2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhaba canım ben genelde yeşillik yediğimde abarttığımda diyim o gün kakası yeşil oluyor ama çok koyu değil yediklerimizle de ilişkisi oluyor öyle bir durum olabilir mi
Aslında yeşil biber yedim sadece farklı değil oda salatalara katıyorum değişik olarak bir tek mantar yedim

İyiyiz cok şükür iki çocuklu hayat zor büyüğüm hasta bu aralar. Valla bu ara zor uyuyo galiba ataklardan ve huysuz baya her emmede yapiyo dünden beri ince bi mukus var diskisinda.bdv ne canım cahilliğime ver

İnce mi geldi yoksa bebişe mi iyi gelmedi
Çok aşırı ince geldi. Popo temizlemesi imkansız diye düşünüyorum. Market kasa arkasından almıştım da günlük kendimiz kullanıyoruz bir de mecbur kalınca.

Hanımlar benim oğlan bugün tam 5 aylık oldu. Prematüre olduğu için minik bir bey kendisi ortalama 3.5 aylık kadar görünüyor. Sizlere sorum sosyal medyada paylastiginiz mı hiç bebişlerinizi. Biz hep kucağımıza arkası dönük olarak alıp paylaştık. Sadece babalar gününde hikayede minicik olarak göründü. Bebek çekimi yaptık ama korkuyorum paylaşmaya

İyiyiz cok şükür iki çocuklu hayat zor büyüğüm hasta bu aralar. Valla bu ara zor uyuyo galiba ataklardan ve huysuz baya her emmede yapiyo dünden beri ince bi mukus var diskisinda.bdv ne canım cahilliğime ver
Benim oğlumun kakasıda her zaman mukuslu ve yeşilimsi oluyor bazen tam koyu yeşil, diğer çocuğun kaç yaşında?
Allah yardımcın olsun buara benim büyükte hasta

Bdv belli başlıklara uymayan bir derdim var tarzı konular , vajinismusla ilgili konulara bakıyordum sizin mesajınzı görmüştüm birçok kişiylede iletişime geçtim bu konuda sağolsun burdan bir kadın yardımcı olmuştu bana onun çok faydası oldu, sanada yazmayı düşünmüştüm hatta ozamanlar iki üç yıl oluyor , inşallah yanlış kişiden bahsedip rezil olmuyorumdur

Paylaşacak bir hesabımız yok ama ben paylaşmama taraftarıyım yapay zekadan ötürü çünkü o karakterlerin hepsi gerçek insanların fotoğrafları ymış duyduğum kadarıyla yakınlarıma atıyorum arkadaşlara atıyorum özel olarak ama topluma açık alanlara sosyal medyada paylaşmam bir kaç yaşını geçene kadar en azından

Açıkcası ben önceden gizleyenlere, bebeğin yüzüne emoji koyanlara çok sinir olurdum. Şimdi bende korkuyorum. Bazen çok paylaşasım geliyor ama tutuyorum kendimi herkes iyi gözle bakmıyor diyorlar ya onlardan etkilendim sanırım.

Büyüğüm 4 yaşında seninki gibi küçük değil. Normal yani koyu yeşil olması her defasında azıcık azıcık yapması neden acaba annem usuttu kesin diyo. Evet doğru vajinusmus tedavisi gördüm yaklaşık 5 sene önce sonra ardından 3 ay sonra ilk oğluma hamile kaldım ama maalesef 37. Haftada kaybettim. O zamanlar insanlara faydam olur belki diye yazmıştım tedaviden sonra.

Başın sağolsun arkadaşım çok üzüldüm evet hatırlıyorum vajinismustan sonra hamile kaldığını falan, iyi yapmışsın bu konuda pskoloji destek önemliymiş anladımki

Ben paylaşıyorum bazen ne zaman paylaşsam bi sorun taşıyoruz 10 kişilik yakın arkadaş grubu oluşturdum oraya atıyorum artık herkes göremiyor

Aslında yeşil biber yedim sadece farklı değil oda salatalara katıyorum değişik olarak bir tek mantar yedim
Yani şöyle diyim direk değil açıklayıcı şekilde yazmamışım yeşillik çok iyi süt yapıyor bende o zaman göğüslerim sertleşmişti ve salataya nane, maydonoz, Reyhan bile koydum sabah ta kahvaltılarda roka yerim genelde yani aşırı süt olunca önce sütü çok aldı muhtemelen dolaylı yoldan etkilemiş oldu yanlış yönlendirmeyim haklısınız

Evet bu arada sarı-yeşil kaka normal görülüyor ben tonunu merak ettim siyaha dönük gibi mi diye yoksa açık yeşil renklerinde mi diye siyaha dönük gibiyse o konuda bilgim yok doktor daha iyi yönlendirir ama açık yeşil vb durumlarda normal endişelenecek bir durum yok yani

Son düzenleme:
Bu kadar süt yaptığını bilmiyordum hatta nane maydanoz dere otu falan keser derler sana yaramış anlaşılan bende buara yiyorum yeşillik yazın güzel oluyor

Bende çocuklarımı WhatsApp durumunda bile paylaşmam hem çocuğu olmayan biri görür üzülür diye hemde nazar değmesin diye
Ben paylaşıyorum bazen ne zaman paylaşsam bi sorun taşıyoruz 10 kişilik yakın arkadaş grubu oluşturdum oraya atıyorum artık herkes göremiyor
Gerçekten çok farkediyor ne zaman paylaşsam kızlar bebe bir huysuzlanıyor siliyorum sonradan tesadüf mü bilmiyorum ama işte herkes iyi niyetle bakmıyor haset eden olur dediğiniz gibi olmayıp özlem çeken olur diye bu arada eşimle de ne zaman koysam evde bir huzursuzluk catışma vs oluyordu hala da paylaşıyorum sonra içime sinmiyor siliyorum

Bu kadar süt yaptığını bilmiyordum hatta nane maydanoz dere otu falan keser derler sana yaramış anlaşılan bende buara yiyorum yeşillik yazın güzel oluyor
Ay vallamher şeyi hunharca yiiyorum yemek bitmeden yine acıkıyorum ne yiyeceğimi düşünüyorum niye böyle oldu ya sıcakta mı etkilemez tatlısına kadar her şeyi canım çekiyor ama o gün bir değişik o olmuştu ona bağladım Göğüslerim uzun süredir ilk defa öyle sertleşti

Başın sağolsun arkadaşım çok üzüldüm evet hatırlıyorum vajinismustan sonra hamile kaldığını falan, iyi yapmışsın bu konuda pskoloji destek önemliymiş anladımki
Allah razı olsun rabbim olanlara sağlık sıhhat afiyet versin. İlk oglumlada cennette kavuşmayı onu orada her sıkıntıdan soyulmuş şekilde büyütmeyi nasip etsin.

Bende öyleyim bacım herşeyi yiyebilme potansiyeline sahibim yeterki taştan yumuşak oldsunama şu sıra akşam yemeği yiyemiyorum iştahım şak diye kesiliyor biranda

Bende öyleyim bacım herşeyi yiyebilme potansiyeline sahibim yeterki taştan yumuşak oldsunama şu sıra akşam yemeği yiyemiyorum iştahım şak diye kesiliyor biranda
Niye kız bdbdjdj ben de sabah bile kahvalti niyetine yemek yiyebilirim kolayima geliyo ısıtıp yemek dnbxdbndj

Ben o kadar dayanabilecegimi sanmıyorum ama saygı da duyuyorum fikrinize
Haha ben de emoji koymayı pek sevmiyorum o yüzden hep arkası dönük olarak paylaşıyordum da kendini tutmak çok zor
Bende çocuklarımı WhatsApp durumunda bile paylaşmam hem çocuğu olmayan biri görür üzülür diye hemde nazar değmesin diye
Çevremde öyle biri yok. Nazar korkusu sadece
O da iyiymiş. Ben de bir sorun yaşamaktan korkuyorum
Ay huysuzlanirsa.diye ben de korkuyorum

Ay Ahahh taştan yumuşak kısmına koptum bende öyleyim hunharca akşam yemeği olayı iyiymiş ama keşke bende de olsa en cok kilo sebebi
Tesadüf mü bilmiyorum canım huysuzlanıyor bir den iki kere koydum ikisinde de aynısı oldu huyu suyu değişir diye de korktuğum için koymuyorum ilkini çok koyuyordum ilk heyecanı mıdır nedir o da sürekli hasta alerjik en sonunda işte uzun bir aradan sonra kırk çıkınca kendimi koydum dışarı çıktım ayağımı kırdım bu aralar deli gibi üstüme çekiyorum denek ki bir şeyleri diyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…