- 29 Mart 2024
- 783
- 1.916
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.681
Yeni döndü. Tombiş bebeler daha geç döner, ben beklemiyordum aslındaKızlar hepinizin bebişleri dönüyor mu? Benimkinde tık yok daha , yan falan da dönmüyor , tummy de en fazla 3-4 dakka duruyor, aklıma geldikçe tummy koymaya çalışıyorum , kafasını daha iyi kaldırıyor ama , karşısına oyuncakta koysam kısa sürede mızıldamaya başlıyor.. İlkide 8-9 aylıkken dönmüştü , sonrasında hemen emeklemişti, bu da mı abisi gibi tembel olacak acaba
Benimki yattığı yerde yan dönüyor bir sağ bir sol, dün oyun matına yüz üstü yatırdım sırt üstü döndü bir kere. Ama çok hareketli bacaklarıyla kendini ittiriyor totosunu kaldıra kaldıra sabah yatağında tepe taklak buluyorumKızlar hepinizin bebişleri dönüyor mu? Benimkinde tık yok daha , yan falan da dönmüyor , tummy de en fazla 3-4 dakka duruyor, aklıma geldikçe tummy koymaya çalışıyorum , kafasını daha iyi kaldırıyor ama , karşısına oyuncakta koysam kısa sürede mızıldamaya başlıyor.. İlkide 8-9 aylıkken dönmüştü , sonrasında hemen emeklemişti, bu da mı abisi gibi tembel olacak acaba
4. Ay geçici meme reddi oluyor canım sakon vazgeçme aynı şeyi yaşıyoruz şuan. Umarım atlatırız. İlk iki gün asla kabul etmedi 3. Gün zorlamamla aldı ve o gün bir daha reddetmedi. 4. Gün yine reddetti ama ilk 2 gün gibi yapmadı. Şimdi regliyim sütüm az tutup bırakıyor vazgeçmiycem.Kızlar selam sıze bır sorum olacak.bu hafta işe döndüm,bebegı sabah emzırıyordum oglen gıdıyordum eve bıde aksamları ıstedıgı zaman emıyordu,bugun ne sabah ne oglen emmedı cok ugrastım ıkımızde ter ıcınde kaldık ama malesef.ve ben cok uzuldum,artık emmeyecekmı?bıraktıgım ılk gun annem mama verınce annemın gogsunde cok aranmıs heralde umudu kestı anlamadım.neler yapabılırım bunun ıcın?
Kızlar selam sıze bır sorum olacak.bu hafta işe döndüm,bebegı sabah emzırıyordum oglen gıdıyordum eve bıde aksamları ıstedıgı zaman emıyordu,bugun ne sabah ne oglen emmedı cok ugrastım ıkımızde ter ıcınde kaldık ama malesef.ve ben cok uzuldum,artık emmeyecekmı?bıraktıgım ılk gun annem mama verınce annemın gogsunde cok aranmıs heralde umudu kestı anlamadım.neler yapabılırım bunun ıcın?
Sol mememi biraz emiyor ama halen uzun aralıklarla veremiyorum ağzına uykulu vs alıyor bazen işine gelirse, memem taş gibi sürekli dünden beride emmemişti şimdi emesi geldi semsert olmuş ammeye çalışırken fışkırmaya başladı biriken süt öksğrmeye başladı ağzından çıkardım sütler ööylece fışkırıp durdu gene almıyor o tarafı e bir tarafta tam yetmiyor gibi hissediyorum süt yeterli değil gibi neyapacağım bilemedim bende
4. Ay geçici meme reddi oluyor canım sakon vazgeçme aynı şeyi yaşıyoruz şuan. Umarım atlatırız. İlk iki gün asla kabul etmedi 3. Gün zorlamamla aldı ve o gün bir daha reddetmedi. 4. Gün yine reddetti ama ilk 2 gün gibi yapmadı. Şimdi regliyim sütüm az tutup bırakıyor vazgeçmiycem.
Kızlar benimde aynı durumda red başladı çığlık kıyamet bende telefondan şşhhtt sesi açıyorum ayakta veriyorum sallaya sallaya öyle öyle tutturdum çok şükür sizinde sakinleştiği bir şey varsa tutar inşallah kuzularAynıyız hepimiz ya benimki de reddedip duruyor mememi şarkı açınca emiyor bazen, uykudan kalkınca da emiyor ama çopunluk istememeye başladı şu sıralar
Ayy nerde oldu geneeBu arada depremi hissettiniz mi bacikolar
Hissetmedim ghffhhfhjBu arada depremi hissettiniz mi bacikolar
Bursa Gemlik te oldu biz İstanbul’dan hissettikAyy nerde oldu genee
Kız iyi ki hissetmedinHissetmedim ghffhhfhj
Bursa sa olmuş hemdeHissetmedim ghffhhfhj
Ben hissetmedim ama eşim aradı 2 kere deprem oldu diye ablama geç dedi görümceme geldiö ben de bizim bina çok eski korktuk normalde hissediyorduk en ufak sartıntıuo bile çocukla ilgilenmekten anlamadım bu seferBu arada depremi hissettiniz mi bacikolar
Hissetmemek sorun değil de gerçekten sallandiginda hissetsem iyi olurdu ona göre cikacaksam çıkarım evden vs djndjdjd bi tane zil alayım sallaninca o da ses yapsin diye ama evim çok esiyor rüzgarda bile ses çıkaracakBursa Gemlik te oldu biz İstanbul’dan hissettik
Kız iyi ki hissetmedin
Ben Bahçeli evin bahçesi katindayim bir de üst katım var yüksek bina değil hem o yüzden hissetmiyorum kolay kolay hem de buranin zemini aşırı sağlamBursa sa olmuş hemdesizin ev depreme dayanıklımı yoksam
Gözün aydın canım maşallah kuzuya daMerhaba canım kadınlar
Bebemle verdiğim 3 aylık savaşı bugün ben kazandım.
Doktorumuz 3 ay muayenesinde ARTIK MAMAYI BIRAKABİLİRSİN dedi
Bu 3 ayda memeyi reddetti. Beni biberonla aldatıyor gibi geldi. Sütüm azaldı. Emzirme danışmanı ile görüştüm 2 hafta, diyetisyene başladım emziren anne diyeti, sağma , bebeyle savaşma, ağlama zırlama , kocayı darlama derken bugün bu mutlu haberi aldım
Umarim devamı gelir
Umudunu kesenlere Umut olsun diye yazdım
Mama ile büyüten anneleri de kocaman kucaklıyorumGözün aydın canım maşallah kuzuya daumarım bir daha da ihtiyaç duymazsin(mama kötü diye demiyorum yanlış anlamayın, ihtiyaç dahilinde muazzam bir şey mama da olmasa ne verirdik bunca insan bebişlere ) her şey gönlünce olur çok sevindim senin ve minik kuşunun adına
Ayy inşallah canım ya bende üzüldüm4. Ay geçici meme reddi oluyor canım sakon vazgeçme aynı şeyi yaşıyoruz şuan. Umarım atlatırız. İlk iki gün asla kabul etmedi 3. Gün zorlamamla aldı ve o gün bir daha reddetmedi. 4. Gün yine reddetti ama ilk 2 gün gibi yapmadı. Şimdi regliyim sütüm az tutup bırakıyor vazgeçmiycem.
Son uykusundan uyaninca emziriyorum 1-2 saat oyalanmak lazım ama acıkıyor o yüzden dışarı çıkarıyorum ndndjdnd eve girince açıktıgını hatırlayıp kiyameti koparıyor. Üstünü bezini değişip tekrar emziriyorum gazını çıkarıyorum yani emdikten sonrs yarım saat kadar daha uyanık oluyor sonra uyutuyorum. Genel olarak böyle. Gece boyu da uyandirmiyorum 1.5 aydan sonra böyle gittim hep. Bazen kendi uyanıyor bazen sabahlara kadar uyuyor. Tamamen ona bağlı uyanırsa emziriyorum. Doktoru 30 günden sonra zaten artık 5-6 saate kadar uyuyabilir zaten kendi uyanır sen uyandirmasan da olur dedi. Şimdilerde bazen 10-12 saati buluyor ama hep değil işteMama ile büyüten anneleri de kocaman kucaklıyorum
Ben çok takmıştım bu konuyu, elimden geleni yaptım nasip dedim. Yine olmayabilirdi ama doktorumuz mamayı kes deyince ufak çaplı bir şok geçirdim
Şu saat oldu aglamadi. Emdi uyudu. Uyuyunca huzursuz oldum, az da olsa mama versemiydim doydu mu diye
Emziren anneler gece uykuya geçmeden önce emzirip bir daha uyanana kadar müdahale etmiyor musunuz?
Bizimde yüksek oturuyordum o ara salladı elim ayağım boşaldı iyi ki uzun sürmedi ben de tek olduğum için korktumBen hissetmedim ama eşim aradı 2 kere deprem oldu diye ablama geç dedi görümceme geldiö ben de bizim bina çok eski korktuk normalde hissediyorduk en ufak sartıntıuo bile çocukla ilgilenmekten anlamadım bu sefer
Sallandıda bende çıkmadım ya zor geldi bebeyle devamı olmaz inşallahHissetmemek sorun değil de gerçekten sallandiginda hissetsem iyi olurdu ona göre cikacaksam çıkarım evden vs djndjdjd bi tane zil alayım sallaninca o da ses yapsin diye ama evim çok esiyor rüzgarda bile ses çıkaracak
Ben Bahçeli evin bahçesi katindayim bir de üst katım var yüksek bina değil hem o yüzden hissetmiyorum kolay kolay hem de buranin zemini aşırı sağlambursanin en sağlam yerleri olarak geçiyor ev alma durumu için bu zemine benzer yerlere bakiyorum genel olarak . Ev eski ama kat sayısı az olduğu için dayanıklı sayılır betonun içi demir dolu tanıyoruz yaptırıldığı zamandaki sahiplerini dndnndjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?