- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.441
Ayy bizimki de böyleMaşallah ne güzel uzamış saçıbenim kızın bir yaşında anca uzar bukadar heralde
En saçlı senin kızın olacak bak görürsünMaşallah ne güzel uzamış saçıbenim kızın bir yaşında anca uzar bukadar heralde
Büyük bir şok hemdeYa ahah yerim o keltoş kafayı açık renk olacak ama belli
Uhhu çok havalı küçük beyefendi
Evet eskidik geçen yıl bu zamanlar heyecanlı bekleyişler en güzel haber almalar
Sen gerçi şok olmuşsundur bayağı bir kendine gelememişsindir arası kısa olunca
İnşallah, bana çekerse benim saçım hem uzun hem gür bakalımEn saçlı senin kızın olacak bak görürsün
Ben galiba bebeğimin yerine de döktüm wjdbjsndjd onda bir iki tel denk gelirsem o kadar, bende saç bitti skdbsjdbBenim bebemin saçları çok dökülüyor her yer kıl, öptükçe ağzımız saç oluyorkel kaldı resmen jdkdksksksk
Bak olabilir dkdjehjejeksldlc kel kalmayalım başka bişey istemiyom ndndjdnckc benim çnceden de çok dökülüyordu hamilelikte durmuştu şimdi tekrar başladıBen galiba bebeğimin yerine de döktüm wjdbjsndjd onda bir iki tel denk gelirsem o kadar, bende saç bitti skdbsjdb
Maşallah saçlı bi oğlan dahaaaBende toka takmistim kereme öglen
Evet canım öyle biliyorum ben deKızlar menenjit aşısından sonra banyo serbestti değil mi
Hahahahaha ben benimkini saçlı sanıyordum değilmiş ndjsjskwkwkqoqoKızlaaar maşallah bebıslerınıze nasıl sacları varben oglumu keltoşum diye sevıyorum
Aaa sen bensin snsbjsndjdndBak olabilir dkdjehjejeksldlc kel kalmayalım başka bişey istemiyom ndndjdnckc benim çnceden de çok dökülüyordu hamilelikte durmuştu şimdi tekrar başladı
Yapiliyor diye biliyorumKızlar menenjit aşısından sonra banyo serbestti değil mi
Benımde aşırı sacım dokuluyor sadece banyoda degıl normalde bıle elımı attıgımda bır topar saç gelıyor ve yanlarım acıldıAaa sen bensin snsbjsndjdnd
Yapiliyor diye biliyorum
Tek çözüm kabullenmek galiba... Yerine geri gelsin de sorun yok gelmezse işte o zaman diskoBenımde aşırı sacım dokuluyor sadece banyoda degıl normalde bıle elımı attıgımda bır topar saç gelıyor ve yanlarım acıldıinşallah kel kalmadan durur.cozum bulursanız banada soyleyın
Cnm bse sorcam. Hani doktor bizede probiyotikli damla verdi onun yan etkisi oluyormu. 2 gundur aksamlari cok kotu agliyor mememde kivraniyor ilacmi dokundu anlamadik yaaKızlaaar maşallah bebıslerınıze nasıl sacları varben oglumu keltoşum diye sevıyorum
Haydaa iyi gelecek derkenCnm bse sorcam. Hani doktor bizede probiyotikli damla verdi onun yan etkisi oluyormu. 2 gundur aksamlari cok kotu agliyor mememde kivraniyor ilacmi dokundu anlamadik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?