- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.661
Benimki de dönmüyor. Yüzüstü de yastık olursa seviyo biraz daha iyi duruyo ama doktor yastıksız düz zemine de koyun dedi, o şekilde huzursuz oluyo çok zorlamıyorumKızlar hepinizin bebişleri dönüyor mu? Benimkinde tık yok daha , yan falan da dönmüyor , tummy de en fazla 3-4 dakka duruyor, aklıma geldikçe tummy koymaya çalışıyorum , kafasını daha iyi kaldırıyor ama , karşısına oyuncakta koysam kısa sürede mızıldamaya başlıyor.. İlkide 8-9 aylıkken dönmüştü , sonrasında hemen emeklemişti, bu da mı abisi gibi tembel olacak acaba
Evet cidden öyle ChatGPT sağolsun ondanda baya destek aldımBen belki girmediysem sebebi burdan aldığım destektiro yüzden gel her sıkıldığında, canını biri sıktığında, boş muhabbete bile gelebilirsin kafan dağılsa bile sana kâr
Benimki yüz üstünden sırt üstü dönüyor ama tersini yapamıyor halaKızlar hepinizin bebişleri dönüyor mu? Benimkinde tık yok daha , yan falan da dönmüyor , tummy de en fazla 3-4 dakka duruyor, aklıma geldikçe tummy koymaya çalışıyorum , kafasını daha iyi kaldırıyor ama , karşısına oyuncakta koysam kısa sürede mızıldamaya başlıyor.. İlkide 8-9 aylıkken dönmüştü , sonrasında hemen emeklemişti, bu da mı abisi gibi tembel olacak acaba
İlk başta destekli koyuyordum , şimdi sert zemine desteksiz koyuyorum ama mızırdamaya başlayınca alıyorum bende zorlamıyorum , zaten yoruluyor çok , alınca şöyle bir derin nefes alıyor , km'leece koşmuş gibi şapşikBenimki de dönmüyor. Yüzüstü de yastık olursa seviyo biraz daha iyi duruyo ama doktor yastıksız düz zemine de koyun dedi, o şekilde huzursuz oluyo çok zorlamıyorum
Birkaç defa benimki de döndü öyle , tesadüfen ama kendini dengeleyemeyince dönüverdi , şimdi daha emin duruyor tummy de o yüzden öyle de dönmüyor , sağ sol dönme egzersizleri falan da yaptırıyorum ama hala niyeti yok gibiBenimki yüz üstünden sırt üstü dönüyor ama tersini yapamıyor hala
Benimki de başta öyle döndü sonra sürekli dönmeye başladı canım yüz üstü çok bırakıyorım ben öyle rahat ettiği için bi bakıyorum sırt üstü dönmüş, beşikte de yüzüstü uyutuyorum bakıyorum sırt üstü dönmüşİlk başta destekli koyuyordum , şimdi sert zemine desteksiz koyuyorum ama mızırdamaya başlayınca alıyorum bende zorlamıyorum , zaten yoruluyor çok , alınca şöyle bir derin nefes alıyor , km'leece koşmuş gibi şapşik
Birkaç defa benimki de döndü öyle , tesadüfen ama kendini dengeleyemeyince dönüverdi , şimdi daha emin duruyor tummy de o yüzden öyle de dönmüyor , sağ sol dönme egzersizleri falan da yaptırıyorum ama hala niyeti yok gibi
Ay evet yaaa çok çabuk geçtiKızlar, ocak grubuna baktım da ek gıda muhabbetleri başlamış. Şaka maka ek gıda dönemine az kaldıkese göründü mü diyorduk, dün gibi uraz 4,5 aylık oldu. Yedek tabak kaşık mama önlüğü fln aldım dün. Ayy çok heyecanlı
Oioi almıştım hamileyken, diğerleri yedek aldım. Bime arılı tabak ve kaşık gelmiş onları da alsam mı acaba diye düşünüyorum ama abartı olur mu acabaAy evet yaaa çok çabuk geçtineler aldın kız çekip atsana
Allah göstermesin biz de dikkat edelim her an her şeyi yapabilecek aylardalar zatenKizlaaarrr bugün var ya omrumden ömür gitti. Bebeler artik hareketlenmeye başladılar yani dönem anlamında söylüyorum. Bizim kafa şekli bozuk olduğundan yana yatırıyorum ama kolay kolay ayrılmayız yanindan bu zamana kadar da agirligina yüzüstü döndüğü olmamisti. Duvara bakacak şekilde kanepeye yan koydum ve en fazla 5 dk ligina yatak odasına ayrıldım. Odadaydim sesini duyar gibi oldum salona girip bir baktım çocuk uykuda kanepenin sırt kısmı ile yastık arasında yüzüstü sıkışıp kalmış. Yanına yaklaşmaktan kontrol etmekten o kadar korktum ki bir ter bastı, elin ayağım titriyordu. Ses de çıkmıyor. Neyse yaklaştım bir kaldırdım uyuyormuş. Allah korumus, şükürler olsun. Hala aklıma geldikçe başım dönüyor. Aman kızlar 1 saniyeligine bile ayrilmayin ne olur. Artık bebeislerimizin ne yapacağını kestiremeyeceğimiz döneme girdik. 5 dakikada olan şeye bak. Normalde donmez ama agirligi mi itti ne hayatımın en kötü aniydi.
Ben deeeeeeeeeeNe güzel bir yıldır rahattım hiç özlememişim valla ya
Benimki de donmuyordu yeni yeni yan dönüyor uyurken bazen yan buluyorum onu gelişimleri tıpatıp ayni olmuyor döner zamanlaKızlar hepinizin bebişleri dönüyor mu? Benimkinde tık yok daha , yan falan da dönmüyor , tummy de en fazla 3-4 dakka duruyor, aklıma geldikçe tummy koymaya çalışıyorum , kafasını daha iyi kaldırıyor ama , karşısına oyuncakta koysam kısa sürede mızıldamaya başlıyor.. İlkide 8-9 aylıkken dönmüştü , sonrasında hemen emeklemişti, bu da mı abisi gibi tembel olacak acaba
Zamanla alışır ipek de durmuyordu şimdi kollarini kontrol edebilse emeklemek üzere şoklar yaşıyorum ol fenaBenimki de dönmüyor. Yüzüstü de yastık olursa seviyo biraz daha iyi duruyo ama doktor yastıksız düz zemine de koyun dedi, o şekilde huzursuz oluyo çok zorlamıyorum
Boşver anam yardim ediyo mu ediyo şuan benden daha akıllı gpt ben yarım akıllı kaldim jsbdjshsjjskdjdjEvet cidden öyle ChatGPT sağolsun ondanda baya destek aldımakılsız falan ama kafa mı dağıttı kerata
Evet ya ndbbdbdbdb ben ek gıda için heyecanlıyım djhdjdjdjd tepkilerini merak ediyorumKızlar, ocak grubuna baktım da ek gıda muhabbetleri başlamış. Şaka maka ek gıda dönemine az kaldıkese göründü mü diyorduk, dün gibi uraz 4,5 aylık oldu. Yedek tabak kaşık mama önlüğü fln aldım dün. Ayy çok heyecanlı
Hiçbir şey almamış olan ben ansbshddjdj önlükleri var biraz onlar da ağzı da akıyor diye aldım zaten ek gidalik da var bi kaç taneOioi almıştım hamileyken, diğerleri yedek aldım. Bime arılı tabak ve kaşık gelmiş onları da alsam mı acaba diye düşünüyorum ama abartı olur mu acabatamamen hevesten. Mavi önlüğü boya ve sulu etkinliklerde de kullanmayı düşünüyorum.
Ayyy muhteşem çok güzellerOioi almıştım hamileyken, diğerleri yedek aldım. Bime arılı tabak ve kaşık gelmiş onları da alsam mı acaba diye düşünüyorum ama abartı olur mu acabatamamen hevesten. Mavi önlüğü boya ve sulu etkinliklerde de kullanmayı düşünüyorum.
Haha dün annem diyor ki, anasının da mama tabağı vardı yaEvet ya ndbbdbdbdb ben ek gıda için heyecanlıyım djhdjdjdjd tepkilerini merak ediyorum
Hiçbir şey almamış olan ben ansbshddjdj önlükleri var biraz onlar da ağzı da akıyor diye aldım zaten ek gidalik da var bi kaç tanebu tabaklardan almayi düşünmüyorum ama kaşık alıcam bu mavi önlüğün pembesinden var bende de hem aktivite hem de kendi eline alıp yiyecegi seylerde kullanılabilir
Kendim yedirirken normal tabağa koymayı düşünüyorum eline de veririm verilebilecek olanları öyle yer oldu bitti maşallah sjbdjsbdjd kaşık da olur ama belki damaklarina zarar verir diye emin değilim o yüzden alıcam zaten sjsndjds koku kalma durumu oluyormuş tabaklarda ne yaptiysam çıkmadı diyenler var önce böyle gideyim baktım olmuyor bu tabaklarinda denerim diye düşünüyorumHaha dün annem diyor ki, anasının da mama tabağı vardı yakoyuyorduk porselen tabağa, tatlı kaşığıyla devam
Güzel günlerde kullanın canım hepsi çok tatlış görünüyorOioi almıştım hamileyken, diğerleri yedek aldım. Bime arılı tabak ve kaşık gelmiş onları da alsam mı acaba diye düşünüyorum ama abartı olur mu acabatamamen hevesten. Mavi önlüğü boya ve sulu etkinliklerde de kullanmayı düşünüyorum.
MaalesefRegl olduğumuzda cidden sütümüz azalıyo mu ya bugün resmen göğüsler dolmuyor bi türlü
Evet sağıp deniyim bi bakıyım dedim çok çok az geliyo geç regl olanlara özendim şimdikMaalesefilk olduğumda sürekli sağım yaptığım için fark etmiştim bariz bi azalma vardı
Regl dönemi bitince normale dönüyor bence canım ğzülmeEvet sağıp deniyim bi bakıyım dedim çok çok az geliyo geç regl olanlara özendim şimdik
Kesinlikle azalıyorRegl olduğumuzda cidden sütümüz azalıyo mu ya bugün resmen göğüsler dolmuyor bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?