsunuz bebeğim 2 aylık bir numara tomme tippe biberon kullanıyoruz çekmedikçe gelmiyor başta meme reddi olmasın diye onunla başladık ay yarım saatte 120 yi bitirmiyor bugün aklıma geldi ben başlığı niye artık değiştirmiyorum ki dedim zaten meme emmiyor sütüm de azdı iyice çekild. Philips aavent 3 numara var bende ona geçeyim bi diyorum inşallah tıkanma yaşamaz . Sizler kaç numaralı kullanıyorsunuz

Back
X