- 22 Ekim 2024
- 4.184
- 9.967
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.981
Olsun doyuyorsan iyi kwbshhsjshwjsjsBende anlamadım nasıl yemek önğme iniyor karnım doyuyorbuda lohusalıktan olmalı diyorum
Bize kesinlikle tadım yapmıyorsunuz dedi. BeklemedeyizBebislere ufaktan biseyler tattiran var mi ek gıda için doktorunuz ne diyo kızlar.
Anladım canım banada 5. Ay başlarız dedi onun için sorayım dedimBize kesinlikle tadım yapmıyorsunuz dedi. Beklemedeyiz
Bugün 5 aylık oldu. 5,5 aylıkken kontrole gelin dedi muhtemelen o Zaman planlama yapılacak. Yiyeceklerin çok farkında değil öyle çok hevesli durmuyor şu anAnladım canım banada 5. Ay başlarız dedi onun için sorayım dedim
Hayr henüz doktorla da görüşmedik erkendir diye düşünüyorum şuan. Belki 5 in içinde eğer bebem destekli düzgün oturuyor da olursa dusunebilirimBebislere ufaktan biseyler tattiran var mi ek gıda için doktorunuz ne diyo kızlar.
Geçen ay 800gr almıştı. Bu ayı 10 unda ogrenicemBide bebekleriniz kilo olarak ne alemde benimki geçen ay sadece 700 gr almıştı bu ay daha getiremedim yarın götürmeyi düşünüyorum
Kov hepsiniKızlar benim bebek hiç durmuyor iki gündür vıykırıyor misafir vs derken ilgilenemedim çocuklarla, şimdide yemekli misafir geldi misafir üstüne misafir benim oğlan hiç emmez oldu uyumuyor emmiyor bas bas bağırıyor , gelen misafirde kaynanasıyla gelmiş bendede kaynana oldumu x2 dert, onunda küçük bebeği çocğu var onlar da durmuyor savaş veriyoruz şuan evde herkesin türlü türlü fikri var birazdan bebeme çiğköfte yedirecekler artık siz düşünün
Senin yerine ben stres oldum ben başkasının yanında emzirmek istemezdim ilk zamanlar çünkü bebegim memeyi 20 dkda anca kavriyodu ondan stres oluyodum bide yanımdakiler bisey diyo ayrı stres oluyodum. Şuan senin yaşadıklarıni düşünemiyorum. Karnı filan mı agriyo acabaKızlar benim bebek hiç durmuyor iki gündür vıykırıyor misafir vs derken ilgilenemedim çocuklarla, şimdide yemekli misafir geldi misafir üstüne misafir benim oğlan hiç emmez oldu uyumuyor emmiyor bas bas bağırıyor , gelen misafirde kaynanasıyla gelmiş bendede kaynana oldumu x2 dert, onunda küçük bebeği çocğu var onlar da durmuyor savaş veriyoruz şuan evde herkesin türlü türlü fikri var birazdan bebeme çiğköfte yedirecekler artık siz düşünün
Ayyy kızz senin şu yazdıklarını okudukça bana daral geliyor yeminleKızlar benim bebek hiç durmuyor iki gündür vıykırıyor misafir vs derken ilgilenemedim çocuklarla, şimdide yemekli misafir geldi misafir üstüne misafir benim oğlan hiç emmez oldu uyumuyor emmiyor bas bas bağırıyor , gelen misafirde kaynanasıyla gelmiş bendede kaynana oldumu x2 dert, onunda küçük bebeği çocğu var onlar da durmuyor savaş veriyoruz şuan evde herkesin türlü türlü fikri var birazdan bebeme çiğköfte yedirecekler artık siz düşünün
Erken değil mi canım yaaa? 5-5.5 ay falan kafasını dik tutup oturabşliyorsa yavaş yavaş başlanabilir belkiBebislere ufaktan biseyler tattiran var mi ek gıda için doktorunuz ne diyo kızlar.
Bencede hiçbir kadın memesini başkasınun yanında açmak istemez ki red olayı var azıcık ses olsa emmiyor sinirlnse geç gelsem emmiyor bakamıyorumda buara yemek temizlik falan uğraşıyorum,Senin yerine ben stres oldum ben başkasının yanında emzirmek istemezdim ilk zamanlar çünkü bebegim memeyi 20 dkda anca kavriyodu ondan stres oluyodum bide yanımdakiler bisey diyo ayrı stres oluyodum. Şuan senin yaşadıklarıni düşünemiyorum. Karnı filan mı agriyo acaba
Ayyy kızz senin şu yazdıklarını okudukça bana daral geliyor yeminleyaa hiç demiyorlar mı bu kızcağızın küçücük yavruları var, biz derdine derman olalım diye offf bu insanların aymazlığı nedir yaaa ben 4. Ay atakları için vallahi korktuğuma anama geldim, hazır sofraya oturuyorum hiçbir şeye karışmıyorum ona rağmen huyu suyu değişti, birkaç gündür uyku mücadelesi veriyoruz. Aha şimdi daha yeni uyudu, uyumuycam diye bağırmaktan da sesi kısıldı biraz anlayış yaa biraz saygı nedir bu
Akiam almıyordum ben aslında bugünde dedik öğlen gelin diye geciktiler sonra da kaldılar öyle ben malımı biliyorum akşamları bize huzur yokHayr henüz doktorla da görüşmedik erkendir diye düşünüyorum şuan. Belki 5 in içinde eğer bebem destekli düzgün oturuyor da olursa dusunebilirim
Geçen ay 800gr almıştı. Bu ayı 10 unda ogrenicem
Kov hepsiniyazık minnoşlara ya çocukların düzeni alt üst oluyor hiç sevmiyorum anlayışsız empati yoksunu insanlari misafiri seviyorsundur ona lafim yok ama insanlar da b*kunu çıkarıyor bence
Senin bebe de atak belirtileri varmı buaraHayr henüz doktorla da görüşmedik erkendir diye düşünüyorum şuan. Belki 5 in içinde eğer bebem destekli düzgün oturuyor da olursa dusunebilirim
Geçen ay 800gr almıştı. Bu ayı 10 unda ogrenicem
Kov hepsiniyazık minnoşlara ya çocukların düzeni alt üst oluyor hiç sevmiyorum anlayışsız empati yoksunu insanlari misafiri seviyorsundur ona lafim yok ama insanlar da b*kunu çıkarıyor bence
Karpuzu sevmeyen bebe yok heraldeBabası kavun ve karpuz yalattırdı bu kadar ncdnsjjskdndkc çok istekli bizimki ya ağzını şapıedatuyor bizi izlerken bi de saldıeıyor bişey uzatırsak. Yanlış biliyorum tatlı şeylerle başlamak ama babası çok hevesliydi kıramadım daha yapma diye uyardım kdkdkdkld
Daha başlamadım ben , 5. Ayda başlayacağım inşallah yoğurtla falanBebislere ufaktan biseyler tattiran var mi ek gıda için doktorunuz ne diyo kızlar.
Ay kızlar meme reddini anladık hadi ama biberon ve mama reddi yapıyor benim oğlan zaten emme bitmişti mama içiyordu bir haftadır zorla içiyor sadece uykuda uykuluyken mayışırken içiyor uyanıkken asla içmek istemiyor. Anlamıyorum bu çocukları delircem mama reddi ne ya doktora gittim evet mama reddi dedi umarım geçer düzelir ya tamamen içmezse uykuda da bırakırsa diye ödüm kopuyor bu hafta az kilo almış doktor haftaya yine bakalım dedi kaç gündür uykusunda mamayı bir şekilde bitirtmeye çalışıyorum of yaa bu ne ya kafayı yiycem gerçekten delircem nasıl saçmalık niberon içen çocuk birden biberonu istememeye başladı mamayı değiştirdim yine aynı dedim belli sıkıldı sma dan golden goat a geçtim önceden de vermiştim biraz gaz yapmıştı elimde vardı süresi geçmemişken yine golden goat verdim yok yine aynı içmiyor zorla içiyor. Son şansım aptamil deniycem tadı daha tatlıymış çocuğu çocuk içiyormuş ama bakalım yani derdi ne bu çocuğun anlamıyorum napcam Bilmiyorum hadi şimdi uykulu bir şekilde veriyorum. Algısı açıldıkça az uyudukça napcam ben ya of
Bi çözüm bulabildiniz mi aynı durumdayımAy kızlar meme reddini anladık hadi ama biberon ve mama reddi yapıyor benim oğlan zaten emme bitmişti mama içiyordu bir haftadır zorla içiyor sadece uykuda uykuluyken mayışırken içiyor uyanıkken asla içmek istemiyor. Anlamıyorum bu çocukları delircem mama reddi ne ya doktora gittim evet mama reddi dedi umarım geçer düzelir ya tamamen içmezse uykuda da bırakırsa diye ödüm kopuyor bu hafta az kilo almış doktor haftaya yine bakalım dedi kaç gündür uykusunda mamayı bir şekilde bitirtmeye çalışıyorum of yaa bu ne ya kafayı yiycem gerçekten delircem nasıl saçmalık niberon içen çocuk birden biberonu istememeye başladı mamayı değiştirdim yine aynı dedim belli sıkıldı sma dan golden goat a geçtim önceden de vermiştim biraz gaz yapmıştı elimde vardı süresi geçmemişken yine golden goat verdim yok yine aynı içmiyor zorla içiyor. Son şansım aptamil deniycem tadı daha tatlıymış çocuğu çocuk içiyormuş ama bakalım yani derdi ne bu çocuğun anlamıyorum napcam Bilmiyorum hadi şimdi uykulu bir şekilde veriyorum. Algısı açıldıkça az uyudukça napcam ben ya of
Evet ya babalar hevesli oluyor djdbjdndjd Ben dudağına minicik sulu yoğurt sürdüm ama çok ilgili değildi snbdjsndjjdBabası kavun ve karpuz yalattırdı bu kadar ncdnsjjskdndkc çok istekli bizimki ya ağzını şapıedatuyor bizi izlerken bi de saldıeıyor bişey uzatırsak. Yanlış biliyorum tatlı şeylerle başlamak ama babası çok hevesliydi kıramadım daha yapma diye uyardım kdkdkdkld
Sana huzurlu akşamlar diliyorum bacimAkiam almıyordum ben aslında bugünde dedik öğlen gelin diye geciktiler sonra da kaldılar öyle ben malımı biliyorum akşamları bize huzur yok
Olmaz mi nsbxjsndjd emzik reddi oldu bir hafta kadar şimdi birden emzik alası geldi aksbwjdbjsjd uyku şeklini değiştirdi uyku kankisi aldim ürdek djdnjdnd henüz alışmadi ama onunla uyutuyorum gece yanından alıyorum ne olur ne olmaz diye. Uykuya aşırı direnç gösteriyor gün içinde 4 uykunun ikisinde deliriyoruz birlikteSenin bebe de atak belirtileri varmı buara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?