- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.141
Ayy çok güldüm yaaBen de ellerimin tırnakları azıcık uzayacak olsa hemen kesiyorum, kızımın altını açarken falan çizmesin diyeayaklarımın tırnaklarını en son ne zaman kestim hatırlamıyorum ama artık tırnak olmaktan çıkıp toynak olma yolunda ilerliyor benimkiler zaten artık biliyorsunuz banyoyu da bıraktım yağmur yağarsa falan altına girerim artık
Hava çok sıcak zaten üşümez bence deDenize de ilk ayağını deyince ağlıyorlar ya korktuğu için sanırımüşüdüklerini düşünmüyorum
Hamsi benim kızımBenim kızın ayakları durmuyo ki kim diyodu hamsi diye aynısı kıpır kıpır
Evet uyurken olabilir uyanmazsa tabiBizim de öyle ama uyurken anca yapılıro minik ayaklar hatıra kalmalı
Ben de artvinliyim jsbdhsbdhd senin kız daha hamsidir kesin ben yarı karadeniz ucundanHamsi benim kızımzaten sinirli ve inatçı tam bir laz benim anne tarafım ve eşim karadenizli zaten. Güneş hamsi olmasında kim olsun ahahah
Düz kafa yastığı falan diyorlardi öyle bir şeyleri denesen ki acaba iş yapar mi bilmiyorumKızlar benim oglan düz kafa olarak kalsa bise olurmu sizceBirtürlü yan yatmayi sevdiremedim. Yan yatiriyom 2 dk sonra hemen duzeltiyor kendini eger duzeltemezsede agliyor. Artiik kafasinin yuvarlakk olacagina olan inancimi yitirdim
Ben sabahtan öğlene kadar emziriyorum öğlen baya aç bırakıyorum belki mamayı içer diye 30 cc anca içiyor zorla onu da geri kusuyor sonra bide yatarken vermeye çalışıyorum bakalım alışmaya çalışuyor mamaya ama yok . Acaba tadını mı beğenmedi kızlar siz hangisini içiriyorsunuz ben sma optiproKızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Yok yaa düzelir bence o kadar sıkıntı etme kendine daha çok küçükler çünkü.. daha gelişim aşamasındalar bence herhangi bir sorun olmazKızlar benim oglan düz kafa olarak kalsa bise olurmu sizceBirtürlü yan yatmayi sevdiremedim. Yan yatiriyom 2 dk sonra hemen duzeltiyor kendini eger duzeltemezsede agliyor. Artiik kafasinin yuvarlakk olacagina olan inancimi yitirdim
ben hipp combiotik kullanıyorum canım, fazla gaz da yapmıyor çok şükürBen sabahtan öğlene kadar emziriyorum öğlen baya aç bırakıyorum belki mamayı içer diye 30 cc anca içiyor zorla onu da geri kusuyor sonra bide yatarken vermeye çalışıyorum bakalım alışmaya çalışuyor mamaya ama yok . Acaba tadını mı beğenmedi kızlar siz hangisini içiriyorsunuz ben sma optipro
İlk kızımda onu kullanmıştım ama içeriğinde tuhaf bi yağ mı ne varmış öyle söylemişlerdi bırakmıştım besleyici güzel kilo aldırıyor mu . Benim bebe 6 kilo şu anYok yaa düzelir bence o kadar sıkıntı etme kendine daha çok küçükler çünkü.. daha gelişim aşamasındalar bence herhangi bir sorun olmaz
ben hipp combiotik kullanıyorum canım, fazla gaz da yapmıyor çok şükür
Ben hipp organik comboitik kullanıyorum, arada bir golden goat veriyorum daha iyi büyütüyo gibime geliyo keçi sütünden dolayıBen sabahtan öğlene kadar emziriyorum öğlen baya aç bırakıyorum belki mamayı içer diye 30 cc anca içiyor zorla onu da geri kusuyor sonra bide yatarken vermeye çalışıyorum bakalım alışmaya çalışuyor mamaya ama yok . Acaba tadını mı beğenmedi kızlar siz hangisini içiriyorsunuz ben sma optipro
dr’ların en çok önerdiği marka bu aslında canım, anne sütüne en yakın olan da bu.. diğer markalarda şeker oranı fazla o yüzden bebekler onu daha çok seviyor ama içeriğinde ağır metaller içerenler bile var maalesefİlk kızımda onu kullanmıştım ama içeriğinde tuhaf bi yağ mı ne varmış öyle söylemişlerdi bırakmıştım besleyici güzel kilo aldırıyor mu . Benim bebe 6 kilo şu an
Palm yağı mı var ki acaba, anne sütüne en yakın dendiğini duyuyorum ben de genelde hipp içinİlk kızımda onu kullanmıştım ama içeriğinde tuhaf bi yağ mı ne varmış öyle söylemişlerdi bırakmıştım besleyici güzel kilo aldırıyor mu . Benim bebe 6 kilo şu an
Bugün sipariş verecekken farkettik biz de hipp’in keçi sütlü olanı da varmış ama ben cesaret edemedim nasıl tepki verir diye, bildiğim yoldan devamBen hipp organik comboitik kullanıyorum, arada bir golden goat veriyorum daha iyi büyütüyo gibime geliyo keçi sütünden dolayıama ilk baştan beri düzenli verdiğim mama hipp
hemen bakacağım şimdiPalm yağı mı var ki acaba, anne sütüne en yakın dendiğini duyuyorum ben de genelde hipp için
Aa hippin keçi sütlüsünü duymamıştım bak hiçBugün sipariş verecekken farkettik biz de hipp’in keçi sütlü olanı da varmış ama ben cesaret edemedim nasıl tepki verir diye, bildiğim yoldan devam
Benimki de kafası sağ tarafa doğru yatıyor ve o taraf düz, nekadar sola çevirsem de tekrar dönüyor sağa. Bugün doktora sordum tummy time yaptır bide sola yatır dedi dönüyor deyince de arkasına destek yastık koy dedi. Bide istersen beyin cerrahına gösterebilirsin dedi kask falan veriyorlarmış sıkıntılı yamukluk varsa. Ama artık doktorları gezmekten bıktım tekrar yeni bişey çıkar diye tedirgin oluyorum. Napacagimi bilemedimKızlar benim oglan düz kafa olarak kalsa bise olurmu sizceBirtürlü yan yatmayi sevdiremedim. Yan yatiriyom 2 dk sonra hemen duzeltiyor kendini eger duzeltemezsede agliyor. Artiik kafasinin yuvarlakk olacagina olan inancimi yitirdim
Yok canım Palm yağıPalm yağı mı var ki acaba, anne sütüne en yakın dendiğini duyuyorum ben de genelde hipp için
Biryerde okumustum tavsiye etmeyenler vardi oyuzden onu elemiştimEvet uyurken olabilir uyanmazsa tabi
Ben de artvinliyim jsbdhsbdhd senin kız daha hamsidir kesin ben yarı karadeniz ucundan
Düz kafa yastığı falan diyorlardi öyle bir şeyleri denesen ki acaba iş yapar mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?