- 11 Temmuz 2024
- 2.233
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.378
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.701
Gözünaydın canım sevindim senin adınaMerhaba canım kadınlar
Bebemle verdiğim 3 aylık savaşı bugün ben kazandım.
Doktorumuz 3 ay muayenesinde ARTIK MAMAYI BIRAKABİLİRSİN dedi
Bu 3 ayda memeyi reddetti. Beni biberonla aldatıyor gibi geldi. Sütüm azaldı. Emzirme danışmanı ile görüştüm 2 hafta, diyetisyene başladım emziren anne diyeti, sağma , bebeyle savaşma, ağlama zırlama , kocayı darlama derken bugün bu mutlu haberi aldım
Umarim devamı gelir
Umudunu kesenlere Umut olsun diye yazdım
Gecmıs olsun canım benımBizimde yüksek oturuyordum o ara salladı elim ayağım boşaldı iyi ki uzun sürmedi ben de tek olduğum için korktum
Sallandıda bende çıkmadım ya zor geldi bebeyle devamı olmaz inşallah
Maşallah gözünüz aydın, darısı bize inşallah 1, haftadır benimki de reddediyor, mama + meme gidiyordum artık sadece mama içiyor , memeye yaklaştırdığım an çığlık kıyamet kendini kasıyor ağzına dahi değdirmek istemiyor. Peki nasıl anlattınız meme reddini çok zor oldu mu? Emzirme danışmanının aracılığıyla mı oldu? Bir de sütünüzü nasıl arttırdınız?Merhaba canım kadınlar
Bu 3 ayda memeyi reddetti. Beni biberonla aldatıyor gibi geldi. Sütüm azaldı. Emzirme danışmanı ile görüştüm 2 hafta, diyetisyene başladım emziren anne diyeti, sağma , bebeyle savaşma, ağlama zırlama , kocayı darlama derken bugün bu mutlu haberi aldım
Umarim devamı gelir
Kilo alımı iyiyse müdahale etmiyorum , Dr Osman gönülal 1. Ay 3 saat, 40.gün 4 saat, 50.gün 5saat, 60.gün 6 saate kadar ellemeyebilirsiniz dedi videosunda inşallah yanlış yazmadım saatleriMama ile büyüten anneleri de kocaman kucaklıyorum
Ben çok takmıştım bu konuyu, elimden geleni yaptım nasip dedim. Yine olmayabilirdi ama doktorumuz mamayı kes deyince ufak çaplı bir şok geçirdim
Şu saat oldu aglamadi. Emdi uyudu. Uyuyunca huzursuz oldum, az da olsa mama versemiydim doydu mu diye
Emziren anneler gece uykuya geçmeden önce emzirip bir daha uyanana kadar müdahale etmiyor musunuz?
Zıplayarak atlattımMaşallah gözünüz aydın, darısı bize inşallah 1, haftadır benimki de reddediyor, mama + meme gidiyordum artık sadece mama içiyor , memeye yaklaştırdığım an çığlık kıyamet kendini kasıyor ağzına dahi değdirmek istemiyor. Peki nasıl anlattınız meme reddini çok zor oldu mu? Emzirme danışmanının aracılığıyla mı oldu? Bir de sütünüzü nasıl arttırdınız?
Söyledim diyince bende dün bir türlü uyutamadım oğlum uyuman gerek gözlerini kapat ve uyu nenennenen sürekli tekrarladım çocuk uyudu hemen, stressiz bir şekilde konuşunca etkileyebildiğimiz oluyor bu bebelwriZıplayarak atlattım
O ağladı ben memeler açık zıpladım
Memeyi tuttuğu an evin içinde koşar adım bir o yana bir bu yana gittim
Topuklarım agriyana kadar yürüdüm evin içinde
Çok zordu delirmek uzereydim, açıkçası zerre umudum kalmamıştı
Bir gün uyandım ve dedim ki; dostum burada patron benim bu memeyi içeceksin !
Sonra her şey değişti (en azından benim kafa değişti)
Mama iceceksen de önce memeyi içeceksin dedim. Anlıyor gibi hepsini onlarca kere söyledim valla
Ben çok uzun uyutuyomuşum ya şüpheye düştüm şuan kötü mü ediyorum acabaKilo alımı iyiyse müdahale etmiyorum , Dr Osman gönülal 1. Ay 3 saat, 40.gün 4 saat, 50.gün 5saat, 60.gün 6 saate kadar ellemeyebilirsiniz dedi videosunda inşallah yanlış yazmadım saatleri
4. Ayı dolmuş artık senin bebe kocaman oldu bişey olmaz inşallahBen çok uzun uyutuyomuşum ya şüpheye düştüm şuan kötü mü ediyorum acaba
Emerek de uyuyor memeden ayırıyorum kucakta pış pışla da uyuyor ama asla bırakamıyorum çok nadiren beşikte uyutabiliyorum onda da beşiği sallamayı bırakınca uyanıyor sürekli bir temas ya da hareket bekliyor genelde kucakta yürürken uyuyorEmerek mi uyutuyorsun yada kucağında mı nasıl uyumak istiyorlarsa öyle de uykuda devam etmek istiyorlar acaba yattığı yatakta mı uyutmaya çalışsan ilerleyen zmaanlarda
Tovbeeeeee, agzini hayra acHay şansıma diyerekten bende dün oldum…
Diikkat et baciko tehlike başlamış bir de ikinci gelmesin…
Ahahahaha valla ben daha gec oluruz diye dusunuyordum, sasirdim
Benimki bunla baslamisti, simdi sirttan yuz ustune donuyor ve bunu yapamiyor, agliyor uzun kalinca indir beni diyeBenimki yüz üstünden sırt üstü dönüyor ama tersini yapamıyor hala
Ben de bir iki parca aldim, mama sandalyesi moayi cok ovduler ama ayak yerinden emin olamadim, biraz sanldaye arastircam.haftaya ya da sonraki hafta tasiniyoruz bir de insallah yeni ev bulup yerlesmemiz kisa surer de otel odalarinda blw yaptirmamKızlar, ocak grubuna baktım da ek gıda muhabbetleri başlamış. Şaka maka ek gıda dönemine az kaldıkese göründü mü diyorduk, dün gibi uraz 4,5 aylık oldu. Yedek tabak kaşık mama önlüğü fln aldım dün. Ayy çok heyecanlı
Tebrikler, cok guzel bir sey buMerhaba canım kadınlar
Umarim devamı gelir
O isteyince uyanir canim hic dert etme, yeni dogan doneminde degiliz artik, 10-12 saate kadar kesintisiz uyuyan sadece emen bebekler var( aldim kabul ettim sjsjjs)Mama ile büyüten anneleri de kocaman kucaklıyorum
Ben çok takmıştım bu konuyu, elimden geleni yaptım nasip dedim. Yine olmayabilirdi ama doktorumuz mamayı kes deyince ufak çaplı bir şok geçirdim
Şu saat oldu aglamadi. Emdi uyudu. Uyuyunca huzursuz oldum, az da olsa mama versemiydim doydu mu diye
Emziren anneler gece uykuya geçmeden önce emzirip bir daha uyanana kadar müdahale etmiyor musunuz?
İnanılmaz sevindim kendim başarmış kadar. Bebeğin ilk başta emiyor muydu? Vereceğin tavsiye var mı? Süt arttırmak için hangi emzirme danışmanına güvenmeliyiz? Bebeğim 4 aylık sütüm kesilmek üzere ama halen kesemiyorum umudu. Rabbim bebeğimin rızkını arttır diye dua ediyorum hep. Mamadan nefret ediyor çünkü emziremediğim için de kendimi suçluyorum ben beceremedim diyorum. Doğum yaptığım ilk güne dönmek istiyorum nerde hatam varsa düzeltmek istiyorum. İmkansız tabi….Merhaba canım kadınlar
Umarim devamı gelir
Neden hatan olsun canım. Emzirme danışmanları genelde her seferinde önce memeyi teklif edin sonra emdiği kadar emsin emmenin üstüne sağın ya da emmiyorsa direkt o saatlerde sağın diyor yani mutlaka sağım ile destekliyorlar bu da zor bir süreç siz sağarken birinin bebeğe bakmadı gerekiyor ben de bu sağım ile arttırdım ama devamlılık zor şu an günde bir kere içim rahat etsin diye mama veriyorum onun dışında emziriyorum belki ona ds gerek yok ama kilosu az diye vicdanen yaptığım bişiİnanılmaz sevindim kendim başarmış kadar. Bebeğin ilk başta emiyor muydu? Vereceğin tavsiye var mı? Süt arttırmak için hangi emzirme danışmanına güvenmeliyiz? Bebeğim 4 aylık sütüm kesilmek üzere ama halen kesemiyorum umudu. Rabbim bebeğimin rızkını arttır diye dua ediyorum hep. Mamadan nefret ediyor çünkü emziremediğim için de kendimi suçluyorum ben beceremedim diyorum. Doğum yaptığım ilk güne dönmek istiyorum nerde hatam varsa düzeltmek istiyorum. İmkansız tabi….
Lohusa depresyonundaydım. Hiç inanmıyordum buna ama insanın başına gelince duvara toslamış gibi oluyor. Bebeğim sarılık olunca şırıngayla besledik çünkü memeden sütü çekmiyordu. Şırıngayla uzun sürünce biberon verdik sonrası memeyle kavga kıyamet hiç emziremedim ben. Arada alıyor 5 dakika sürmüyor bazen tiksinir gibi yapıyor bas bas ağlıyor süt de yok ki. Sağımla nasıl arttırdın kuzum? Benim artmak bir yana azalmaya başladığı emziremediğim için. Ne kadar sürede bir sağdın?Neden hatan olsun canım. Emzirme danışmanları genelde her seferinde önce memeyi teklif edin sonra emdiği kadar emsin emmenin üstüne sağın ya da emmiyorsa direkt o saatlerde sağın diyor yani mutlaka sağım ile destekliyorlar bu da zor bir süreç siz sağarken birinin bebeğe bakmadı gerekiyor ben de bu sağım ile arttırdım ama devamlılık zor şu an günde bir kere içim rahat etsin diye mama veriyorum onun dışında emziriyorum belki ona ds gerek yok ama kilosu az diye vicdanen yaptığım bişi
Ne bileyim bir an aç mi bırakıyorum diye bi düşündüm dbbdhd 11 haziranda tartildi 10 unda gidicem bidaha bakalım ne kadar almış. Aşırı azaldiysa kaldırırım artık geceleri diye düşünüyorum. Ortalamaysa ellemem yine çünkü uykusu gece iyi gidiyor mudahale etmedigim için4. Ayı dolmuş artık senin bebe kocaman oldu bişey olmaz inşallahkilo takibi yapıyorsan sorun olmaz
Şuan ben sndbbsbdjdj bebeyi uyutunca uyucam diyorum 8-9 gibi ama ben yemekleri gece yapabiliyorum yapmazsam ertesi güne ac kalıyorum dnxnjdndjd sonra uyku da kaçıyor aha şimdi gidip yaticam bebem uyanmazsa...Hersabah uykulu gözlerle uyanamadığımda ama güne başlamak zorunda kaldığımda kendime bu gece erken uyuyacağım diye söz veriyorum.
Bu gece de olmadı be bacılar gene erken uyuyamadım bu bebeler yüzüne
O da güzelmiş değişiklik olur belki otel odası blw leri sjdbshdjsndjdTovbeeeeee, agzini hayra acikinciyi de yaparsam bu adami doverim falan ben, bugun yine sinirimi bozdu
Benimki bunla baslamisti, simdi sirttan yuz ustune donuyor ve bunu yapamiyor, agliyor uzun kalinca indir beni diyegaliba donerken kafasini bi sert dusurdu, ondan korkuyor herhalde diyoruz
Ben de bir iki parca aldim, mama sandalyesi moayi cok ovduler ama ayak yerinden emin olamadim, biraz sanldaye arastircam.haftaya ya da sonraki hafta tasiniyoruz bir de insallah yeni ev bulup yerlesmemiz kisa surer de otel odalarinda blw yaptirmam
Tebrikler, cok guzel bir sey budarisi isteyen herkesin basina
O isteyince uyanir canim hic dert etme, yeni dogan doneminde degiliz artik, 10-12 saate kadar kesintisiz uyuyan sadece emen bebekler var( aldim kabul ettim sjsjjs)
Bir şey diyeyim. Kesinlikle çare beslenme düzeni. Ben bir diyetisyenle çalıştım bence en çok o arttırdı.İnanılmaz sevindim kendim başarmış kadar. Bebeğin ilk başta emiyor muydu? Vereceğin tavsiye var mı? Süt arttırmak için hangi emzirme danışmanına güvenmeliyiz? Bebeğim 4 aylık sütüm kesilmek üzere ama halen kesemiyorum umudu. Rabbim bebeğimin rızkını arttır diye dua ediyorum hep. Mamadan nefret ediyor çünkü emziremediğim için de kendimi suçluyorum ben beceremedim diyorum. Doğum yaptığım ilk güne dönmek istiyorum nerde hatam varsa düzeltmek istiyorum. İmkansız tabi….
Teşekkür ediyorum kuzumGecmıs olsun canım benım
Tovbeeeeee, agzini hayra acikinciyi de yaparsam bu adami doverim falan ben, bugun yine sinirimi bozdu
Benimki bunla baslamisti, simdi sirttan yuz ustune donuyor ve bunu yapamiyor, agliyor uzun kalinca indir beni diyegaliba donerken kafasini bi sert dusurdu, ondan korkuyor herhalde diyoruz
Ben de bir iki parca aldim, mama sandalyesi moayi cok ovduler ama ayak yerinden emin olamadim, biraz sanldaye arastircam.haftaya ya da sonraki hafta tasiniyoruz bir de insallah yeni ev bulup yerlesmemiz kisa surer de otel odalarinda blw yaptirmam
Tebrikler, cok guzel bir sey budarisi isteyen herkesin basina
O isteyince uyanir canim hic dert etme, yeni dogan doneminde degiliz artik, 10-12 saate kadar kesintisiz uyuyan sadece emen bebekler var( aldim kabul ettim sjsjjs)
Uyanmaz olur mu ayıpsın khgddghjklgffhklşşmHiç birinizin bebesi uyanmıyor mu artık yarım saattir buralarda bir başıma geziniyorum arkadaş yahuNeyse maşallah diyim bari iyi uykular kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?