2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Şu yalandan yere kesenler nasıl hesap verecek bilmiyorum. Yani kadın doğurabiliyor, ne diye kadına çektiriyorsunuz bunu. Bir noktadsn sonra alışkanlık ve bencillik hakim geliyor galiba..
Bunun galiba biraz da sebebi kendi yırtılırsa dikmek çok zor oluyor dokular kaynaşmıyormuş. Dümdüz kesince dikiyorlar eski haline geliyor.

Kiz sen kandirikci misin sjdhjsdnsbdj vay seni sjdbsjndjd ya herkesin var kötü tecrübesi sen anlatsaydin da ben vazgecmezdim sanırım o an herkesde değişiklik gösteriyor işte icine girmeden de anlayamiyorsun anlayinca çok geç oluyor skdjdj
Şu yalandan yere kesenler nasıl hesap verecek bilmiyorum. Yani kadın doğurabiliyor, ne diye kadına çektiriyorsunuz bunu. Bir noktadsn sonra alışkanlık ve bencillik hakim geliyor galiba..
Öyle gerçekten biraz daha sabirla bekleyip anneyi rahatlatsakar zaten belki daha kolay olacak her şey
Açılın ben sezaryen oldum bir 10 gün falan dikişler acıyor tabii 7 kat kesiliyorsunuz sonuçta. İlk günler çok zordu sonra gittikçe acı azaldı. Yine olsa yine sezaryen derim
Hoşgeldin puskevit sesin çıkmıyor ajdhsjhdiwjdihdjd

Çoluk çocuk yoruyor be pek giremiyorum

Yalnız benim eksi tarafım vardı ben acı insanı değilm acı ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız yapmak isteyenleride etkilememeliydim dayanıklılar vardır diye, genede halen iyi bahsetmeye çalışıyorum

Evde işe güce koşturmanın yanında birde bebeği taşıyoruz bu iki katı yorgunlul katıyor anneye ama anlayan varmı yok nedense hep eşim benden daha çok yoruluyor nasıl oluyor anlamadım bende

Çoluk çocuk yoruyor be pek giremiyorum
Ah o eski puskevit kalmadi sjsbhsndjndjd
Aynen boşuna kimseyi korkutmaya gerek yok snbdjendjdn

Acelya A sjjdjdjdjsjajajsks ben de 30a yakın dikişiö var bacağıma doğru diyip nasıl hala kolay oldu diyebiliyor diyordum cldksjsjjakakskaks
Ben de sezeryan oldum ve gerçekten çok memnundum suni sancı çekmek işkence gibiydi enerjim kalmamıştı hiç çok şükür geçti bitti max 2 haftada kendime gelmiştim ben de

Maşallah kuzumayok ben yaptırmadım daha.hiç fırsat olmadı henüz kıyamadım sanırım birazdaevet o hissi çok iyi biliyorum doya doya tadını çıkarsenın ne zaman iş başı?saat 4 te cıkıyorum bari onu sagladılarda azda olsa vakıt gecırebılcem oglumla..bazen dıyorum ayrıl gitsin sonra diyorum 9 yıl daha dayan emeklılıge hak kazan sonra ayrılırsın.evlat herseyden agır basıyor ya cok baska bıseymıs

Ben en başından beri vajinal doğum istiyordum doktorumdan da çok memnundum hiçbir sıkıntı yok vajinal olabilir dedi, 39+6 da sabah kontrol için gitmiştik eşimle nstde sancı çıkmadı nstyi doktora göstermek için sıra beklerken sancı vurmaya başladı doktor nstyi görünce yok sancı dedi ama ben beklerken başladı deyince, yine nstye git bide ebe çatı muayenesi yapsın dedi nstde hafif sancı çıktı çatı muayenesinde de 4 cm açıklık vardı. Doktor yatış verdi doğum olucak dedi tabi beni bi panik bavulum hicbirseyim yanımda değil diye. Ebeler çok iyiydi çok memnun kaldım 13:30 da suni sancı verdiler herhalde doğumu hızlandırmak için ama yok böyle sancı. Ağrı eşiğim yüksektir dayanikliyimdir ama bu bambaşka bişeydi. Pilates topunda zıplatıyordu ebe sonra kontrol sonra ıkın falan derken o ağrılarla kaç saat geçti bilmiyorum. Ebe epidural ister misin deyince tamam dedim yeter ki sancılar hafiflesin ağrıdan doğru düzgün ıkınamıyordum. Epidural yapıldı ama hicbirsey hissetmedim diye birşey olmadı kısa süreli sancılar hafifledi gibi ama sonra tam gaz devam. Herhalde geç yapıldı epidural. Ebe çok iyi yönlendirdi ama beni. En son doğmasına yakın doktorum geldi o yaptırdı doğumu bebek çıkınca yok böyle bir hafifleme. Kesi atmış mesela hic hissetmedim bile biraz beklicen dikiş aticam deyince öğrendim. Ama iki dikiş attı ve estetik dikişi yaptım dedi doğum yapmamış gibi olucak dedi. Hemen de ayaklandım hastanede bebekle ilgilendim ertesi gün de fotoğraf çekimi yaptık. 1 haftaya yakın dikiş yerleri ağrısı vardı ve bel ağrısı sanırım epiduralden. Doğumdan hemen sonra eşime dedimki bidaha yok ikinciyi düşünmeyiz artık. Ama yine hamile kalsam sanırım yine vajinal yaparım. Ama kimle konuşsam suni sancı dayanılmaz ağrıyı yapanmış yoksa normal sancılar daha hafifmiş bilemedim. Suni sancı 13:30 da verilmeye başladı kızımı 16:35 de doğurdum.

Selam bacikolar nasılsınız yine doğum şekli mi konuşuyorsunuz ay bu bizim doğum travmalarımız bitmez Gerçekten çok zor ikisi de ikisinin de zorlukları var bazıları çok hafif geçiriyor bazıları zor işte değişiyor durum bende iki sezeryanlı olarak ikincide mafoldum ayağa kalkamadım uzun süre oturamadım otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum eve geldikten sonraki süreç çok kötüydü hastanedeki ağrı kesicilerin etkisi kesilince başladı aman göğüs yaraları mı dersin o dikişlerle emzirmek ayrı bir ızdırap emzirmesen bebek sarılık oldu yükselecek pozisyon alamıyorsun sezeryan yarandan ayy gerçekten bir iki haftam kabus gibiydi kırkım çıktı derken de ayağını kırdım üstüne tam oldu Benim ikinci istiklal marşı ve kapanış şeklinde Çok şükür atlattık o günleri

Hiç belli değil ne kadar izin verirlerse o kadar gel dedikleri an çıkıp gitmek zorundayım malesef

Evde işe güce koşturmanın yanında birde bebeği taşıyoruz bu iki katı yorgunlul katıyor anneye ama anlayan varmı yok nedense hep eşim benden daha çok yoruluyor nasıl oluyor anlamadım bende
Senin bir de iki tane bebek Allah bağışlasın çok zor ben biriyle pertim

Sezeryan oldum süreç berbattı vajinal olsaydı da çok kolay olacağını sanmıyorum hepsinin zorluğu ayrı

Bende eve gelınce benı ambulansla gerı goturun ben bu acıyla yuruyemem demıstımsonrasında poyraz hastalınca koşa koşa kucagımda onu hastaneye goturmustum..vay bee zaman ne hızlı gectı..bıde ben benım dr a aklı olan sezeryan olmaz dedım sen normal dogumu hıc yapamazdın dedıbence dogum bir karakutu,kımse kımseyı korkutmamak ıcın anlatmıyor

Hiç belli değil ne kadar izin verirlerse o kadar gel dedikleri an çıkıp gitmek zorundayım malesef
Demezler ınsallah müdürün iyiyse bir sorun olmazbenım sansımdan müdür degıstı yeni ve gel dedi,gelmezsen dönüşte yerını bulamayabılırsın dedı

Ya ahah Analık işte kuzum nelere katlanıyoruz ne fedakarlıklar veriyoruz umarım evlatlarımız büyüyünce kıymetimizi bilir hayırlı evlat olurlar
Gerçekten öyle herkesin acısı kendine zor valla doğum başlı başınca zor bir durum Geçen yıl bu zamanlar acaba hamilemiyimlerden 4. Aya giriş yaptık

Bak bu doğru ben hamişken, yeni doğum yapanların gruplarına bakardım ve deli gibi düşünürdüm ne yapsam diye.. Şimdi yazarken bu sebeple dikkat ediyorum, çünkü biliyorum, sessiz gözler var bu yorumların üzerinde. Gelip geçiyor ama gördükleri gibi :)

Kesinlikle doktor farkı. Anestezik doktoru da dahil. İğneyi yapıp geçen de var, konumlandırıp sıkıca tutturan da. İşte bu bel ağrıları-baş ağrıları, dikkatsiz anestezi yapan dr yüzünden oluyor. Ben anestezi doktorunu ilk defa gördüm ameliyatta. Beni konumlandırıp, sıkıca tutturdu asistanlarına. İstesem de hareket edemezdim ama beni de tembihledi hareket etmeyeceksin diye. Acaba her doktor bunları yapıyo mu? Sanmam. vicdanlı ve işinin ehli olmak çok başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…