2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Gözünaydın canım sevindim senin adına

Maşallah gözünüz aydın, darısı bize inşallah 1, haftadır benimki de reddediyor, mama + meme gidiyordum artık sadece mama içiyor , memeye yaklaştırdığım an çığlık kıyamet kendini kasıyor ağzına dahi değdirmek istemiyor. Peki nasıl anlattınız meme reddini çok zor oldu mu? Emzirme danışmanının aracılığıyla mı oldu? Bir de sütünüzü nasıl arttırdınız?

Kilo alımı iyiyse müdahale etmiyorum , Dr Osman gönülal 1. Ay 3 saat, 40.gün 4 saat, 50.gün 5saat, 60.gün 6 saate kadar ellemeyebilirsiniz dedi videosunda inşallah yanlış yazmadım saatleri

Zıplayarak atlattım
O ağladı ben memeler açık zıpladım
Memeyi tuttuğu an evin içinde koşar adım bir o yana bir bu yana gittim
Topuklarım agriyana kadar yürüdüm evin içinde
Çok zordu delirmek uzereydim, açıkçası zerre umudum kalmamıştı
Bir gün uyandım ve dedim ki; dostum burada patron benim bu memeyi içeceksin !
Sonra her şey değişti (en azından benim kafa değişti)
Mama iceceksen de önce memeyi içeceksin dedim. Anlıyor gibi hepsini onlarca kere söyledim valla

Söyledim diyince bende dün bir türlü uyutamadım oğlum uyuman gerek gözlerini kapat ve uyu nenennenen sürekli tekrarladım çocuk uyudu hemen, stressiz bir şekilde konuşunca etkileyebildiğimiz oluyor bu bebelwri

Kilo alımı iyiyse müdahale etmiyorum , Dr Osman gönülal 1. Ay 3 saat, 40.gün 4 saat, 50.gün 5saat, 60.gün 6 saate kadar ellemeyebilirsiniz dedi videosunda inşallah yanlış yazmadım saatleri
Ben çok uzun uyutuyomuşum ya şüpheye düştüm şuan kötü mü ediyorum acaba

Emerek mi uyutuyorsun yada kucağında mı nasıl uyumak istiyorlarsa öyle de uykuda devam etmek istiyorlar acaba yattığı yatakta mı uyutmaya çalışsan ilerleyen zmaanlarda
Emerek de uyuyor memeden ayırıyorum kucakta pış pışla da uyuyor ama asla bırakamıyorum çok nadiren beşikte uyutabiliyorum onda da beşiği sallamayı bırakınca uyanıyor sürekli bir temas ya da hareket bekliyor genelde kucakta yürürken uyuyor

Hay şansıma diyerekten bende dün oldum…
Diikkat et baciko tehlike başlamış bir de ikinci gelmesin…
Tovbeeeeee, agzini hayra ac ikinciyi de yaparsam bu adami doverim falan ben, bugun yine sinirimi bozdu
E elektroforez Grup dökülmeye başladı doğumlar gibi regl oluyoruz patır patır
Ahahahaha valla ben daha gec oluruz diye dusunuyordum, sasirdim
Benimki yüz üstünden sırt üstü dönüyor ama tersini yapamıyor hala
Benimki bunla baslamisti, simdi sirttan yuz ustune donuyor ve bunu yapamiyor, agliyor uzun kalinca indir beni diye galiba donerken kafasini bi sert dusurdu, ondan korkuyor herhalde diyoruz
Ben de bir iki parca aldim, mama sandalyesi moayi cok ovduler ama ayak yerinden emin olamadim, biraz sanldaye arastircam.haftaya ya da sonraki hafta tasiniyoruz bir de insallah yeni ev bulup yerlesmemiz kisa surer de otel odalarinda blw yaptirmam
Tebrikler, cok guzel bir sey bu darisi isteyen herkesin basina
O isteyince uyanir canim hic dert etme, yeni dogan doneminde degiliz artik, 10-12 saate kadar kesintisiz uyuyan sadece emen bebekler var( aldim kabul ettim sjsjjs)

İnanılmaz sevindim kendim başarmış kadar. Bebeğin ilk başta emiyor muydu? Vereceğin tavsiye var mı? Süt arttırmak için hangi emzirme danışmanına güvenmeliyiz? Bebeğim 4 aylık sütüm kesilmek üzere ama halen kesemiyorum umudu. Rabbim bebeğimin rızkını arttır diye dua ediyorum hep. Mamadan nefret ediyor çünkü emziremediğim için de kendimi suçluyorum ben beceremedim diyorum. Doğum yaptığım ilk güne dönmek istiyorum nerde hatam varsa düzeltmek istiyorum. İmkansız tabi….

Neden hatan olsun canım. Emzirme danışmanları genelde her seferinde önce memeyi teklif edin sonra emdiği kadar emsin emmenin üstüne sağın ya da emmiyorsa direkt o saatlerde sağın diyor yani mutlaka sağım ile destekliyorlar bu da zor bir süreç siz sağarken birinin bebeğe bakmadı gerekiyor ben de bu sağım ile arttırdım ama devamlılık zor şu an günde bir kere içim rahat etsin diye mama veriyorum onun dışında emziriyorum belki ona ds gerek yok ama kilosu az diye vicdanen yaptığım bişi

Lohusa depresyonundaydım. Hiç inanmıyordum buna ama insanın başına gelince duvara toslamış gibi oluyor. Bebeğim sarılık olunca şırıngayla besledik çünkü memeden sütü çekmiyordu. Şırıngayla uzun sürünce biberon verdik sonrası memeyle kavga kıyamet hiç emziremedim ben. Arada alıyor 5 dakika sürmüyor bazen tiksinir gibi yapıyor bas bas ağlıyor süt de yok ki. Sağımla nasıl arttırdın kuzum? Benim artmak bir yana azalmaya başladığı emziremediğim için. Ne kadar sürede bir sağdın?

Bir de kızlar hastane tipi sağma makinesi kiralayanlardan tavsiyesi olan var mı? Sadece sağımla besliyorumbebeğimi giyilebilir pompa kullanıyorum elektrikli de var ama hastane tipi kullanıp daha çok süt sağabilen oldu mu? Arada gerçekten fark var mı?

4. Ayı dolmuş artık senin bebe kocaman oldu bişey olmaz inşallah kilo takibi yapıyorsan sorun olmaz
Ne bileyim bir an aç mi bırakıyorum diye bi düşündüm dbbdhd 11 haziranda tartildi 10 unda gidicem bidaha bakalım ne kadar almış. Aşırı azaldiysa kaldırırım artık geceleri diye düşünüyorum. Ortalamaysa ellemem yine çünkü uykusu gece iyi gidiyor mudahale etmedigim için zaten diş dönemi geliyorum bozulacak illaki diye düşünüyorum
Şuan ben sndbbsbdjdj bebeyi uyutunca uyucam diyorum 8-9 gibi ama ben yemekleri gece yapabiliyorum yapmazsam ertesi güne ac kalıyorum dnxnjdndjd sonra uyku da kaçıyor aha şimdi gidip yaticam bebem uyanmazsa...
O da güzelmiş değişiklik olur belki otel odası blw leri sjdbshdjsndjd

Bir şey diyeyim. Kesinlikle çare beslenme düzeni. Ben bir diyetisyenle çalıştım bence en çok o arttırdı.
Artsın diye başlamadım. Sütüm kesilecek bari zayiflayayim dedim. Hayır önce sütün kalitesi artacak dedi. İnanmadım valla. Her gün avakado, badem,ceviz, tahin pekmez yedim neredeyse. Bebem çok şükür ilk ay bile bu kadar kilo almamıştı hiç umudum yoktu nasıl oldu anlamadım
Diyette 4. Hafta bitti hem 4 kg verdim hem sütüm arttı

Gecmıs olsun canım benım
Teşekkür ediyorum kuzum
Şuanlık Allah korusun diyelim bebelerimiz sağlıcakla büyüsün Koca kişisini hangimiz seviyoruz ki bu aralar adamlar gözümüze hep batıyorlar
Bu süreci hepimize boşanmadan sağlıklı bir biçimde atlatmayı diliyorum
Bunda ciddiyim çünkü çocuk yorgunluğu diye bir şey var kaldıramayanlar bu süreci eşten destek göremeyenler tek başına yüklenenler gerçekten boşanmaya doğru gidiyor hepimize sağlıklı destekli ilişkiler diliyorum
Ay ev işinde de kolaylıklar diliyorum canım gönlünüze göre bir yer olurda sorunsuz halledersiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…