2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Erkeklere göre de çok tatlış kıyafetler var. Ya da ben erkek çocukları çok sevdiğim için bana öyle geliyor ahahahsg Begonvil9699
Kız sus üşengeçliğime bahane arıyorum ndjsbajskskxllxlc yapayım ben de madem anı kalsın yaparsam pylaşırım kdkdksskksksks

Yaa çok güzel olmuş bende her ay ablasıyla çekiyorum onun kucağına veriyorum üşenmeyip 12 ayı tamamlarsam birleştircem inşallah bende instada görmüştüm
Erkek anası olarak ben yaptım. Ben de 2 kızımın kucağına veriyorum 3. Ayı yapamadım ama hala 2 gün geçti pasta alamadık yaparız inşallah ben de insta da gördüm

Kızlar midem bulanıyor ya iki gündür
Allahım aklıma kötü şeyler geliyor
el ele bile tutuşmamamız gerek sanırım
Hayır hayır hayır no no no lütfen şaka de ... Benim de arada bulanıyor ama aç kalınca falan yani ondandır belki midene iyi gelecek bir şeyler ye istersen

Atistiriyorum ben kendim eşim de aynısını şekil o an ne yiyelim diyip yiyoruz bazen dışardan bazen kahvaltilik .. bazen yemek yapabiliyorum kendimde o enerjiyi görünce
Bencede implant yaptırcam galibaaa
Yaptır gitsin bacimmmm çok erken yani 3 olacaksa da şimdi değil dnbdbd kafayi yer insan senin minik kuşlar zaten diggat edin

Seninki 3 aylık olmuş heralde canım benimkinin yeni 40 çıktı bende kv yanina gitmeyi düşünüyorum denizin ısınmasını bekliyorum birazda bu kene olaylarindan tırsıyorum ayy kv olayı benide geriyo bı terslik olmadan gidip gelsem çok bunaldım eşim gelmiycek çalışıyor ben çocuklarla inşallah benim bebiste durur denize soktunmu hiç güneş kremi falan

Biz de bazen dışardan söylüyoruz da, benim koca atıştırmayla doymuyor. Bir de en sinir olduğum şey yemek seçmesi. Uraz'dan fırsat bulunca biraz zor yemek yapıyorum. Zorum da dolma fln sonuçta iç hazırlığı var. Geçen sordu yemek yapabildin bir şey alayım mı diye, dolma yaptım dedim. Gelirken çiğ köfte ve midye almış. Bilsem yapmazdım

Erkek anası olarak ben yaptım. Ben de 2 kızımın kucağına veriyorum 3. Ayı yapamadım ama hala 2 gün geçti pasta alamadık yaparız inşallah ben de insta da gördüm
Yaa çok sevimli oluyordur eminim kolay gelsin canım
Kızlar midem bulanıyor ya iki gündür
Allahım aklıma kötü şeyler geliyor
el ele bile tutuşmamamız gerek sanırım
Koz noluyo noluyo meraktan catlıcam olsun belki kız olur bebeler kıza dönmüş

Benim bebiş karma aşıdan sonra 2 gün uyudu. Aşı uyutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…