- 2 Ekim 2022
- 2.767
- 4.219
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.521
Emzigi canı isterse aliyor cok sevdi diyemem zorlayarak aldiriyom bazenİnşallah canım sağol
Ya çok sevindim canım turunculuk gittiyse normale dönmüştür bence çiş kaka durumu da iyi gaz işini de bu aydan sonra çözersiniz inşallahEmziği aldı mı bu arada deniyordum bir ara oda stresini azaltır sakinleştirir
iyi olmuş kolaymıymış görsün büyüğün küçüğün kıskanıyor mu canım yaş farkı çok az zarar verme eğilimi oluyor mu
Valla sorma ben bir de ayağım yüzünden bir ay hareketsiz kaldım oturduğum yerden süt olsun diye de yedim psikolojim bozuldu alışık değilim ben hayatım boyunca hep zayıftım ya
Kız bir almışsın bin vermişsin kocanın dolu ile bebenin kıyafetleri bonus olmuş
Öğretmen çocuğu okulda büyüyor gerçekten
Valla öyleymiş benimki de küçük ergenEn güzel dönemleri şimdiymiş bol bol öpüp koklama Küçüklerin ikisi de erkek mi
Acayip dökülüyor benim ama ayaktan dolayıda
Sağol canım ayağım burkuldu kırıldı mayıs başı şimdi alçım çıktı ama daha tam iyileşemedim
İmom latte ben kullanıyorum canım iyi geldi bana ama imom latte de benim vücutta nereye yetişeceğini şaşırdıYine de çok şükür süt sıkıntısı yaşamadım ama oluk oluk akmadı ama azalmadı da sayesinde
Benim anneannem de 8 veya 9 , köydeki teyzem 7, istanbuldaki biri yine 7, bir tane teyzem de tamamen kendi hataları korunmayi bilmiyorlar sanırım onun da 6 ve helsi küçük küçük yeni büyüyorlar onun dışında böyle çok doğuran yokbenim ne totom ne maddi ne manevi gücüm yemiyor bir sürü bebe yapmaya
Eskiden korunma imkanları yokmuş şimdide korunuyorlar ama sağlıklı beslendikleri için çok elverişli vücutları çoğu korundupu halde oluyor birde tabiki erkek çocuk için, bende hayret ediyorum çok da yaşlı sayılmazlar bazıları 40 yaşlarında bukadar çocuğu varHahshshshsha babannem 9 çocuk doğurmuş sağ olarak, tabi köyde kolay yapıp salmışlar tarlaya hiçbirine düzgün bakmamışlar ki kdkskskakakalsk
34 yasindayim kaynanamin benim yasimdayken 7 cocugu varmis. Dusundukce beynim uyusuyorEskiden korunma imkanları yokmuş şimdide korunuyorlar ama sağlıklı beslendikleri için çok elverişli vücutları çoğu korundupu halde oluyor birde tabiki erkek çocuk için, bende hayret ediyorum çok da yaşlı sayılmazlar bazıları 40 yaşlarında bukadar çocuğu var
Kız sana helal olsun hayatta uğraşıp da yapmam var ya cndnsnamakkaz nasıl yetişiyosun her şeyeBu sefer misafire milföy yapacağım baya zahmetlibebikler uyusun dedim uyumadılar şümdi üçümüz bir giriştik milföye
26 da 2 bebek 30 a kada 2 daha desek etti dört 34 e kadar 3 tane yetişmez bende elendim34 yasindayim kaynanamin benim yasimdayken 7 cocugu varmis. Dusundukce beynim uyusuyoracaba 7 de durduran neydi onuda merak etmiyor degilim
Ben yemek yapmayi okadar cok severdimki ve okdr ozledimki. Suan bildigim cogu tarifi unuttumGeçen eşime bişey demiştim yanlışlıkla pastaban alıp gelmiş neyse dedim tariflere bakar tiramisu yaparım. Hala yapamadım ndnshwjwhwnsjjsjskx
Geçen eşime bişey demiştim yanlışlıkla pastaban alıp gelmiş neyse dedim tariflere bakar tiramisu yaparım. Hala yapammadım
Yetişemiyorım ağlicam gene birazdanKız sana helal olsun hayatta uğraşıp da yapmam var ya cndnsnamakkaz nasıl yetişiyosun her şeye
Ben tost yapıp yemeye üşeniyorum öyle diyim millete hiç yapmam kdkdksksksksls zaten misafir çağırıyorsak ya eşim yapar ya da bişeyler alırız ben sevmiyom misafir cödöslslsşYetişemiyorım ağlicam gene birazdankız altı üstü milföy en kolayı
Yaz diye kalabalıklaştı buralar çatkapı gelenimde çok oluyot gene bunlar sabahtan haber verdiKv gilden alışkınım günlük 50-60 arası insan evladı ağırlıyorduk
Benimde çok sevdiğim söylenemez genede evimde arkadaşlarla toplanmayı severimBen tost yapıp yemeye üşeniyorum öyle diyim millete hiç yapmam kdkdksksksksls zaten misafir çağırıyorsak ya eşim yapar ya da bişeyler alırız ben sevmiyom misafir cödöslslsş
Maşallah ya çok kolay gelsin sana
Orası ve sızın aıle nasıl bır yer anlamadımYetişemiyorım ağlicam gene birazdankız altı üstü milföy en kolayı
Yaz diye kalabalıklaştı buralar çatkapı gelenimde çok oluyot gene bunlar sabahtan haber verdiKv gilden alışkınım günlük 50-60 arası insan evladı ağırlıyorduk
Ben youtubır olacaktım kocam izin vermedi
Çok kalabalıklar kv de de misafir liğe gidiyor gidiyor çağırmak içinde beni bekliyorOrası ve sızın aıle nasıl bır yer anlamadımsen aslen nerelısın pekı?yanı 50-60 kişiyi bırak ben 5 kısıyı agırlayamam suanda
Valla izlerim kız senden feyzalacağımız çok şey var. Ben mesela şu an malak gibi yatıyorum çeksem bir işe yaramazBen youtubır olacaktım kocam izin vermedi
Allahtan birlikte yaşamıyoruz da kv ile mesela şöyle 8 tane teyzesi var her birinin 3-4-5 arası çocuğu var amcaları dayıları halaları onların eşleri çocukları çocuklardan evli olanlar onların çocuklar baya kalabalık Mevlüt ü kendi aramızda yaptık 200 kişiydi sadeceOrası ve sızın aıle nasıl bır yer anlamadımsen aslen nerelısın pekı?yanı 50-60 kişiyi bırak ben 5 kısıyı agırlayamam suanda
Aaa cokk sagol cnm tenkyuDelallll alıntıyı unutmuşum
1. Epstein İncileri (Epstein Pearls)
- Yenidoğanlarda çok yaygındır.
- Minik, beyaz veya sarımsı sivilce gibi görünür.
- Genellikle damağın ortasında veya yanlarında görülür.
- Tamamen zararsızdır, tedavi gerekmez.
- Birkaç hafta içinde kendiliğinden kaybolur.
2. Bebek Diş Tomurcuğu (Nadir)
- Eğer o bölge hafif kabarık ve sertse, erken çıkan bir diş tomurcuğu olabilir.
- 3 aylık bir bebekte diş çıkması mümkün ama nadirdir.
- Dokununca huzursuzluk veya salya artışı varsa bu da bir ihtimaldir.
3. Pamukçuk (Oral Kandidiyazis)
- Eğer beyazlık silinebilir gibi duruyorsa ama altında kızarıklık kalıyorsa, bu bir mantar enfeksiyonu (pamukçuk) olabilir.
- Genellikle dil, yanak içleri ve dudak kenarlarında da görülür.
- Emme zorluğu, huzursuzluk ve kötü koku varsa doktora başvurulmalıdır
Ne Yapmalı?
Nasıl canım sert mi dokundugunda
- Eğer bebek normal emiyor, huzursuz değil ve başka bölgelerde benzer beyazlıklar yoksa, büyük olasılıkla Epstein incidir ve endişe etmeye gerek yok.
- Beyazlık büyürse, yayılırsa, kızarıklık eşlik ederse ya da bebekte rahatsızlık belirtileri olursa bir çocuk doktoruna veya aile hekiminize danışmanız iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?