2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Uyuyor musunuz kıslar nöbetteyim ben rahat uyuyun Begonvil9699 Balbocegi9
Tam o sıra uyanıktım ama bakmamışım ya çok şükür ıyuyodu benimki ama emzirmek için mucağıma aldım bi bakrım bezi taşmış hem kendi üzermi jem onu değiştim, çocuk uynmadı başka zaman dokunsam uyanır ben şok ndjsjwwkwklw

Ya biliyormusun benim bio naturallar çok ıslak tam istediğim gibi sen nerden aldın o mendilleri en sevmediğim şey kuru olması mendilin

İnternetten aldım bir tane 3lü bir de ebebek mağazadan aldım içlerine su ekleyip ancak öyle kullandım

Ben en bastan beei b*m marketin bezini kullaniorum jiny gibi bise ismi degisik

Kiz sen birde 2 tane daha cocuk istiorum diyordun eminmisin bacım
Hiç bilmiyorum ki kullanan da duymadım çevremde. Zamanında kendime ped almıştım kağıt koysam daha az sert olurdu ondan herhalde hiç düşünmedim

Kıyamam benimki de yine meme reddi ve beşikte uyumamaya başladı kucağımda uyuyo yine… kıpırdayamıyorum canım sıkılıyor kfkdksksksk
Bu dönem aklımıza gelen gelmeyen her şeyi reddedebiliyorlar demekki xnxbjdj beşik reddi nedir ya
Gazan mübarek olsun, tez vakitte geri dönsünnkendi evine
Artık Yazamazsam merak etmeyin
Aslansin sen yazarsin jxbsnxnsjd
Çorap kısmını kesebiliyor musun o kısmı kesip kullansan
Ben de kesiyorum bir kaç tane kesik var uyuturken veya hava gün içinde evde ok gibiyse onlari giydiriyorum çapulcu gibi takılıyor bebem snndndndjdbjd
Uyuyor musunuz kıslar nöbetteyim ben rahat uyuyun Begonvil9699 Balbocegi9
Artık akla bile gelmiyorum gece uğramadığım için aksbwjhdjwjdjd
Bu menemjit aşısı uyku yapıyor mu 23:30 da uyudu hala uyuyor
Ben rota ve menenjito aynı anda vurdurdum. Aşıdan ne zaman gelsek devletin aşıları da dahil hep akşama kadar uyudu yani uyanıp emip 1-2 saati beklemeden geri uyudu genel olarak. Bence uyku yapıyor halsizlik vs. Vücutları da yoruluyor olabilir

Sana da canım ipeksi19 gözün arkada kalmasın ahahah
Ahaha nasıl geçti şimdi uyumaya geçtin herhalde neyse merak etme geldim ben
Yok canım senin uyuduğunu biliyoruz artık sana yokanmıyoruz

Hadi maşallah diyim iyisin

Canım ben dogdugundan berı molfıx premıum kullanıyorum.cok memnunım cok sukur hıc sorun olmadı.ıslak mendılde unı baby yenıdogan.ondands cok memnunum

Bu menemjit aşısı uyku yapıyor mu 23:30 da uyudu hala uyuyor
Bize yapmadı tam tersi az uyumustu huzursuz diye
Ahaha nasıl geçti şimdi uyumaya geçtin herhalde neyse merak etme geldim ben

Yok canım senin uyuduğunu biliyoruz artık sana yokanmıyoruz

Hadi maşallah diyim iyisin
Valla yedirdim uğrastım uğrastım baktım uyumuyor ben uyuyakalmışım. Kendisi ne zaman uyudu bilmiyorum

Kız senin süt problemin yoktu bu emmeme ne ara oldu kacırmısım
Önce solu reddetmeye başladı şimdide ikisinide kısmen reddediyor meme bağımlısıyken bu ay böyle bir icat çıktı başıma, gün içinde çok az emiyor bu yüzden aç kaldığını düşünmeye başladım sütten ziyade

Öğlenleri tvde var izliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…