- 11 Temmuz 2024
- 2.205
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.325
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.641
Hm olabilir çok fena dökülüyorum 2. Doğum bana pek yaramadıBenimde bacaklarim dizlerim cok agriyorvitaminlerle alakali diye dusunuyorum en kisa zamanda baktircam d vitamini vercekler buyuk ihtimalle
Emziriyorsun sanırım de mi, büyük ihtimalle bağışıklığın, direncin düşüyodurAy ne konuşmuşsunuz kızlar dün bu saatlerde girmişim en son 10 sayfa bir yüklenmiş
Size bir sorum olacaktı kızlar kemiklerim çok ağrıyor bu sorunu yalayan var mı bu saatlerde kalkınca özellikle hissediyorum sanki kaburgalarım ağzıma çıkacak regl olcam sandım o da olmadı niye bu kadar ağrıyor hassaslaştı mı iyice anlamadım kırılmaz inşallah bir yerlerim yine
Annemlerde kaldığımda aynı şeyi biz de yaşadık ya ezan bildiğin odada okunuyo. Bu yıla kadar bunu fark etmemiştim halbuki senelerce o odada uyudum amaYaa kızlarr sabah ezanı tum duzenımı bouzyor,hoporlor dıbımızde cocuk hergun uyanıyo ezanda sonrada uyumuyo kısır dongu gıbı bısey oldu resmen.gıdıp imama yalvarcam artık sesını kıs dıye o raddeye geldım
Ay neden üzüldünKızlar bu grupta bi papatya vardı ondan haber var mı, benim girmediğim vakitlerde bilgi verdi mi acaba kendiyle ilgili
En son doğumdan baya sonra haber gönderdi bebişi yoğun bakıma almışlar diye. sonra da haber gelmedi malesef biz de bilmiyoruz ne olduAy neden üzüldünwarcrew
Yaa inşallah sağlıkla kavuşmuşlardır iyilerdir insan tanıyormuş gibi üzülüyor forumda böyle şeyler duyuncaEn son doğumdan baya sonra haber gönderdi bebişi yoğun bakıma almışlar diye. sonra da haber gelmedi malesef biz de bilmiyoruz ne oldu
Ya benim hatam hepsi snxbbsnd ben de nazara inanıyorum tabi de bugünkü cilemin sebebi normalde 7-8 arası uykuya hazırlandığım bebemle eve 9 da girdik. Emzir uyusun 10 oldu yani öyle uykusu vardı ki memede emerken bayıldı çocuk. 1 saat sonra yine uyandı baya ağlayarak çünkü gazı çıkmadığı için alta indi herhalde bir yeri acır gibi agliyodu. Napsam olmadı emziği verdim sakinledi yine bayıldı, böyle 2-3 defa beşiğe aldım koymamla ikinmaya başlaması bir oldu sjdnjdndnxjd en son yatağıma koydum benim kokumda uyur en azından diye uyudu ama ik mik ik mik. 10 defa gözümü acmisimdir bas parmağını emerek kendini uykuya geri dönüyorBen kucagimda oturtuyorum hala. Bi tane oturacagi panda aldim ama kafasi cok dusuyordu, sonra kullanicam sanirim
Nazar atildi bak, gecen yazdin guzel uyuyor diye. Ben gecen evde cocuktan iyi bahsetmeyeceksuniz diye teror estirdim , kayinpeder kaka oglum kotu oglum diye seviyordubilim insaniyim ama nazara cok inaniyorum
Gazı cikmadan uyudu o sıkıştırdı gece boyu nsbdbdbhdjd biraz geç uyusun nolcak ki demicem bidaha boyumu. Ölçüsünü aldım yeterliAy yerim ben bu güzelliği maşallah kuzuya
Ya ahahah kız ama napalım her şeye kafa yoruyoruz buna da yormayıp biz kullanalım nolur sanki bu kötü bir şey değil bence daha zekiyiz bilem
Oy kıyamam kuzuya kusması mı devam ediyor gazı mı bar kuzunun
İnşallah yoğun olduğu için giremiyordur diyorum ben deYaa inşallah sağlıkla kavuşmuşlardır iyilerdir insan tanıyormuş gibi üzülüyor forumda böyle şeyler duyunca
Bilmiyorum canım seni rahatlatıyorsa o da olurAllah Allah olabilir ben pek inanmam ama , yasemin yağı var evde olmazmı acaba o ,
Emziriyorsan sütün çoksa kemik erimesi yapar süt üretimi bol bol sıvı magnezyum ne bulursan almalı iyi beslenmelisin canım benim de bacak kemiklerim dizlerim falan ağrıyorAy ne konuşmuşsunuz kızlar dün bu saatlerde girmişim en son 10 sayfa bir yüklenmiş
Size bir sorum olacaktı kızlar kemiklerim çok ağrıyor bu sorunu yalayan var mı bu saatlerde kalkınca özellikle hissediyorum sanki kaburgalarım ağzıma çıkacak regl olcam sandım o da olmadı niye bu kadar ağrıyor hassaslaştı mı iyice anlamadım kırılmaz inşallah bir yerlerim yine
Bunun için de doktora gitmek lazım dimiEmziriyorsan sütün çoksa kemik erimesi yapar süt üretimi bol bol sıvı magnezyum ne bulursan almalı iyi beslenmelisin canım benim de bacak kemiklerim dizlerim falan ağrıyor
Evet yaE elektroforez kızzz vallahi en çok benim nazarım bile değiyor olabilir, ağzımdan çıkan iyi ne varsa anında tersine dönüyor, bilime inandığım kadar nazara da inanıyorum
Aynısı henüz sağ sol yok ama ayaklarıyla kendini kafa üstü ittiriyor sjhdjdjd dikkat etmek lazimayyy kızlar dün noldubebeyi tek kişilik bazaya yatay olacak şekilde koydum ben de yanındayım tabi, ama arada girip çıkıyorum odadan lakin gözüm de sürekli üstünde.. neyse bu ııhh ııhh diyerek dönmeye çalışıyor ama dönemiyor ben de rahatım tabi dönemiyor diye ama bu kıpırdak kendini kafa yönünde ittiriyor, 2 dk odadan ayrıldım bir de geldim ki kafası yatağın kenarına kadar gelmiş ayyy aklım çıktı, birkaç hamle daha yapsa aman allahım sonucunu düşünmek bile istemiyorum aman diyim benim düştüğüm hataya düşmeyin..
Kesinlikle canım beni en çok yoran şey emzirmek zaten . Dayanamıyorum adeta emzirmeye ama yavru küçük napcanBunun için de doktora gitmek lazım dimihsmileyken kullaniliyor mu ? Kalsiyum desteği de lazım bize
Bende benim hamsiyi paylaşacaktım ama video eklenmiyor sanırım buraya
Bu sabah ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?