- 30 Nisan 2018
- 2.157
- 3.042
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.721
Ya bu soyletiyor lafı kendide görüyor herşeyi sadece onları öyle kabul etmiş babası çalışmıyor emeklilik yok mecburen bizimki de birakamiyorAy bu anacı tipler asla akıllanmaz ne dersen de ne olursa olsun ailelerine karşı bir şey de söyletmezler anlamazlar da kolaylıklar diliyorum canım
Kesinlikle net tavır sergilemiyorlar sebep oHey Allahım yaa sorun edilmeyecek şeyleri sorun diye önümüze sunuyolar ya gıcık oluyorum gerçekten, mazeretin var işte geç otur arkaya ölmezsin sonuçta. Eşler ne kadar kızsa da yine sularına gidiyolar ya o yüzden karşı taraf da aynı devamke
40 dakika çok değil mi ya ben 20 dakika sağıyordumKızlar bugün süt artırma için emzirme danışmanıyla görüştüm kısaca şöyle dedi 40 dk 3 saatte bir sağım, sıcak ugulama, ten teması ve memeye teklif. E brn bebekle sürekli 40 dk nasıl sağım yapacağım? Hele akşam uykusunda 1 saat 10 dklık hastane tipi ile sağım. Yani denemeye çalışacağım ama çok zor. Zaten bir defa sağ besle ilgilen alt değil derken diğerinin zamanı gelecek nasıl olacak öyle bilemedim
Geçmiş olsun ya40 dakika çok değil mi ya ben 20 dakika sağıyordum3 saatte bir 40 dakika kim bakacak bebeklere acaba.. ben her aksam 1 saat power pumping yapıyorum ama 60 cc yi geçemedim daha. Bu gece üşendim resmen tam 10 saat sağım yapmadım benim meme yine tıkandı yine fenalardayım
Bence de çok şöyle yaptırıyor 10 dk biri 10 dk biri. Sonra yine 10 ar dakika. Bu gündüZ için geçerli. Gece de dediğin gibi power pumping 20 dk biri 20 dk diğeri sonra 10 dk-10 dk sonra 5 dk-5dk. Ben uyumayayım öleyim40 dakika çok değil mi ya ben 20 dakika sağıyordum3 saatte bir 40 dakika kim bakacak bebeklere acaba.. ben her aksam 1 saat power pumping yapıyorum ama 60 cc yi geçemedim daha. Bu gece üşendim resmen tam 10 saat sağım yapmadım benim meme yine tıkandı yine fenalardayım
Memeden yüzün gülmedi ya senin de gerçekten bu emzirmeyle ilgili her konuda çok üzülüyorum40 dakika çok değil mi ya ben 20 dakika sağıyordum3 saatte bir 40 dakika kim bakacak bebeklere acaba.. ben her aksam 1 saat power pumping yapıyorum ama 60 cc yi geçemedim daha. Bu gece üşendim resmen tam 10 saat sağım yapmadım benim meme yine tıkandı yine fenalardayım
Sağol kuzucumGeçmiş olsun ya
Canım eğer hastane tipini henüz kiralamadıysan mutlaka çift başlıklı kirala. Zamandan çok büyük tasarruf.Bence de çok şöyle yaptırıyor 10 dk biri 10 dk biri. Sonra yine 10 ar dakika. Bu gündüZ için geçerli. Gece de dediğin gibi power pumping 20 dk biri 20 dk diğeri sonra 10 dk-10 dk sonra 5 dk-5dk. Ben uyumayayım öleyim
Sorma canım valla o kadar canım yanıyor ki mememi kesip atası geliyor ve bu kadar emzirmek isterken sürekli bunu yaşadığım için çok üzülüyorum.Memeden yüzün gülmedi ya senin de gerçekten bu emzirmeyle ilgili her konuda çok üzülüyorum
Yarın getirecekti sorayım tekrar öyle alayım teşekkür ederimSağol kuzucum
Canım eğer hastane tipini henüz kiralamadıysan mutlaka çift başlıklı kirala. Zamandan çok büyük tasarruf.
Sorma canım valla o kadar canım yanıyor ki mememi kesip atası geliyor ve bu kadar emzirmek isterken sürekli bunu yaşadığım için çok üzülüyorum.
Bizle alakalı değil bu konuda kendine haksızlık etme. Bazı bebişlerin kendi tercihi yapacak birşey yok. Biz bir damla anne sütü alsınlar diye elimizden geleni yapıyoruzYarın getirecekti sorayım tekrar öyle alayım teşekkür ederim
Keşke emseydi hala kendimi sorguluyorum neyi yanlış yaptım diye. Keşke bizde ilk günden beri emzirebilseydik
İnsna yine de sorguluyor işte ama yolsa evet gerçekten hepimiz uğraştık hepimize kendim yğraşmoş gibi şahit oldum, hepsi sağlıklı olsun kuzularımızınBizle alakalı değil bu konuda kendine haksızlık etme. Bazı bebişlerin kendi tercihi yapacak birşey yok. Biz bir damla anne sütü alsınlar diye elimizden geleni yapıyoruz
Kız ben de onu diyorum varya. Ben sanmıyorum annem beni 2 saatte bir emzirsin shhshxAy gerçekten şansa bala büyümüşüz bizler de, annem diyo ben size her şeyi yediriyordum kardeşin bronşit diye 2 haftalık çocuğa bıldırcın yedirdim pekmez verdim öyle iyileşti diyo ben şok nendndjdksks bal vs de vermiş hep yaşımızı beklemeden
Kız varya giriyorum okuyorum alıntı alıyorım bişi oluyor pat çıkmak zorunda kalıyorum hdjxjc iyiyizz çok şükür canım. Evden çalışıyorım ya aşırı zor yoğun
Evet ya iki bebeyle daha zor vallaAyy kızlar cok yogun bır gundubugunu bebıtoya ayırdık bı yandanda evde temızlık yemek operasyonu,sonra bızımkının kolık krızı tuttu dısarı cıkardık dısardada aglayınca esım kucagınanaldı ben bebek arabasını suruyodum,ayagı burkuldu esımın cocugun yuzu halıyle omzuna carptı oyle bı agladıkı cocugum esımı oracıkta bogabılırdım aglaya aglaya uyudu mınnosum.yarın doktora goturmeye karar verdık bu sıralar aşırı kendını kasma ıkınma terleme kıpkırmızı olma durumu var.hani gececektı ya bu meret korkmaya basladım bagırsagında bı sorunmu var dıye,bakalım ultrason falan yapsınlar bı içime bı kusku dustu. Delallll yapıyomu kuzum senın bebıste boyle sınırlenıyo ıkınıyo kızarıyo terlıyo sonrada aglıyor.
warcrew canım fundayı sormussun kendıde gorur gırınce ıkı cocukla fazla gıremıyor düşün çarpı iki bebito
Jsbdhsjdjndjd ben de öyleyim ya boş kalinca okuyorum slintiliuorum duruyor sonra parca padca yazip yazıp çıkıyorum en son yolluyorum sjbdjsjdkdKız ben de onu diyorum varya. Ben sanmıyorum annem beni 2 saatte bir emzirsin shhshx
Kız varya giriyorum okuyorum alıntı alıyorım bişi oluyor pat çıkmak zorunda kalıyorum hdjxjc iyiyizz çok şükür canım. Evden çalışıyorım ya aşırı zor yoğunyazlığa gidicem toparlanıyorum. Orda en azından annem bakar rahatlarım.
Ben gece uyanmiyorum zaten gec uyuyorum uyanınca da gözüm acik olmuyor bayılıyorum resmen snbdjsndn ilk baslarda 2 saatte bir emzirdigmiz için gece hasbihalleri boldu jsnxjskkdkdipeksi19 ipektoşum sen nasıl oldun ayagın ıyı oldumu eskısı gıbı?gecelerı gozum uykudan acılmadıgı ıcın gelemıyorum cok
Kuzu buaralar okadar ıkınmıyor ama huysuzlugu tutunca öyle bir agliyorki resmen aglama şekli degisti. Kipkirmizi olana kadar ve nefesi kesilene kadar agliyor hemen kucagima aliyorum kendine gelsin diye zor sakinleşiyor. Yani dedigin gibi 4 aylik oldular gececek diye bekliyoruz ama gecmiyor bu hafta bizde goturcez detayli baktircaz icim gidiyor oyle aglayinca yazik kuşumaAyy kızlar cok yogun bır gundubugunu bebıtoya ayırdık bı yandanda evde temızlık yemek operasyonu,sonra bızımkının kolık krızı tuttu dısarı cıkardık dısardada aglayınca esım kucagınanaldı ben bebek arabasını suruyodum,ayagı burkuldu esımın cocugun yuzu halıyle omzuna carptı oyle bı agladıkı cocugum esımı oracıkta bogabılırdım aglaya aglaya uyudu mınnosum.yarın doktora goturmeye karar verdık bu sıralar aşırı kendını kasma ıkınma terleme kıpkırmızı olma durumu var.hani gececektı ya bu meret korkmaya basladım bagırsagında bı sorunmu var dıye,bakalım ultrason falan yapsınlar bı içime bı kusku dustu. Delallll yapıyomu kuzum senın bebıste boyle sınırlenıyo ıkınıyo kızarıyo terlıyo sonrada aglıyor.
warcrew canım fundayı sormussun kendıde gorur gırınce ıkı cocukla fazla gıremıyor düşün çarpı iki bebito
HEm is hem bebe zor olur gercekten haklsn cnm. Yazlikta keyif yaparsin biraz annen varsaKız ben de onu diyorum varya. Ben sanmıyorum annem beni 2 saatte bir emzirsin shhshx
Kız varya giriyorum okuyorum alıntı alıyorım bişi oluyor pat çıkmak zorunda kalıyorum hdjxjc iyiyizz çok şükür canım. Evden çalışıyorım ya aşırı zor yoğunyazlığa gidicem toparlanıyorum. Orda en azından annem bakar rahatlarım.
Geçmiş olsun ayağın mı kırıldıEbet canım emziriyorum bir d edersek imom latte alıyorum
Ya gerçekten mi bunu bilmiyordumiyi beslenmeye çalışıyorum hunharca yiyorum ama biraz kemiğe yüklenmem gerek sanırım korktum şimdi sadece yatınca bu hissiyatı yaşıyorum belki de ayağım kırıldıgı içinde güçsüz kaldılar
Ay bende ilkinde yaşadım bunu ikincide çok korkuyorum diyeti de beceremedim zaten boğazıma hakim olamıyorum bir boğa burcu olarakasonrs da vicdan azabı yapıyorum
Arkaya puseti kemeri bağla canım bir şey olmaz ağlarsa da soğuk kanlı ol sağa çeker bakarsın panik yapıp arkanı dönme dikiz aynasından bakmaya çalış pusetin tutamaç yerine sallanan oyuncaklar takabilirsin dikkatini çeker
Benımkıde erken yatıyor gece uykusuna,gece uykuyu almıs oluyor tam ben yatıyorum o uyanıyor napıyoruz gece cogu zaman hatırlamıyorumBen gece uyanmiyorum zaten gec uyuyorum uyanınca da gözüm acik olmuyor bayılıyorum resmen snbdjsndn ilk baslarda 2 saatte bir emzirdigmiz için gece hasbihalleri boldu jsnxjskkdkd
İyi maşallah.bızımkıde ıyı olmustu baya 3 gundur boyle degısık bı ıkınma cıkardı kendını sıka sıka,o nefes kesılene kadar aglama haftada bır yokluyor bızıde.bende anlamadım delalcıgım doktor gecer demıstı 3-4 ay arası hani 4aylık oldu daha degısık sekıl degıstırdı,bende acaba bagırsagında bı sorunmu var dıye işkillendim.zaten işkillenmek benım gobek adımKuzu buaralar okadar ıkınmıyor ama huysuzlugu tutunca öyle bir agliyorki resmen aglama şekli degisti. Kipkirmizi olana kadar ve nefesi kesilene kadar agliyor hemen kucagima aliyorum kendine gelsin diye zor sakinleşiyor. Yani dedigin gibi 4 aylik oldular gececek diye bekliyoruz ama gecmiyor bu hafta bizde goturcez detayli baktircaz icim gidiyor oyle aglayinca yazik kuşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?