- 22 Ekim 2024
- 4.054
- 9.659
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.241
Ellerine sağlık kizzzzBen sadece her ay ellerımle ogluma pasta yapıp fotosunu cekıyorumılerde annecıgım sana her ay donumunde ellerımle pasta yaptım demek ıcın ayy yerımm ben hepınızınkını cok tatlı yavrularımm benımmm
Oyy maşallah çok güzel olmuş tam bir minik tavşan bayıldım tulumlarınaBunlar da bizimkiler, diğer ay papatya düşünüyorum ben dehatta geçenlerde papatya tacı yaptım kızıma
Yap canım yapılır güzel hatıra kalırYaaaaa çok güzel hepsi beni de ozeendirdiniz heeee3 aylık olduk geç kaldim ama yapilir mi acaba...
Ahah sağıl canım yap canım sende kızı erkeği farketmezValla ğşendim ndnshwjhwhwjwkw
Ben de özendim ya
Diğer kızlarınkini sonradan gördüm harika olmuş hepsi bayıldımmmerkek beboya yapan var mı kdnsjwjwjwkwks
Kızz bu ne hamaratlık maşallah vallahi oğluşunun seni yormasına rağmen vakit bulmuşsun helal olsunBen sadece her ay ellerımle ogluma pasta yapıp fotosunu cekıyorumılerde annecıgım sana her ay donumunde ellerımle pasta yaptım demek ıcın ayy yerımm ben hepınızınkını cok tatlı yavrularımm benımmm
İpektoşum söz konusu bebelerımız olunca bılıyosun kedıcıkten aslana donusuyoruzKızz bu ne hamaratlık maşallah vallahi oğluşunun seni yormasına rağmen vakit bulmuşsun helal olsun
Bısıy olmaz ya yala yutKiz ben bu bebişi opmuyorum rota bana geçer diye skdnjejdkd ama o salyalarini boynuma her yerime sürüyor sagolsun geçer mi jwbdjwjdjdj
Bısıy olmaz ya yala yutbıze gectı ama yaptıgı ishal cok az bısey oyle cok degıl,1 gun sonra gectı zaten.oyle cok bısey olmuyo wc ıhtıyacın artıyo sadece bıraz
Bizde hiç ishal olmadı bünyeye göre değişiyordur belkimslsnm sen miydin wcden cikamiyoruz diyen ksnxjsndj ben evde tekim sıkıntı yasarim bebe uyanıkken wc kacamam bi de mushil kullaniyorum zaten iyice nanay eder beni bak ona göre öpecem
Ben hala ishalim 1 hafta olcak ama aşıdan değilmiş demekki onu anladım jgdsfgklşşmslsnm sen miydin wcden cikamiyoruz diyen ksnxjsndj ben evde tekim sıkıntı yasarim bebe uyanıkken wc kacamam bi de mushil kullaniyorum zaten iyice nanay eder beni bak ona göre öpecem
Bizimki uyandı az önce yine ishali nasıl anlarim bilemiyorum ama tuvaletinde bir artış var yani emzirdim bezi degismistim hala bişiler yaomaya çalışır gibi ikiniyoru ara araBizde hiç ishal olmadı bünyeye göre değişiyordur belki
Sen kendin rota olmuşsun herhalde aknsjsbdjsbdgahdjhdBen hala ishalim 1 hafta olcak ama aşıdan değilmiş demekki onu anladım jgdsfgklşş
Başka açıklaması olamaz khfssfhklgsdkş bari kilo verseydim o da olmamış boşuna çekiyom illeti khfffdghkllSen kendin rota olmuşsun herhalde aknsjsbdjsbdgahdjhd
İshal de kilo mu veriliyo nsbdhsbdjsjdhd su kaybediyosundur bu arada bol bol su icBaşka açıklaması olamaz khfssfhklgsdkş bari kilo verseydim o da olmamış boşuna çekiyom illeti khfffdghkll
Benim eltim bebek bezi patates sogan her ay biriyle rakam yaziyorduZaten 12 ay böyle devam etmez en mantıklısı o an ne olursa
Benımkıde bugun gece uykusuna 17.30 da yattı ben naneyı yedım 1 den sonra uyumaz 9 da yatıyım barı.Bizimki uyandı az önce yine ishali nasıl anlarim bilemiyorum ama tuvaletinde bir artış var yani emzirdim bezi degismistim hala bişiler yaomaya çalışır gibi ikiniyoru ara araateşi de yok şükür ama çok uyudu anlayamadim öğlen 1 den beri uyuyo nerdeyse arada yarim saat sil işte emzirme vs peşine uykuya geri dönüyor geceler sabah olmayacak herhalde bu gün
Bayram şekerleriyle de yapılabilir bu aradaBenim eltim bebek bezi patates sogan her ay biriyle rakam yaziyordu
Uyusun da büyüsün bebişBenımkıde bugun gece uykusuna 17.30 da yattı ben naneyı yedım 1 den sonra uyumaz 9 da yatıyım barı.cocuk mersınden gelınce cok uzuldu dıye bashcekı guzel bıyere kahvaltıya goturdum 3 saat falan durduk ,gelıncede bı banyo tıme yattı 5 te kalksın dıye her tusa bastum uyanmıyo hahahah
Kızz delooşş benım oglanın gazı azaldı bıraz mutlulastı cocukBenim eltim bebek bezi patates sogan her ay biriyle rakam yaziyordu
İyi düşün güzel enerji çek kendineBizimki uyandı az önce yine ishali nasıl anlarim bilemiyorum ama tuvaletinde bir artış var yani emzirdim bezi degismistim hala bişiler yaomaya çalışır gibi ikiniyoru ara araateşi de yok şükür ama çok uyudu anlayamadim öğlen 1 den beri uyuyo nerdeyse arada yarim saat sil işte emzirme vs peşine uykuya geri dönüyor geceler sabah olmayacak herhalde bu gün
Kız ahahahKiz ben bu bebişi opmuyorum rota bana geçer diye skdnjejdkd ama o salyalarini boynuma her yerime sürüyor sagolsun geçer mi jwbdjwjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?