- 29 Mart 2024
- 771
- 1.898
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.121
Benim saçlar belimdeydi ayy sarı sarı ne severdim saçlarımıBende kuafore gdcek firsatim yok diye eşime kestirdim gösterdigim boyun 2 katı kısa kesti sezen aksu modeli yapti yanlışlikla saçımı
Aynen canım ben de öyle düşünüyorumMamanın arkasında da 3 ay üzeri için 150ml gösteriyor 3-4 saatte bir verebilirsin duruma göre bazen 150 bazen 120 yaparsın
Ben de ellerimin tırnakları azıcık uzayacak olsa hemen kesiyorum, kızımın altını açarken falan çizmesin diyeBenim saçlar belimdeydi ayy sarı sarı ne severdim saçlarımıgeçen gün iki yana ayrırdım göğsün altına gelecek şekişde traş mskinesiyle dümdüz kestim. Zaten kuaför de makinayla kesiyor düz şekilde.
Tırnak da öyle...Çok uzatmam normaldr ama az uzatır mutşaka nude tonları oje sürerdim Tırnak da uzatamıyorum artık. Ojeli tırnaklarımın yerini şimdi dibinden kesilmiş tırnakkar aldı. Bu defa da fazla kesmişim hatta acıyor bir tanesi, uzamasın hemen diye nasıl kestiysem artık
4 saatte bir 90 ml veriyorum ama aralarda bu 3 saate iniyo veya 5 saate çıkıyo emzirme durumuma göreKızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Hep beraber deneyebilirizSahile yakın olanlarla gidip kafaları bulalım sütler fışkırsın
Ya ahaha ya ama nasıl bir yokluktalarsa gözleri bir şey görmemişAllah nasip etsin onlarada sevsinler bari Bizim bebe de kudurunca elden ele gezmiş Akşamına bir çok kişi bir tane daha mu olsa diye konuşmuş millet bizim sayemizde çalışmalara başladı ülkenin nüfusuna katkımız büyük
Ay valla bebek kokusu sevmesi özleniyormuş kızlar diğeri 6 yaşında artık kucağımıza sığmıyor bu minnoş bizi alıp götürüyorMis gibi kokusuna herkes hayran boklu boncuğun
Uzunken birden kısa kesince de etleri kesiyor aşırı kötü oluyor acıyor falan zor vallaBenim saçlar belimdeydi ayy sarı sarı ne severdim saçlarımıgeçen gün iki yana ayrırdım göğsün altına gelecek şekişde traş mskinesiyle dümdüz kestim. Zaten kuaför de makinayla kesiyor düz şekilde.
Tırnak da öyle...Çok uzatmam normaldr ama az uzatır mutşaka nude tonları oje sürerdim Tırnak da uzatamıyorum artık. Ojeli tırnaklarımın yerini şimdi dibinden kesilmiş tırnakkar aldı. Bu defa da fazla kesmişim hatta acıyor bir tanesi, uzamasın hemen diye nasıl kestiysem artık
Jdbxjdnhhndhdbhdbxhd ben bir defa zaman bulamadigim icin baya uzamış oldu yanlışlıkla cizdim gibi olunca direkt kestim artık çok uzamadan kesiyorum mecbur ama gel gör ki ipek minicik tirnaklariyla kendini yırtıyorBen de ellerimin tırnakları azıcık uzayacak olsa hemen kesiyorum, kızımın altını açarken falan çizmesin diyeayaklarımın tırnaklarını en son ne zaman kestim hatırlamıyorum ama artık tırnak olmaktan çıkıp toynak olma yolunda ilerliyor benimkiler zaten artık biliyorsunuz banyoyu da bıraktım yağmur yağarsa falan altına girerim artık
Yaa bebeklerin tırnaklarının bu kadar hızlı uzaması normal mi? Her gün törpülüyoruz her gün yüzünü kesiyorUzunken birden kısa kesince de etleri kesiyor aşırı kötü oluyor acıyor falan zor vallakuafor suanda lüks biraz malesef jdbxjs gerçi ben normalde de kuaforw gitmeyi sevmiyorum kestirmek için
Jdbxjdnhhndhdbhdbxhd ben bir defa zaman bulamadigim icin baya uzamış oldu yanlışlıkla cizdim gibi olunca direkt kestim artık çok uzamadan kesiyorum mecbur ama gel gör ki ipek minicik tirnaklariyla kendini yırtıyormükemmel
Ben 3 saatte bir veriyorum 2 buçuk 3 saatte bir ama anne sütü almıyor tamamen mama o yüzden 100-120 cc içiyor 3 saatte birKızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Ya yapmadım ama çok istiyorum. Zor mu yapması deneyen var mıKızlar el ayak heykeli yapan var mı bebeklerin
Canım ben gündüz 2-2 bucuk saatte bir 100 cc veriyorum. Öncesinde tek meme veriyorum ama ordan bişey alıyor mu şüpheliKızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Ellerini emcukledikleri için tirnaklar suya girip hızlı buyuyodur belki¿ ndbjdndjdjYaa bebeklerin tırnaklarının bu kadar hızlı uzaması normal mi? Her gün törpülüyoruz her gün yüzünü kesiyor
Benimki ikinci ayında az kilo aldığı için ebe arttır dedi mamayı, 90-120 cc arası veriyordum 3 ayında şükür 1,200 almış 120-150 cc veriyorum 3 saatte uyursa 4 saat olur bazen önce silikonla emziriyorum ama pek çektiğini düşünmüyorum mamayı da bitiriyor . Gece kesintisiz 7-8 saat uyuyor ellemiyorum sabah veriyorum uyanınca.Kızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Şuan ne kadarlık bebeğiniz emzirme üzerine 120-150 cc mi veriyorsunuzBenimki ikinci ayında az kilo aldığı için ebe arttır dedi mamayı, 90-120 cc arası veriyordum 3 ayında şükür 1,200 almış 120-150 cc veriyorum 3 saatte uyursa 4 saat olur bazen önce silikonla emziriyorum ama pek çektiğini düşünmüyorum mamayı da bitiriyor . Gece kesintisiz 7-8 saat uyuyor ellemiyorum sabah veriyorum uyanınca.
Ben de çok yapmak istiyorum güzel bi anı kalırYa yapmadım ama çok istiyorum. Zor mu yapması deneyen var mı
Çok mantıklı benceEllerini emcukledikleri için tirnaklar suya girip hızlı buyuyodur belki¿ ndbjdndjdj
Eli zor ama ayağına yapabilirim aslında bir arastırayım insta da karşıma cıkıyordu hepBen de çok yapmak istiyorum güzel bi anı kalıriz yapanlar da var ama bence heykel daha güzel
Benim kızın ayakları durmuyo ki kim diyodu hamsi diye aynısı kıpır kıpırBen de çok yapmak istiyorum güzel bi anı kalıriz yapanlar da var ama bence heykel daha güzel
Şuan 3 ay 7 günlük, doğum kilosu düşüktü benimkinin 2610 boyu 51 cm 39+6 da doğdu. Ilk bir kac hafta emzirdim ama kilo alımı zayıf olduğu için doktor mama başlattı 60 cc le başladık sonra kademeli 90-120-150 cc ye çıkardım. Şuan şükür kilo alımı iyi. Bana kalsa sadece anne sütü almasını istiyorum ama maalesef normal memeyi verince çığlık çığlığa ağlıyor silikon uçla bir saat emse durur ama nekadar çekiyor hiçbir fikrim yok sütüm de azaldı pompayla 20-30 anca çıkıyorŞuan ne kadarlık bebeğiniz emzirme üzerine 120-150 cc mi veriyorsunuz
İnstada çok var benimde keşfetmde hep aklıma düştü benim deEli zor ama ayağına yapabilirim aslında bir arastırayım insta da karşıma cıkıyordu hep
Denize de ilk ayağını deyince ağlıyorlar ya korktuğu için sanırımİnstada çok var benimde keşfetmde hep aklıma düştü benim desoğuk su ile yapılıyor ondan ağladı diye yorumlar da gördüm de bilemedim
Bizim de öyle ama uyurken anca yapılırBenim kızın ayakları durmuyo ki kim diyodu hamsi diye aynısı kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?