2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Denk gelemedik bu gece kızçeler birbirine nöbet devredip uyudular demek ki

Her emzirme sonrası 10 dk sağdım geceleri de power pumping denen 20 dk sağ 10 bekle 10 sağ 10 bekle 10 sağ denen ateş yaptım uzun uykusunda. Promalt yulaf lapaso ve lacmix i de doktorum söyledi. Sadece dağıtırsan 2 ya da 3 saatte bir sol diğerinde sağ sonra sol diğerinde sağ şeklinde 15 dk olacak

Hastane tipi bilmiyorum ama medela elektrikli cidden iyi ve dolapta ikinci el eski modeli var 250 ye bile ben o eski modelden kullanıyorum çok verimli biraz acıtıyor ama dayanılıyor

Bencede öyle ya gece düzene sokayım dersem olmuyor dahada batıyoruz bide uykumdan feragat etmek çok zor geliyor bana

Bugün de çok sessiz buralar canım sıkıldı yazın ya
İlk firsatta uyumak istedim her seferinde baska bir şey çıktı bu turda da kocam geldi bişiler izleriz ipek de uyanir zaten kssbjsndkdndj yani ne hedefim tutuyor ne buralara girmiş oluyorum

İlk firsatta uyumak istedim her seferinde baska bir şey çıktı bu turda da kocam geldi bişiler izleriz ipek de uyanir zaten kssbjsndkdndj yani ne hedefim tutuyor ne buralara girmiş oluyorum
Kıyamam benimki de yine meme reddi ve beşikte uyumamaya başladı kucağımda uyuyo yine… kıpırdayamıyorum canım sıkılıyor kfkdksksksk

Bugün de çok sessiz buralar canım sıkıldı yazın ya
Sana biraz malzeme vereyim
Haftasonu ağır misafirlerim var Kv geliyor bende kalacak birsüre zaten zor zabdediyorduk küçük kaynım evde tutuyordu ama buraya kadar dayandı araba gelecek eve valizini hazırlamış benide alacaksınız evden dedi

Of nedir senin bu çilen ya cmckxmxmzmx Allah sabır versin canım uzun kalmasa bari insan kendi annesi olunca bile rahat edemiyor Allah kolaylık ve sabır versin cidden

Kıyamam benimki de yine meme reddi ve beşikte uyumamaya başladı kucağımda uyuyo yine… kıpırdayamıyorum canım sıkılıyor kfkdksksksk
Meme reddi kısmen oluyor bizdede memeden hoşlanmamaya başladı açlıktan ölecek oldumu emiyor ve bırkaıyor okadar düşkündü önceden şimdi böyle

Meme reddi kısmen oluyor bizdede memeden hoşlanmamaya başladı açlıktan ölecek oldumu emiyor ve bırkaıyor okadar düşkündü önceden şimdi böyle
Benimki de çok açken asla ama aska almıyoe deli gibi bağırıyor atıyor kendini gerye, uykudan uyanınca emiyor güzelce onun dışında verebilirsem zor bela veriyorum yoksa biberon biberonu havada karada kapıyor saldırıyor memeye gelince kırk takla atıyorum ya

Aboouu kaynanaya bak gazan mübarek olsun bacı

Üç farkli bi marketten lahmacun aldım, msrul soğan doğradım. Niyetim yiyip, bebemi yıkayıp yedirip uyutmaktı. Ne de güzel yiyorduk kocamla derken başladı mızmızlanmaya dedim dayanır devam... Anaa yıktı ortalığı. Yarım bırakıp beybiyi yıkadık, şimdi o mama yiyor, biz açız, lahmacunlar da soğudu

Bir takım gereksiz alımlar ve para harcamalar yaşandı. Oysa ki dün almam diyordum, görünce dayanamadım. Ben hiç böyle değildim ya, fuzuli işi sevmezdim
Senin ki kız mıydı kaç takım oldu şimdi dün takımları atan sendin deilmi şimdi dönüp teyit etmiyim etsemde bu hafıza ile tekrar unutabilirm kız bir takımda porselen alsaydın çeyizine koyardın

Biliyormusun hergün bende böyle br vukuat yaşıyorum az önce zor bela karnımızı doyurduk büyük oğlumla bide hastalanmış sürünüyor yavrum küçükde basıyor kıyameti ememediği için eşim beş dk eve uğradı şunu al annemle 2 dk konuşayım kadın arıyor açamıyorum kaç oldu dedim telefon ettim büyük oğlum kustu, ağlıyor ilaç verdim bir yandanda konuşmaya çabalıyoz tam oturdum hemen küçüğü kucağıma tutuştu rdu telefonda çekmiyor burda düzgünce ağlama sesi de bitmiyor konuşamadım kadınla fırlattım telefonu ya dedim birinden birini alsana dışarı çıkamıyorum dinlenemiyorum uyuyamıyorum bari anamla konuşayım onla da konuşamadım sen kendi ananla günde on kere konuşuyorsun ben niye kimseyle konuşamıyorum diye başladım kavgaya sonuç gene çocukları üstüme atıp gitti kendi anasıyla 10 kere görüntülü konuşurlar zaten gelecek öpüşüp kokkaşacaklar her fırsatta öf bu neyaa

Bir takım gereksiz alımlar ve para harcamalar yaşandı. Oysa ki dün almam diyordum, görünce dayanamadım. Ben hiç böyle değildim ya, fuzuli işi sevmezdim
İyi yapmışsın kız kdjdjsjsskskkss ben bulamadım 2 farklı bime baktım yok kdkdksksksk
Evin reisi belli kdkdjskeksk
Allah belasını versin bu 4. Ayın Sağ memeyide emmiyor ya ne halle alıyor bide sinirleniyor beyfendi mama alacak durumumuz yok araba gelmedi daha aç acına kaldı çocuk ne yapam pirinç lapasımı verem
Of of çok zor ya hepimiz aynı dönemden geçiyoruz kısa sürse bari ne kadar sürüyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…