2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Büyük bir şok hemde

Ben galiba bebeğimin yerine de döktüm wjdbjsndjd onda bir iki tel denk gelirsem o kadar, bende saç bitti skdbsjdb
Bak olabilir dkdjehjejeksldlc kel kalmayalım başka bişey istemiyom ndndjdnckc benim çnceden de çok dökülüyordu hamilelikte durmuştu şimdi tekrar başladı

mslsnm canım sımdı gıden doktorunada mesaj attım da demır damlası ıcın oda kılosuna gore 28 damla demıs.gecen yazmıstın ama emın olmadıgım ıcın bısey dememıstım,dıger dr un verdıgı kagıttada 14*2 yazıyordu

Eklentiler

• IMG_8301.webp
    9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bugun tam 4 aylık oldu mınnosumvee cok ılgınctır aynı anda bazı guncellemeler geldıgunduz uykusu toplasanız 1 saat koca gunsımdıde uyutmaya calısıyorum bakalım neler olacaksonra annem benım yanımdan ıcerı goturdu bı ara poyrazı vee oyle bır agladıkıı benden aldı dıye anlatamam sıze gozlerınden yaş aka akakımseye gitmesinler aferimm analarından başka

Aaa sen bensin snsbjsndjdnd

Yapiliyor diye biliyorum
Benımde aşırı sacım dokuluyor sadece banyoda degıl normalde bıle elımı attıgımda bır topar saç gelıyor ve yanlarım acıldıinşallah kel kalmadan durur.cozum bulursanız banada soyleyın

Benımde aşırı sacım dokuluyor sadece banyoda degıl normalde bıle elımı attıgımda bır topar saç gelıyor ve yanlarım acıldıinşallah kel kalmadan durur.cozum bulursanız banada soyleyın
Tek çözüm kabullenmek galiba... Yerine geri gelsin de sorun yok gelmezse işte o zaman disko

Cnm bse sorcam. Hani doktor bizede probiyotikli damla verdi onun yan etkisi oluyormu. 2 gundur aksamlari cok kotu agliyor mememde kivraniyor ilacmi dokundu anlamadik yaa
Haydaa iyi gelecek derken ben prebıyotıgı 4 aydır sureklı kullanıyorum kuzum onun dokuncagını sanmam ılac degıl zaten,ama dıgerlerını ıyı bı oku ınternetten arastır.mesela şöyle ornek vereyım dr bıze ılk aylarda metsil vermıstı,gaz gıderıcı Allahım cocuk kıvranmaktan mahvoldu o damlada ıkı kere denedım ıkısındede aynı oldu attım çöpe gitti.deneme yanılma yapman lazım ama ben prebıyotıkten oldugunu sanmıyorum dıgerlerını kesıp bı dene derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…