2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bende kuafore gdcek firsatim yok diye eşime kestirdim gösterdigim boyun 2 katı kısa kesti sezen aksu modeli yapti yanlışlikla saçımı
Benim saçlar belimdeydi ayy sarı sarı ne severdim saçlarımı geçen gün iki yana ayrırdım göğsün altına gelecek şekişde traş mskinesiyle dümdüz kestim. Zaten kuaför de makinayla kesiyor düz şekilde.

Tırnak da öyle...Çok uzatmam normaldr ama az uzatır mutşaka nude tonları oje sürerdim Tırnak da uzatamıyorum artık. Ojeli tırnaklarımın yerini şimdi dibinden kesilmiş tırnakkar aldı. Bu defa da fazla kesmişim hatta acıyor bir tanesi, uzamasın hemen diye nasıl kestiysem artık

Ben de ellerimin tırnakları azıcık uzayacak olsa hemen kesiyorum, kızımın altını açarken falan çizmesin diye ayaklarımın tırnaklarını en son ne zaman kestim hatırlamıyorum ama artık tırnak olmaktan çıkıp toynak olma yolunda ilerliyor benimkiler zaten artık biliyorsunuz banyoyu da bıraktım yağmur yağarsa falan altına girerim artık

Hep beraber deneyebiliriz

Uzunken birden kısa kesince de etleri kesiyor aşırı kötü oluyor acıyor falan zor valla kuafor suanda lüks biraz malesef jdbxjs gerçi ben normalde de kuaforw gitmeyi sevmiyorum kestirmek için
Jdbxjdnhhndhdbhdbxhd ben bir defa zaman bulamadigim icin baya uzamış oldu yanlışlıkla cizdim gibi olunca direkt kestim artık çok uzamadan kesiyorum mecbur ama gel gör ki ipek minicik tirnaklariyla kendini yırtıyor mükemmel

Yaa bebeklerin tırnaklarının bu kadar hızlı uzaması normal mi? Her gün törpülüyoruz her gün yüzünü kesiyor

Kızlar el ayak heykeli yapan var mı bebeklerin
Ya yapmadım ama çok istiyorum. Zor mu yapması deneyen var mı
Kızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Canım ben gündüz 2-2 bucuk saatte bir 100 cc veriyorum. Öncesinde tek meme veriyorum ama ordan bişey alıyor mu şüpheli
Gece uykusuna göre değişiyor. Bu hafta bir tartmak için götürcem geçen hafta gittiğimizde kilo alımı biraz düşüktü

Kızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Benimki ikinci ayında az kilo aldığı için ebe arttır dedi mamayı, 90-120 cc arası veriyordum 3 ayında şükür 1,200 almış 120-150 cc veriyorum 3 saatte uyursa 4 saat olur bazen önce silikonla emziriyorum ama pek çektiğini düşünmüyorum mamayı da bitiriyor . Gece kesintisiz 7-8 saat uyuyor ellemiyorum sabah veriyorum uyanınca.

Şuan ne kadarlık bebeğiniz emzirme üzerine 120-150 cc mi veriyorsunuz

Şuan ne kadarlık bebeğiniz emzirme üzerine 120-150 cc mi veriyorsunuz
Şuan 3 ay 7 günlük, doğum kilosu düşüktü benimkinin 2610 boyu 51 cm 39+6 da doğdu. Ilk bir kac hafta emzirdim ama kilo alımı zayıf olduğu için doktor mama başlattı 60 cc le başladık sonra kademeli 90-120-150 cc ye çıkardım. Şuan şükür kilo alımı iyi. Bana kalsa sadece anne sütü almasını istiyorum ama maalesef normal memeyi verince çığlık çığlığa ağlıyor silikon uçla bir saat emse durur ama nekadar çekiyor hiçbir fikrim yok sütüm de azaldı pompayla 20-30 anca çıkıyor bestlak damla kullanıyorum bakalım inşallah arttırır da güzel emer mamayı bırakırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…