- 29 Mart 2024
- 779
- 1.915
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.641
Yatağa uzanıyoruz ikimiz de. Kaşlarına dokunuyorum mayışıyor. Uyuyunca yatağına alıyorum. Bazen olmuyor. memede sakinleşip uyuyor. Hala düzen yok kısaca.. Ama en zoru 2. Aydı hep kucakta uyurdu. Bırakınca uyanırdı. Meğer yavruma mama dokunuyormuş. Mamayı değiştieimce rahatladı. Bir de yavaş yavaş kucakta uyutma işini bıraktım.Kızlar ya bu gündüz uykularını napıyorsunuz. Uyutuyoruz sorun yok ama kolumdan bırakamıyorum hemen uyanıyor.
Benimki de gce gündüz üzerimde uyuyordu bırskınca hep uyanıyordu, 4. Aya yakın düzeldi biraz, mayışıncs yatapa koyup oışpış yapıyorum emzik takıyorım uyuyor öyle çoğu zaman bi de yüzüstü uyuduğı için öyle bırakıyorumKızlar ya bu gündüz uykularını napıyorsunuz. Uyutuyoruz sorun yok ama kolumdan bırakamıyorum hemen uyanıyor.
Benim tek problemim annelik depresyonuydu beden olarak başka bi problem yaşamadım . Tekrar düşünmüyorum ama düşünseydim yine vajinal düşünürdümVajinal doğum yapan annişler, yorumları okuyorum, hep sorucam da yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Ben hep vajinal istedim çabuk atağa kalkmak için ama dr tansiyon sebepli asla dedi, hatta doktorla çatıştık, diğer hastaneye yönlendirme yapacaktı imza alıp ama tansiyon ve baş ağrısı ile 3 gün üstüste acile gidince doktorumu dinleyip mecburen 38. Haftada sezaryen doğum yaptım. ilk birkaç gün zordu, sonra çok çabuk toparlanıp kilo hariç eski halime döndüm. Açık konuşayım, vajinal yapan arkadaşlarımızı görseydim vajinal diye diretmezdim. Bu kadar zor mu vajinal doğum sonrası? Hep derler ki vajinal doğum sonrası kolaydır. benim sevgili mart annelerime mi denk geldi bu durum anlamadım? Bugün olsa, yine vajinal mi isterdiniz?
Bende hiç ama hiç istemiyorum gerçekten kafamı toparlayamıyorum depresyondan çıkamıyorum annelik beyin sisi zaten etkisi altındayım . Buraya gelip sizle konuşmak iyi geliyor keşke daha önce yazsaymışım kızlarAy yok canım allah isteyene versin bir süre düşünmüyorum, başka önceliklerim var wjdbjsndjdjdjd üremek için yapmıyorum o işi wjhdwhdvjsjdjdjd
Emerek mi uyutuyorsun yada kucağında mı nasıl uyumak istiyorlarsa öyle de uykuda devam etmek istiyorlar acaba yattığı yatakta mı uyutmaya çalışsan ilerleyen zmaanlardaKızlar ya bu gündüz uykularını napıyorsunuz. Uyutuyoruz sorun yok ama kolumdan bırakamıyorum hemen uyanıyor.
Benim dogumum cok kolaydi, biraz agri cektim sonra epidural aldim, 25 dakika ikindim ve pat diye cikarttim. Sonrasinda cok az acim agrim oldu, ikinci gun bayaa dogumdan onceki halimden iyi gibiydim( fiziksel olarak) ama ikinci cocugu olur da yaparsam bir sekilde ( depresyon yasayanlardanim , hala da arada geliyor benceVajinal doğum yapan annişler, yorumları okuyorum, hep sorucam da yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Ben hep vajinal istedim çabuk atağa kalkmak için ama dr tansiyon sebepli asla dedi, hatta doktorla çatıştık, diğer hastaneye yönlendirme yapacaktı imza alıp ama tansiyon ve baş ağrısı ile 3 gün üstüste acile gidince doktorumu dinleyip mecburen 38. Haftada sezaryen doğum yaptım. ilk birkaç gün zordu, sonra çok çabuk toparlanıp kilo hariç eski halime döndüm. Açık konuşayım, vajinal yapan arkadaşlarımızı görseydim vajinal diye diretmezdim. Bu kadar zor mu vajinal doğum sonrası? Hep derler ki vajinal doğum sonrası kolaydır. benim sevgili mart annelerime mi denk geldi bu durum anlamadım? Bugün olsa, yine vajinal mi isterdiniz?
Benim su an boyle, memeye alistirdim, uyaninca bazen agzina almadan kokusuyla geri daliyor uykuyaEmerek mi uyutuyorsun yada kucağında mı nasıl uyumak istiyorlarsa öyle de uykuda devam etmek istiyorlar acaba yattığı yatakta mı uyutmaya çalışsan ilerleyen zmaanlarda
Ben belki girmediysem sebebi burdan aldığım destektirBende hiç ama hiç istemiyorum gerçekten kafamı toparlayamıyorum depresyondan çıkamıyorum annelik beyin sisi zaten etkisi altındayım . Buraya gelip sizle konuşmak iyi geliyor keşke daha önce yazsaymışım kızlar
Ne güzel en azından o konuda sıkıntı cekmemissin bi deBenim dogumum cok kolaydi, biraz agri cektim sonra epidural aldim, 25 dakika ikindim ve pat diye cikarttim. Sonrasinda cok az acim agrim oldu, ikinci gun bayaa dogumdan onceki halimden iyi gibiydim( fiziksel olarak) ama ikinci cocugu olur da yaparsam bir sekilde ( depresyon yasayanlardanim , hala da arada geliyor bence) sezeryan olurum. Eskisi gibi degil minnosum darlik konusunda demiyorum bunu, distan gorunusu degisti tipi, duzgun dikmediler bence, bir de prolapse oldu birinci seviye, emzirme gecince azalcak dedi doktor ama bilmiyorum, pismanim vajinal dogurdugma.
Hayattaki şansım wjsbwhshwjhsjsjsjsj evren karşı herhaldeKizlar misafirlerimiz dondu, dort bucuk ayin sonunda sahalara geri donuldu ve hemen regl oldum
Hay şansıma diyerekten bende dün oldum…Kizlar misafirlerimiz dondu, dort bucuk ayin sonunda sahalara geri donuldu ve hemen regl oldum
Gazan mubarek olsun gelsin bel ağrıları gelsin boyun tutulmalarıBenim su an boyle, memeye alistirdim, uyaninca bazen agzina almadan kokusuyla geri daliyor uykuyayeni dogum yapmis birisine memede uyutmaya alistirma sakin diye tavsiye veririm o derece
Ay Allah korumuşKizlaaarrr bugün var ya omrumden ömür gitti. Bebeler artik hareketlenmeye başladılar yani dönem anlamında söylüyorum. Bizim kafa şekli bozuk olduğundan yana yatırıyorum ama kolay kolay ayrılmayız yanindan bu zamana kadar da agirligina yüzüstü döndüğü olmamisti. Duvara bakacak şekilde kanepeye yan koydum ve en fazla 5 dk ligina yatak odasına ayrıldım. Odadaydim sesini duyar gibi oldum salona girip bir baktım çocuk uykuda kanepenin sırt kısmı ile yastık arasında yüzüstü sıkışıp kalmış. Yanına yaklaşmaktan kontrol etmekten o kadar korktum ki bir ter bastı, elin ayağım titriyordu. Ses de çıkmıyor. Neyse yaklaştım bir kaldırdım uyuyormuş. Allah korumus, şükürler olsun. Hala aklıma geldikçe başım dönüyor. Aman kızlar 1 saniyeligine bile ayrilmayin ne olur. Artık bebeislerimizin ne yapacağını kestiremeyeceğimiz döneme girdik. 5 dakikada olan şeye bak. Normalde donmez ama agirligi mi itti ne hayatımın en kötü aniydi.
E elektroforez Grup dökülmeye başladı doğumlar gibi regl oluyoruz patır patırHay şansıma diyerekten bende dün oldum…
Diikkat et baciko tehlike başlamış bir de ikinci gelmesin…
Ne güzel bir yıldır rahattım hiç özlememişim valla ya
Aman Allah korusun canım bende sessizlikten korkarım sesi gelmediği an hemen gidip bakarım ama dediğin gibi yalnız bırakmamak lazımKizlaaarrr bugün var ya omrumden ömür gitti. Bebeler artik hareketlenmeye başladılar yani dönem anlamında söylüyorum. Bizim kafa şekli bozuk olduğundan yana yatırıyorum ama kolay kolay ayrılmayız yanindan bu zamana kadar da agirligina yüzüstü döndüğü olmamisti. Duvara bakacak şekilde kanepeye yan koydum ve en fazla 5 dk ligina yatak odasına ayrıldım. Odadaydim sesini duyar gibi oldum salona girip bir baktım çocuk uykuda kanepenin sırt kısmı ile yastık arasında yüzüstü sıkışıp kalmış. Yanına yaklaşmaktan kontrol etmekten o kadar korktum ki bir ter bastı, elin ayağım titriyordu. Ses de çıkmıyor. Neyse yaklaştım bir kaldırdım uyuyormuş. Allah korumus, şükürler olsun. Hala aklıma geldikçe başım dönüyor. Aman kızlar 1 saniyeligine bile ayrilmayin ne olur. Artık bebeislerimizin ne yapacağını kestiremeyeceğimiz döneme girdik. 5 dakikada olan şeye bak. Normalde donmez ama agirligi mi itti ne hayatımın en kötü aniydi.
Bu bel baş ağrıları doktor kaynaklı mı oluyormuş ya ben de bünyem iyiymiş hiçbir yerim ağrımadı diyordumKesinlikle doktor farkı. Anestezik doktoru da dahil. İğneyi yapıp geçen de var, konumlandırıp sıkıca tutturan da. İşte bu bel ağrıları-baş ağrıları, dikkatsiz anestezi yapan dr yüzünden oluyor. Ben anestezi doktorunu ilk defa gördüm ameliyatta. Beni konumlandırıp, sıkıca tutturdu asistanlarına. İstesem de hareket edemezdim ama beni de tembihledi hareket etmeyeceksin diye. Acaba her doktor bunları yapıyo mu? Sanmam. vicdanlı ve işinin ehli olmak çok başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?