2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bunlar da bizimkiler, diğer ay papatya düşünüyorum ben de hatta geçenlerde papatya tacı yaptım kızıma
Oyy maşallah çok güzel olmuş tam bir minik tavşan bayıldım tulumlarına
Yaaaaa çok güzel hepsi beni de ozeendirdiniz heeee 3 aylık olduk geç kaldim ama yapilir mi acaba...
Yap canım yapılır güzel hatıra kalır
Valla ğşendim ndnshwjhwhwjwkw

Ben de özendim ya

Diğer kızlarınkini sonradan gördüm harika olmuş hepsi bayıldımmm erkek beboya yapan var mı kdnsjwjwjwkwks
Ahah sağıl canım yap canım sende kızı erkeği farketmez

Kızz bu ne hamaratlık maşallah vallahi oğluşunun seni yormasına rağmen vakit bulmuşsun helal olsun

Kiz ben bu bebişi opmuyorum rota bana geçer diye skdnjejdkd ama o salyalarini boynuma her yerime sürüyor sagolsun geçer mi jwbdjwjdjdj
Bısıy olmaz ya yala yutbıze gectı ama yaptıgı ishal cok az bısey oyle cok degıl,1 gun sonra gectı zaten.oyle cok bısey olmuyo wc ıhtıyacın artıyo sadece bıraz

Bısıy olmaz ya yala yutbıze gectı ama yaptıgı ishal cok az bısey oyle cok degıl,1 gun sonra gectı zaten.oyle cok bısey olmuyo wc ıhtıyacın artıyo sadece bıraz
mslsnm sen miydin wcden cikamiyoruz diyen ksnxjsndj ben evde tekim sıkıntı yasarim bebe uyanıkken wc kacamam bi de mushil kullaniyorum zaten iyice nanay eder beni bak ona göre öpecem

mslsnm sen miydin wcden cikamiyoruz diyen ksnxjsndj ben evde tekim sıkıntı yasarim bebe uyanıkken wc kacamam bi de mushil kullaniyorum zaten iyice nanay eder beni bak ona göre öpecem
Ben hala ishalim 1 hafta olcak ama aşıdan değilmiş demekki onu anladım jgdsfgklşş

Bizde hiç ishal olmadı bünyeye göre değişiyordur belki
Bizimki uyandı az önce yine ishali nasıl anlarim bilemiyorum ama tuvaletinde bir artış var yani emzirdim bezi degismistim hala bişiler yaomaya çalışır gibi ikiniyoru ara ara ateşi de yok şükür ama çok uyudu anlayamadim öğlen 1 den beri uyuyo nerdeyse arada yarim saat sil işte emzirme vs peşine uykuya geri dönüyor geceler sabah olmayacak herhalde bu gün

Benımkıde bugun gece uykusuna 17.30 da yattı ben naneyı yedım 1 den sonra uyumaz 9 da yatıyım barı.cocuk mersınden gelınce cok uzuldu dıye bahcelı guzel bıyere kahvaltıya goturdum 3 saat falan durduk ,gelıncede bı banyo tımeyattı 5 te kalksın dıye her tusa bastum uyanmıyo hahahah

Uyusun da büyüsün bebiş annemlerde bir sefer banyoya soktuk, geldik yoldu derken gec girdik eve pas ertesi gün gündüz sicak diye akşama doğru çıktık dışarı yine dinene kadar 10 yine pas bu gün de aşı oldu... Bu menenjitte. Sonra duş olayini sormadım napmak lazim

Benim eltim bebek bezi patates sogan her ay biriyle rakam yaziyordu
Kızz delooşş benım oglanın gazı azaldı bıraz mutlulastı cocuk,sız merkezdesınızya bebegı mutlaka her hafta denıze gotur sahıle gotur sureklı,hergun cıkar sabah erken saatkerde sıcak basmadan bebek arabasıyla gezdır aşırı faydası oluyor bacım haberın olsun

İyi düşün güzel enerji çek kendine bi şe yok bi şe yok de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…