2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay bu anacı tipler asla akıllanmaz ne dersen de ne olursa olsun ailelerine karşı bir şey de söyletmezler anlamazlar da kolaylıklar diliyorum canım
Ya bu soyletiyor lafı kendide görüyor herşeyi sadece onları öyle kabul etmiş babası çalışmıyor emeklilik yok mecburen bizimki de birakamiyor

Kesinlikle net tavır sergilemiyorlar sebep o

40 dakika çok değil mi ya ben 20 dakika sağıyordum 3 saatte bir 40 dakika kim bakacak bebeklere acaba.. ben her aksam 1 saat power pumping yapıyorum ama 60 cc yi geçemedim daha. Bu gece üşendim resmen tam 10 saat sağım yapmadım benim meme yine tıkandı yine fenalardayım

Geçmiş olsun ya

Bence de çok şöyle yaptırıyor 10 dk biri 10 dk biri. Sonra yine 10 ar dakika. Bu gündüZ için geçerli. Gece de dediğin gibi power pumping 20 dk biri 20 dk diğeri sonra 10 dk-10 dk sonra 5 dk-5dk. Ben uyumayayım öleyim

Memeden yüzün gülmedi ya senin de gerçekten bu emzirmeyle ilgili her konuda çok üzülüyorum

Geçmiş olsun ya
Sağol kuzucum
Canım eğer hastane tipini henüz kiralamadıysan mutlaka çift başlıklı kirala. Zamandan çok büyük tasarruf.
Memeden yüzün gülmedi ya senin de gerçekten bu emzirmeyle ilgili her konuda çok üzülüyorum
Sorma canım valla o kadar canım yanıyor ki mememi kesip atası geliyor ve bu kadar emzirmek isterken sürekli bunu yaşadığım için çok üzülüyorum.

Yarın getirecekti sorayım tekrar öyle alayım teşekkür ederim
Keşke emseydi hala kendimi sorguluyorum neyi yanlış yaptım diye. Keşke bizde ilk günden beri emzirebilseydik

Yarın getirecekti sorayım tekrar öyle alayım teşekkür ederim
Keşke emseydi hala kendimi sorguluyorum neyi yanlış yaptım diye. Keşke bizde ilk günden beri emzirebilseydik
Bizle alakalı değil bu konuda kendine haksızlık etme. Bazı bebişlerin kendi tercihi yapacak birşey yok. Biz bir damla anne sütü alsınlar diye elimizden geleni yapıyoruz

Bizle alakalı değil bu konuda kendine haksızlık etme. Bazı bebişlerin kendi tercihi yapacak birşey yok. Biz bir damla anne sütü alsınlar diye elimizden geleni yapıyoruz
İnsna yine de sorguluyor işte ama yolsa evet gerçekten hepimiz uğraştık hepimize kendim yğraşmoş gibi şahit oldum, hepsi sağlıklı olsun kuzularımızın

Ayy kızlar cok yogun bır gundubugunu bebıtoya ayırdık bı yandanda evde temızlık yemek operasyonu,sonra bızımkının kolık krızı tuttu dısarı cıkardık dısardada aglayınca esım kucagınanaldı ben bebek arabasını suruyodum,ayagı burkuldu esımın cocugun yuzu halıyle omzuna carptı oyle bı agladıkı cocugum esımı oracıkta bogabılırdım aglaya aglaya uyudu mınnosum.yarın doktora goturmeye karar verdık bu sıralar aşırı kendını kasma ıkınma terleme kıpkırmızı olma durumu var.hani gececektı ya bu meret korkmaya basladım bagırsagında bı sorunmu var dıye,bakalım ultrason falan yapsınlar bı içime bı kusku dustu. Delallll yapıyomu kuzum senın bebıste boyle sınırlenıyo ıkınıyo kızarıyo terlıyo sonrada aglıyor.
warcrew canım fundayı sormussun kendıde gorur gırınce ıkı cocukla fazla gıremıyordüşün çarpı iki bebito

Kız ben de onu diyorum varya. Ben sanmıyorum annem beni 2 saatte bir emzirsin shhshx
maya91 cnm naber yorumlari okuyup cikiyon heralde nasil gidiyo bebis iyimi sen iyimisin
Kız varya giriyorum okuyorum alıntı alıyorım bişi oluyor pat çıkmak zorunda kalıyorum hdjxjc iyiyizz çok şükür canım. Evden çalışıyorım ya aşırı zor yoğun yazlığa gidicem toparlanıyorum. Orda en azından annem bakar rahatlarım.

Evet ya iki bebeyle daha zor valla iyi olsunlar da sıkıntı yok
Jsbdhsjdjndjd ben de öyleyim ya boş kalinca okuyorum slintiliuorum duruyor sonra parca padca yazip yazıp çıkıyorum en son yolluyorum sjbdjsjdkd

ipeksi19 ipektoşum sen nasıl oldun ayagın ıyı oldumu eskısı gıbı?gecelerı gozum uykudan acılmadıgı ıcın gelemıyorum cok
Ben gece uyanmiyorum zaten gec uyuyorum uyanınca da gözüm acik olmuyor bayılıyorum resmen snbdjsndn ilk baslarda 2 saatte bir emzirdigmiz için gece hasbihalleri boldu jsnxjskkdkd

Kuzu buaralar okadar ıkınmıyor ama huysuzlugu tutunca öyle bir agliyorki resmen aglama şekli degisti. Kipkirmizi olana kadar ve nefesi kesilene kadar agliyor hemen kucagima aliyorum kendine gelsin diye zor sakinleşiyor. Yani dedigin gibi 4 aylik oldular gececek diye bekliyoruz ama gecmiyor bu hafta bizde goturcez detayli baktircaz icim gidiyor oyle aglayinca yazik kuşuma

HEm is hem bebe zor olur gercekten haklsn cnm. Yazlikta keyif yaparsin biraz annen varsa

Geçmiş olsun ayağın mı kırıldı

Ben gece uyanmiyorum zaten gec uyuyorum uyanınca da gözüm acik olmuyor bayılıyorum resmen snbdjsndn ilk baslarda 2 saatte bir emzirdigmiz için gece hasbihalleri boldu jsnxjskkdkd
Benımkıde erken yatıyor gece uykusuna,gece uykuyu almıs oluyor tam ben yatıyorum o uyanıyor napıyoruz gece cogu zaman hatırlamıyorum
İyi maşallah.bızımkıde ıyı olmustu baya 3 gundur boyle degısık bı ıkınma cıkardı kendını sıka sıka,o nefes kesılene kadar aglama haftada bır yokluyor bızıde.bende anlamadım delalcıgım doktor gecer demıstı 3-4 ay arası hani 4aylık oldu daha degısık sekıl degıstırdı,bende acaba bagırsagında bı sorunmu var dıye işkillendim.zaten işkillenmek benım gobek adımen ıyısı sabah goturıyımde bı baksınlar.ben vıdeo cekmedıgıme pısmanım ama sen gitmeden cek de daha rahat anlar oyle ne oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…