2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar ya bu gündüz uykularını napıyorsunuz. Uyutuyoruz sorun yok ama kolumdan bırakamıyorum hemen uyanıyor.
Yatağa uzanıyoruz ikimiz de. Kaşlarına dokunuyorum mayışıyor. Uyuyunca yatağına alıyorum. Bazen olmuyor. memede sakinleşip uyuyor. Hala düzen yok kısaca.. Ama en zoru 2. Aydı hep kucakta uyurdu. Bırakınca uyanırdı. Meğer yavruma mama dokunuyormuş. Mamayı değiştieimce rahatladı. Bir de yavaş yavaş kucakta uyutma işini bıraktım.

Kızlar ya bu gündüz uykularını napıyorsunuz. Uyutuyoruz sorun yok ama kolumdan bırakamıyorum hemen uyanıyor.
Benimki de gce gündüz üzerimde uyuyordu bırskınca hep uyanıyordu, 4. Aya yakın düzeldi biraz, mayışıncs yatapa koyup oışpış yapıyorum emzik takıyorım uyuyor öyle çoğu zaman bi de yüzüstü uyuduğı için öyle bırakıyorum

Benim tek problemim annelik depresyonuydu beden olarak başka bi problem yaşamadım . Tekrar düşünmüyorum ama düşünseydim yine vajinal düşünürdüm

Ay yok canım allah isteyene versin bir süre düşünmüyorum, başka önceliklerim var wjdbjsndjdjdjd üremek için yapmıyorum o işi wjhdwhdvjsjdjdjd
Bende hiç ama hiç istemiyorum gerçekten kafamı toparlayamıyorum depresyondan çıkamıyorum annelik beyin sisi zaten etkisi altındayım . Buraya gelip sizle konuşmak iyi geliyor keşke daha önce yazsaymışım kızlar

Emerek mi uyutuyorsun yada kucağında mı nasıl uyumak istiyorlarsa öyle de uykuda devam etmek istiyorlar acaba yattığı yatakta mı uyutmaya çalışsan ilerleyen zmaanlarda

Benim dogumum cok kolaydi, biraz agri cektim sonra epidural aldim, 25 dakika ikindim ve pat diye cikarttim. Sonrasinda cok az acim agrim oldu, ikinci gun bayaa dogumdan onceki halimden iyi gibiydim( fiziksel olarak) ama ikinci cocugu olur da yaparsam bir sekilde ( depresyon yasayanlardanim , hala da arada geliyor bence) sezeryan olurum. Eskisi gibi degil minnosum darlik konusunda demiyorum bunu, distan gorunusu degisti tipi, duzgun dikmediler bence, bir de prolapse oldu birinci seviye, emzirme gecince azalcak dedi doktor ama bilmiyorum, pismanim vajinal dogurdugma.

Emerek mi uyutuyorsun yada kucağında mı nasıl uyumak istiyorlarsa öyle de uykuda devam etmek istiyorlar acaba yattığı yatakta mı uyutmaya çalışsan ilerleyen zmaanlarda
Benim su an boyle, memeye alistirdim, uyaninca bazen agzina almadan kokusuyla geri daliyor uykuya yeni dogum yapmis birisine memede uyutmaya alistirma sakin diye tavsiye veririm o derece

Ben belki girmediysem sebebi burdan aldığım destektir o yüzden gel her sıkıldığında, canını biri sıktığında, boş muhabbete bile gelebilirsin kafan dağılsa bile sana kâr

Ne güzel en azından o konuda sıkıntı cekmemissin bi de görüntü olarak bence de eskisi gibi değil dıştan. Hart hurt dikerlerse böyle olur.... Prolapse ne bakayim jdbdbdbd ben de keşke hiç degismese... Eski haline geliyor diyenler de kandırmış gerçekten, tamam açıklık eski haline dönüyor evet ama o arbede tamamen gecmiyormuş malesef

Sen prolapse olduğunu nerden anliyorsun yani belli oluyor mu bakınca yoksa his olarak mi anlıyorsun bi de emzirmeyle ne alakası var ki onun ilk başta kasılmalar oluyordu emzirirken onlar geçti çoktan neye yaşıyorsa eski haline cevirmistir de sarkmaya pek etkisi olduğunu sanmıyorum ben

Kizlaaarrr bugün var ya omrumden ömür gitti . Bebeler artik hareketlenmeye başladılar yani dönem anlamında söylüyorum. Bizim kafa şekli bozuk olduğundan yana yatırıyorum ama kolay kolay ayrılmayız yanindan bu zamana kadar da agirligina yüzüstü döndüğü olmamisti. Duvara bakacak şekilde kanepeye yan koydum ve en fazla 5 dk ligina yatak odasına ayrıldım. Odadaydim sesini duyar gibi oldum salona girip bir baktım çocuk uykuda kanepenin sırt kısmı ile yastık arasında yüzüstü sıkışıp kalmış. Yanına yaklaşmaktan kontrol etmekten o kadar korktum ki bir ter bastı, elin ayağım titriyordu. Ses de çıkmıyor. Neyse yaklaştım bir kaldırdım uyuyormuş. Allah korumus, şükürler olsun. Hala aklıma geldikçe başım dönüyor. Aman kızlar 1 saniyeligine bile ayrilmayin ne olur. Artık bebeislerimizin ne yapacağını kestiremeyeceğimiz döneme girdik. 5 dakikada olan şeye bak. Normalde donmez ama agirligi mi itti ne hayatımın en kötü aniydi.

Ay Allah korumuş çok dikakt etmek herek dediğin gibi şuan yeni döndüklerinden tekrar düzelemiyorlarda minnoşlar o hissi ancak analar anlar çook çok kötü bir his yaşıyormu nefes alıyormu diye kontrol etmek bende bazen uzun uyuduğunda çok korkuyorum acaba bişeymi oldu diye yaklaşırken yaşım 60 oluyor

Aman Allah korusun canım bende sessizlikten korkarım sesi gelmediği an hemen gidip bakarım ama dediğin gibi yalnız bırakmamak lazım

Bu bel baş ağrıları doktor kaynaklı mı oluyormuş ya ben de bünyem iyiymiş hiçbir yerim ağrımadı diyordum hatta iğneyi bile sinek ısırığı gibi hissettim. Anestezi yapılırken kadın doğum doktorum sarılmıştı bana o tutuyordu beni sabit, canım doktorum ya yıllar geçmiş gibi hissettim duygulandım gerçekten doktor çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…