2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Emzigi canı isterse aliyor cok sevdi diyemem zorlayarak aldiriyom bazen degisik bu bebe

Hahshshshsha babannem 9 çocuk doğurmuş sağ olarak, tabi köyde kolay yapıp salmışlar tarlaya hiçbirine düzgün bakmamışlar ki kdkskskakakalsk
Eskiden korunma imkanları yokmuş şimdide korunuyorlar ama sağlıklı beslendikleri için çok elverişli vücutları çoğu korundupu halde oluyor birde tabiki erkek çocuk için, bende hayret ediyorum çok da yaşlı sayılmazlar bazıları 40 yaşlarında bukadar çocuğu var

34 yasindayim kaynanamin benim yasimdayken 7 cocugu varmis. Dusundukce beynim uyusuyor acaba 7 de durduran neydi onuda merak etmiyor degilim

Geçen eşime bişey demiştim yanlışlıkla pastaban alıp gelmiş neyse dedim tariflere bakar tiramisu yaparım. Hala yapamadım ndnshwjwhwnsjjsjskx
Ben yemek yapmayi okadar cok severdimki ve okdr ozledimki. Suan bildigim cogu tarifi unuttum allahtan eşimde yemek yapmayi seviyor yoksa aç kalirdik

Geçen eşime bişey demiştim yanlışlıkla pastaban alıp gelmiş neyse dedim tariflere bakar tiramisu yaparım. Hala yapammadım
Kız sana helal olsun hayatta uğraşıp da yapmam var ya cndnsnamakkaz nasıl yetişiyosun her şeye
Yetişemiyorım ağlicam gene birazdan kız altı üstü milföy en kolayı
Yaz diye kalabalıklaştı buralar çatkapı gelenimde çok oluyot gene bunlar sabahtan haber verdiKv gilden alışkınım günlük 50-60 arası insan evladı ağırlıyorduk

Ben tost yapıp yemeye üşeniyorum öyle diyim millete hiç yapmam kdkdksksksksls zaten misafir çağırıyorsak ya eşim yapar ya da bişeyler alırız ben sevmiyom misafir cödöslslsş
Maşallah ya çok kolay gelsin sana

Kizlar keremin dişlerinin orda boyle beyaz nokta gibi birsey var diş degil ama nedir sizce bilgisi olan varmi. Yukarda sol tarafta

Eklentiler

• 1000034864.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000034862.webp
    11 KB · Görüntüleme: 27
Benimde çok sevdiğim söylenemez genede evimde arkadaşlarla toplanmayı severim

Orası ve sızın aıle nasıl bır yer anlamadımsen aslen nerelısın pekı?yanı 50-60 kişiyi bırak ben 5 kısıyı agırlayamam suanda

Orası ve sızın aıle nasıl bır yer anlamadımsen aslen nerelısın pekı?yanı 50-60 kişiyi bırak ben 5 kısıyı agırlayamam suanda
Çok kalabalıklar kv de de misafir liğe gidiyor gidiyor çağırmak içinde beni bekliyor sensiz olmaz dedim diyor sağolsun
Burası kırsal kesim habersiz olur gelen giden

Allahtan birlikte yaşamıyoruz da kv ile mesela şöyle 8 tane teyzesi var her birinin 3-4-5 arası çocuğu var amcaları dayıları halaları onların eşleri çocukları çocuklardan evli olanlar onların çocuklar baya kalabalık Mevlüt ü kendi aramızda yaptık 200 kişiydi sadece

Delallll alıntıyı unutmuşum
1. Epstein İncileri (Epstein Pearls)
  • Yenidoğanlarda çok yaygındır.
  • Minik, beyaz veya sarımsı sivilce gibi görünür.
  • Genellikle damağın ortasında veya yanlarında görülür.
  • Tamamen zararsızdır, tedavi gerekmez.
  • Birkaç hafta içinde kendiliğinden kaybolur.
2. Bebek Diş Tomurcuğu (Nadir)
  • Eğer o bölge hafif kabarık ve sertse, erken çıkan bir diş tomurcuğu olabilir.
  • 3 aylık bir bebekte diş çıkması mümkün ama nadirdir.
  • Dokununca huzursuzluk veya salya artışı varsa bu da bir ihtimaldir.
3. Pamukçuk (Oral Kandidiyazis)
  • Eğer beyazlık silinebilir gibi duruyorsa ama altında kızarıklık kalıyorsa, bu bir mantar enfeksiyonu (pamukçuk) olabilir.
  • Genellikle dil, yanak içleri ve dudak kenarlarında da görülür.
  • Emme zorluğu, huzursuzluk ve kötü koku varsa doktora başvurulmalıdır
Ne Yapmalı?
  • Eğer bebek normal emiyor, huzursuz değil ve başka bölgelerde benzer beyazlıklar yoksa, büyük olasılıkla Epstein incidir ve endişe etmeye gerek yok.
  • Beyazlık büyürse, yayılırsa, kızarıklık eşlik ederse ya da bebekte rahatsızlık belirtileri olursa bir çocuk doktoruna veya aile hekiminize danışmanız iyi olur.
Nasıl canım sert mi dokundugunda

Aaa cokk sagol cnm tenkyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…