- Konu Sahibi elektroforez
- #40.221
Bizimki yapmadıÇilek iz yaptı mı bu aradabeyaz çarşafa yapmayı düşünmüştüm de
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki yapmadıÇilek iz yaptı mı bu aradabeyaz çarşafa yapmayı düşünmüştüm de
![]()
Umarım öyle olurYa yok kiz bizi burdan başka yere taşıma amacın yok sonuçta bireysel ekleşmek bile bence ban sebebi değildir hiç sanmıyorum yani ksndjsndkdnd
Mantıklı ama bu seferde gri gibi bir şey olmaz umarimÇilek iz yaparsa basın domestosu jsbdhshdjsnd
Yani şu ana kadar beyaz bir şeyde leke cikmadiysa makineye atmadan hemen önce Domestos sürüp attım öyle bir sorun olmadi ama siz bilirsiniz tavsiye değil ajbdshbdjsndjshdMantıklı ama bu seferde gri gibi bir şey olmaz umarim![]()
Oyyyy çok güzel olmuş yaa ben de istiyofum ama hiç yapmadım1. Ayda tecrübesizdim bu kadar yapabildimama ikinci ay özendim
fakat 12 ay nasıl tamamlanacak bilemiyorum
bu arada epey ifşaladım kendimi zaten epey spesifik bir isimdi
![]()
Bingo leke çıkarmada daha iyiMantıklı ama bu seferde gri gibi bir şey olmaz umarim![]()
Üşendin mi doğru söyle sjjdjsjdjdOyyyy çok güzel olmuş yaa ben de istiyofum ama hiç yapmadım![]()
#reklamdegil sjbxhshsjajsjsksnshdjajbdBingo leke çıkarmada daha iyi
Yaaaaa çok güzel hepsi beni de ozeendirdiniz heeeeBunlar da bizimkiler, diğer ay papatya düşünüyorum ben dehatta geçenlerde papatya tacı yaptım kızıma
Bebekler için leke çıkarıcı var yaa onları kullanın, e bebekte falan satılıyor onlara bakın#reklamdegil sjbxhshsjajsjsksnshdjajbd
Çooook güzeller maşallahBunlar da bizimkiler, diğer ay papatya düşünüyorum ben dehatta geçenlerde papatya tacı yaptım kızıma
Niye yapılmasın yaa yap tabi hatırası kalsın bugünler geri gelmezYaaaaa çok güzel hepsi beni de ozeendirdiniz heeee3 aylık olduk geç kaldim ama yapilir mi acaba...
Yapılır yapılır hiçbir şey olmazzYaaaaa çok güzel hepsi beni de ozeendirdiniz heeee3 aylık olduk geç kaldim ama yapilir mi acaba...
Bende konsept yapmıyorum da her ay aynı örtüde foto çekiyorum ay bu ayı hala cekemedim ayın 5 inde biz ay dönümleri bayrama geldi çekecem inşBöyle basit bir şey yapıyorum ben
![]()
Valla ğşendim ndnshwjhwhwjwkwÜşendin mi doğru söyle sjjdjsjdjd
Bunlar da bizimkiler, diğer ay papatya düşünüyorum ben dehatta geçenlerde papatya tacı yaptım kızıma
Ben de özendim yaYaaaaa çok güzel hepsi beni de ozeendirdiniz heeee3 aylık olduk geç kaldim ama yapilir mi acaba...
Erkek analari nerdesiniz snsbnxnxndValla ğşendim ndnshwjhwhwjwkw
Ben de özendim ya
Diğer kızlarınkini sonradan gördüm harika olmuş hepsi bayıldımmmerkek beboya yapan var mı kdnsjwjwjwkwks
Yaa ne kadar ince bir düşünceBen sadece her ay ellerımle ogluma pasta yapıp fotosunu cekıyorumılerde annecıgım sana her ay donumunde ellerımle pasta yaptım demek ıcın
ayy yerımm ben hepınızınkını cok tatlı yavrularımm benımmm
![]()