2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Gerçekten 3 erkekle savaşıyorum evde yazarım heralde ben gene yaa genelde bir iki ay kalır eşim gönderir tartışma çıkmasın diye iyi olursa ben hiç sorun etmem de işte mesele orda
Çok uzun ama ya herkesi sıra ile geziyor mu evi yok mu yoksa varda ziyaret amaçlı mı geliyor o kısmı kaçırdım galiba hatırlamıyorum kp var mıydı bir de
Ya ahah evet sizin dezavantajınız bebelerin üst üste olması o yormuş sizi büyüyünce rahatlarsınız inşallah ama uzun süre 3 düşünme gençsin zaten bebelerin biraz büyüsün yükün azalsın
Ay iyi bari anasını biliyor demek ki en azından anneci değil seni koruması güzel bir şey sakin ve huzurlu bir şekilde geçer inşallah bir ayınız

Kızlar ütü yapıyorum samsun'da hava o kadar serin ki, yağmur fırtına.. Hazır serinken halledeyim dedim. Aklıma geldi ütü yaparken.. Hani şu çoraplı eşofman altları var ya.. Uraz'a bunlardan iki tane almıştım. Hem ilkbahar'da giyer, hem de yaz akşamları serinde giyer diye.. Ayakları terliyor ve ben direkt pantolonu çıkarmak zorunda kalıyorum. Hiç kullanışlı bulmadım. Oysaki kullanışlı olur diye almıştım. Çorap olsa direkt çorabı değişirdim. Nisan ayında da böyleydi, şu serin havada da.. Bir daha almam onlardan.

Allah belasını versin bu 4. Ayın Sağ memeyide emmiyor ya ne halle alıyor bide sinirleniyor beyfendi mama alacak durumumuz yok araba gelmedi daha aç acına kaldı çocuk ne yapam pirinç lapasımı verem
Yap diye demiyorum da aklıma annemin yöntemi geldi. Erkek kardeşim gününde ama çok minik doğmuş 2200kilo. Hazır mamalar yaramamış, yavrum hep kusmuş. 3 ay böyle gitmiş kilo da alamamış doğru düzgün. annem de pirinç unundan sıvı kıvamlı mama yapmış pişirerek ve biberonla vermiş. Sonra kardeşim kilo almaya başlamış. Belki mama kadar besleyici değil ama kardeşimi de kurtarmış. Şimdi 28 yaşında :))

Çorap kısmını kesebiliyor musun o kısmı kesip kullansan

Ben patikli altların hepsini kestim , hatta bazılarını baya kestim kapri gibi giydiriyorum , uzun kollu çıt çıtlı zıbınlarıda kısa kollu kestim , daha çocuk yapmam zaten , geride kullanma ihtimali olan kardeş de Olmayınca , evde giydiriyorum

Zorda kalırsam bişeyler yaparım muhakkak ama hiç doymuyor gibime geliyor böylede vicdanım sızlıyor emdiği Sayılı çünkü pirinç ununu halen yapan duydum

Gelin ile yaşama hastalığına sahip, bir eltim var ilk ona yanaşmış zorla tutmuş yanında yaşayacaksın diye oda kocayı çocuğu bırkaıp kaçmış evden dayanamayıp, ben evlendim o sıra kp vefat etti evde kaynım ve kendisi kaldı tabi heryer akraba eş dost dolu tekmkalma gibi bir durumu yok , bu sefer bana yanaştı evlendik evleneli baya çabaladı benle yaşamayı ben boşanmak isteyince eşim zor la götürdü ondan sonra gene usanmadı geldi bu sefer gene beni bıktırdı eşim yine zorla evine götürdü Allahım bide gitmiyor ya kavga ediyor benle küsüyoruz konuşmuyoruz hiç umrunda olmuyor burası benim evim ne yaparsanızda benim diyor en son işte diğer gelinin gibi bunuda senle görüştürmem dedi eşim o laftan korktu biraz çünkü iş çığrından çıktı anneme kadar eziyet etmeye başladı görüşmemizi falan yasaklamıştı, gene bir umut geliyordur o eşim kolundan zorla tutup götürebe kadar gitmiyor her gelmesine oda çaresiz kalıyor çünkü ben durmuyorum ben gidersem suç anasına kalacak tabi

Neden 1-2 ay kalacak. Cocuk icin yardimami geliyor yoksa oylesine mi. Eger oylesine geliyorsa ne sacma bisey ya bir insan evli bir ciftin evine neden 1-2 ay kalmaya gelirki rahatliga bak
Yook keyif için geliyor benle yaşamaya beni alıştırıyor güya kendince fırsat kolluyor, asslaaa işe elini sürmez sürmesin otursun onada razıyım hijyen sıfırrrr yemek yeme adabı vs yok eliyle yiyor heryere sürüyor sonra temizlik diye bişey aslaaa yok çocuktan beter Allahım okadar negatif huyları varki saysam bitmez abimin eşi bir saat gördü bunu biara peşimden ayrılmıyordu bana dediki senin yerinde olsam anında bu adamı boşarım nereye gitsen peşinde ve katlanılacak insan değil helal olsun sabrediyorsun dedi eşimin aileside aynı şekilde defalarca uyardılar o kızı bunaltma yapma etme diye umrunda olmuyor

Kızlar selam rota aşısı yaptırdınız mı ben de nisanda doğum yaptım 3 aya yaklaştık. Yaptırdıysanız ateş vs hastanede yatma durumu oldu mu ? Yaptırmadıysanız neden yaptırmadınız ? Çok kararsızım

Ayy ya yuva bile yıkmış baksana yazık ya bir anne çocuğunu bırakıp gider mi ne çektirdiyse kadına valla canım sana maşallah diyeyim çekilebilir gibi değil delal e yazdığını da gördüm midem bulandı yani bu hijyen komusununideakmedemeyecek bir yaşta değilse akıl sağlığı vs bilinçli yapıyorsa gerçekten çekilebilir gibi değil Kendi evinde otur işte ne millete gidip rahatsızlık veriyorsun bir hafta kalsa neyse de aylarca kalmak nedir kendine baktırıyor işte ama huzur muzur bırakmıyor iyi çekiyorsun Allah sabır versin
Yaprak dökümü cevriye kaynana gözümde canlandı

Yaptırdık canım rota aşısı ateş yapmaz diye biliyorum öyle bir yan etki yaşamadık grupta da yaşayan olmadı siye hatırlıyorum hastanede de yatmaktık bir şey olmadı ağızdan verilen bir ilaç sadece siz dikkat edin çok öpüp koklamayın ishal olabilirsiniz biz genelde ishal olduk
Ben ilk kızımda yaptırdım süt alerjisi olduktan sonra ikinci dozu yapmadı doktor bende acaba tetikledi mi diye süt alerjisini ikincisine yaptırmak istemedim doktor da ilki okuldan getirir diye yaptırdı çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadık

Ben de inşallah sıkıntısız atlatırım. Güncel fiyatı nedir bilginiz var mı?

Ben tmm 1 tane yeter diyip 2.ye sakladım küçük gelenleri

Ebussshhh zar zor arttırdığım tamamen memeye döndürdüğü. Sütüm annemin rahatsızlığı stres vs ile sağımı bırakınca 3 haftada yine azalmış 17:15 den beri sağımla 315 cc aldım yarın aynı saate kadar tahminim 240 -270 arası daha olur doktor saatlik 30 ml den hesapla dedi anne sütü ihtiyacını mama tabi daha fazla oluyor 720 etmiyorsa günlük anne sütün mama ile destekle dedi. Bakalım yarın aynı saate kadar kaç olacak yazıxam buraya ama mama da öcü değil inat ediyorum ama kilo almıyor daha 5 kilo olmamış tamamen bile mamaya mı dönsem kilo için diye düşünüyorum ama boyu 59 ve tepkileri çok iyi dedi doktor o mama taraftarı olmadığı için şimdiye kadar çok az verdik en azından 2 emzirme bir mama ya da her emzirme sonrası 50 mi versem genelden bir akıl bekliyorum

Doyuyorsa her emzirme sonrası 30cc yapabilirsin belki. Ben günde 2-3 kere 90cc mama veriyorum gerisinde emziriyorum mesela sen her emzirme sonrası 1 ölçek versen olur gibi

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Her emzirme sonrası verebilirsin bence kilo alımını artırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…