2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
isearda turunculuk ise susuz kalmadan uzun süre uyuyunca oluyor doktor dedi.

ipeksi19 ayağına ne oldu bilmiyorum ama geçmiş olsun. Seminerler bebekle zorlamaz ama gidiş geliş sıkıntı arabayı da yeni sattım çok zordayım ama araba olsa da cesaret edemezdim tek gidip gelmeye

Bir kendini unutmamışsın ananın evinde Belkide bizde çok kavga ediyordul eşya kıyafet konusunda benimkide aynı şeyi yapıyordu arkadaşına beriyordu yada taytlarımı kesip kafasına bandaj yapıyordu badilerimin kolunu kesip kısa kollu yapıyordu bende günlerce kıyafet arıyordum

Kızlar saçınız dökülüyor mu bunu azaltmak için önerilere açığım tşk
Bende bu konuya değinmek istiyordum sen yazmışsın , hemde nasıl dökülüyor korkuyorum saçım tükenecek, imom latte deneyeceğim yine ama gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın sebebi hormonlardan kaynaklıymış ne fayda eder bilemiyorum da

Kız kardeşler böyle maleseffffff bak yine sinirlendim gidip bi posta tartişasim geldi snxbsbsjsn

Cnm size köy havasi yaramiş ard arda hamile kalmişsin sen bi şehir merkezine mi taşinsan acaba
Yok kıız şehir de olsam rahat hayatım olsa annem falan yakınımda olsa bir tane daha düşünürdüm burda herkesin 10-12 çocuğu var 10 en az olan , onlardan bana mı bulaştı acaba

Hem hormon hem de hamileyken saçınız dökülüyor muydu bilmiyorum ama benim normalde de dokulurdu saçım hsmilelikte bir tel bile gelmiyordu tarağa vs... Hamileyken dökülmeyen, dökülmesi gereken saçlar birden dökülmeye başlıyormuş çok olmasının sebebi bu diyolar

Kolajen baktim tip1 saç tırnak sağlığı için diyolar, bi de bağırsak için olani varmış onu iyice araştırayım en iyisi. Çünkü ömür boyu duphalac kullanamam... Benim bagirsaklarim çalışmıyor bunu çözmem lazim dahiliye falan gitsem bir çözüm sunarlar mi acaba

Yok kıız şehir de olsam rahat hayatım olsa annem falan yakınımda olsa bir tane daha düşünürdüm burda herkesin 10-12 çocuğu var 10 en az olan , onlardan bana mı bulaştı acaba
10-12 nedir bu nasıl direnc nasil bie vücut yarabbi maşallah dnbxjdnjd ben bir tanesinde çöktüm hastalik akıyor her yerimden snbxhshxjdjdjd

Hahshshshsha babannem 9 çocuk doğurmuş sağ olarak, tabi köyde kolay yapıp salmışlar tarlaya hiçbirine düzgün bakmamışlar ki kdkskskakakalsk
Benim anneannem de 8 veya 9 , köydeki teyzem 7, istanbuldaki biri yine 7, bir tane teyzem de tamamen kendi hataları korunmayi bilmiyorlar sanırım onun da 6 ve helsi küçük küçük yeni büyüyorlar onun dışında böyle çok doğuran yok benim ne totom ne maddi ne manevi gücüm yemiyor bir sürü bebe yapmaya

Ay istanbuldaki napıyor 7 bebeyle mdjdjdjakks evler zaten küçücük ve aşkrı pahalı nasıl geçiniyor bunlar ben stres oldum mdndnsnsksnsjskalal

Allah bildiği gibi yapsın onları. Ağzından çıkan her harfin ne kadar zarar verebileceğini tahmin edemeyen beyinsiz insanlar. Sen el kadar çocuğa Allahın mucizesine nasıl çirkin dersin. Ya bunlar insan mı, emin miyiz insan olduklarına?

Yok yok olmamıştır bir şey merak etme valla diyorum ya işte ileriyi bilemem ama şuan nau nau skdbhshdjs
İnşallah canım sağol
Ya çok sevindim canım turunculuk gittiyse normale dönmüştür bence çiş kaka durumu da iyi gaz işini de bu aydan sonra çözersiniz inşallah Emziği aldı mı bu arada deniyordum bir ara oda stresini azaltır sakinleştirir
iyi olmuş kolaymıymış görsün büyüğün küçüğün kıskanıyor mu canım yaş farkı çok az zarar verme eğilimi oluyor mu
Valla sorma ben bir de ayağım yüzünden bir ay hareketsiz kaldım oturduğum yerden süt olsun diye de yedim psikolojim bozuldu alışık değilim ben hayatım boyunca hep zayıftım ya
Kız bir almışsın bin vermişsin kocanın dolu ile bebenin kıyafetleri bonus olmuş
Öğretmen çocuğu okulda büyüyor gerçekten
Yaşlarında sormuşsun 14-5-2 aylık en yorucu ergen bebek giçbişi değil arkadaşlar gelecekten bildiriyorum bebek fiziksel yoruyor ergen ruhen
Valla öyleymiş benimki de küçük ergen En güzel dönemleri şimdiymiş bol bol öpüp koklama Küçüklerin ikisi de erkek mi
Acayip dökülüyor benim ama ayaktan dolayıda
Sağol canım ayağım burkuldu kırıldı mayıs başı şimdi alçım çıktı ama daha tam iyileşemedim
İmom latte ben kullanıyorum canım iyi geldi bana ama imom latte de benim vücutta nereye yetişeceğini şaşırdı Yine de çok şükür süt sıkıntısı yaşamadım ama oluk oluk akmadı ama azalmadı da sayesinde

Öyle oldu valla nsbxhszjnsdhjs annem yıkayıp kaldiricam dedi ama kardeşim yakalarsa giyer bitmedi benim kardeş terörü sjdhshdjsdknd

Yau sizin önünüzde daha yıllar var yaparsınız bebeleri. Ben 33'te 1 taneyi anca yapabildim 2.yi ne ara yapacam bilmem ben napayım gerçi 20li yaşlarım da pek hareketli geçti geçmişe dönsem gene çocuk yapmazdım

Emziren annelerde hep olan şeymiş geçecek ben ilk bebeğime hamile kaldığımda oluk oluk dökülmeye başladı. 1,5 yıl dökülmeye devam etti. Kızımı doğurdum ve durdu. Sebebi nedir hiç anlamadım. Başımda saç kalmadı ama bu aralar iyi inş dökülmez bir daha.

Ben 20 li yaslarimdayim bir romatizma yok geri kalan her şeyden bir dal almışım djbshsdjsndj boşver iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…