- 1 Şubat 2019
- 451
- 505
- 103
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.001
Allah yardımcın olsun valla ne diyim elimden bisey gelse keşke oğlumda bende meme reddi yaşadım ve çok zordu gerçektenBencede hiçbir kadın memesini başkasınun yanında açmak istemez ki red olayı var azıcık ses olsa emmiyor sinirlnse geç gelsem emmiyor bakamıyorumda buara yemek temizlik falan uğraşıyorum,
İlgisiz kaldı birazda bu red meselesinden çok ağladı,
Herkes bir fikir sunuyor kulağı ağrıyormyş gazı varmış açmış bilmem nee ağlıyor huysuz işte bu çocuk kolik gibiydi zaten ilk 3 ay durmadan ağladı alışmışım ben
Dediğin gibi 4. Ay gümbür gümbür geldi
Çok zorlanıyorum ya emmeme konusunda
İki ayrı atakla uğraşıyorum ikiside atakta
Annem çalışıyor benim oraya gitsem rahat olur ama kısmen olur bakıyorumda hiçbiryerde rahat yok bana
Maalesef devam ediyor sadece uykuda veya mayışmış uykuya geçerken içiyor onun dışında kafasını sağa sola çeviriyor diliyle itiyor asla almak istemiyor anlamadım bu nasıl birşey çok canım sıkılıyor ..yani öyle bir çeviriyor kafasını hızlı hızlı sağ sol yapıyor biberon ucu gelmesin ağzına değmesin diye . Aç da bıraktım olmadı 5-6 saat beklediğim de oldu yine aynı zorlaaaa içiyor uyanıksa şansa ağzını açtıysa da 30-60 içip bırakıyor daha da içiremezsin uyumadanBi çözüm bulabildiniz mi aynı durumdayım
Bu uykuları nasıl düzene sokacağız bilmiyorum valla kafayı yiyoruzEvet ya babalar hevesli oluyor djdbjdndjd Ben dudağına minicik sulu yoğurt sürdüm ama çok ilgili değildi snbdjsndjjd
Sana huzurlu akşamlar diliyorum bacim
Olmaz mi nsbxjsndjd emzik reddi oldu bir hafta kadar şimdi birden emzik alası geldi aksbwjdbjsjd uyku şeklini değiştirdi uyku kankisi aldim ürdek djdnjdnd henüz alışmadi ama onunla uyutuyorum gece yanından alıyorum ne olur ne olmaz diye. Uykuya aşırı direnç gösteriyor gün içinde 4 uykunun ikisinde deliriyoruz birliktegündüz uykulari bir gün aşırı az birgün aşırı uzun oluyo dengesi şaştı
Aynısını yaşıyorum gerçekten bende vermiyim belki çok acıkırsa yer diye denedim yok uyutup vermesem saatlerce aç kalacak bana mısın demiyor yemiyor yine sırf uyurken yiyor diye uyansın istemiyorum hiçMaalesef devam ediyor sadece uykuda veya mayışmış uykuya geçerken içiyor onun dışında kafasını sağa sola çeviriyor diliyle itiyor asla almak istemiyor anlamadım bu nasıl birşey çok canım sıkılıyor ..yani öyle bir çeviriyor kafasını hızlı hızlı sağ sol yapıyor biberon ucu gelmesin ağzına değmesin diye . Aç da bıraktım olmadı 5-6 saat beklediğim de oldu yine aynı zorlaaaa içiyor uyanıksa şansa ağzını açtıysa da 30-60 içip bırakıyor daha da içiremezsin uyumadan
Okadar iyi anlıyorum ki maalesef bizim 3. Haftaya girdik hala aynı akşam uykufuğunda şükür bugün ki öğünler bitti diye rahatlıyorum. Sabah uyanacak olmak strese sokuyor ama diyorum içecek mi acaba mamayı nasıl vercem. Bir de evde bir kızım daha var kursa yazdırdık onu da götürüp getirme durmum var böyle kan ter içinde kalıyorum uykusunda mama denk gelsin de kursa gitmeden önce yasa geldikten sonra felan herşeyi ayarlamak zorunda kalıyorum uykusuna göre .. ben 3 biberon değiştirdim lansinoh, Avent, tomme tippe maalesef çare olmadı derdi niberon da değil sonra 3 mama değiştirdim en son Bebelac gold dedi doktorum ama sorunun tat olduğunu sanmıyorum dedi yine de dene dedi Bebelac gold aldım yok yine aynı savaşıyor .. doktorum reflü olabilir içerken ağzına geliyordur dedi ama bebeğim hiççç kuşan bir bebek değil doktora da sögledims sessiz reflü olabilir dedi genelde 6. Ayda azalıp geçiyormuş oraya kadar galiba böyle uykuda içirmeye devam edicem.. 4- ayda ek gıdaya başlayalım dedi doktorum çünkü aşırı zor biberonla böyle beslemek geçen yine çok direndi oturdum ağladım doktora yazdık o da 4. Ayda ek gıdaya başlayıcaz dedi şuan buna yapabilecek birşey yok uykuda vermeye devam dedi..Aynısını yaşıyorum gerçekten bende vermiyim belki çok acıkırsa yer diye denedim yok uyutup vermesem saatlerce aç kalacak bana mısın demiyor yemiyor yine sırf uyurken yiyor diye uyansın istemiyorum hiç
Emdi mi bariÇok zor bir gece geçirdik akşam dört saat sürdü uyutmam bir saat uyudu gece 1 gibi kalktı sonra sabah 7 ye kadar savaş verdik 7 de ancak uyudubitmiş durumdayım
gözü kapalı ama uyanık gibi bir hali olursa çok acıkmış olursa emiyor onun haricide almıyor,Emdi mi bari
Benim oglumda aynen oyle. Babasi ve benim disimda biri kucagina alsin cildiriyor. Evi cok seviyor baska biryerde hep huzursuz oluyor. Ama mesela eve gelen biri kucagina alsa okdr aglamiyor. Dedigin gibi evde guvende hissediyorlar sanirimBu uykuları nasıl düzene sokacağız bilmiyorum valla kafayı yiyoruz4 uyku yapıyordu gündüz, dün artık akşam uykusuna geçiş kolay olsun diye ikindi uykusunu yaptırmadım yine uyuması 22 oldu bir de sizinkiler nasıl bilmiyorum ama dışarıda kendini güvende hissetmediği için çok huzursuz, ev ortamını evin huzurunu seviyor, dün bi yarım saatliğine dışarı çıkalım dedik, mahvoldu resmen.. yabancıları seçiyor daha çok çıldırıyor
Dışarıyı seviyor yaBu uykuları nasıl düzene sokacağız bilmiyorum valla kafayı yiyoruz4 uyku yapıyordu gündüz, dün artık akşam uykusuna geçiş kolay olsun diye ikindi uykusunu yaptırmadım yine uyuması 22 oldu bir de sizinkiler nasıl bilmiyorum ama dışarıda kendini güvende hissetmediği için çok huzursuz, ev ortamını evin huzurunu seviyor, dün bi yarım saatliğine dışarı çıkalım dedik, mahvoldu resmen.. yabancıları seçiyor daha çok çıldırıyor
Hiç saymıyorum kendi nasıl isterse şeklinde gidiyoruz bir bozulma olmadiysa zaten son gündüz uykusunu 18 de bitirmiş oluyor. 17-18 civarı uyaniyor zaten sonra uyutmuyorum oyaliyorum. Dün 18 de uykusu geldi izin verdim çünkü gündüz 2 kere 45 er dk uyudu sadece o yüzden uyku saati 9 a kaydı.... Son uykusunu akşam uykusundan 2 saat önce uyanacak şekilde ayarlayabilirsin. Benim bebitom da erken uyanıyor kaçta uyursa uyusun. Odanın fon perdelerini ortaya çekiyorum o biraz işe yarıyor gibi her zaman değil ama dene istersenKızlar bebişlere kaç uyku yapıyorsunu gündüz ben 4 uyku yapıyorum normalde. 4 aylık olduk artık sanırım son uykuyu istemiyor yarım saat uyuyup uyanıyor ama diğer türlü de akşam uykusuna geçişte arada çok zaman oluyor bu sefer çok yorgun diye uyumuyor akşam uykusuna erken yatırsam sabah 5 buçuk 6 da hortluyor bu sefer ne yapacağımı şaşırdım valla rutininiz nedir normalde
Peki gündüz uykuları kaç saat oluyor genelde. Sanırım akşam 8 de uyutuyorsunDışarıyı seviyor yaher yeri izliyor insanlari da izliyor ama onunla konusuyorsa o kişi bazen yabancilayip dudak buzebiliyor bazen de gülüyor snndjsndjdn dengesiziz biraz. Her akşam çıkarıyorum son uykudan önce 2 saate kadar oyalamam gerekebiliyo
Hiç saymıyorum kendi nasıl isterse şeklinde gidiyoruz bir bozulma olmadiysa zaten son gündüz uykusunu 18 de bitirmiş oluyor. 17-18 civarı uyaniyor zaten sonra uyutmuyorum oyaliyorum. Dün 18 de uykusu geldi izin verdim çünkü gündüz 2 kere 45 er dk uyudu sadece o yüzden uyku saati 9 a kaydı.... Son uykusunu akşam uykusundan 2 saat önce uyanacak şekilde ayarlayabilirsin. Benim bebitom da erken uyanıyor kaçta uyursa uyusun. Odanın fon perdelerini ortaya çekiyorum o biraz işe yarıyor gibi her zaman değil ama dene istersen
Bazen çok erken uyandiysa 7.30 civarı da uyuyabiliyor ama bu çok nadir genelde 8 i görüyorum. Gündüz 1-2 saat arası uyuyor her uykuda. Yine çok nadir 3 saati gömüşlüğü oluyor. Toplam hiç hesaplamadimPeki gündüz uykuları kaç saat oluyor genelde. Sanırım akşam 8 de uyutuyorsun
Sen de bensinBencede hiçbir kadın memesini başkasınun yanında açmak istemez ki red olayı var azıcık ses olsa emmiyor sinirlnse geç gelsem emmiyor bakamıyorumda buara yemek temizlik falan uğraşıyorum,
İlgisiz kaldı birazda bu red meselesinden çok ağladı,
Herkes bir fikir sunuyor kulağı ağrıyormyş gazı varmış açmış bilmem nee ağlıyor huysuz işte bu çocuk kolik gibiydi zaten ilk 3 ay durmadan ağladı alışmışım ben
Dediğin gibi 4. Ay gümbür gümbür geldi
Çok zorlanıyorum ya emmeme konusunda
İki ayrı atakla uğraşıyorum ikiside atakta
Annem çalışıyor benim oraya gitsem rahat olur ama kısmen olur bakıyorumda hiçbiryerde rahat yok bana
Merhaba benim bebeğim de 3. Ay kontrolünde 59 cm çıktı. Doktorumuz persentik tablosuna baktı %50 lik dilimdeyiz. Yani standart gidiyor. 50 cm kısa değil Neden üzüldünüz?3 aylık bebeğim kontrolde 60 cmölçüldü. Çok üzüldüm. Ben 155 cm boyundayım. Elimden bir şey gelmiyor ama benim yüzümden diye düşünmeden edemiyorum
Benimki de 58di 3 aylıkken 4 aylık olunca 61 oldu. Ortalamanın altında değiliz ki3 aylık bebeğim kontrolde 60 cmölçüldü. Çok üzüldüm. Ben 155 cm boyundayım. Elimden bir şey gelmiyor ama benim yüzümden diye düşünmeden edemiyorum
Merhaba benim bebeğim de 3. Ay kontrolünde 59 cm çıktı. Doktorumuz persentik tablosuna baktı %50 lik dilimdeyiz. Yani standart gidiyor. 50 cm kısa değil Neden üzüldünüz?
Benimki de 58di 3 aylıkken 4 aylık olunca 61 oldu. Ortalamanın altında değiliz ki
Ben 10 persentil diye gördüm. Yanlış mı baktım acabaBoyunu hatırlamadigim için müdahil olamadım kgfjhgjhjjhh ,60 dan azdı 3 ayken ona eminim
Doğunca kaçtı ona da bakmak lazımdı sankiBen 10 persentil diye gördüm. Yanlış mı baktım acabasabahtan beri buna üzülüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?