- 11 Temmuz 2024
- 2.234
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.382
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.721
Kız demek buralardaydın hemende geldinUyanmaz olur mu ayıpsın khgddghjklgffhklşşm
Ben okuyucuyum diyorum ya mhcffggkllş 2-3 kere kalkıyoruz mAalesef yaaa sizzKız demek buralardaydın hemende geldingece kaç kere kalkıyorsunuz
Sizin de cokmuş ya gaz probleminiz bitmedi miBen okuyucuyum diyorum ya mhcffggkllş 2-3 kere kalkıyoruz mAalesef yaaa sizz
Acıkıyor herhalde o yğzden kalkıyoe tahminimce bilmiyorum kii bi de düzen muramadım hala deli ediyor bizi akşamları ndnddnmsskksSizin de cokmuş ya gaz probleminiz bitmedi mi
Ya benim bir ara deliksiz uyuyordu ben uyanıyordum uyanmışken emzireyim göğüslerde rahatlasın boşa gitmesin sabaha kadar tekrar doldun diyordum kendi topuğuma sıktım gerhslde artık 3 saatte bir kalkmaya başladı o da en fazla 2 kereye falan denk geliyor yatış saatine göre değişiyor
Ay haklısın insan o uykusuzlukla sinir oluyor uykusunda uyuyayım diye gözünğn içine bakıyorAcıkıyor herhalde o yğzden kalkıyoe tahminimce bilmiyorum kii bi de düzen muramadım hala deli ediyor bizi akşamları ndnddnmsskks
Olsundu emip uyuyorsa sıkıntı yol bizimki uyanınca 1 saat uyanık kalıyor bazen deli oluyorum
Hahahfssjfdjk hadi inşallah iyi uykukar canımmmAy haklısın insan o uykusuzlukla sinir oluyor uykusunda uyuyayım diye gözünğn içine bakıyor
Kolay gelsin baciko bizim işlem bitti galiba inşallah şöyle 10 a 11 e kadar uyurlar da güzel bir uyku çekeriz
Selamlar, ben kullanıyorum hastane tipi 2 ay doldu 3. Ye girdim. Bende elektrikli pompa vardı geçen ay denemek için baktım hemen hemen aynı miktarda süt geldi. (Benim sütüm az diye belki de) Ama hastane tipi çift başlıklı olduğu için zamandan çok tasarruf ettim. 20 dk da 2 memeyi sağabiliyorum.Bir de kızlar hastane tipi sağma makinesi kiralayanlardan tavsiyesi olan var mı? Sadece sağımla besliyorumbebeğimi giyilebilir pompa kullanıyorum elektrikli de var ama hastane tipi kullanıp daha çok süt sağabilen oldu mu? Arada gerçekten fark var mı?
Çok sevindim ne güzel olmuş. Online diyetisyen ile mi çalıştınız?Bir şey diyeyim. Kesinlikle çare beslenme düzeni. Ben bir diyetisyenle çalıştım bence en çok o arttırdı.
Artsın diye başlamadım. Sütüm kesilecek bari zayiflayayim dedim. Hayır önce sütün kalitesi artacak dedi. İnanmadım valla. Her gün avakado, badem,ceviz, tahin pekmez yedim neredeyse. Bebem çok şükür ilk ay bile bu kadar kilo almamıştıhiç umudum yoktu nasıl oldu anlamadım
Diyette 4. Hafta bitti hem 4 kg verdim hem sütüm arttı
Bende burdayımHiç birinizin bebesi uyanmıyor mu artık yarım saattir buralarda bir başıma geziniyorum arkadaş yahuNeyse maşallah diyim bari iyi uykular kıslar
Merhaba. Arkadaşım 1 senedir diyetisyene gidiyordu. Dediğim gibi ben sütüm biter diye düşünüyordum. Zayıflamak için online görüşmem aldım. Yine de demeyelim artar dedi, sütün kalitesi de miktarı da artar dedi.Çok sevindim ne güzel olmuş. Online diyetisyen ile mi çalıştınız?
Çok güzel olmuş. Pes etmemek lazım gerçektenMerhaba. Arkadaşım 1 senedir diyetisyene gidiyordu. Dediğim gibi ben sütüm biter diye düşünüyordum. Zayıflamak için online görüşmem aldım. Yine de demeyelim artar dedi, sütün kalitesi de miktarı da artar dedi.
Çok şükür bence en büyük fayda diyetisyenden geldi
Ummadık taş baş yardı yani
Geçmiş olsun, şifa olsun. geçen cuma bizde olduk maks 38,5 gördük. Maalesef menenjit aşısı ateş yapıyormuş. Umarım daha fazla ateşlenmeden atlatırsınızBenimki bugün Bexero ve rotatix oldu. Akşamdan beri 38 ateşi
Çok geçmiş olsunkizlar bebegim 1 haftadir cok kotu ishal ne yapabilirim bana akil verin nolur
Uyanıyor ama kör gibi ışıksız ortamda emzirip gazini çıkarıp uyutmaya çalışıyorum, telefon ışığı da dahil skxhsnjdjdj o yüzden girmiyorum geceHiç birinizin bebesi uyanmıyor mu artık yarım saattir buralarda bir başıma geziniyorum arkadaş yahuNeyse maşallah diyim bari iyi uykular kıslar
Aynen gece hemen uyusa ne güzel olacak istsrse 4 kere uyanayim.... Ama gündüz uyjusu gibi bir saat ne gazı çıkıyor düzgün ne uykuya geçiyor jsbdjsjdjdjAcıkıyor herhalde o yğzden kalkıyoe tahminimce bilmiyorum kii bi de düzen muramadım hala deli ediyor bizi akşamları ndnddnmsskks
Olsundu emip uyuyorsa sıkıntı yol bizimki uyanınca 1 saat uyanık kalıyor bazen deli oluyorum
Geçmiş olsun anne sütü mü alıyo neyle besleniyo bebeğin, mama veriyorsan belki o yapmıştır. Hastaneye gittin mikizlar bebegim 1 haftadir cok kotu ishal ne yapabilirim bana akil verin nolur
Gündüz güzel uyumayınca geceler de etkileniyo bundan ya. Acaba önce gündüzü mü düzene sokmaya çalışsan ki. Ben ne zaman gündüz düzenli uyutmaya çalışırsam gece daha iyi uyuyo, gündüz uykuları uzun değil ama uykusu gelince geciktirmeden yatırmaya çalışıyorumKizlar benim oglan hala geceleri 4-5 defa uyaniyor gece uykusunu nasil duzene sokcam bilmiyorum.Gunduz uykularindan zaten ümidimi kestim. Doktor kolik dedi. 2 aya duzelme olabilir dedi. Butun koliklerin uyku sorunu oluyormuki ?
Inan burdaki arkadaslarla defalarca konusmusumdur gunduz toplasan anca 2 saat uyutabiliyorum. Cok defa denedim gunduzleri duzenli uyutamiyorum. Bari geceleri uyusun diyorum oda olmuyor. Artik bende uykusuzluktan iyi hissetmiyorum kendimiGündüz güzel uyumayınca geceler de etkileniyo bundan ya. Acaba önce gündüzü mü düzene sokmaya çalışsan ki. Ben ne zaman gündüz düzenli uyutmaya çalışırsam gece daha iyi uyuyo, gündüz uykuları uzun değil ama uykusu gelince geciktirmeden yatırmaya çalışıyorum
Naptın uyudu mu beilin canım ben uyumuşum şükür ama nasıl uyuduysam boynum tutulmuş bir vaziyette uyandımHahahfssjfdjk hadi inşallah iyi uykukar canımmm
Oy böcüğüm de nöbetteymiş , sen geldin ben yatmaya gittim demek canımSelamlar, ben kullanıyorum hastane tipi 2 ay doldu 3. Ye girdim. Bende elektrikli pompa vardı geçen ay denemek için baktım hemen hemen aynı miktarda süt geldi. (Benim sütüm az diye belki de) Ama hastane tipi çift başlıklı olduğu için zamandan çok tasarruf ettim. 20 dk da 2 memeyi sağabiliyorum.
Çok sevindim ne güzel olmuş. Online diyetisyen ile mi çalıştınız?
Bende burdayım
Ay valla canım uykunun en tatlı yerinde uyanıyormuş insan gözünü açamıyor eğer uyuduysa , uyumadıysanda en yorgun birkin düşülen saatUyanıyor ama kör gibi ışıksız ortamda emzirip gazini çıkarıp uyutmaya çalışıyorum, telefon ışığı da dahil skxhsnjdjdj o yüzden girmiyorum gecebi de benimki 5 gibi değil de 1-2 gibi uyanmayi tercih ediyo tam uyumak istediğim saatleri seçmiş jsjsjdjd
Aynen gece hemen uyusa ne güzel olacak istsrse 4 kere uyanayim.... Ama gündüz uyjusu gibi bir saat ne gazı çıkıyor düzgün ne uykuya geçiyor jsbdjsjdjdj
6ya doğru uyudu koyduk battaniyeye salladık eşimle fndjsjwjwjwjkskdkc gülme tuttu o an beni ne durumdayız diye cömccmnsmsösösNaptın uyudu mu beilin canım ben uyumuşum şükür ama nasıl uyuduysam boynum tutulmuş bir vaziyette uyandım
Oy böcüğüm de nöbetteymiş , sen geldin ben yatmaya gittim demek canım
Ay valla canım uykunun en tatlı yerinde uyanıyormuş insan gözünü açamıyor eğer uyuduysa , uyumadıysanda en yorgun birkin düşülen saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?