- 11 Temmuz 2024
- 2.204
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.321
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.421
Oy maşallah kuzuya bakalım bizimde ilerleyen zamanlarda olurEvet canım birkaç zamandır daha iyi yapıyor normalde sokamıyordu tam ağzınayine de denk getiremediği zamanlar oluyor tabi
Büş yerim bu minnoşu gerçekten çok saçlı yerim şimdiden parklara da gidermişEki Görüntüle 3610579
Bizim kız sactan ibaret geldi sjdbhsbdjdjdjnd
Benimki uyuduktan sonra attığı için ağzından snbdjsnd hiç böyle bir güncelleme gelmedi onakız diğer alıntıların kacti helal olsun sana maşallah kuşuna sevindim yavaştan da olsa düzene gitmesine inşallah daha da düzene girer
Seviyo parkı hanfendi kedileri, çocukları, ağaçları izliyo xjdnndnd karnı açıksa bile ağlamıyor eve girene kadar sjbsjsdjdjBüş yerim bu minnoşu gerçekten çok saçlı yerim şimdiden parklara da gidermiş
Bizimkide parka gidince agliyorSeviyo parkı hanfendi kedileri, çocukları, ağaçları izliyo xjdnndnd karnı açıksa bile ağlamıyor eve girene kadar sjbsjsdjdj
Büyük adam sevmiyor demekki parkı shbdjddjjdBizimkide parka gidince agliyor
Maşallah ya ne kadar tatlıEki Görüntüle 3610579
Benimki uyuduktan sonra attığı için ağzından snbdjsnd hiç böyle bir güncelleme gelmedi onakız diğer alıntıların kacti helal olsun sana maşallah kuşuna sevindim yavaştan da olsa düzene gitmesine inşallah daha da düzene girer
Henüz öremiyoruz anca bu kadar oluyo djdbbdndjdjMaşallah ya ne kadar tatlısaçlarını ör bunun dolaşacak
Yaaaa tipe bak yesinler senin süslü saçlariniHenüz öremiyoruz anca bu kadar oluyo djdbbdndjdj
Eki Görüntüle 3610610
Sarı mı saçı? Benimki de kelBebişleriniz saçlı mı kızlar ya ben ve eşim bol saçlı olmamıza rağmen benim kızım bildiğiniz kelbirsürü bandana almıştım takıp çekerim diye ama kayıyo kafadan gidiyo
Oy bu minik fıskiyeleri yerimHenüz öremiyoruz anca bu kadar oluyo djdbbdndjdj
Eki Görüntüle 3610610
Maşallah ne güzel uzamış saçıEki Görüntüle 3610579
Oy bu minik fıskiyeleri yerim
Karnımdan böyle çıktı bunun az kısası xjxbjdnxjd dökülür mü bilmiyorumMaşallah ne güzel uzamış saçıbenim kızın bir yaşında anca uzar bukadar heralde
Kız olsa bizimkide toplanacak oldu ama biz havaya kaldırıyoruz yana kendi kalkık geziyor doğuştan fönlüymüş babası öyle diyorHenüz öremiyoruz anca bu kadar oluyo djdbbdndjdj
Eki Görüntüle 3610610
Galiba bizim bebekler abla abi oluyor artık
Ya ahah yerim o keltoş kafayı açık renk olacak ama belliMaşallah ne güzel uzamış saçıbenim kızın bir yaşında anca uzar bukadar heralde
Uhhu çok havalı küçük beyefendiKız olsa bizimkide toplanacak oldu ama biz havaya kaldırıyoruz yana kendi kalkık geziyor doğuştan fönlüymüş babası öyle diyor
Galiba bizim bebekler abla abi oluyor artık
Aslında sarı da değil kestane kızıl arası bi renkSarı mı saçı? Benimki de kelçok az var . Benim dikkatimi çeken koyu saç olanlarda çok var sarı bebeler kel gibime geliyor
Yaffff maşallah maşallah bu neeeEki Görüntüle 3610579
Fonleyin derdim ama aynen doğuştan fönü var bebeninKız olsa bizimkide toplanacak oldu ama biz havaya kaldırıyoruz yana kendi kalkık geziyor doğuştan fönlüymüş babası öyle diyor
Ben de şaşırmıştım shbdjdbdjdjdhdYaffff maşallah maşallah bu neee
Amanıınnn maşallah kim der ki erkekKız olsa bizimkide toplanacak oldu ama biz havaya kaldırıyoruz yana kendi kalkık geziyor doğuştan fönlüymüş babası öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?