- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.501
isearda turunculuk ise susuz kalmadan uzun süre uyuyunca oluyor doktor dedi.Cnm oncelikle olumlu enerjin icin tesekkr ederimsütüm yetmiyormu inan bilmiyorum evet doktora gdcez ayarlayip en kisa zamanda. O turunculuk 1 defa oldu birdaha olmadi. Ciş baya yapio kaka baya yapio her emmesinde memede uyuyakaliyor ben hep bunlari süt yetiyordura bagladim ama tabi yetmiyor olma ihtimalide var. Herseyi doktora gidince ogrencez bakalm
benim tüpmide sonrası döküldüğünde kolajen önermişti doktorKızlar saçınız dökülüyor mubunu azaltmak için önerilere açığım tşk
Bir kendini unutmamışsın ananın evindeKızkardeşler bazen kıyafet konusunda böyle olabiliyor bence ondandır nsbdjdbdjj benim kız kardeşim de 24 yaşında yelekli takım alt üst almış bir iki tane gelince dene begenirsen senin olsun dedi shxbsjdbsjd gittim denedim oldu da aldım geldimama gorurdugum her şeyimi orda unutmuşum..... Atletlerim orda kaldi bebenin zibinlari, kocamin pantolonu, benim tisortlerim sjxhahsgajndosjdjd ve kalan her şey de yeni, burda giyeceğim şeyler kaldi yani napacum bilmiyorum ben de ona artık giymiyorum ünide giymistim ara sıra mini eteklerim falan vardi elbiseler vs onları verdim o seviyo artık benim tarzim değil
Ama zamaninda biz çok tartıştık benim kiyafetlerimi izinsiz giyip başka kankileryle takas ediyordu jdbdjdjdjd bir deri bir kot ceketim yok ortadayani o yüzden diyorum giyme diye demiştir
Bende bu konuya değinmek istiyordum sen yazmışsın , hemde nasıl dökülüyor korkuyorum saçım tükenecek, imom latte deneyeceğim yine ama gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın sebebi hormonlardan kaynaklıymış ne fayda eder bilemiyorum daKızlar saçınız dökülüyor mubunu azaltmak için önerilere açığım tşk
Kız kardeşler böyle maleseffffffBir kendini unutmamışsın ananın evindeBelkide bizde çok kavga ediyordul eşya kıyafet konusunda benimkide aynı şeyi yapıyordu arkadaşına beriyordu yada taytlarımı kesip kafasına bandaj yapıyordu badilerimin kolunu kesip kısa kollu yapıyordu bende günlerce kıyafet arıyordum
Yok kıız şehir de olsam rahat hayatım olsa annem falan yakınımda olsa bir tane daha düşünürdümCnm size köy havasi yaramiş ard arda hamile kalmişsin sen bi şehir merkezine mi taşinsan acaba
Hem hormon hem de hamileyken saçınız dökülüyor muydu bilmiyorum ama benim normalde de dokulurdu saçım hsmilelikte bir tel bile gelmiyordu tarağa vs... Hamileyken dökülmeyen, dökülmesi gereken saçlar birden dökülmeye başlıyormuş çok olmasının sebebi bu diyolarBende bu konuya değinmek istiyordum sen yazmışsın , hemde nasıl dökülüyor korkuyorum saçım tükenecek, imom latte deneyeceğim yine ama gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın sebebi hormonlardan kaynaklıymış ne fayda eder bilemiyorum da
10-12 nedir bu nasıl direnc nasil bie vücut yarabbi maşallah dnbxjdnjd ben bir tanesinde çöktüm hastalik akıyor her yerimden snbxhshxjdjdjdYok kıız şehir de olsam rahat hayatım olsa annem falan yakınımda olsa bir tane daha düşünürdümburda herkesin 10-12 çocuğu var 10 en az olan , onlardan bana mı bulaştı acaba
Benim anneannem de 8 veya 9 , köydeki teyzem 7, istanbuldaki biri yine 7, bir tane teyzem de tamamen kendi hataları korunmayi bilmiyorlar sanırım onun da 6 ve helsi küçük küçük yeni büyüyorlar onun dışında böyle çok doğuran yokHahshshshsha babannem 9 çocuk doğurmuş sağ olarak, tabi köyde kolay yapıp salmışlar tarlaya hiçbirine düzgün bakmamışlar ki kdkskskakakalsk
Ay istanbuldaki napıyor 7 bebeyle mdjdjdjakks evler zaten küçücük ve aşkrı pahalı nasıl geçiniyor bunlar ben stres oldum mdndnsnsksnsjskalalBenim anneannem de 8 veya 9 , köydeki teyzem 7, istanbuldaki biri yine 7, bir tane teyzem de tamamen kendi hataları korunmayi bilmiyorlar sanırım onun da 6 ve helsi küçük küçük yeni büyüyorlar onun dışında böyle çok doğuran yokbenim ne totom ne maddi ne manevi gücüm yemiyor bir sürü bebe yapmaya
Bilmiyorum saklambaç oynuyorlardir herhalde snnsbsbsjdjdjdAy istanbuldaki napıyor 7 bebeyle mdjdjdjakks evler zaten küçücük ve aşkrı pahalı nasıl geçiniyor bunlar ben stres oldum mdndnsnsksnsjskalal
Sen oraya ayak uyduruyosun anladim benYok kıız şehir de olsam rahat hayatım olsa annem falan yakınımda olsa bir tane daha düşünürdümburda herkesin 10-12 çocuğu var 10 en az olan , onlardan bana mı bulaştı acaba
Hahah devletin aile yılı projesini protesto ediyorumEgsoz , fabrika kokuları ile doğurganlığı azaltma niyetinde misin bu bir proje mi doğru söyle ajan jsbdjsndjsj
Allah bildiği gibi yapsın onları. Ağzından çıkan her harfin ne kadar zarar verebileceğini tahmin edemeyen beyinsiz insanlar. Sen el kadar çocuğa Allahın mucizesine nasıl çirkin dersin. Ya bunlar insan mı, emin miyiz insan olduklarına?Komşumun gelini geldi bir haftadır burda kalıyordu, aynı hamile kalmıştık onla o erken doğurdu iki ay bebeği prematüre ve çok minik halen aynı bebeklerimiz aslında ama benimki normal olduğu için çok iri görünüyor ona göre yanına gittik sohbet ettik ben hiçbişey sormadım canı sıkılmasın diye farkettimki heryeri sivilce dolmuş annenin, içimden demekki stresli dedim sadece bana sütüm güzel yetiyor çok şükür ama çok çirkin yüzü uzaylılar gibi diyorlar sence düzelirmi demişti bende tabiiki düzelecek her prematüre bebek böyle oLur çok güzelleşecek merak etme dedim, az önce beni aradı benim sütüm kesildi mama getirttik bunu nasıl vereceğim dedi ben çok şaşırdım neoldu dedim herkes sütün yok bebeğin küçücük aç ağlıyor dedi pskolojimi bozdular ve kesild dedi okadar okadar üzüldüm ki resmen gelen sütü kestirdiler kaynanası akrabaları yazık değilmi bu bebeğe ya niye rızkıyla oynuyorsunuz doktor bile sütün çok güzel demişken size ne oluyorda bu kadını bu hale getirdiniz o mamada şimdi alerji gibi bişey uapmış bebek ağlıyor kadın ağlıyor heryeri kızarmış ikisininde
İnşallah canım sağolYok yok olmamıştır bir şey merak etmevalla diyorum ya işte ileriyi bilemem ama şuan nau nau skdbhshdjs
Ya çok sevindim canım turunculuk gittiyse normale dönmüştür bence çiş kaka durumu da iyi gaz işini de bu aydan sonra çözersiniz inşallahCnm oncelikle olumlu enerjin icin tesekkr ederimsütüm yetmiyormu inan bilmiyorum evet doktora gdcez ayarlayip en kisa zamanda. O turunculuk 1 defa oldu birdaha olmadi. Ciş baya yapio kaka baya yapio her emmesinde memede uyuyakaliyor ben hep bunlari süt yetiyordura bagladim ama tabi yetmiyor olma ihtimalide var. Herseyi doktora gidince ogrencez bakalm
Galiba ben hasta olmuşum yani umarım öyledir mide bulantısı ishal öksürük gece öksürükten uyuyamadım beştede bebe kalktı sonra sekiz gibi kestirdim biraz bebeleri en son eşime verdim uyanıp bir içeri geldim kıyametler kopuyor ikiside ağlıyor altlarına yapmışlar büyüğü mammma diyor ikiside acıkmış eşimde bir tane yumurta kaynatabilmiş yeter artık diye dolanıyordu sakin ol dedim başaracaksın altı üstü iki bebeo bana öyle diyor çünkü
Benim bir abim ikide küçüğüm var biri daha ilkokulda
3. Cü bebiyi 10 sene sora belkii düşünğrüm bunların durumuna göre aslında çok akıllı olurlar kalk derim kalkarlar otur derim otururlar hemen yaparımyani yapamam
Yaa ipekciğim ne hayaller kurmuş annesi yeşil elbise giyecek diye bende diyorum neden giymemiş aman biz neler başardık bu kilolarıda veririz elbette
Ya ben aslında çok kilolu değilim ama çevreden dombili muamelesi görüyorum kız kardeşim elbise alıyorduannem ikiniz giyin alın dedi kardeşim sana olmaz dedi gitti lan sen benden daha şişmansınnnn benim ne suçumm var şindi giymiyim diyemi öyle dedi acep tartıda 4 kilo daha fazla
Kız bir almışsın bin vermişsin kocanın dolu ile bebenin kıyafetleri bonus olmuşKızkardeşler bazen kıyafet konusunda böyle olabiliyor bence ondandır nsbdjdbdjj benim kız kardeşim de 24 yaşında yelekli takım alt üst almış bir iki tane gelince dene begenirsen senin olsun dedi shxbsjdbsjd gittim denedim oldu da aldım geldimama gorurdugum her şeyimi orda unutmuşum..... Atletlerim orda kaldi bebenin zibinlari, kocamin pantolonu, benim tisortlerim sjxhahsgajndosjdjd ve kalan her şey de yeni, burda giyeceğim şeyler kaldi yani napacum bilmiyorum ben de ona artık giymiyorum ünide giymistim ara sıra mini eteklerim falan vardi elbiseler vs onları verdim o seviyo artık benim tarzim değil
Ama zamaninda biz çok tartıştık benim kiyafetlerimi izinsiz giyip başka kankileryle takas ediyordu jdbdjdjdjd bir deri bir kot ceketim yok ortadayani o yüzden diyorum giyme diye demiştir
Öğretmen çocuğu okulda büyüyor gerçektenGünaydın.. evet bende 3 tane var ben bu bebeyle 7 kere okul etkinliğine gittim. Mezuniyet ödül töreni anasınıfı portfolyosu anneler günü İngilizce günü veli toplantısı veli katılımı vs çocuk bile mezuniyeti haketti.
Valla öyleymiş benimki de küçük ergenYaşlarında sormuşsun 14-5-2 aylıken yorucu ergen bebek giçbişi değil arkadaşlar gelecekten bildiriyorum bebek fiziksel yoruyor ergen ruhen
Acayip dökülüyor benim ama ayaktan dolayıdaKızlar saçınız dökülüyor mubunu azaltmak için önerilere açığım tşk
Sağol canım ayağım burkuldu kırıldı mayıs başı şimdi alçım çıktı ama daha tam iyileşemedimisearda turunculuk ise susuz kalmadan uzun süre uyuyunca oluyor doktor dedi.
ipeksi19 ayağına ne oldu bilmiyorum ama geçmiş olsun. Seminerler bebekle zorlamaz ama gidiş geliş sıkıntı arabayı da yeni sattım çok zordayım ama araba olsa da cesaret edemezdim tek gidip gelmeye
İmom latte ben kullanıyorum canım iyi geldi bana ama imom latte de benim vücutta nereye yetişeceğini şaşırdıBende bu konuya değinmek istiyordum sen yazmışsın , hemde nasıl dökülüyor korkuyorum saçım tükenecek, imom latte deneyeceğim yine ama gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın sebebi hormonlardan kaynaklıymış ne fayda eder bilemiyorum da
Öyle oldu valla nsbxhszjnsdhjs annem yıkayıp kaldiricam dedi ama kardeşim yakalarsa giyerİnşallah canım sağol
Ya çok sevindim canım turunculuk gittiyse normale dönmüştür bence çiş kaka durumu da iyi gaz işini de bu aydan sonra çözersiniz inşallahEmziği aldı mı bu arada deniyordum bir ara oda stresini azaltır sakinleştirir
iyi olmuş kolaymıymış görsün büyüğün küçüğün kıskanıyor mu canım yaş farkı çok az zarar verme eğilimi oluyor mu
Valla sorma ben bir de ayağım yüzünden bir ay hareketsiz kaldım oturduğum yerden süt olsun diye de yedim psikolojim bozuldu alışık değilim ben hayatım boyunca hep zayıftım ya
Kız bir almışsın bin vermişsin kocanın dolu ile bebenin kıyafetleri bonus olmuş
Öğretmen çocuğu okulda büyüyor gerçekten
Valla öyleymiş benimki de küçük ergenEn güzel dönemleri şimdiymiş bol bol öpüp koklama Küçüklerin ikisi de erkek mi
Acayip dökülüyor benim ama ayaktan dolayıda
Sağol canım ayağım burkuldu kırıldı mayıs başı şimdi alçım çıktı ama daha tam iyileşemedim
İmom latte ben kullanıyorum canım iyi geldi bana ama imom latte de benim vücutta nereye yetişeceğini şaşırdıYine de çok şükür süt sıkıntısı yaşamadım ama oluk oluk akmadı ama azalmadı da sayesinde
Bu bir sanat eseri akdbwjdhwhdjjd nereye ne cevap vereceğimi şaşırdım dur tekrar okuyayım
Öncelikle luludan cevap yokama son görülmesi değişiyor ara ara... En son bize yazmış doğumdan sonra başka tık yok
Saçımı bebeme biraz ederim gerisine dökülen telleri bile süpürge edemem değmez wnbdjsbdjdjd annesi bunlar küçüklükten beri çalışıyoraslında yapıyorlar ama. Özellikle rica edersen.... Öğrenmiş yemek temizlik her şeyi biliyorlar (en küçük kaynim 22 yaşında o fena biraz temizlemeyi geçtim keşke olduğu gibi bıraksa ev 56 oluyor o gelince) öyle yani özellikle istemeyince yapan yok...
Ben 2. Ye olan inancımı kaybettim ela.... Ben tekrar doguracagima olan inancımı da kaybettim Elaaaaa skdbwjjdjdd yani şuan durum bu bir kaç sene sonra yapmak ister miyim bilmiyorum ama şuan hiç istemiyorum 2. Bebeyisize 4 kişi hayatta basarilar diliyorum yarışmadan çekiliyorum
Bak ben de bir koca sayfa sadece sana yanit veriyorum kabshwhsjsnsjshjdjd
Yau sizin önünüzde daha yıllar var yaparsınız bebeleri. Ben 33'te 1 taneyi anca yapabildim 2.yi ne ara yapacam bilmem ben napayımGaliba ben hasta olmuşum yani umarım öyledir mide bulantısı ishal öksürük gece öksürükten uyuyamadım beştede bebe kalktı sonra sekiz gibi kestirdim biraz bebeleri en son eşime verdim uyanıp bir içeri geldim kıyametler kopuyor ikiside ağlıyor altlarına yapmışlar büyüğü mammma diyor ikiside acıkmış eşimde bir tane yumurta kaynatabilmiş yeter artık diye dolanıyordu sakin ol dedim başaracaksın altı üstü iki bebeo bana öyle diyor çünkü
Benim bir abim ikide küçüğüm var biri daha ilkokulda
3. Cü bebiyi 10 sene sora belkii düşünğrüm bunların durumuna göre aslında çok akıllı olurlar kalk derim kalkarlar otur derim otururlar hemen yaparımyani yapamam
Yaa ipekciğim ne hayaller kurmuş annesi yeşil elbise giyecek diye bende diyorum neden giymemiş aman biz neler başardık bu kilolarıda veririz elbette
Ya ben aslında çok kilolu değilim ama çevreden dombili muamelesi görüyorum kız kardeşim elbise alıyorduannem ikiniz giyin alın dedi kardeşim sana olmaz dedi gitti lan sen benden daha şişmansınnnn benim ne suçumm var şindi giymiyim diyemi öyle dedi acep tartıda 4 kilo daha fazla
Emziren annelerde hep olan şeymiş geçecekKızlar saçınız dökülüyor mubunu azaltmak için önerilere açığım tşk
Ben 20 li yaslarimdayim bir romatizma yok geri kalan her şeyden bir dal almışım djbshsdjsndj boşver iyi yapmışsınYau sizin önünüzde daha yıllar var yaparsınız bebeleri. Ben 33'te 1 taneyi anca yapabildim 2.yi ne ara yapacam bilmem ben napayımgerçi 20li yaşlarım da pek hareketli geçti geçmişe dönsem gene çocuk yapmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?