- 11 Temmuz 2024
- 2.237
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.396
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.801
Yani tam hatırlamıyorum ama biz 5 bin verdik diye hatırlıyorum 3 bin doktor muayenesi 2 bin de aşı diye hatırlıyorumBen de inşallah sıkıntısız atlatırım. Güncel fiyatı nedir bilginiz var mı?
Nöbet sırası bende
Tam o sıra uyanıktım ama bakmamışım ya
Kolay gelsin canım kdkskskskspNöbet sırası bende
Ya biliyormusun benim bio naturallar çok ıslak tam istediğim gibi sen nerden aldın o mendilleri en sevmediğim şey kuru olması mendilin
Hiç bilmiyorum ki kullanan da duymadım çevremde. Zamanında kendime ped almıştım kağıt koysam daha az sert olurdu ondan herhalde hiç düşünmedimBen en bastan beei b*m marketin bezini kullaniorum jiny gibi bise ismi degisik
Kiz sen birde 2 tane daha cocuk istiorum diyorduneminmisin bacım
Bu dönem aklımıza gelen gelmeyen her şeyi reddedebiliyorlar demekki xnxbjdj beşik reddi nedir yaKıyamambenimki de yine meme reddi ve beşikte uyumamaya başladı kucağımda uyuyo yine… kıpırdayamıyorum canım sıkılıyor kfkdksksksk
Gazan mübarek olsun, tez vakitte geri dönsünnkendi evineSana biraz malzeme vereyim
Haftasonu ağır misafirlerim var Kv geliyorbende kalacak birsüre zaten zor zabdediyorduk küçük kaynım evde tutuyordu ama buraya kadar dayandı araba gelecek eve valizini hazırlamış benide alacaksınız evden dedi
Aslansin sen yazarsin jxbsnxnsjdArtık Yazamazsam merak etmeyin
Ben de kesiyorum bir kaç tane kesik var uyuturken veya hava gün içinde evde ok gibiyse onlari giydiriyorum çapulcu gibi takılıyor bebem snndndndjdbjdÇorap kısmını kesebiliyor musun o kısmı kesip kullansan
Artık akla bile gelmiyorum gece uğramadığım için aksbwjhdjwjdjd
Ben rota ve menenjito aynı anda vurdurdum. Aşıdan ne zaman gelsek devletin aşıları da dahil hep akşama kadar uyudu yani uyanıp emip 1-2 saati beklemeden geri uyudu genel olarak. Bence uyku yapıyor halsizlik vs. Vücutları da yoruluyor olabilirBu menemjit aşısı uyku yapıyor mu 23:30 da uyudu hala uyuyor
Ahaha nasıl geçti şimdi uyumaya geçtin herhalde neyse merak etme geldim ben
Yok canım senin uyuduğunu biliyoruz artık sana yokanmıyoruzBu dönem aklımıza gelen gelmeyen her şeyi reddedebiliyorlar demekki xnxbjdj beşik reddi nedir ya
Gazan mübarek olsun, tez vakitte geri dönsünnkendi evine
Aslansin sen yazarsin jxbsnxnsjd
Ben de kesiyorum bir kaç tane kesik var uyuturken veya hava gün içinde evde ok gibiyse onlari giydiriyorum çapulcu gibi takılıyor bebem snndndndjdbjd
Artık akla bile gelmiyorum gece uğramadığım için aksbwjhdjwjdjd
Ben rota ve menenjito aynı anda vurdurdum. Aşıdan ne zaman gelsek devletin aşıları da dahil hep akşama kadar uyudu yani uyanıp emip 1-2 saati beklemeden geri uyudu genel olarak. Bence uyku yapıyor halsizlik vs. Vücutları da yoruluyor olabilir
Hadi maşallah diyim iyisinTam o sıra uyanıktım ama bakmamışım yaçok şükür ıyuyodu benimki ama emzirmek için mucağıma aldım bi bakrım bezi taşmış hem kendi üzermi jem onu değiştim, çocuk uynmadı başka zaman dokunsam uyanır ben şok ndjsjwwkwklw
Eyv reis jhdjsbdhhsjdjdjAhaha nasıl geçti şimdi uyumaya geçtin herhalde neyse merak etme geldim ben
Yok canım senin uyuduğunu biliyoruz artık sana yokanmıyoruz
Hadi maşallah diyim iyisin
Yok uyandırmıyorum da benim bebe 1 buçuk uyuyup 6 da emer 8 de ener 10-10 buçukta kalkardı uzun uyuması aşıya denk geldi siye sordum canımN neverland85 bi de uyusun artık geceleri uyandirmayabilirsin kendi uyanirsa emzirirsin yani uyuması aslında sorun değil gece
Günaydın kızlar sabah uyanıp full çakılı dolu sütleri emzirdik bakalım gün içinde neşer yaşıycaz. Benim kız az süt gelmeye başlayınca memeyi damaklarıyla sıkıştırıp kafayı aşağı bastırıyor bildiginiz savaşıyor hatta belki de diş kaşıyıcısı olarak kullanıyor bilmiyoruz ama fena bi dönem
Canım ben dogdugundan berı molfıx premıum kullanıyorum.cok memnunım cok sukur hıc sorun olmadı.ıslak mendılde unı baby yenıdogan.ondands cok memnunumHanımlar biz goo.n marka bez kullanıyorduk ama Türkiye'den çekildi marka. Bunu bildiğimiz için de epey bez almıştık ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bizim bez stoğunda sadece büyük bedenler kaldı. Molfix klasik popo arasında pişik yaptı. Sleepy bio-natural çiş kokusu ve anlamadığımız bir şekilde sırta sürekli çiş taşması bizi yordu. Baby turco yan bantları kağıt gibi sert çocuğun belini kesti. Var mı bir tavsiyesi olan? Islak mendil de sleepy bio-natural yenidoğan kullanıyorduk yanlışlıkla öyle stoklamisim o da çok kuru sevmedik. Molfix yenidoğan vardı o biraz daha ıslak güzeldi ama bitmek üzere. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bize yapmadı tam tersi az uyumustu huzursuz diyeBu menemjit aşısı uyku yapıyor mu 23:30 da uyudu hala uyuyor
Valla yedirdim uğrastım uğrastım baktım uyumuyor ben uyuyakalmışım. Kendisi ne zaman uyudu bilmiyorumAhaha nasıl geçti şimdi uyumaya geçtin herhalde neyse merak etme geldim ben
Yok canım senin uyuduğunu biliyoruz artık sana yokanmıyoruz
Hadi maşallah diyim iyisin
Önce solu reddetmeye başladı şimdide ikisinide kısmen reddediyor meme bağımlısıyken bu ay böyle bir icat çıktı başıma, gün içinde çok az emiyor bu yüzden aç kaldığını düşünmeye başladım sütten ziyadeKız senin süt problemin yoktu bu emmeme ne ara oldu kacırmısım
Öğlenleri tvde var izliyormusunAyy ya yuva bile yıkmış baksana yazık ya bir anne çocuğunu bırakıp gider mi ne çektirdiyse kadına valla canım sana maşallah diyeyim çekilebilir gibi değil delal e yazdığını da gördüm midem bulandı yani bu hijyen komusununideakmedemeyecek bir yaşta değilse akıl sağlığı vs bilinçli yapıyorsa gerçekten çekilebilir gibi değilKendi evinde otur işte ne millete gidip rahatsızlık veriyorsun bir hafta kalsa neyse de aylarca kalmak nedir kendine baktırıyor işte ama huzur muzur bırakmıyor iyi çekiyorsun Allah sabır versin
Yaprak dökümü cevriye kaynana gözümde canlandı
Sağıp vermeye de vaktin yok haliyle demiÖnce solu reddetmeye başladı şimdide ikisinide kısmen reddediyor meme bağımlısıyken bu ay böyle bir icat çıktı başıma, gün içinde çok az emiyor bu yüzden aç kaldığını düşünmeye başladım sütten ziyade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?