2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yönetiyolar bizi yönetiyolaaarr

Amanııınnn kolay gelsin sinirini bozmamasını umuyorum, canını sıkarsa gel yaz için açılır

Bugün de çok sessiz buralar canım sıkıldı yazın ya
Ben bugün bebişi koydum bebek arabasına arkadaşıma gittim. Onun da 2 aylık bebeği var oturduk yedik içtik, sohbet ettik iyi geldi valla. Diyorum seneye bu sehpaları koyup böyle sakin sakin yiyemeyiz oturamayız koşar dururlar ortada

Hanımlar biz goo.n marka bez kullanıyorduk ama Türkiye'den çekildi marka. Bunu bildiğimiz için de epey bez almıştık ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bizim bez stoğunda sadece büyük bedenler kaldı. Molfix klasik popo arasında pişik yaptı. Sleepy bio-natural çiş kokusu ve anlamadığımız bir şekilde sırta sürekli çiş taşması bizi yordu. Baby turco yan bantları kağıt gibi sert çocuğun belini kesti. Var mı bir tavsiyesi olan? Islak mendil de sleepy bio-natural yenidoğan kullanıyorduk yanlışlıkla öyle stoklamisim o da çok kuru sevmedik. Molfix yenidoğan vardı o biraz daha ıslak güzeldi ama bitmek üzere. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Oh ne güzel. Bizim buralar o kadar sıcak ki evden çıkarken başlıyor ağlamaya götürmeyin bir yere diye. Bebek arabasında derin uyku da uyuyamıyor zaten uyaniksa yatmaktan da hoşlanmıyor. İmrendim size maşallah

Benimde pek beğendiğim bir bez yokki sleepy bebem natural baby turco sofia falan hep benzer ürünler hiç beğenmedim bimde jennywill gibi bir bez vardı ismi asla bu değilo hoşuma gitmişti benim molfix in premiumuda mı olmadı senin kıza onu denedin mi canım

Ayy evet böyle bebiş halleri hem çok tatlı hemde aslında çok akıllı kıpırdamadıklarımdan

Ya biliyormusun benim bio naturallar çok ıslak tam istediğim gibi sen nerden aldın o mendilleri en sevmediğim şey kuru olması mendilin

Kızlar bebişleriniz sağa sola dönmeye başladı mı biz daha dönemiyoruz 1 hafta sonra 4 aylık olacağızz
Benim bebiş başladı ama ilk bebeğim 8 aylık gibi dönüyordu nerdeyse çok hantaldı korkuyordum bir sıkıntısımı var diye ama şiödi görüyorum ki yokmuş eringeçmiş

6ya doğru uyudu koyduk battaniyeye salladık eşimle fndjsjwjwjwjkskdkc gülme tuttu o an beni ne durumdayız diye cömccmnsmsösös
yine de pozitifliğine bayılıyorum kuzu
Denk gelemedik bu gece kızçeler birbirine nöbet devredip uyudular demek ki
Bakalım bu gece napcez kesintisiz uyuruz inşallah kuzum
Amann kı Allah sabır versin valla
Artık Yazamazsam merak etmeyin
merak ederiz kız arada yine yaz mutlaka
Bir takım gereksiz alımlar ve para harcamalar yaşandı. Oysa ki dün almam diyordum, görünce dayanamadım. Ben hiç böyle değildim ya, fuzuli işi sevmezdim
Ay ama çok güzelmiş bende görsem dayanamazdım
Ay valla okurken daraldım bacım sen bu adamı nasıl çekiyorsun Allah kolaylık versin ben olsam anası ile birlikte kapının önüne koyarım Yani biraz da olsa sana nefes aldırması gerekir erkek çocuk zaten zor bir de erkek bebe bir de koca erkek bebe 3 tane bebe ile uğraşıyorsun
Allah sabır versin haftasonu içinde valla bana bile şimdiden dert oldu kazasız belasız geçer inşallah ne kadar kalacağı belli mi

Kıyamam benimki de yine meme reddi ve beşikte uyumamaya başladı kucağımda uyuyo yine… kıpırdayamıyorum canım sıkılıyor kfkdksksksk
Aaa başlamış mıydı emmeye inşallah yine döner memeye uğraşmazsın sağmakla. Daha önce de emmiyordu dimi ne zaman başladı

Aaa başlamış mıydı emmeye inşallah yine döner memeye uğraşmazsın sağmakla. Daha önce de emmiyordu dimi ne zaman başladı
Evet canıö 2.5 aylıkken başladıı emmeye zıplya zıplaya kpnışa konuşa bi şekilde tutturdum sonunda ama sta ara reddettiği hep oluyordu maalesef biberon da verdğim için mecbur

Gerçekten 3 erkekle savaşıyorum evde yazarım heralde ben gene yaa genelde bir iki ay kalır eşim gönderir tartışma çıkmasın diye iyi olursa ben hiç sorun etmem de işte mesele orda

Ben en bastan beei b*m marketin bezini kullaniorum jiny gibi bise ismi degisik
Kiz sen birde 2 tane daha cocuk istiorum diyordun eminmisin bacım

Ben en bastan beei b*m marketin bezini kullaniorum jiny gibi bise ismi degisik

Kiz sen birde 2 tane daha cocuk istiorum diyordun eminmisin bacım
Gocamında pskolojisini ben bozdum evlendik evleneli lohusasın diyor o da haklı olarakgenede çok eziyetimi çekiyor ses etmiyor ha bide annesine karşı aşırı korur korumasa saten buralarda olmazdımdaordan yırtıyor işte

Çocuk istiyorum ama azıcık karnım sancılansa bidaha yapamam heralde diyip vazgeçiyorum

Gerçekten 3 erkekle savaşıyorum evde yazarım heralde ben gene yaa genelde bir iki ay kalır eşim gönderir tartışma çıkmasın diye iyi olursa ben hiç sorun etmem de işte mesele orda
Neden 1-2 ay kalacak. Cocuk icin yardimami geliyor yoksa oylesine mi. Eger oylesine geliyorsa ne sacma bisey ya bir insan evli bir ciftin evine neden 1-2 ay kalmaya gelirki rahatliga bak

Senin ki kız mıydı kaç takım oldu şimdi dün takımları atan sendin deilmi şimdi dönüp teyit etmiyim etsemde bu hafıza ile tekrar unutabilirm kız bir takımda porselen alsaydın çeyizine koyardın
Haha evet ben atmıştım 4 takım oldu. kız napim heves ediyorum görünce, o kadar şirin ki bebe şeyleri. Durdurcam artık kendimi inşallahoğluşum var benim teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…