- 17 Ekim 2023
- 916
- 1.465
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.941
Kız bebek istiyorduk ikisindede erkek vurdu bizi
O konuda gerçekten ilginç bir şekilde dinliyorlar sanki biliyorlarmış gibi ne yaptıklarını, ben ilk çocğumda çok okudum alışkanlık kazandı sürekli alıp bize zorla okutuyor şimdi tv de açmadığım için çaresiz yavrum 11 aylıktı eline kalem verdik çizmeyide öğrendi kendi çizip kendi uyduruyor görenlerde şaşırıyordu bende konuşması yok ama okuma yazması var diyordumKızlar bebişere kitap okuyo musunuz? 3.ay kontrolünde doktor bana artık resimli az yazılı kitaplara başlayın dedi, ben bakmaz diye okumuyodum normalde. Maşallah ne de güzel bakıp dinliyormuş zaman geçirmeye de yardımcı oluyo hem. Erken diye düşünenler varsa başlamanızı tavsiye ederim
Yaa kaderde oğlan anası olmak varmış deseneKız bebek istiyorduk ikisindede erkek vurdu bizitahmin felan değil aslında hatta başlarda gruptakilerde bana dua ediyordu
Ay AllahımO konuda gerçekten ilginç bir şekilde dinliyorlar sanki biliyorlarmış gibi ne yaptıklarını, ben ilk çocğumda çok okudum alışkanlık kazandı sürekli alıp bize zorla okutuyor şimdi tv de açmadığım için çaresiz yavrum 11 aylıktı eline kalem verdik çizmeyide öğrendi kendi çizip kendi uyduruyor görenlerde şaşırıyordu bende konuşması yok ama okuma yazması var diyordumşimdide tam konuşmuyor ama gördüğü tüm yazıları itinayla okuyor kredi kartları etiketler hepsi kitaplarına aşık zaten, dünde börek yapmıştım onun yağlı kağıdını almış üstündeki yiyecek kalıntılarınu yazı zannedip okuyordu
Eskiden erkek bebek istenirmiş şimdi aksine kız çocuğuna döndü kimi hamile görsem kız istiyorYaa kaderde oğlan anası olmak varmış desenebenim eşim de kız bebek hastasıdır ilk hamileliğimde dile getiriyordu kız istediğini ama kaybettik onu. Bunda hep sağlıklı olsun kızı erkeği yokmuş anladım onu dedi
Sosyal medyanın da bunda çok fazla etkisi olduğunu düşünüyorum ya aşırı bi kıyaslama var kız ve oğlan bebek arasında. İkisi de harika geliyo bana benim iki tarafa da isteğim eşitti baştan beriEskiden erkek bebek istenirmiş şimdi aksine kız çocuğuna döndü kimi hamile görsem kız istiyorbenim eşimde çok çocuk sever olmasına rağmen 2. De erkek diyince doktor üçüncü bir erkeği kaldıramam kordonları bağlıyor musunuz demişti
Maşallah ne güzel bir yolculuk olmuş , inş bende rahat geçiririm aslında ben de kanguru aldım sırf uçak için , ama anneme gidince orada bebek arabası da lazım olacak diye gitmeden baston bebek arabası alıp götürmeye karar verdim , birde uçağım gece oğlumun uyku saatinde inşallah huzursuzluk yapmaz artık yaparsada 1.5 saat bir şekilde geçirmeye çalışacağım..Teşekkür ediyorum kuzucummmCanım ben kanguruyla gittim, tek başıma olduğum için onu zaten taşıyamazdım. Ama bebek arabasıyla gelen bir çift kabin boy olduğu için uçağa aldılar, seninki de öyleyse uçağa alırsın zaten çok yardımcı oldu insanlar sağolsunlar ben mama verdiğim için uçak kalkmaya yakın hazır bulundurduğum mamayı verdim, 20 dk falan sürdü mamayı bitirmesi, sonra gazını çıkarıyım ediyim etrafı izlesin derken bir yarım saat de öyle geçti, sonra uyku saati geldi uyudu kucağımda. Bir de baktım iniş anonsu geldi Çok şükür korktuğum gibi geçmedi.
Amann valla benim canım acıdı sen diyince canım neyse kurtulmuşsun sevindimElektrik gitmese bende izlicem arada bakıyırumda burda elektrik pek olmuyor.
Bölüm bölüm ayırdı eşim açtı taradı sağılsun biryandan da yoldu çok fenahıncını aldınbenden sanırım
Ozamanlar gerçekten prensesler gibiydik biz
Ay çok güldüm kız yenidünya muhabbetine malta eriği turuncu erik aynı şeyler muşmula farklı şeylerİlk defa duydum yenidünyanın bukadar ismi olduğunumuşmula suratlı falan derler ya yenidünya suratlı mı oluyormuş bende maymunun bir türü sanıyordum
Selam canım iyiyiz çok şükür biz de 4. Aya bomba gibi girdik uyuma sıkıntısı huysuzluk bizide vurdu biz de pazartesi olcaz 4. Ay aşısını bu sıcakta ateş olmaz inşallah bizimde hadi gazamız mübarek ola sizede şifa olsun aşınızCanım Kızlaaarrr günaydıınnnbayağıdır giremiyorum nasılsınız, keyifler nasılll biz geldik anamgile çok şükür biraz rahata erdik ama sanki bu aralar 4. Ay atakları başladı, kaç gündür gece 10’dan aşağı uyuyamıyorum yavruyu ki normalde 20-20.30 arası kesin uyumuş olurdu. Kaşları bile kızarıyor uykusuzluktan ama o diretiyor da diretiyor uyumuycam diye bir de dün 4. Ay aşısını yaptırdık, ateşi geceden beri 37 küsurlarda seyrediyor, şurup vermedim ama tetikte bekliyorum yine de sizler de durumlar nasıl?
Ay ahahah bunsefer çözüme bağlanmış sevindimYok muşmula başkaymışyenidünya değilmiş yazık muşmulaya kimse tanıyamamış onu
Oy ya çok geçmiş olsun kayıplarınıza üzüldüm sevindim bu bebişinizi sağa sağlim almanıza evlat gerçekten farklı bir duygu kız da olsa erkek de olsa insan aynı duyguyu hissediyormuş gerçekten 1 de olsa 2. De olsa insanın kalbi ikisine de bölünüyormuş Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahTabi benim ilkinin kalbi durdu, ikinci kendiliğinden düştü, üçüncü dış gebelik oldu. Bu bebişimde cinsiyeti dile getirmeyi bırak aklımıza bile getiremedik biz
Allah razı olsun amiinnn inşallahAmann valla benim canım acıdı sen diyince canım neyse kurtulmuşsun sevindim
Ay çok güldüm kız yenidünya muhabbetine malta eriği turuncu erik aynı şeyler muşmula farklı şeyler
Selam canım iyiyiz çok şükür biz de 4. Aya bomba gibi girdik uyuma sıkıntısı huysuzluk bizide vurdu biz de pazartesi olcaz 4. Ay aşısını bu sıcakta ateş olmaz inşallah bizimde hadi gazamız mübarek ola sizede şifa olsun aşınız
Ay ahahah bunsefer çözüme bağlanmış sevindim
Oy ya çok geçmiş olsun kayıplarınıza üzüldüm sevindim bu bebişinizi sağa sağlim almanıza evlat gerçekten farklı bir duygu kız da olsa erkek de olsa insan aynı duyguyu hissediyormuş gerçekten 1 de olsa 2. De olsa insanın kalbi ikisine de bölünüyormuş Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Normaldir diye düşünüyorum canım, aylar ilerledikçe fizyolojik olarak da gelişme gösteriyorlar çünküSelam kızlar nasılsınız. Ben buralara bayadir giremedim. Benim bebis 4. Ayını tamamladı 2 gündür huysuz her emmede kaka yapiyo ve koyu yeşil yaptı tamamını bu sabah aynı şeyi yaşayan oldu mu . Yani her emmede kaka yapması düşündürdü özellikle beni neden olur ki
Merhaba canım ben genelde yeşillik yediğimde abarttığımda diyim o gün kakası yeşil oluyor ama çok koyu değil yediklerimizle de ilişkisi oluyor öyle bir durum olabilir miSelam kızlar nasılsınız. Ben buralara bayadir giremedim. Benim bebis 4. Ayını tamamladı 2 gündür huysuz her emmede kaka yapiyo ve koyu yeşil yaptı tamamını bu sabah aynı şeyi yaşayan oldu mu . Yani her emmede kaka yapması düşündürdü özellikle beni neden olur ki
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsın uzun zamandır yazmadın sizde de ataklar başladımı, ishal gibi mi yapıyor günde kaç defaSelam kızlar nasılsınız. Ben buralara bayadir giremedim. Benim bebis 4. Ayını tamamladı 2 gündür huysuz her emmede kaka yapiyo ve koyu yeşil yaptı tamamını bu sabah aynı şeyi yaşayan oldu mu . Yani her emmede kaka yapması düşündürdü özellikle beni neden olur ki
Sosyal medyamda yok ama bilemiyorum erkek ler vefasız sankiSosyal medyanın da bunda çok fazla etkisi olduğunu düşünüyorum ya aşırı bi kıyaslama var kız ve oğlan bebek arasında. İkisi de harika geliyo bana benim iki tarafa da isteğim eşitti baştan beri
Başınız sağolsun, Allah birdaha yaşatmasınTabi benim ilkinin kalbi durdu, ikinci kendiliğinden düştü, üçüncü dış gebelik oldu. Bu bebişimde cinsiyeti dile getirmeyi bırak aklımıza bile getiremedik biz
Canım ben yiyeceklerin bu aylardan sonra çok etkilediğini düşünmüyorum, çünkü ben tamamen mamaya döndüm artık ve bizimki de bazen yemyeşil kaka yapıyor, Dr için normal kakanın yeşilini de sarı kadar normal görüyorlar..Merhaba canım ben genelde yeşillik yediğimde abarttığımda diyim o gün kakası yeşil oluyor ama çok koyu değil yediklerimizle de ilişkisi oluyor öyle bir durum olabilir mi
Amiiinn Rabbim kimseye yaşatmasın, korktuğuna uğratmasın seni de inşallahBaşınız sağolsun, Allah birdaha yaşatmasındüşükten korkuyorum bende nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?